23 Μαρ 2013

Aντίχριστος & David Mayer de Rothschild ή πως δουλεύουν οι Ιλλουμινάτι./ΜΕΡΟΣ Α'

David Mayer de Rothschild:Ο "ΜΕΣΣΙΑΣ" ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ.



ΣΑΣ ΤΟΝΙΖΟΥΜΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΥΪΟΘΕΤΟΥΜΕ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΩΣ, ΤΙΣ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΠΟΥ ΑΝΑΛΥΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΑΚΟΛΟΥΘΟ ΟΠΤΙΚΟΑΚΟΥΣΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΚΑΙ ΠΩΣ Ο ΒΑΣΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΞΑΜΕ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ Ο,ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΤΙΤΛΟΣ, ΟΡΜΩΜΕΝΟΙ ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ "ΓΙΑΤΙ ΣΤΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΚΥΚΛΟΥΣ Ο ΕΙΚΟΝΙΖΟΜΕΝΟΣ ΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΕΠΟΝΟΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΜΕΣΣΙΑ'' ;

Μέ τήν ευκαιρία τής εμφάνισης άρθρου πού αναφέρεται στόν προωθούμενο, απο το παγκόσμιο κύκλωμα μαστρωπείας του πλανήτη,νέο 'αυτοκράτορα' των illuminati,ας θυμηθούμε ένα άρθρο που είχαμε δημοσιεύσει στην σελίδα μας στο f/b,τουλάχιστον 2 χρόνια πρίν,γιά πρώτη φορα.(γιατί έγιναν και άλλες αναδημοσιευσεις αργότερα).

Πάμε λοιπόν :

Aντίχριστος & David Mayer de Rothschild ή πως δουλεύουν οι Ιλλουμινάτι.


Ο (υποψήφιος) Αντίχριστος γεννήθηκε στο Λονδίνο στις 25 Αυγούστου του 1978 και το όνομά του είναι David Mayer de Rothschild !...

Είναι το νεότερο από τα τρία παιδιά της Βικτώριας Schott (γεν.1949 - δεν βρήκα στοιχεία γι' αυτήν, ούτε φωτογραφία) και του Sir Evelyn de Rothschild (β. 1931) της γνωστής τραπεζικής οικογένειας των Rothschild της Αγγλίας. Το μεσαίο όνομα"Mayer" έχει ληφθεί από το όνομα του ιδρυτή της Rothschild αυτοκρατορίας, Mayer Amschel Rothschild.

Σπούδασε στο Oxford Brookes University Πολιτικές Επιστήμες και Συστήματα Πληροφορικής, και αργότερα ακολούθησε με ένα προηγμένο Δίπλωμα Φυσικής Ιατρικής από το Σώμα της Naturopathic Ιατρικής του Λονδίνου. (Πηγή : Από την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια Βικιπαίδεια με θέμα : David Mayer de Rothschild)

Ο David Mayer de Rothschild είναι ένας Βρετανός Adventurer και Περιβαλλοντολόγος, και επικεφαλής της οικολογικής οργάνωσης Adventure ecology (οικολογική περιπέτεια, που δημιουργήθηκε το 2005), με αποστολή την αύξηση της ''ευαισθητοποίησης'' για την αλλαγή του κλίματος.

Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα: adventure ecology


Πάλι οι ''τύποι'' με τις ποδίτσες...

Όπως θα διαπιστώσετε παρακάτω ο "άνθρωπος" αυτός δείχνει προς τα έξω ένα ταπεινό,μελιστάλαχτο, απλό και ελεύθερο προφίλ που δεν έχει σχέση με την οικογένεια του που κατέχει το μεγαλύτερο μέρος του παγκόσμιου πλούτου και το έχει αποκτήσει μέσα από το αίμα, τον πόνο, την δυστυχία των λαών, καθώς φυσικά και με την καταστροφή του περιβάλλοντος που τώρα δήθεν θέλει να σώσει. Με λίγα λόγια λύκος με μορφή προβάτου ή διάβ....μεταμορφωμένος σε άγγελο φωτός...(..."Adventure Ecology" is an online venture that educates kids about environmental issues by giving them control over real-life adventures...")

Δες τον David Mayer de Rothschild στο παρακάτω βίντεο από το YouTube με τίτλο : David de Rothschild at Zeitgeist Europe 2007 ...




ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΓΙΑΤΙ ΤΙ ΚΙΝΗΜΑ ZEITGEIST,EΝΩ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΩΣ ΑΦΥΠΝΙΣΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ,ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΔΕΝ ΞΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΠΑΨΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΙΟ ΑΝΑΦΟΡΑΣ,ΕΠΕΙΔΗ ΑΚΡΙΒΩΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΤΗΝΟΥΝ ΤΗΝ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΠΑΓΙΔΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ,ΣΥΝΕΧΩΣ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΣΚΟΠΟ.

ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΝΩΣΗ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΠΑΔΟΥΣ !

Ο David πιστεύει …στη δύναμη των ονείρων, δημιουργώντας περιπέτειες και ιστορίες για να εμπνεύσουν, να εκπαιδεύσουν τα άτομα, τις κοινότητες και τις βιομηχανίες για να γίνουν παράγοντες αλλαγής!

Το 2007 το National Geographic τον τίμησε ως έναν Νεοεμφανιζόμενο Explorer που ηγείται μιας νέας γενιάς ηγετών που ασχολούνται με την αντιμετώπιση των περιβαλλοντικών ζητημάτων!!! 

Το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμχαρακτήρισε τον David : «Young Global


Leader» δηλαδή : «Νεαρό παγκόσμιο ηγέτη»!!!


ΣΕ 'ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΕΣ' ΤΟΥΣ ΟΙ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ:

''Για να ελευθερωθεί ο άνθρωπος από τα κατώτερα στοιχεία πρέπει σε τρία πράγματα να επικεντρωθεί: στη γνώση (την αποκρυφιστική κυρίως), την ανεξαρτησία, το περιβάλλον (awareness, detachment, environment). Μην ακολουθείτε τους άλλους, αλλά και μην είστε αυτάρκεις στις απόψεις σας. Αιτία όλων των κακών είναι η αντίληψη καθενός «έχω δίκιο, είμαι εντάξει». Η αυτάρκεια αυτή είναι το χειρότερο κακό.

Benjamin Creme: Creme says Maitreya is the "Avatar for the Aquarian Age" and is currently living in London. Who is Maitreya?

The environment will become the number one issue''. (Το περιβάλλον θα γίνει το Νο 1 θέμα).

(Discussion of the impact of Maitreya's work on the planet.)

ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ''ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΕΣ'' ΤΟΥΣ : ''Jesus of Nazareth and the Christ are not one and the same person. This is one of the most difficult claims for many Christians to accept in connection with Maitreya, the World Teacher, and it therefore needs some further explanation. In fact, the title Christ does not refer to an individual at all. It is the name of a function in the Hierarchy of Masters of Wisdom, that group of advanced beings who guide the evolution of humanity from behind the scenes. Whoever stands at the head of this Hierarchy automatically becomes the World Teacher, known in the East as the Bodhisattva, during the term of his office. Maitreya, who embodies the energy we call the Christ Principle, has held that office for over two millennia.'' Maitreya and Jesus


Γιατί υποπτευόμαστε ότι ο David Mayer de Rothschild είναι ο Αντίχριστος:

1. Προέρχεται από την σατανικότερη οικογένεια του πλανήτη:


Η οικογένεια Rothschild είναι υπεύθυνη για εκατομμύρια θανάτους ανθρώπων σε όλο τον πλανήτη τους τελευταίους δύο αιώνες τουλάχιστον. (Υπάρχουν εκατοντάδες ιστοσελίδες στο internet που αναφέρονται στα ιστορικά τους εγκλήματα από το παρελθόν έως τις μέρες μας).

Αυτή η οικογένεια είναι η κεφαλή της μυστικής οργάνωσης των Ιλλουμινάτι (εωσφοριστές) που ελέγχει έμμεσα ή άμεσα όλες τις μασονικές στοές του πλανήτη και μέσω αυτών ελέγχει την πλειοψηφία των χωρών και τον εθνικό τους πλούτο!

Σκοπός τους είναι η δημιουργία μιας παγκόσμιας κυβέρνησης με κεφαλή της τον αντίχριστο.

Οι Ιλλουμινάτι έχουν δεσμούς αίματος μεταξύ των μελών τους, όπως οι ίδιοι λένε και αναφέρουν επίσης ότι ο παγκόσμιος ηγέτης που θα φέρουν θα έχει σχέσεις αίματος με αυτούς, άρα θα έχει άμεση σχέση με κάποιο από τα μέλη τους.

Το λογικό είναι να προέρχεται από το ισχυρότερο από τα μέλη δηλαδή την αρχηγική οικογένεια των Rothschilds (άλλωστε και ο Sir Evelyn de Rothschild σαν καλός πατέρας, θα ήθελε ο γιός του να ηγηθεί της παγκόσμιας κυβέρνησης). Και οι Rothschilds με τελετές αποκρυφιστικές (ίσως και μαύρης μαγείας) το επιζητούν. Αυτό από μόνο του δεν αποδεικνύει ότι ο David Mayer de Rothschild τίνει να γίνει η προσωποποίηση του κακού αλλά αν αυτό το στοιχείο το συνδυάσουμε με άλλα τότε μπορούμε να καταλήξουμε σε αυτό το συμπέρασμα.

2. Προέρχεται από την πλουσιότερη οικογένεια του πλανήτη :


Aυτή η τραπεζική οικογένεια από το 18ο αιώνα και μετά είχε την δυνατότητα να 'δανείζει' βασιλιάδες και κυβερνήσεις. Φανταστείτε πόσο πλούτο πρέπει να έχει μετά από 2 αιώνες!

Μερικοί λένε ότι οι Rothschilds κατέχουν πάνω από το 50% του πλούτου όλου του πλανήτη και κατέχουν (μέσω αντιπροσώπων τους) πάνω από 15000 επιχειρήσεις παγκοσμίως!!! Βέβαια μπορεί αυτό να ακούγεται υπερβολικό αλλά σίγουρα βρίσκονται στην κορυφή των πλουσιοτέρων και ισχυροτέρων ανθρώπων του πλανήτη!!! Αφού ο David ανήκει σε μια τόσο ισχυρή και πλούσια οικογένεια θα μπορούσε ανά πάσα στιγμή να καταλάβει όποιο πολιτικό αξίωμα ήθελε! Όπως π.χ. να γίνει ένας πρεσβευτής καλής θελήσεως της Ουνέσκο ή πρωθυπουργός μιας χώρας ή ακόμα και γενικός γραμματέας στον ΟΗΕ!!!

3. Το όνομα του μας δίνει κάποιες πληροφορίες :


Το όνομα David είναι το πιο αντιπροσωπευτικό όνομα της εβραϊκής φυλής (βασιλιάς Δαβίδ πατέρας του βασιλιά Σολομώντα). Άρα χρησιμοποιώντας αυτό το όνομα γίνεται ευκολότερα αποδεκτός ως Μεσσίας από τον ΕΒΡΑ'Ι'ΚΟ λαό (άλλωστε και η οικογένεια του χαίρει μεγάλης εκτιμήσεως από το μεγαλύτερο κομμάτι του εβραϊκό λαού αφού βοήθησε στην ίδρυση του κράτους του Ισραήλ).

Το μεσαίο όνομα Mayer μας υποδηλώνει την αφετηρία της οικογενείας (από την Γερμανία) και τον επίσημo σχεδιασμό της κατάκτησης του πλανήτη από τον Mayer Amschel Rothschild. Η προσφώνηση de μας δείχνει επίσης και τις Γαλλικές ρίζες της οικογενείας (άρα δεσμούς με την υποτιθέμενη οικογένεια του δισκοπότηρου).

Το επίθετό του Rothschild είναι σύνθεση των λέξεων roth + schild που το μεταφράζουν κάποιοι σαν ερυθρά ασπίδα δηλαδή κόκκινη ασπίδα (που προστατεύει ποιον;) αλλά μπορούμε και να το μεταφράσουμε και σαν roth (s) child που ερμηνεύεται Σαν κόκκινο παιδί ή το παιδί του διαβόλου!!! Αν κάνουμε ένα αναγραμματισμό της λέξεις roth μας δίνει την λέξη Thor (o θεός του πολέμου κατά την Νορβηγική μυθολογία!!!). Άρα μπορούμε να ερμηνεύσουμε το Roth (s)child και σαν Thor (s) child, δηλαδή το παιδί του πολέμου!!! επίσης να προσθέσω ότι το ς στα ελληνικά είναι το 6 και ίσως σε κάποια στοιχεία του ονόματος κρύβονται και τα άλλα δύο.

Στο σημείο αυτό, καλό είναι να αναφέρουμε ότι ο Θεός Thor (θωρ) κρατούσε στo χέρι του ένα σφυρί, που μέσω αυτού έριχνε κεραυνούς εναντίων των εχθρών του!!! το γράμμα S(που βρίσκεται στη μέση του ονόματος Thor S child) συμβολίζει τον κεραυνό!!!

Οι Ναζί το είχαν χρησιμοποιήσει σαν το σήμα του διπλού κεραυνού στην επίλεκτη στρατιωτική μονάδα των SS!!!

Ο κεραυνός θεωρείται το κατ' εξοχήν σύμβολο του Διαβόλου (θεωρείται ο Σατανάς ως αστραπή εκ του ουρανού πεσών. Λουκάς Γ18) Στις μέρες μας, το σύμβολο του κεραυνού χρησιμοποιείται από ορισμένα ροκ μουσικά συγκροτήματα που υμνούν τον Διάβολο αλλά και σε κάποιες κινηματογραφικές ταινίες π.χ. στην ταινία «Harry Potter» ο κεντρικός ήρωας της ταινίας (ο μάγος Harry Potter- ο αγαπημένος ήρωας εκατομμυρίων παιδιών σε όλο τον πλανήτη) έχει στο μέτωπό του το σημάδι του κεραυνού!!! Το γράμμα S έχει και την συμβολική σημασία του αρχαίου όφεως (φιδιού-Satan-Σατανάς) και το συναντάμε και στο νόμισμα του δολαρίου, σαν ένα φίδι που τυλίγει τον κορμό του ιερού δέντρου ($)!!!

4. Η ημερομηνία γεννήσεως του μας δίνει κάποιες πληροφορίες :


Το 25 είναι μία σπουδαία μέρα (όπως δηλώνουν οι ίδιοι) γέννησης. (Ο Χριστός γεννήθηκε στις 25 Δεκεμβρίου). Ένα ακόμα παράδειγμα είναι αυτό του Ιβάν του Τρομερού (Ιβάν Δ της Ρωσίας) που γεννήθηκε στις 25 Αυγούστου 1530 στην Ρωσία.

Την χρονιά του 1978, που γεννήθηκε ο David, έγινε η ορκωμοσία του πάπα Ιω. Παύλου Β (ο πρώτος πάπας που υποστήριξε επίσημα την νέα τάξη πραγμάτων οργανώνοντας πανθρησκευτικές φιέστες). Το 2005 έγινε η ορκωμοσία του Πάπα Βενέδικτου XVI (16ου), την ίδια χρονολογία ξεκίνησε και η επίσημη δράση του David (2005 ίδρυσε την οικολογική του,οργάνωση Adventure ecology)!

Για όσους δεν γνωρίζουν, πριν εκλεγεί ο πάπας Ιωάννης Παύλος Β' είχε εκλεγεί ο πάπας Ιωάννης Παύλος Α', ο οποίος έζησε μόνο 33 μέρες! Αυτό που ποτέ δεν θα μάθετε από το Βατικανό είναι ότι ο πάπας Ιωάννης Α' δηλητηριάστηκε... Μάλιστα είχε γίνει και άλλη αποτυχημένη απόπειρα μερικές μέρες νωρίτερα (μια μέρα ο πάπας Ιωάννης Α' συνομιλούσε με τον Ορθόδοξο ΜητροπολίτηΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ Νικόδημο μέσα στο Βατικανό.

Ο Ορθόδοξος Μητροπολίτης διψούσε και ο πάπας του πρόσφερε ευγενικά την πορτοκαλάδα που προοριζόταν γι' αυτόν, το αποτέλεσμα ήταν ο Ορθόδοξος Μητροπολίτης, μετά από λίγα δευτερόλεπτα, να ξεψυχίσει μέσα στην αγκαλιά του πάπα)!

Δέκα μέρες μετά τον θάνατο του Πάπα Ιωάννη Α', μαζεύεται το Κονκλάβιο για να εκλέξει ξανά νέο Πάπα, μετά από πολλές συνομωσίες εκλέγεται ο πάπας Ιωάννης Παύλος Β' (σε ηλικία 58 χρονών, ένας από τους νεότερους Πάπες στην ιστορία της Καθολικής Εκκλησίας). Καλό είναι να γνωρίζετε ότι είχε να εκλεγεί μη Ιταλός πάπας από το 1520 (εκλογή του Ολλανδού Πάπα Adrian VI), δηλαδή 458 χρόνια!


Η ταινία «» περιγράφει ουσιαστικά τα γεγονότα που συνέβησαν το 1978!


Από εκείνη την χρονολογία και μετά η Καθολική Εκκλησία βρίσκεται επίσημα κάτω από τον έλεγχο των illuminati! Άλλωστε δεν είναι τυχαίο ότι και ο καινούργιος πάπας Βενέδικτος XVI, δεν έχει καταγωγή από την Ιταλία αλλά από την Γερμανία (συγκεκριμένα από ένα χωριό της Βαυαρίας, που ως γνωστόν η Βαυαρία είναι η περιοχή που δημιουργήθηκαν επίσημα οι Ιλλουμινάτι)! Μπείτε στην wikipedia και μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για την ζωή του Πάπα Ιωάννη Β' και του Πάπα Βενέδικτου XVI, αξίζει τον κόπο!!!! Ας κλείσουμε αυτήν την μικρή παρένθεση και ας επιστρέψουμε στο κυρίως θέμα που είναι ο David...

5. Λόγω της εμφάνισης του όπως βλέπετε και στην φωτογραφία σχετικά μοιάζει με τον Ιησού Χριστό!!!


ΠΡΙΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ τον Απρίλιο του 2009 από τo Σαν Φρανσίσκο στο Σίδνεϊ με το ιστιοφόρο τύπου καταμαράν, με την ονομασία plastiki, φτιαγμένο από ανακυκλώσιμα υλικά! με πλήρωμα 6 άτομα. Η φωτογραφία είναι από την ιστοσελίδα


Προσέξτε την νεκροκεφαλή (skull and bones;) στην ζώνητου!!! Προσέξτε επίσης, το κτήριο (πυραμίδα) που βρίσκεται στο φόντο (δεξιά), Η πυραμίδα (για όσους δεν γνωρίζουν) είναι ένας κλασικός συμβολισμός των Illuminati. ΕΠΙΣΗΣ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ Benjamin Creme στο: The esoteric work of the Christ: Εγώ είμαι ο υδροχόος, εγώ είμαι το σκάφος της “αληθείας”.

The Live Earth concert in the United Kingdom was held at Wembley Stadium, London, England on 7 July 2007.



ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ PARTNERS OF LIVE EARTH

Η φωτογραφία είναι από την ιστοσελίδα

Η φωτογραφία είναι από την συναυλία «» που πραγματοποιήθηκε στις 7-7-07, στην Ουάσιγκτον και που σαν κύριο ομιλητή είχε τον πρώην Αντιπρόεδρο των ΗΠΑ Αλ Γκόρ.

Επίσης κοιτάξτε  ΕΔΩ

Συμμετείχαν επίσης και άλλες μεγάλες προσωπικότητες, κυρίως από την βιομηχανία του θεάματος (τραγουδιστές, ηθοποιοί, κλπ).Σε αυτήν την συναυλία, συμμετείχε και ο David Mayer de Rothschild, ο οποίος παρουσίασε και το βιβλίο του, που ονομάζεται «»!

<< 77 πρακτικοί τρόποι για την καταπολέμηση της παγκόσμιας αύξησης της θερμοκρασίας του πλανήτη>>!!!

Κατανοούμε λοιπόν, ότι ο Αλ Γκόρ είναι ένας από τους προπομπούς του ..David!!! αφού βρίσκονται (Αλ Γκόρ και David) την ίδια στιγμή, στον ίδιο χώρο και έχουν τον ίδιο <<οικολογικό>> σκοπό!!! Καλό είναι στο σημείο αυτό να αναφέρουμε, ότι ακριβώς πριν απο 2 χρόνια (7-7-05), έγινε το τρομοκρατικό χτύπημα στο μετρό του Λονδίνου!!! Ο αριθμός 77 (που είναι κοινός στις δυο παραπάνω ημερομηνίες αλλά και στο βιβλίο του ..David) είναι ένας αποκρυφιστικός αριθμός που χρησιμοποιήθηκε (στο σύμβολο του Αργυρού Αστέρα) κυρίως από τον αρχισατανιστή Άλιστερ Κρόουλι , γνωστός με το παρατσούκλι <<το θηρίο>>!!! Τον αριθμό 77 τον συναντάμε επίσης και στην επίσημη χρονολογία ιδρύσεως των Illuminati (1776 - 1 (77) 6 )!

Η ορθόδοξη εκκλησία, μας έχει δώσει κάποια στοιχεία για τον Αντίχριστο : Θα αναλάβει την παγκόσμια ηγεσία σε ηλικία 33 χρονών (στην ίδια ηλικία που σταυρώθηκε και αναστήθηκε και ο Ιησούς Χριστός) και θα πάρει το χρίσμα στο Ναό του Σολομώντα που θα κτιστεί στην Ιερουσαλήμ, θα προέρχεται από την εβραϊκή φυλή, θα κάνει ψευτοθαύματα, θα είναι ένας εμφανίσιμος φυσιολογικός νέος με μεγάλη εφράδια λόγου , θα φαίνεται πολλή ανθρώπινος και θα διακηρύττει νέες καινοτόμες ιδέες, θα σφραγίσει τους οπαδούς του με το 666 (βιοτσιπ), θα κυβερνήσει 7 χρόνια
( τα πρώτα 3.5 χρόνια θα φαίνεται ότι θα πράττει καλές πράξεις και τα άλλα 3.5 χρόνια θα δείξει τον πραγματικό κακό του εαυτό...)


Στις 25 Αυγούστου ο David θα είναι 31 χρονών άρα θα γίνει 33 χρονών στις 25 Αυγούστου του 2011
Οπότε θα αναλάβει την πολιτική εξουσία στο διάστημα από τις 25 Αυγούστου 2011 έως της 24 Αυγούστου 2012

Για να είμαι απόλυτα ειλικρινής, σας αναφέρω ότι υπάρχει η πιθανότητα να μην είναι ο τελευταίος Αντίχριστος!!! Ίδωμεν...

Το μεγάλο κόλπο (εφαρμόζεται τουλάχιστον εδώ και δύο αιώνες)(…..από το χάος στην τάξη)
Δράση-Αντίδραση

Αυτά είναι τα βασικά συνθήματα των Ιλλουμινάτι (Εωσφοριστές) και αυτά πράττουν :

ΔΡΑΣΗ

Σε τοπικό και παγκόσμιο επίπεδο :

1. Πόλεμοι
2. οικονομικά κραχ
3. Τρομοκρατικές ενέργειες
4. Αύξηση της εγκληματικότητας
5. Αμφισβήτηση της ιστορίας
6. Αμφισβήτηση των Θρησκειών
7. Μόλυνση του περιβάλλοντος

ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ (κατά αντιστοιχία)

1. Παγκόσμια ειρήνη
2. Παγκόσμιο νόμισμα (βιοτσίπ)
3. Αναστολή των νομίμων δικαιωμάτων
4. Ενίσχυση της αστυνομίας
5. Δημιουργία ενός παγκόσμιου κράτους
με νέα ιστορία
6. Δημιουργία μιας νέας θρησκείας
7. Οικολογικό κίνημα

Η προετοιμασία του ερχομού του έχει αρχίσει εδώ και πολύ καιρό και είναι όλα σχεδόν έτοιμα για την επικράτησή του, μόλις ο κόσμος αντιληφθεί την ανάγκη του ερχομού του για την καθιέρωση της κοινωνικής δικαιοσύνης και την ίση κατανομή των αγαθών «υπάρχει τώρα ένας τεράστιος στρατός για να ακολουθήσει την καθοδήγησή Του. Σε κάθε χώρα εμφανίζονται,απαιτώντας δικαιοσύνη και ελευθερία». Είναι όλα τόσο σύμφωνα με το σχέδιο, ώστε λίγοι σήμερα μπορούν να αμφιβάλλουν πως κάποιο αόρατο χέρι, αυτό του Μαϊτρέια, καθοδηγεί τις εξωτερικές εξελίξεις.

[By The Master-, through Benjamin Creme, His name is Love,
http://www. shareintl.org/archives/M_teachings/Mt_mas-name-love.htm]

Συνωμοσία;

Είναι πάρα πολύ εύκολο με τον χαρακτηρισμό συνωμοσιολόγος να διαγράφουμε οτιδήποτε δεν μας το λένε στις ειδήσεις των 8 ή στις εφημερίδες καθώς και τα βιβλία που πολλές φορές αλλοιώνουν πραγματικότητες. Κρέμασαν την ετικέτα συνωμοσία, χρησιμοποίησαν την μέθοδο ανάμειξης αλήθειας και ψέμματος για να γίνουν όλα γκρίζα, όμως η αλήθεια παραμένει αλήθεια το ίδιο και το ψέμα, είναι απλώς ανόμοια πράγματα.

Ας ασχοληθούμε ξανά με τον «φίλο μας» τον David Και το οικολογικό κίνημα.


Όπως καταλάβατε οι παγκοσμοποιητές φτιάχνουν το φιλανθρωπικό προφίλ του David μέσω του κινήματος της οικολογίας, το οποίο παίρνει διαστάσεις παγκόσμιας θρησκείας!

Πρέπει να διευκρινίσω ότι πιστεύω στην ιδέα της οικολογίας όμως δεν μου αρέσει όταν αυτός ο κύριος και η «παρέα» του, χρησιμοποιούν αυτήν την ιδέα για σατανικούς σκοπούς.

Αν μπείτε στην ιστοσελίδα της Adventure ecology (adventureecology.com), θα δείτε ότι το γράμμα “A” του σήματος της, μοιάζει με το γράμμα “Δ” είναι δηλαδή μια πυραμίδα, σύμβολο των illuminati !!!

Ας αναφερθούμε σε κάτι άλλο τώρα, ας δούμε ένα μικρό απόσπασμα από την ιστοσελίδα με τίτλο :

 Θεοσοφικός έλεγχος σε ΟΗΕ, Greenpeace και Διεθνή Αμνηστία «...Η Alice Ann Bailey, «φωτισμένη» από τη θεοσοφίστρια Helena Blavatsky, ιδρύει το 1920 τη «LuciferTrust», μια εκδοτική εταιρεία θεοσοφιστικών βιβλίων, αλλά για να μην αναγνωρίζεται εύκολα, το 1922 τη μετονομάζει σε «Lucis Trust». Η εταιρεία αυτή είναι μέλος του «Economic and Social Council» στο πρόγραμμα «Παγκόσμια καλή θέληση» των Η.Ε., τυπώνει και διαμοιράζει βιβλία των Η.Ε., και υποστηρίζει και χρηματοδοτεί διάφορες οργανώσεις, Greenpeace Int, Greenpeace /USA, Amnesty Int. /Και UNICEF». (Η.Ε =Ηνωμένα Έθνη)

Βλέπετε τι καλοί που είναι οι σατανιστές, έχουν και οικολογική συνείδηση!

Σε αυτό το κεφάλαιο θα παραθέσουμε περισσότερα στοιχεία για την ζωή του David Mayer de Rothschild :

Εδώ βλέπουμε τον "λύκο" να φυλάει τα "πρόβατα"!!!

Ο David κηρύττει τις ιδέες του στα παιδιά και όπως φαίνεται αυτά νιώθουν πολύ άνετα μαζί του!
Εδώ ο David μιμείται επίσης, τον Ιησού Χριστό. ο οποίος στην εποχή του συνομιλούσε και εκείνος, με παιδιά!


Καλό είναι να γνωρίζετε ότι ο David έχει επισκεφτεί και επισκέπτεται πολλά σχολεία (σε Αμερική και Ευρώπη) , τα οποία και χρηματοδοτεί για να προβάλλουν τα "οικολογικά" του προγράμματα! Και όπως ο ίδιος δηλώνει, του αρέσει πολύ να συνομιλεί με τα νέα παιδιά! Δεν έχω λόγο για να μην σε πιστέψω David!!!...


Στην φωτογραφία,επάνω, βλέπουμε τον "Μεσσία" να περι-συλλογίζεται δίπλα σε ένα καταράκτη!!!


Ο David έχει ταξιδέψει σε πολλά μέρη του κόσμου (με αποστολές της ομάδας του Αdventureecology) και σκοπό έχει, όπως μας λέει, να ευαισθητοποιήσει τους ανθρώπους σε σχέση με το περιβάλλον!!!

Στην κάτω φωτογραφία βλέπουμε την διαδρομή που ακολούθησε (τον Απρίλιο του 2009 από τo Σαν Φρανσίσκο στο Σίδνεϊ) το ιστιοφόρο τύπου καταμαράν, με την ονομασία plastiki,φτιαγμένο από ανακυκλώσιμα υλικά. πλήρωμα 6 άτομα (μαζί με τον David) Μήκος σκάφους 60 πόδια.


Το κράτος του Μαϊτρέγια (υποτίθεται) ότι θα επιδείξει πρωτίστως μέριμνα για την αντιμετώπιση της πείνας παγκοσμίως, μέσω της ίσης κατανομής τροφίμων, και αμέσως μετά για την αντιμετώπιση των οικολογικών καταστροφών. Με επιστασία των Ηνωμένων Εθνών, που θα αποτελέσουν την ενιαία κυβέρνηση όλου του κόσμου :

1. Η διανομή των τροφίμων θα γίνεται με ένα παγκοσμίου ισχύος σύστημα ανταλλαγής αγαθών, που θα αντικαταστήσει το παρόν οικονομικό σύστημα, παρά τις αντιδράσεις μερικών τωρινών προνομιούχων, οι οποίοι θα παραμεριστούν.

2. Οι άνθρωποι δια της διαπιστώσεως ότι και η ίδια η γη, όπως και οι ίδιοι οι άνθρωποι (αλλά και κάθε άλλο ον) είναι «Θεός», θα συνειδητοποιήσουν την άρρηκτη σχέση τους με τη «Μητέρα» γη (the Great Mother of all). Αυτή δε, με τη σειρά της, θα αποκαλύψει στους ανθρώπους τους μυστικούς της νόμους, με τους οποίους ο άνθρωπος θα αποδειχθεί Θεός.

1. Glimpses of the future,http://www.shareintl.org/archives/M_teachings/Mt-future.htm

2. Maitreya's priorities, ένθ' ανωτ.: "A sophisticated form of barter, on a global scale, will eventually replace the present economic system"

3. Free newsletter, ένθ' ανωτ

Με αυτό το ταξίδι ο David θέλει να μας δείξει ότι μπορεί να εξουσιάζει κάπως τα στοιχεία της φύσης!!! Όπως είχε κάνει και ο Χριστός (ο οποίος ευρισκόμενος στο μέσο μιας τρικυμίας καταπράυνε τους ανέμους) Αν ρίξετε μια προσεκτική ματιά στο σήμα του πανιού θα παρατηρήσετε ότι είναι τρία βέλη που έχουν τρεις διαφορετικές κατευθύνσεις. Στην πράξη όμως συμβολίζουν τρία ενωμένα αριστερόστροφα εξάρια (666) και στο κέντρο υπάρχει μια πυραμίδα σύμβολο των illuminati.


Είναι ένα ανατρεπόμενο τρίγωνο (αντι-Τριάδα), όπως οι Ναζί είχαν τον ανατρεπόμενο σταυρό. Το σήμα της plastiki κρύβει τουλάχιστον ακόμα 4 μηνύματα! Σας αφήνω να τα ανακαλύψετε. μόνοι σας!

ΑΚΟΛΟΥΘOYN  ΤA ΜΕΡH Β'  ΚΑΙ  Γ'