23 Μαρ 2013

Aντίχριστος & David Mayer de Rothschild ή πως δουλεύουν οι Ιλλουμινάτι./ΜΕΡΟΣ Β'

MEΡΟΣ Β'


Γιατί ο David Mayer de Rothschild ξεκίνησε το θαλάσσιο ταξίδι (plastiki) από το Σαν Φρανσίσκο;

TRANSAMERICA

Για να δούμε τι λέει ο ίδιος, ο David : «Το Σαν Φρανσίσκο είναι μια πολύ προοδευτική πόλη.

Έχει απαγορεύσει τις πλαστικές σακούλες και έχει δείξει ότι υπάρχει μεγάλη υποστήριξη για τις αξίες που προσπαθούμε να εκπροσωπήσουμε» (υπονοώντας ..τις οικολογικές ιδέες).
Για να δούμε όμως τις πραγματικές αξίες, που για τον David, εκπροσωπεύει η πόλη του Σαν Φρανσίσκο :

1. Το Σαν Φρανσίσκο ιδρύθηκε στις 29 Ιουνίου του 1776. Γνωρίζουμε ότι την 1 Μαΐου του 1776, οργανώθηκε επίσημα και το μυστικό τάγμα των Illuminati! (άραγε είναι τυχαία η ίδια χρονολογία 1776);

Στο Σαν Φρανσίσκο υπάρχει η περιβόητη (αριστ.) TRANSAMERICA Πυραμίδα σύμβολο των Ιλλουμινάτι! Θα δείτε και παρακάτω, ότι τίποτα δεν είναι τυχαίο, και ότι οι Illuminati (που αρέσκονται στους συμβολισμούς), χρησιμοποίησαν και χρησιμοποιούν έως τις μέρες μας, αυτήν την πόλη, αλλά και γενικότερα την περιοχή της Καλιφόρνια, για να εφαρμόσουν τα αρχικά τους προγράμματα και μετά να τα επεκτείνουν σε ολόκληρο τον πλανήτη)!

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΑΙΘΟΥΣΑΣ ΤΟΥ ΟΗE

Ρίξτε μια προσεκτική ματιά στην φωτογραφία....θα δείτε,ίσως, "συμβολικά" τον διάβολο (οι οθόνες είναι τα μάτια του,το σήμα του ΟΗΕ είναι η μύτη και απο κάτω, το στόμα του

2. Ο χάρτης του ΟΗΕ για την δημιουργία των Ηνωμένων Εθνών συντάχθηκε και υπογράφηκε στο Σαν Φρανσίσκο το 1945! Επίσης το 1951, υπογράφηκε η Συνθήκη του Σαν Φρανσίσκο, με την οποία έληξε επίσημα ο πόλεμος με την Ιαπωνία (δηλ. ο πόλεμος στον Ειρηνικό).



Ο David (όπως ο ίδιος δηλώνει) έχει εμπνευστεί το ταξίδι της "Plastiki" από ένα πανομοιότυπο ταξίδι, που πραγματοποιήθηκε το 1947, από τον εθνολόγο-οικολόγο Νορβηγό Thor Heyerdahl (1914-2002), ο οποίος διέσχισε με την σχεδία του "Kon-Tiki", μια απόσταση 8.000 μιλίων στον Ειρηνικό ωκεανό!


O Thor Heyerdahl είχε κάνει και άλλα παρόμοια θαλάσσια ταξίδια σε Ατλαντικό και Ειρηνικό ωκεανό, με τις βάρκες RA, RA II και Τίγρης. Ο Νορβηγός Thor Heyerdahl είναι ένας από τους πιο βραβευμένους ανθρώπους του πλανήτη, αφού κατέχει τουλάχιστον 30 παγκόσμιες διακρίσεις και 11 τιμητικά διδακτορικά (κυρίως λόγω της οικολογικής του δράσης)! Φυσικά βραβεύτηκε και από τα Ηνωμένα Έθνη (ΟΗΕ) με το διεθνές βραβείο περιβάλλοντος Pahlavi, το…1978 (χρονολογία γέννησης του David)!!! στον οποίο OHE, έλαβε μετέπειτα και ενεργό ρόλο σαν μέλος του (σε θέματα οικολογίας, μέσω μη κυβερνητικών οργανώσεων, ΜΚΟ)!

Πιο συγκεκριμένα, διετέλεσε αντιπρόεδρος των (ΜΚΟ) World Association of World και Worldview International Foundation, καθώς επίσης εργάστηκε και σαν σύμβουλος στην οργάνωση World Wildlife Fund International (WWF), και ήταν ένα μέλος της επιτροπής της, που κάθε χρόνο επιλέγει τους νικητές του ΟΗΕ για την προστασία του περιβάλλοντος! Όλες οι παραπάνω Διεθνείς Οργανώσεις είναι εταιρίες "βιτρίνες" που δημιουργήθηκαν και ελέγχονται από τους Ιλλουμινάτι!

Στην φωτογραφία βλέπουμε τον Thor Heyerdahl (μέσα στον ΟΗΕ) αγκαλιά με τον Δαλάι Λάμα :


Στην φωτογραφία βλέπετε τον John D. Rockefeller III (δεξιά)να δίνει μια επιταγή με το ποσό των $ 8,5000,000 στον Trygve Lie, τον πρώτο Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών. Τα χρήματα ήταν για την αγορά του οικοπέδου επί του Manhattan Island (Νέα Υόρκη) που θα στέγαζε το κτίριο του ΟΗΕ.

Για όσους δεν γνωρίζουν, Η οικογένεια Rockefeller έχει και αυτή "ρίζες" από την Γερμανία
(το Γερμανικό τους επίθετο ήταν Roggenfelder
)

ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΩΣ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΟΙ...

3.Από το Σαν Φρανσίσκο ξεκίνησε (την δεκαετία του ‘60) το κίνημα των χίπις(παιδιά των λουλουδιών). Ήταν ένα "εκπαιδευτικό" πρόγραμμα των Ιλλουμινάτι, με πολλαπλούς στόχους : Παγκόσμια διάδοση των ναρκωτικών, ηθική κατάπτωση των νέων, λατρεία της φύσης (παγανισμός) και μετέπειτα "οικολογία" , διάδοση της μουσικής ρόκ(με υποσυνείδητα σατανικά μηνύματα), διάδοση της ιδέας για μια παγκόσμια ειρήνη (καλυμμένο μήνυμα για την διάλυση των εθνικών κρατών και αντικατάστασή τους με μια σατανική παγκόσμια κυβέρνηση)

4.Απο εδώ ξεκίνησε (την δεκαετία του’70) το κίνημα για τα δικαιώματα των ομοφυλόφιλων(και κάθε χρόνο γίνεται μια μεγάλη παρέλαση, με την συμμετοχή τους)!!! Το Σαν Φρανσίσκο έχει από τα μεγαλύτερα ποσοστά ομοφυλοφίλων, που υπολογίζονται σε ποσοστό 15% του συνολικού πληθυσμού !

5.Το Σαν Φρανσίσκο ήταν και είναι μία από τις πιο πολυπολιτισμικές και πολυθρησκευτικές πόλεις του κόσμου!!! Το πρότυπο πόλης δηλαδή, για τη ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ!!! Καλό είναι να γνωρίζετε επίσης, ότι από εδώ ξεκίνησε η πρώτη φυλακή υψίστης ασφαλείας (Αλκατράζ) στην οποία και "φιλοξενήθηκε" ο διάσημος κακοποιός Αλ Καπόνε.

6.Στο Σαν Φρανσίσκο βρίσκεται η περιβόητη βιομηχανική περιοχή τηςSilicon Valley , στην οποία εδρεύουν οι μεγαλύτερες εταιρίες, παραγωγής, ολοκληρωμένων κυκλωμάτων (chips), στον κόσμο!!! Καλό είναι να γνωρίζεται επίσης, ότι οι εταιρίες και τα πανεπιστήμια του Σαν Φρανσίσκο αλλά και γενικότερα της περιοχής τηςΚαλιφόρνια, είναι πρωτοπόρα στις έρευνες σχετικά με την βιοϊατρίκη και βιοτεχνολογία (βιοτσίπ, μεταλλαγμένα τρόφιμα, κ.α.)

 


Γενικότερα για την Καλιφόρνια :

Η Καλιφόρνια φημίζεται για τα κινηματογραφικά της στούντιο, στα οποία παράγονται οι περισσότερες κινηματογραφικές ταινίες (που περνάνε την προπαγάνδα των παγκοσμιοποιητών) σε ολόκληρο τον κόσμο!!! Η Καλιφόρνια φημίζεται για τις μυστικές στρατιωτικές βάσεις, όπως η βάση 51, στην έρημο της Νεβάδα!!! Και τέλος ηΚαλιφόρνια θεωρείται μια από τις πιο σατανοκρατούμενες πολιτείες (πολλές τελετές μαύρης μαγείας) των ΗΠΑ!!!

Η τοπική σημαία της Καλιφόρνια με σήμα….την αρκούδα

Στο παρακάτω βίντεο βλέπετε μια σατανική τελετή που κινηματογραφήθηκε με κρυφή κάμερα από τον Αμερικάνο ερευνητή Alex Jones, στο δάσος Redwood, 75 χιλιόμετρα βόρεια του Σαν Φρανσίσκο!!!

Στην παραπάνω τελετή συμμετέχουν πρώην πρόεδροι της Αμερικής,Βιομήχανοι,τραπεζίτες,κ.α!!! Στο παραπάνω βίντεοβλέπουμε τους σατανιστές να περιμένουν κάποιον που έρχεται πάνω σε μια βάρκα... τί να συμβολίζει άραγε αυτή η σκηνή;.......ποιος είναι αυτός που περιμένουν;...





Ας δούμε τώρα γιατί ο ..David επέλεξε την γέφυρα (Golden Gate) του Σαν Φρανσίσκο, για αφετηρία του ταξιδιού του :

 

Ο ναός του Σολομώντα


Βλέπετε καμιά ομοιότητα του πύργου (του ναού του Σολομώντα) Με τους πυλώνες της παρακάτω γέφυρας;


Γέφυρα ΧΡΥΣΗ ΠΥΛΗ - Golden Gate bridge
H Χρυσή Πύλη (Golden Gate) στην Ιερουσαλήμ

Το όνομα αυτής της γέφυρας μεταφράζεται στην Ελληνική γλώσσα ωςΧΡΥΣΗ ΠΥΛΗ. Για όσους δεν γνωρίζουν, ΧΡΥΣΗ ΠΥΛΗ ονομάζει ο εβραϊκός λαός, την σφραγισμένη πύλη (που βρίσκεται στα ανατολικά του τοίχους της παλιάς πόλης της Ιερουσαλήμ, από την οποία θα περάσει ο μελλοντικός τους μεσσίας (Αντίχριστος) για να μπει στον κύριο ναό του Σολομώντα(όταν φυσικά, ο ναός θα είναι έτοιμος). Περνώντας από αυτήν την γέφυρα (ΧΡΥΣΗ ΠΥΛΗ)ο David, θέλει να δείξει στους οπαδούς του, ότι αυτός είναι ο μεσσίας που περιμένουνε και ότι σύντομα θα είναι κοντά τους...

Στο Σαν Φρανσίσκο βρίσκεται επίσης και η Lion Gate bridge (γέφυρα-πύλη του λιονταριού) που σχετίζεται και αυτή με το ανατολικό μέρος του παλαιού τοίχους της Ιερουσαλήμ, στο οποίο υπάρχει η Lion Gate(πύλη του λιονταριού)!!! (βρίσκεται μερικά μέτρα δεξιότερα της Golden Gate)

Δείτε το παρακάτω βίντεο (απο το YOUTUBE)με τίτλο:The Plastiki Expedition

 



Το βίντεο ξεκινάει με τον David, να διασχίζει την γέφυρα του Σαν Φρανσίσκο. Στη μέση του βίντεο βλέπουμε ένα μάτι (μάλλον του David) και κοντά στο τέλος (του βίντεο) μας δείχνει τον ήλιο που βρίσκεται ακριβώς πάνω από τον πυλώνα και σχηματίζει μια πυραμίδα.Κλασικό σύμβολο των Ιλλουμινάτι (η πυραμίδα με τον ήλιο ή μάτι)



Ti συμβολίζει το ταξίδι μέσα στον Ειρηνικό ωκεανό για τον David: Διασχίζοντας τον Ειρηνικό ωκεανό ή ωκεανό της ειρήνης, ο David, θέλει να δείξει στους οπαδούς του, ότι διασχίζει (συμβολικά) την Ιερουσαλήμ (πόλη της ειρήνης) και ότι θα φέρει την παγκόσμια ειρήνη!


ΤΟΝ ΜΑΙΟ ΤΟΥ 2010 ΣΤΟ SITE ADVENTURE ECOLOGY ΤΟ ΠΡΩΤΑ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΠΑΙΝΟΝΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ MESSAGE «IN A BOTTLE». ΕΝΩ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΔΙΑΝΥΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΤΕΧΝΗΤΗ ΑΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΤΑΙ ΜΑΣ ΦΟΒΙΖΟΥΝ ΜΑΣ ΚΑΜΠΤΟΥΝ ΤΟ ΦΡΟΝΗΜΑ O DAVID ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ SITE TOY:


''The Plastiki team has been working with artist Jay Little to create a special Plastiki message in a bottle. The bottle, which was released just before the crew reached the Line Islands, contains a satellite transmitter so that we can all follow the bottle as it makes its way through the ocean currents''.



Sting & Police Message In A Bottle Lyrics

Just a castaway, an island lost at sea, oh
- Ακριβώς ένας ναυαγός, ένα νησί που χάνεται στη θάλασσα, OH
Another lonely day, with no one here but me, oh
- Μια άλλη μοναχική ημέρα, κανένας εδώ, αλλά μόνος μου, OH
More loneliness than any man could bear
Περισσότερη μοναξιά από όση θα μπορούσε άνθρωπος να αντέξει
Rescue me before I fall into despair, oh
Σώσε με προτού απελπιστώ, OH
I'll send an S.O.S. to the world
Θα στείλω ένα S.O.S. στον κόσμο
I'll send an S.O.S. to the world
I hope that someone gets my
Ελπίζω ότι κάποιος θα το πάρει
I hope that someone gets my
I hope that someone gets my
Message in a bottle, yeah
Μήνυμα σε ένα μπουκάλι
Message in a bottle, yeah
A year has passed since I wrote my note
Έχει περάσει ένας χρόνος από τότε που έγραψα το σημείωμά μου
But I should have known this right from the start
Αλλά έπρεπε να το ήξερα αυτό το δικαίωμα από την αρχή
Only hope can keep me together
Μόνο η ελπίδα μπορεί να με κρατήσει
Love can mend your life but
Η αγάπη μπορεί να διορθώσει τη ζωή σας, αλλά
Love can break your heart
Η αγάπη μπορεί να σπάσει την καρδιά σας
I'll send an S.O.S. to the world
I'll send an S.O.S. to the world
I hope that someone gets my
I hope that someone gets my
I hope that someone gets my
Message in a bottle, yeah
Message in a bottle, yeah
Message in a bottle, yeah
Message in a bottle, yeah
Walked out this morning, don't believe what I saw
Βγήκα έξω σήμερα το πρωί, δεν πιστεύω σε ότι είδα
Hundred billion bottles washed up on the shore
Εκατοντάδες δισεκατομμύρια μπουκάλια που ξεβράστηκαν στις ακτές
Seems I'm not alone in being alone
Φαίνεται ότι δεν είμαι ο μόνος που είμαι μόνος
Hundred billion castaways, looking for a home
Εκατοντάδες δισεκατομμύρια ναυαγοί, ψάχνουν για ένα σπίτι
I'll send an S.O.S. to the world
I'll send an S.O.S. to the world
I hope that someone gets my
I hope that someone gets my
I hope that someone gets my
Message in a bottle, yeah
Message in a bottle, yeah
Message in a bottle, yeah
Message in a bottle, yeah

Sending out at an S.O.S.
Sending out at an S.O.S.
Sending out at an S.O.S.
Sending out at an S.O.S.
Sending out at an S.O.S.
Sending out at an S.O.S...

AYTΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ MHNYMA ΤΟΥ ΨΕΥΤΟΣΩΤΗΡΑ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΑΣΜΑ ΤΟΥ ΓΝΩΣΤΟΥ ΝΕΟΤΑΞΙΤΗ Sting.

Ο Ειρηνικός ωκεανός εάν δεν γνωρίζετε ονομάζεται και δαχτυλίδι της φωτιάς, διότι κυκλικά του ωκεανού βρίσκονται τα 2/3 των ενεργών ηφαιστείων παγκοσμίως! Βλέπουμε λοιπόν ότι ο Ειρηνικός ωκεανός έχει να κάνει με δύο στοιχεία της φύσης την φωτιά και το νερό.


Αυτά (φωτιά και νερό) σχετίζονται (συμβολικά) με τον ναό του Σολομώντα! Έξω από αυτό τον ναό υπήρχε από την μια πλευρά το θυσιαστήριο (φωτιά), στο οποίο θυσίαζε ο Αρχιερέας του ναού, τα σφαχτά) και από την άλλη πλευρά υπήρχε μια χάλκινη λεκάνη γεμάτη με νερό, για να ξεπλένει ο Αρχιερέας τα χέρια του μετά την θυσία! Να αναφέρουμε επίσης ότι το Αστέρι του Δαβίδ (το γνωστό σε όλους μας, σύμβολο των Εβραίων, που αποτελείται από δύο τρίγωνα) αντιπροσωπεύει τη φωτιά και το νερό ή το καλό και το κακό!


Για την Ιλλουμινάτι φιλοσοφία, ο παλαιός κόσμος, (το χάος, το μαύρο, η εποχή του καίγεται από την φωτιά (θυσία), και ολοκληρώνεται ο εξαγνισμός μέσω του νερού ( του νέου κόσμου, η νέα τάξη, το άσπρο ή φωτεινό, η εποχή του υδροχόου ή του αγγέλου του νέου ψευδο-φωτός)!


Για τους Ιλλουμινάτι, ο Εωσφόρος (Σατανάς) είναι ένας καλός άγγελος-θεός. Το σύνθημα που πρεσβεύει η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ είναι ότι ο άνθρωπος δεν έχει τον Θεό, ο ίδιος μέσω της επιστήμης+μαγείας μπορεί να λύσει όλα τα προβλήματά του και γίνει υπεράνθρωπος (φυσικά, κάτω από την καθοδήγηση του Αντίχριστου)!


Τα στοιχεία της φωτιάς και του νερού τα συναντούμε επίσης και στους αγώνες!!! Οι Ολυμπιακοί Αγώνες είναι ο σημαντικότερος συμβολικός φορέας για παγκόσμια συνείδηση που καλλιεργείται στους λαούς!


Στην φωτογραφία βλέπετε το στάδιο στο οποίο πραγματοποιηθηκαν οι Ολυμπιακοί αγώνες του 2012, στο Λονδίνο. Βλέπετε το νερό και την φωτιά (στάδιο-ήλιος).

 


Άλλωστε η φωτιά ταυτίζεται (κατά την Ιλλουμινάτι λογική) με την Ολυμπιακή φλόγα και το νερό, με το υγρό στοιχείο των Ολυμπιακών πισίνων.


Ο ήλιος συμβολικά ταυτίζεται και με το μάτι (ή καλύτερα με το μάτι του Ra) που βρίσκεται στην κορυφή της γνωστής πυραμίδας των illuminati και συμβολίζει τον Αντίχριστο! Καλό είναι στο σημείο αυτό, να διευκρινίσω ότι οι Ιλλουμινάτι καπηλεύονται την ιστορία και τους συμβολισμούς αρχαίων λαών (Αιγυπτίων, αρχαίων Ελλήνων, Ρωμαίων, κλπ.) και δημιουργούν νέες εωσφορικές έννοιες! Το ίδιο πράγμα είχε κάνει άλλωστε και ο Χίτλερ, που δανείστηκε σύμβολα από την αρχαιότητα και τους έδωσε ναζιστικό νόημα!

π.χ. Οι Ιλλουμινάτι ονομάζουν τους εαυτούς τους και Ολύμπιους και ταυτίζουν τον Δία με τον Εωσφόρο! Γενικότερα στην εποχή μας, καλλιεργείται από τους παγκοσμιοποιητές, η αντιστροφή και διαστρέβλωση κάθε έννοιας! Π.χ. ελευθερία, δικαιοσύνη, ισότητα, οικολογία, κλπ.


Η επίσημη παγκόσμια εμφάνισή του θα γίνει σε μία συγκεκριμένη ημέρα στο μέλλον, την «Ημέρα της Ανακηρύξεως» (Day of Declaration), για να γνωρίσει όλη η υφήλιος την παρουσία του. Η γνωστοποίηση αυτή είναι απαραίτητη, διότι αλλιώς ο «Διδάσκαλος» θα περνούσε εν πολλοίς απαρατήρητος.

By The Master -, through Benjamin Creme, The Son of Man, ένθ' ανωτ., "So far from the general notion is He that He would pass unnoticed in the crowd... Only His Declaration before the world will establish Him in the sight and hearts of men".

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟ ΜΕΡΟΣ Γ'