24 Μαρ 2013

Aντίχριστος & David Mayer de Rothschild ή πως δουλεύουν οι Ιλλουμινάτι./ΜΕΡΟΣ Γ'

ΜΕΡΟΣ Γ'


Στην παρακάτω φωτογραφία βλέπετε τον ..David Mayer de Rothschild, να φοράει ένα ρολόι της εταιρίας IWC Schaffhausen (μια από τις εταιρίες σπόνσορες της αποστολής του).


Το περίεργο στην παραπάνω εικόνα δεν είναι το ρολόι που φοράει ο ..David, αλλά το κόκκινο βραχιόλι που φοράει στο αριστερό του, χέρι!!! Το συγκεκριμένο (κόκκινο) βραχιόλι είναι ένα σατανικό φυλαχτό που σχετίζεται με το αρχαίο θρησκευτικό σύστημα της Καμπαλα (την βάση κάθε σατανιστικής λατρείας) Πολλοί Ορθόδοξοι Χριστιανοί, σε αντίθεση, φοράνε ένα μαύρο βραχιόλι (κομποσκοίνι) στο δεξί χέρι(για προστασία από τις σκοτεινές δυνάμεις) Tο συγκεκριμένο κόκκινο βραχιόλι είναι η τελευταία μόδα στο Χόλυγουντ (πολλοί σταρ αρχίζουν σιγά σιγά να μιμούνται τον ..David, φορώντας το κόκκινο βραχιόλι, στο αριστερό τους, χέρι)

Στην παρακάτω φωτογραφία βλέπουμε την παγκοσμίου φήμης τραγουδίστρια Μαντόνα να φοράει το κόκκινο βραχιόλι στο αριστερό της, χέρι.


Η Μαντόνα έχει δηλώσει ότι, είναι λάτρης της "φιλοσοφίας"Καμπαλα!!! Καλό είναι να γνωρίζετε ότι (η Μαντόνα) έχει αγοράσει ένα σπίτι στο Ισραήλ, κοντά στο Τέμενος Αλ-Ακσά (μελλοντικό ναό του Σολομώντα) και όπως η ίδια έχει δηλώσει, έκανε αυτή την κίνηση, για να δει από κοντά, τον μελλοντικό Μεσσία που περιμένουν οι Εβραίοι.

Στην παρακάτω φωτογραφία
βλέπετε τον ..David να εξηγεί σε μια ομάδα ανθρώπων, την ενεργειακή λειτουργία του σκάφους Plastiki (ο σπόνσορας της φωτογραφίας είναι η εταιρία υπολογιστών HP:Hewlett-Packard)!!! Η HP έχει εξοπλίσει με ηλεκτρονικό εξοπλισμό, αυτή την αποστολή.


Αν παρατηρήσετε την παραπάνω φωτογραφία, θα δείτε (πάνω από το κεφάλι του ..David) μια πυραμίδα που μέσα της εφάπτονται χιαστή δυο γραμμές (Χ)

Θα πρέπει να κατανοήσετε ότι πίσω από τις φωτογραφήσεις (και όχι μόνο) του ..David, εργάζετε ένα ολόκληρο επιτελείο από επαγγελματίες (φωτογράφοι, κάμεραμαν, στυλίστες, σκηνοθέτες, ψυχολόγοι, κ.λπ.) που παίρνουν εντολές από τον ..David, για να περνάνε τα "κατάλληλα" μηνύματα!!!

Για να δούμε τι δήλωσε η εκπρόσωπος της εταιρίας υπολογιστώνHewlett-Packard, Marlene Somsak : "Η εταιρία HP συμμερίζεται τα πιστεύω του David, ότι δηλαδή μέσω της μεγαλύτερης ευαισθητοποίησης για το παγκόσμιο περιβάλλον, οι άνθρωποι μπορούν να εμπνευστούν για να επανεξετάσουνε τον τρόπο με τον οποίο θα μπορούν να ζήσουν τη ζωή τους με ένα πιο βιώσιμο και φιλικό προς το περιβάλλον τρόπο"!!!


Στην παρακάτω φωτογραφία βλέπετε την αρχική (δοκιμαστική) βάρκα Plastiki!!! Στο πανί βλέπετε τον αριθμό 63996


Στην παρακάτω φωτογραφία βλέπετε την (επίσημη) βάρκα Plastiki, με κωδικό αριθμό 72257


Ποιος είναι ο συμβολισμός που κρύβετε στις δύο παραπάνω εικόνες; 

Η 1η (δοκιμαστική) βάρκα, μας δείχνει την πραγματική σατανιστική φύση του ..David, που "εκφράζετε" από τα εξάρια!!! Η 2η (επίσημη) βάρκα, μας δείχνει το ψεύτικο προσωπείο (του καλού) David, που "εκφράζετε" από τα εφτάρια!!! Δηλαδή πίσω από τα εφτάριακρύβονται τα εξάρια!!! Αυτό φαίνετε άλλωστε και στο πανί της 2η (επίσημης) βάρκας, που μεν βλέπουμε τα εφτάρια, όμως στο σήμα τηςPlastiki υπάρχουν καλυμμένα τα εξάρια.

Στην παρακάτω φωτογραφία βλέπετε τoν γοητευτικό David (Mayer) de Rothschild


Το 2003 (ο ..David) ήταν δεύτερος στην λίστα του περιοδικού Tatler, των πιο hot εργένηδων στο Ηνωμένο Βασίλειο, κερδίζοντας τόσο τον πρίγκιπα Harry όσο και τον ηθοποιό Hugh Grant (για την ιστορία, πρώτος ανακηρύχτηκε τότε, ο πρίγκιπας William)!!! 

Παρατηρήστε προσεκτικά στην ζώνη του ..David, το σήμα της νεκροκεφαλής (skull and bones)!!! Αυτή η ζώνη είναι η αγαπημένη του ..David, την έχουμε συναντήσει ήδη...

Στην φωτογραφία βλέπετε το επίσημο βιβλίο της παγκόσμιας οικολογικής κίνησης LIVE EARTH, γραμμένο από τον David(Mayer) de Rothschild, με σήμα την Αρκούδα

Η Πολική Αρκούδα ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΒΟΛΟ με την οποία ταυτίζεται ο David.

Η ΑΡΚΟΥΔΑ ΩΣ ΣΥΜΒΟΛΟ του David


Βλέπετε πάνω από την Αρκούδα το σύμβολο Ν (North Pole-Βόρειος
Πόλος)!!! Το σύμβολο Ν το συναντάμε και στον οικογενειακό
τραπεζικό Όμιλο NM ROTHSCHILD & SONS





Στους ιθαγενείς αμερικανούς η αρκούδα συμβολίζει την εσωστρέφεια και τη διαίσθηση αναμεμειγμένη με ένστικτο, επίσης τη σοφία και την αλληλεπίδραση του ατόμου στο περιβάλλον της δημιουργίας και την προσωπική αλήθεια μέσα από σύμπαν. Για τους Κέλτες είναι ταυτόχρονα αρσενική και θηλυκή. Ωστόσο οι εξουσίες της αρκούδας είναι το ίδιο για τα δύο φύλα. Η αρσενική της πλευρά συνδέεται με τον βασιλιά Αρθούρο. Στον πολιτισμό τον Γερμανικό, η αρκούδα ήταν σύμβολο του πολεμιστή. Το έμβλημα του Βερολίνου χρησιμοποιείται από το ομόσπονδο κρατίδιο της Γερμανίας όπως επίσης και από την ίδια την πόλη. Η μαύρη αρκούδα που εικονίζεται περιέχεται στη σημαία του Βερολίνου. Η οικογένεια Rothschild είναι μια ευρωπαϊκή δυναστεία γερμανο-εβραϊκής καταγωγής από τα τέλη του δέκατου όγδοου αιώνα. Είναι το έμβλημα του κρατιδίου της Σαξονίας Άνχαλτ περιέχεται στη σημαία του. Καθιερώθηκε με νόμο μαζί με τη σημαία, στις 30 Ιανουαρίου του 1991. Ήταν το έμβλημα του ΧΧΙΙ Ολυμπιακών Αγώνων στη Μόσχα το 1980.


Υπήρχαν 3 εμβλήματα με την εικόνα αρκούδας στη ιστορία της Ρωσίας.
Δύο εμφανίστηκαν κατά τη διάρκεια του Ιβάν του Τρομερού την ώρα της στέψης του.
Στο χρηματιστήριο,"a bear market" είναι μια περίοδος μείωσης των τιμών, απαισιόδοξη πρόβλεψη ή αρνητική δραστηριότητα. Αρκούδες βρίσκονται σε όλο τον πλανήτη έχουν μια έννοια παγκοσμιότητας. Το Παγκόσμιο ταμείο για τη φύση WWF ΕΧΕΙ ΣΗΜΑ ΤΟ PANDA.

Η τοπική σημαία της Καλιφόρνια με σήμα….την αρκούδα !




ΑΠΟ ΕΔΩ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΓΙΑ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ.ΓΥΡΙΣΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΩΣ …ΕΙΡΗΝΙΣΤΗΣ ΟΙΚΟΛΟΓΟΣ.


Η Καλιφόρνια φημίζεται για τα κινηματογραφικά της στούντιο, στα οποία παράγονται οι περισσότερες κινηματογραφικές ταινίες (που περνάνε την προπαγάνδα των παγκοσμιοποιητών) σε ολόκληρο τον κόσμο!


Η Καλιφόρνια φημίζεται για τις μυστικές στρατιωτικές βάσεις, όπως η βάση 51, στην έρημο της Νεβάδα! Και τέλος η Καλιφόρνια θεωρείται μια από τις πιο σατανοκρατούμενες πολιτείες (πολλές τελετές μαύρης μαγείας) των ΗΠΑ!

Στην φωτογραφία βλέπετε το τηλεοπτικό σήμα του Adventure Ecology. Ένα τεράστιο ΑΛΦΑ ή καλύτερα μια Πυραμίδα που "επισκιάζει" τον πλανήτη μας!



Ως τώρα έχουμε αναφερθεί(στα προηγούμενα κεφάλαια) στην τελευταία (σε εξέλιξη) 2η επίσημη Αποστολή του David με τίτλο: Mission 2 -message in the bottle (Αποστολή 2-Μήνυμα σε μπουκάλι)! Το πραγματικό "μήνυμα" που υπονοεί ο David, σας το έχω ήδη εξηγήσει σε προηγούμενα κεφάλαια. (συμβολικό ταξίδι προς το ναό του Σολομώντα)!


Ας πούμε μερικά λόγια και για την 1η επίσημη Αποστολή του David με τίτλο: Mission 1- Top of the word (Αποστολή 1-Στην κορυφή του κόσμου)! 


Αυτή η αποστολή, υποτίθεται ότι ονομάστηκε έτσι, διότι διεξήχθη στον βόρειο πόλο, δηλαδή στην κορυφή του πλανήτη, όμως το αληθινό νόημα είναι, το επίσημο ξεκίνημα "αναρρίχηση" του David στην κορυφή του κόσμου,δηλαδή στην κορυφή της παγκόσμιας εξουσίας!


Ας δούμε πως ξεκίνησαν όλα (κατά την άποψη του David): 


Ο David (αναφέρει ο ίδιος) ότι πάντα ήταν ένα υπερκινητικό παιδί και είχε μια έμφυτη τάση για περιπέτειες!!! Από μικρό παιδί, οι γονείς του τον έψαχναν συνέχεια και αναρωτιόντουσαν : "που χάθηκε πάλι ο Dave;;"!!! Ο αδελφός του, o Antony (ένας μουσικός εκδότης με βάση το Λονδίνο) αναφέρει για τον David: "είναι ένας άνθρωπος της περιπέτειας που του αρέσει να ρισκάρει την κάθε στιγμή, έχει δοκιμάσει αλεξιπτωτισμό ελευθέρας πτώσεως, bungee jumping,ανεμόπτερο, καγιάκ, κλπ. " Το 2004 ο "ονειροπόλος" David(ψάχνοντας για την μεγάλη περιπέτεια) "προσκαλέστηκε" να συμμετέχει σε μια εξερευνητική, οικολογική αποστολή στην Ανταρκτική (Νότιος Πόλος)


Αφού ταξίδεψε για 58 μέρες τελείωσε το ταξίδι του, τον Ιανουάριο του 2005! Ενθουσιασμένος από αυτήν του, την περιπετειώδη και συνάμα οικολογική εμπειρία του, αποφασίζει να οργανώσει την δική του οικολογική αποστολή στην Αρκτική (Βόρειος Πόλος) με την ονομασία Mission 1- Top of the word και αποφασίζει επίσης να ιδρύσει (τον Απρίλιο του 2005) την δική του διαδικτυακή οικολογική οργάνωση (Adventure Ecology) για να την προβάλει! Ο David,αναφέρει πιο συγκεκριμένα: «Έβαλα μια αγγελία σε ένα εκπαιδευτικό διαδικτυακό χώρο στην ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ, όπου ζούσα τότε, και κάλεσα τα παιδιά για να συνδεθούν με το δικτυακό τόπο έτσι ώστε να μπορέσουν να παρακολουθήσουν την εκστρατεία μου, ζωντανά και παράλληλα να διευρύνουν τις γνώσεις τους, για την Αρκτική (βόρειος πόλος)! Από την πρώτη κιόλας στιγμή, μου αποστάλθηκαν 400 μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, μια πραγματικά εντυπωσιακή ανταπόκριση! Έτσι από εκείνη την στιγμή, γεννήθηκε το Adventure Ecology (Οικολογική Περιπέτεια).

Τι μας λέει με λίγα λόγια ο David, ότι εντελώς.. τυχαία δημιούργησε την εταιρία του… του κατέβηκε η ιδέα ευρισκόμενος στην ...Αυστραλία! Και προσθέτω και εγώ, ότι ο David εντελώς τυχαία, θα «αναρριχηθεί» στην κορυφή της Παγκόσμιας Εξουσίας!

Δείτε τά παρακάτω βίντεο (από το YouTube) με τίτλο: Adventure Ecology

Η 1η (επίσημη) Αποστολή (που σχεδιάστηκε το 2005) ξεκίνησε στις 3 Μαρτίου του 2006 από την ΡΩΣΙΑ (Ακρωτήριο Arctechesky)! O David, αφού διέσχισε με έλκηθρο (αλλά και ...με τα πόδια) τον παγωμένο Αρκτικό Ωκεανό, κατέληξε μετά από 100 μέρες στον Καναδά!!! Πιο συγκεκριμένα, στις 27 Απριλίου του 2006, ο David με την ομάδα του (2 άντρες, 1 γυναίκα και τα 16 σκυλιά-οδηγούς τους) φτάνουν στο Βόρειο Πόλο! Η Αποστολή τελειώνει στις 7 Ιούνιου του 2006, καταλήγοντας (μετά από περίπου 100 μέρες κοντά στα σύνορα Καναδά-Γροιλανδίας (Ellesmere island) 

Δείτε και το παρακάτω βίντεο (από το YouTube) με τίτλο : Adventure Ecology Mission 1



Το ερώτημα που τίθεται (από τα παραπάνω) είναι, γιατί άραγε o David επιλέγει την Ρωσία για αρχή της 1ης επίσημης Αποστολής του;;; Μήπως είναι ένα τυχαίο γεγονός ή μήπως όχι;

(Μήπως ο David κατάγεται ή έχει γεννηθεί στην Ρωσία και όχι στην Αγγλία;) Δεν γνωρίζω (προς το παρόν, με σιγουριά) την απάντηση, σας θέτω απλά έναν προβληματισμό. Αυτό, που με βεβαιότητα μπορώ να σας πω είναι ότι η οικογένεια των Rothschilds είχε (ιστορικά) στενούς εμπορικούς δεσμούς με την Ρωσία (κυρίως, μετά την κόκκινη επανάσταση των Μπολσεβίκων).

Ας κλείσουμε (προς το παρόν) εδώ την μικρή παρένθεση για την σχέση David - Ρωσίας και ας αναφερθούμε στο τι κατάφερε να κερδίσει άμεσα (ο David) μετά το τέλος αυτής της 1ηςεπίσημης "οικολογικής" αποστολής του:

1. Ο David έγινε ένας, από τα μόλις 42 άτομα,
και ο νεότερος βρετανός που ταξίδεψε και στους
δύο γεωγραφικούς Πόλους!
2. Ο David κατάφερε να σπάσει το παγκόσμιο
ρεκόρ ταχύτερης διέλευσης των πάγων της
Γροιλανδίας!
3. Ο David είχε κατάφερε ήδη (2005) να είναι
ένας, από τα μόλις 14 άτομα που κατάφεραν να
διασχίσουν την ήπειρο της Ανταρκτικής (Νότιος
Πόλος)! David (Mayer) de Rothschild, o "ήρωας"
των Πόλων. Μην λησμονείτε και το σήμα της
πολικής Αρκούδας, που έχει στο μπουφάν του... θυμηθείτε την Αρκούδα.

Προσέξτε τις φωτογραφίες, από την προσευχή στο ειδώλιο της «Μάνας Γης», στην οποία μετείχαν εκπρόσωποι όλων των θρησκειών και φυσικά δεν θα μπορούσε να λείψει και ο "πράσινος" Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος!


Διακρίνεται καθαρότερα το ομοίωμα της Γαίας! Αυτό το Διαθρησκειακό Περιβαλλοντικό συμπόσιο πραγματοποιήθηκε το 2007 (1περίπου χρόνο μετά το ταξίδι του David στην περιοχή) στην Γροιλανδία, όπου οι εκπρόσωποι των Δώδεκα μεγαλύτερων θρησκειών,προσευχήθηκαν (στον ίδιο χώρο και χρόνο!) για τη σωτηρία του Βορείου Πόλου και τωνπαγετώνων του!



"Μαϊτρέγια" ή "Μητρόγαιος" ή
"Μητέρα Γαία" ή "Θρησκεία της Λατρείας της
Γαίας", με κέντρο στη δύση το θεοσοφικό Tara
Center ή Tera Center, "Κέντρο της Γαίας" στο Λονδίνο!
Καλό είναι να γνωρίζετε ότι το 1977-1978, ξεκίνησαν οι φήμες ότι ένας μεγάλος πνευματικός "Διδάσκαλος" θα εμφανιστεί στο Λονδίνο και θα σώσει την ανθρωπότητα!
Οι οπαδοί του τον ονόμασαν "Ο Μαϊτρέγια"!

Βλέπετε τον David να «διδάσκει» οικολογία (μέσω του διαδικτυακού τόπου του), σε μια ομάδα μικρών μαθητριών από το σχολείο, του St Christopher στην Αγγλική πόλη Hampstead. Ο David περιγράφει το Adventure ecology, ως ένα «Παγκόσμιο Δίκτυο Μάθησης», που αποτελείται από τρεις κύριους πυλώνες -τις Αποστολές, τις Τέχνες και την Εκπαίδευση.



Ο David αναφέρει (στις 20 Ιανουαρίου 2007) ότι, θέλει να δημιουργήσει ένα μεγάλο δίκτυο από εκπαιδευτικούς (καθηγητές, δασκάλους, κλπ.), οι οποίοι να γίνουν πρεσβευτές του Adventure Ecology (Οικολογικής Περιπέτειας)! Μέχρι τότε (20-1-2007) είχαν ήδη υπογράψει 200 εκπαιδευτικοί, και υπολογίζεται ότι μέχρι το 2009, ο αριθμός αυτός θα φτάσει στους 4000! Αςδούμε τι μας λέει η εκπαιδευτικός Sylvia Guidara (ενεργό μέλος του Adventure Ecology), η οποία είχε γνωρίσει τον David (όταν αυτός είχε επισκεφτεί το σχολείο, στο οποίο δίδασκε, στην Μελβούρνη -Αυστραλία): «Θέλαμε να δημιουργήσουμε κάτι που τα παιδιά θα αγαπήσουνε και οι καθηγητές θα μπορέσουν να αισθάνονται σίγουροι με αυτό».

Λέει επίσης «Πρέπει να κάνουμε μεγάλη προσπάθεια, επειδή υπάρχει τόσο πολύ λάθος πληροφόρηση σχετικά με την αλλαγή του κλίματος στο διαδίκτυο». Αυτή και ο David, έχουν επίσης συνεργαστεί με το Υπουργείο Παιδείας και Δεξιοτήτων, για να επεκταθεί (το Adventure Ecology) σε ολόκληρο το σχολικό δίκτυο εκπαίδευσης του Ηνωμένου Βασιλείου! Όπως αντιλαμβάνεστε μια πτυχή, του γενικού σχεδίου (του David) είναι η επέκταση (της Οικολογικής Περιπέτειας) όχι μόνο στα σχολεία και τα κολέγια του Ηνωμένου Βασιλείου, αλλά και σε όλα τα σχολικά ιδρύματα Παγκοσμίως! Καλό είναι να μην λησμονούμε, ότι ήδη σε όλα τα σχολεία του πλανήτη (τα τελευταία χρόνια, και στην χώρα μας), οι μαθητές χρησιμοποιούν (για την εκπαίδευσή τους)τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές (Η/Υ).

Στην φωτογραφία βλέπετε τους ήρωες-καρτούν, που προβάλλονται μέσα σε μερικά, από τα “εκπαιδευτικά” προγράμματα (σε μορφή κινουμένων σχεδίων) από την εκπαιδευτική ιστοσελίδα του David (Adventure ecology)!



Για να δούμε τι συμβολίζουν όμως οι χαρακτήρες (καρτούν)που προτρέπει (ο David) τα παιδιά, να μιμηθούν:

Με πρώτη ματιά βλέπουμε, τους χαρακτήρες να φοράνε προστατευτικά γυαλιά (με πράσινους φακούς), ακουστικά στα αυτιά, προστατευτική μάσκα και ένα σακίδιο στην πλάτη! Στα γυαλιά (με πράσινους φακούς), υποτίθεται ότι περνάει το μήνυμα (στα παιδιά) να βλέπουν τα πράγματα γύρω τους με οικολογική ματιά (πράσινο χρώμα) αλλά τα προστατεύουν και από την ακτινοβολία του ήλιου! Αυτό σημαίνει ότι το σύστημα “προγραμματίζει” τα παιδιά να ζούνε σε μια ψεύτικη πραγματικότητα (ΜΜΕ, παιδεία κλπ),να βλέπουν μια κατασκευασμένη εικόνα (που βολεύει το σύστημα)! Τα ακουστικά υποτίθεται ότι χρειάζονται για να συνεννοούνται με τους συντρόφους τους! Μέσω των ακουστικών (τα παιδιά) δέχονται εντολές μόνο από το Control Room (δηλαδή τον David)! Η μάσκα υποτίθεται ότι προστατεύει από την μόλυνση της ατμόσφαιρας!

Η μάσκα συμβολίζει την φίμωση, που επιβάλλει το σύστημα (στα παιδιά)! Και τέλος στο σακίδιο τοποθετούν τα πράγματά τους! Το σακίδιο συμβολίζει τις προσταγές του “Καπετάνιου” (David),που τα παιδιά κουβαλούνε “στην πλάτη τους” δηλαδή στο μυαλό τους! Η μάσκα, επίσης εντάσσεται στην οικολογική τρομοκρατία (υποτιθέμενη μολυσμένη ατμόσφαιρα, ιοί, κλπ)!

Δείτε το παρακάτω Βίντεο (από το YouTube) με τίτλο: Responsible Tourism Nepal.



Στο παραπάνω βίντεο είδαμε τον David (το 2008) να «περιπλανιέται» στην Ασία, και πιο συγκεκριμένα, στην ευρύτερη περιοχή του κρατιδίου του Νεπάλ (που συνορεύει με την Ινδία και το Θιβέτ)! Στο πρώτο χωριό (που επισκέφτηκε ο David) οι κάτοικοί του διαθέτουν ηλεκτρονικούς υπολογιστές που είναι συνδεμένοι στο διαδίκτυο! Στο δεύτερο χωριό, οι κάτοικοι παράγουν ενέργεια-μεθάνιο (από τις ακαθαρσίες των ζώων) και έπειτα, την χρησιμοποιούν στα νοικοκυριά τους! Νωρίτερα Το 2007, ο David είχε ταξιδέψει στο Εκουαδόρ (Ισημερινός), μαζί με ακόμα 5 άτομα (2 διακεκριμένους φωτογράφους -Ollie Chanarin και Adam Broomberg-, 1 σκηνοθέτη -Dustin Lynn-, 1 παγκοσμίου φήμης καλλιτέχνη -Gabriel Orozco- και 1 εθνοβιολόγο -Maria Fadiman-!

Πιο συγκεκριμένα ο David διέσχισε (πεζός αλλά και με βάρκα) την ζούγκλα και τους παραπόταμους του Αμαζονίου (για περίπου 1 μήνα)με σκοπό να “προβάλει” τις ζημίες που προκλήθηκαν (εδώ και τουλάχιστον 30 χρόνια) από τις Διεθνείς Εταιρείες Πετρελαίου,τόσο στο έδαφος όσο και στους κατοίκους της περιοχής!

Στην φωτογραφία βλέπετε το λογότυπο (σε σχήμα Χ) της μικρής-ανεπίσημης αποστολής του David (το 2007) στο Εκουαδόρ (Ισημερινός).



Ο David, τελικά, μετά από όλες τις οικολογικές του
προσπάθειες, κατάφερε να αναγνωριστεί (2009) και από τον ΟΗΕ !!

Πιο συγκεκριμένα, εντάχθηκε στην κατηγορία των κλιματικών ηρώων! (UNEP=United Nations Environment Program, Πρόγραμμα Περιβάλλοντος ΟΗΕ).



Στις παρακάτω ιστοσελίδες μπορείτε να δείτε μερικές αναφορές από την UNEP σχετικά με τον David de Rothschild :


Αντιλαμβάνεστε τι είδατε μόλις τώρα; Για να μεταφράσουμε το
παραπάνω κείμενο στα Ελληνικά: Το 2009 βρήκαμε 5 εμπνευσμένους
περιβαλλοντολογικούς ακτιβιστές, οι οποίοι τώρα υπάγονται στην
ομάδα του UNEP, στην κατηγορία των Κλιματικών Ηρώων.


Για το WED 201O, θα θέλαμε να μας πείτε (ΨΗΦΙΣΕΤΕ) :


- Ποιος είναι ο Κλιματικός σας Ήρωας;...

-Ποιος σας εμπνέει για να κάνετε κάτι θετικό για το περιβάλλον;...



Δείτε το παρακάτω Βίντεο (από το YouTube) με τίτλο:CleanUp the World Ambassador - David De Rothschild Welcome Message 2009.




Στο παραπάνω βίντεο είδαμε τον David, να ευχαριστεί τον κόσμο που τον ανέδειξε -ψήφισε(μέσω του Clean Up) World Ambassador (Παγκόσμιο Πρεσβευτή της Οικολογίας)! Το 2003, (μέσω του περιοδικούTatler) ο David ψηφίστηκε (κυρίως από τις γυναίκες) σαν ο2ος πιο Hot εργένης σε ολόκληρο το Ηνωμένο Βασίλειο!



Τον Οκτώβριο του 2007, από το περιοδικό GQ(ευρύτερα διαδεδομένο σε Ηνωμένο Βασίλειο και Γερμανία), ο David κέρδισε (με ψηφοφορία από τους αναγνώστες του περιοδικού), τον τίτλο του Περιβαλλοντολόγου της χρονιάς! Η φωτογραφία είναι από την βράβευση του David, στις 25 Οκτωβρίου 2007 στο Μόναχο της Γερμανίας (25-10-2007).



Βλέπετε (από αριστερά προς τα δεξιά) την ειδική απεσταλμένη των Ηνωμένων Εθνών,Waris Dirie, τον Βρετανό ηθοποιό Christopher Lee (τον πιο γνωστό κινηματογραφικό “Κόμη Δράκουλα”), την πασίγνωστη Γαλλίδα ηθοποιό Catherine Deneuve και φυσικά τον “σεμνό” και “ταπεινό” David! Η φωτογραφία “τραβήχτηκε”στις 10 Φεβρουαρίου του 2008 (10-2-2008), πριν από μια συνέντευξη τύπου για το φιλανθρωπικό γεγονός με θέμα: “Cinema for Peace” δηλαδή “Κινηματογράφος (αφιερωμένος)στην Ειρήνη”! Αυτή η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε μέσα στα πλαίσια του 58ου (5+8=13)Διεθνούς Κινηματογραφικού Φεστιβάλ Βερολίνου, που πραγματοποιήθηκε από τις 7 έως τις 17 Φεβρουαρίου 2008, στην Γερμανία, στην χώρα που ξεκίνησε η οικονομική Αυτοκρατορία της οικογένειας Rothschild, το 1750!

Συγκεκριμένα, ο Μωυσής Amschel Bauer εγκαθίσταται στην Εβραϊκή συνοικία της Φρανκφούρτης (σε αυτή την πόλη εδρεύει σήμερα, η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα!),όπου και ανοίγει μια επιχείρηση (ανταλλακτήριο νομισμάτων και χρυσού) το 1750! Ο γιός του (και μετέπειτα πατριάρχης της οικογένειας Rothschild), Mayer Amschel Bauer (1744-1812), αναλαμβάνει την επιχείρηση του πατέρα του και αλλάζει το όνομα του σε Mayer Amschel Rothschild (Κόκκινη Ασπίδα)!

Τώρα θα δούμε αναλυτικά, πως και με ποιο τρόπο ξεκίνησε η τελευταία και σπουδαιότερη“Οικολογική” Αποστολή του David, με την ονομασία “Μήνυμα σε μπουκάλι”, δηλαδή το ταξίδι(διάρκειας περίπου 100 ημερών) από το Σαν Φρανσίσκο προς το Σύδνεϋ με την βάρκα (τύπου καταμαράν) Plastiki!


Στην φωτογραφία βλέπουμε τον David, να ποζάρει στο εξώφυλλο του περιοδικού GreenPages, που επισκέφτηκε.

Πριν αναφερθούμε όμως, στην παραπάνω αποστολή του David, ας δώσουμε μερικές συμπληρωματικές πληροφορίες σχετικά με την πόλη του Σαν Φρανσίσκο.

Η πόλη αυτή, πήρε το όνομά της προς τιμήν του Αγίου Φραγκίσκου (Άγιος της Καθολικής Εκκλησίας,γνωστός για τα Στίγματα που έφερε στο σώμα του), προστάτης της Ιταλικής πόλης Ασίζη!

Το 1986, σε αυτή την πόλη (Ασίζη) πραγματοποιήθηκε η 1η Διαθρησκειακή Σύναξη (World Day of Prayer for Peace Παγκόσμια ημέρα της Προσευχής για την Ειρήνη), με την συμμετοχή 160 εκπροσώπων όλων των θρησκειών, που οργανώθηκε από τον Πάπα Ιωάννη Παύλο Β (Karol Jozef Wojtyla - ήταν o 1ος πάπας που όταν πήγε το 2000 στην Ιερουσαλήμ προσκύνησε στο Δυτικό Τοίχο, το γνωστό ως Τείχος των Δακρύων)

Στην ίδια πόλη (Ασίζη)οργανώθηκε ξανά το 2002, η ίδια Διαθρησκειακή Σύναξη. Στην φωτογραφία βλέπετε το έμβλημα της πόλης, της Ασίζης.


Στην παρακάτω φωτογραφία βλέπετε το άγαλμα ενός Λιονταριού-Δράκου που βρίσκεται στην περιοχή Σίτυ (City) του Λονδίνου, που είναι η “καρδιά” του Παγκόσμιου Τραπεζικού Συστήματος που ελέγχεται (κατά το μεγαλύτερο μέρος) από την Τραπεζική οικογένεια των Rothschilds



Το Λιοντάρι-Δράκος (που έχει απλωμένο απειλητικά το δεξί του πόδι) συμβολίζει τον Σατανά, που κρατάει μια Ασπίδα(που στην πραγματικότητα είναι ένας ανοιχτός πάπυρος) με ένα ανάποδο κόκκινο σταυρό! Η Εντολή είναι σαφής:

«Yποταχθείτε - προσκυνήστε με»! Προσέξτε ιδιαίτερα, την...γλώσσα και την ...ουρά του Θηρίου! Όπως λοιπόν, είδαμε και παραπάνω, το 2002, μαζευτήκαν για μια ακόμα φορά,εκπρόσωποι όλων των μεγάλων Θρησκειών, στην πόλη του Αγίου Φραγκίσκου (Ασίζη), για να προσευχηθούν στο “Μεγάλο Πνεύμα του Σύμπαντος” για την Παγκόσμια Ειρήνη!

Για να δούμε όμως τι συμβαίνει την ίδια χρονιά (2002),στην αντίστοιχη πόλη του Αγίου Φραγκίσκου στην Καλιφόρνια(San Francisco): O David λαμβάνει μέρος στους αθλητικούς αγώνες τρίαθλου, που οργανώνονται στο νησί του Αλκατράζ,που βρίσκεται στον κόλπο του San Francisco. Σε αυτήν την
αθλητική εκδήλωση, που έχει την ονομασία «Απόδραση από το Αλκατράζ» o David κερδίζει το 1ο βραβείο!

Καλό είναι να γνωρίζετε ότι το νησί του Αλκατράζ είναι ευρύτερα γνωστό με την ονομασία «Ο ΒΡΑΧΟΣ» (THE ROCK)!

Αν, κατά την άποψη της Καθολικής Εκκλησίας, ο Απόστολος Πέτρος, που χαρακτηρίζεται σαν ο “Βράχος (Rock)”,είναι το θεμέλιο της (παπικής - Καθολικής) Χριστιανικής Θρησκείας και εκπρόσωπος του Θεού επί της Γης, τότε ο David που ταυτίζεται συμβολικά με τον Βράχο (Rock), ποιας θρησκείας (θεμελιωτής) και ποιου θεού εκπρόσωπος είναι; Στην φωτογραφία βλέπετε το βραχώδες μέρος, πάνω στο οποίο είναι χτισμένος ο Θόλος του Βράχου (Dome of the Rock) ή Τέμενος του Αλ Ακσά (γνωστό και σαν το Τέμενος του Ομάρ) που βρίσκεται στην Ιερουσαλήμ)! Πάνω σε αυτόν το βράχο,σχεδιάζουν οι Σιωνιστές Εβραίοι, να χτίσουν το Ναό του Σολομώντα!



Πρώτος ο πάπας Βενέδικτος εισήλθε στο Θόλο του Βράχου (Dome of the Rock) ή Τέμενος του Αλ Ακσά, τον Μάιο του 2009 :






To "Caritas In Veritate" υπάρχει ολόκληρο οnline.


To βρήκα, και στην Παράγραφο 67 ο πάπας Βενέδικτος γράφει μεταξύ άλλων:


«H ανάγκη για την αναμόρφωση του ΟΗΕ και ομοίως των οικονομικών ιδρυμάτων και της διεθνούς οικονομίας, έστω κι εν μέσω μιας παγκόσμιας ύφεσης είναι πάρα πολύ ισχυρά αισθητή, έτσι ώστε η έννοια της οικογένειας των εθνών να αποκτήσει αληθινά δόντια... Για την διοίκηση της παγκόσμιας οικονομίας, για την αναζωογόνηση των οικονομιών που έχουν πληγεί από την κρίση, για την αποφυγή της χειροτέρεψης της παρούσας κρίσης και των μεγαλύτερων ανισορροπιών που θα προέκυπταν, για να επιφέρουμε ολοκληρωτικό κι έγκαιρο αφοπλισμό, ασφάλεια στα τρόφιμα και ειρήνη, για να εγγυηθούμε την προστασία του περιβάλλοντος και για να ρυθμίζουμε την μετανάστευση, για όλα αυτά υπάρχει επείγουσα ανάγκη για έναν αληθινά παγκόσμιο πολιτικό ηγέτη...


Μια τέτοια ηγεσία θα πρέπει να ρυθμίζεται δια νόμου ώστε να παρακολουθεί με συνέπεια τις αρχές της επικουρικότητας και της αλληλεγγύης, για να επιζητεί την καθιέρωση του γενικού καλού, ώστε να δεσμευθεί για την εξασφάλιση αυθεντικής αναπόσπαστης ανθρώπινης ανάπτυξης, εμπνεόμενης από τις αξίες της φιλανθρωπίας στην αλήθεια. Επιπλέον, ο ηγέτης αυτός θα πρέπει να έχει παγκόσμια αναγνώριση και να του δοθεί η αποτελεσματική εξουσία να εξασφαλίζει ασφάλεια για όλους, δικαιοσύνη και σεβασμό για τα δικαιώματα. Εμφανώς θα πρέπει να έχει (ο παγκόσμιος ηγέτης) την εξουσία να εξασφαλίζει την συμμόρφωση όλων των μερών με τις αποφάσεις του, κι επίσης με τα συντονισμένα μέτρα που θα υιοθετούνται σε διάφορα διεθνή forums».


«Όποιος περιφρονεί το νόμο του Θεού περιέρχεται στην τυραννία του Διαβόλου».


Μια νέα διαθρησκευτική εβραϊκή πρωτοβουλία που ξεκίνησε, διατυπώνει την άποψη ότι για να κτιστεί ο Τρίτος Ιουδαϊκός Ναός στην Ιερουσαλήμ δεν απαιτείται να καταστραφεί ο «Θόλος του Βράχου» (Dome of Rock) ( ή «Όρος του Ναού» κατά τους Ιουδαίους, που έχει μείνει γνωστός και ως το «τέμενος του Ομάρ» από τον χαλίφη Ομάρ - εμπν - ελ Χαττάμπ, (581 -644 μ.X.) ο οποίος το έκτισε αφού κατέλαβε την Ιερουσαλήμ).

Οικουμενιστική συνάντηση στην Νάπολη" Δευτέρα, 22 Οκτώβριος 2007

Συντάχθηκε απο τον Διονύση Μακρή:


Σε μια κοινά ομολογημένη αγωνιώδη προσπάθεια να πρωταγωνιστήσει στη διεθνή σκηνή το Βατικανό έχει αρχίσει μεθοδικά να διοργανώνει συναντήσεις θρησκευτικών ηγετών.

Ένα τέτοιο συνέδριο στο όνομα της ειρήνης και της πάταξης της βίας έγινε στη Νάπολη με τη συμμετοχή του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου, του Αρχιεπισκόπου Κύπρου Χρυσοστόμου και άλλων εκπροσώπων Ορθοδόξων Εκκλησιών μεταξύ αυτών και αντιπροσωπείας της Ορθόδοξης Εκκλησίας της Ελλάδος! Οι συναντήσεις αυτές οι οποίες είναι άνευ ουσίας σύμφωνα με εκτιμητές αποβλέπουν σε δύο στόχους.


Ο πρώτος έχει να κάνει με την αναβίωση του θεομίσητου πρωτείου των Παπικών και ει δυνατόν την αποδοχή του και από ετέρους ηγέτες άλλων θρησκειών, ώστε αυτό να επιβληθεί αναγκαστικά και στις χριστιανικές εκκλησίες και δη στην Ορθόδοξη Εκκλησία.


Στην ουσία πρόκειται για ένα άριστα μεθοδευμένο σχέδιο, το οποίο άρχισε να εφαρμόζεται και να τίθεται σε ισχύ από τη διπλωματία του Βατικανού από την εποχή του Πάπα Παύλου και τη Β΄Βατικάνεια Σύνοδο. Δυστυχώς στην καλοστημένη παγίδα της Ρώμης πιάστηκαν ως θύματα πολλοί ηγέτες Ορθόδοξοι, οι οποίοι στο όνομα μια ανούσιας συνεργασίας άνοιξαν διάπλατα τις πύλες στους Παπικούς και στους Πάπες των τελευταίων ετών.


Πρώτο θύμα ήταν ο Πατριάρχης Κωνσταντινουπόλεως Αθηναγόρας, ο οποίος διέκρινε μέσα από την πρόταση της Ρώμης την ευκαιρία διεξόδου του Οικουμενικού θρόνου από την απομόνωση που είχαν επιβάλλει οι κυβερνώντες στην Τουρκία. Έκτοτε και οι επόμενοι Πατριάρχες ακολούθησαν την ίδια γραμμή καθιερώνοντας μια οικουμενιστική τακτική που σε άλλες εποχές ήταν παντελώς ξένη προς την Ορθόδοξη εκκλησιαστική βιωτή. Η διπλωματία της Ρώμης έχει «αιχμαλωτίσει» κατά τρόπο τινά τους ηγέτες της Ορθόδοξης Εκκλησίας μέσα από αλλεπάλληλες και παντός είδους παροχές που αδιαλείπτως και πλουσιοπάροχα τα τελευταία έτη προσφέρει (χρήματα, υποτροφίες, λείψανα αγίων κ.ο.κ.)


Ο δεύτερος στόχος αποβλέπει στην υπέρβαση των δυσκολιών που ανέκυψαν για την Παπική Εκκλησία σε Παγκόσμιο επίπεδο μέσα από τα κατά συρροή ηθικά και οικονομικά σκάνδαλα και τη σαπίλα μεγάλου μέρους των συνεργατών - στελεχών της και δη του κλήρου της. Έτσι, οι δηλώσεις κατά της βίας και υπέρ της ειρήνης και η επιχείρηση αποδοχής του Πάπα ως μοναδικού επίγειου εκπρόσωπου του Υψίστου δεν στοιχίζουν για την πολιτική της Ρώμης.

 
Αντιθέτως συμβάλλουν στην αποκατάσταση του κλονισθέντος κύρους του Πάπα Βενέδικτου 16ου και της παραπαίουσας Παπικής εκκλησίας μη αποδεκτής εδώ και αιώνες πλέον από τον Ουρανό. Ο πάπας Βενέδικτος ο 16ος έχει ωθήσει τους παγκόσμιους θρησκευτικούς ηγέτες να μην επιτρέψει στο όνομα του Θεού να χρησιμοποιηθεί για να δικαιολογηθεί η κάθε μορφής βία.


Με τη δήλωση αυτή θέτει στην ίδια μοίρα ο δυστυχής τους δαίμονες και τον Τριαδικό Θεό, λησμονώντας το εδάφιο του προφήτη Δαυίδ που αναφέρει πως «δαίμονες οι θεοί των Εθνών».


«Οι θρησκείες δεν πρέπει ποτέ να γίνουν οχήματα για την έχθρα», είπε ακόμη ο πάπας στους ηγέτες που παρευρίσκονται στην σύνοδο κορυφής ειρήνης στη Νάπολη της Ιταλίας,λησμονώντας πως η Εκκλησία που υπηρετεί διατηρεί ολάκερες βιομηχανίες όπλων για δήθεν επιχειρηματικούς σκοπούς «Η καθολική εκκλησία θα συνέχιζε να επιδιώκει το διάλογο για να γεφυρώσει το χάσμα μεταξύ των πολιτισμών» είπε ακόμη ενώπιον της Ιεράς Τραπέζης και μπροστά στα μάτια του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου και άλλων Χριστιανών,Εβραίων, Μουσουλμάνων, Βουδιστών, και ηγετών άλλων Θρησκειών που παρευρίσκονται στην εκδήλωση που οργανώνεται από την Κοινότητα Sant' Egidio.


Υπεροχή Καθολικών! Η τριών ημερών διάσκεψη - που έχει το δικαίωμα για έναν κόσμο χωρίς βία: Θρησκείες και πολιτισμοί στο διάλογο - συλλέγει τους μελετητές και τους θρησκευτικούς ηγέτες. Σ’ αυτούς περιλαμβάνονται ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος, ο Αρχιεπίσκοπος του Καρντέπουρι Ουίλιαμς, ο Ραβίνος Yona Metzger του Ισραήλ, και ο ιμάμης των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, Ibrahim Ezzeddin. «Σε έναν κόσμο που πληγώνεται από τις συγκρούσεις, όπου η βία δικαιολογείται στο όνομα του Θεού, είναι σημαντικό να επαναληφθεί ότι η θρησκεία δεν μπορεί ποτέ να γίνει ένα όχημα της έχθρας, δεν μπορεί ποτέ να χρησιμοποιηθεί στο όνομα του Θεού για να δικαιολογηθεί η βία», είπε ο πάπας στην σύνοδο κορυφής. «Αντίθετα, οι θρησκείες μπορούν και πρέπει να προσφέρουν τους πολύτιμους πόρους για να χτίσουν μια ειρηνική ανθρωπότητα, επειδή μιλούν για την ειρήνη στην καρδιά του ατόμου.


«Με σεβασμό των διαφορών μεταξύ των διαφορετικών θρησκειών, όλοι καλούμαστε για να εργαστούμε για την ειρήνη και μια αποτελεσματική προσπάθεια να προωθηθεί η συμφιλίωση μεταξύ των λαών». Αλλά κατέστησε επίσης σαφές ότι δεν θα κινηθεί ποτέ παραδοσιακός καθολικός να διδάξει, ότι ο καθολικισμός είναι μόνο η μια αληθινή πίστη. 


Τέλος ο πάπας είπε :

«Πόσο σημαντικό είναι να ενταθούν οι προσπάθειες για μια σοβαρή στρατηγική πρόληψη που εστιάζεται στα σχολεία και στον εργασιακό χώρο αλλά και στη βοήθεια των νέων ώστε να ξοδευτεί ο ελεύθερος χρόνος τους» προσθέτοντας πως «ο καθένας πρέπει να επέμβει ενάντια στη βία». Τα συμπεράσματα κατόπιν αυτών δικά σας.


Απλώς θυμηθείτε τα λόγια του πατρο-Κοσμά για τον πάπα και θα κατανοήσετε το γιατί οφείλουμε να απορρίπτουμε τις ανωτέρω συναντήσεις!

Μήπως γνωρίζατε, ότι η πόλη του San Francisco, έχει ισχυρούς ιστορικούς δεσμούς με τον Εβραϊκό λαό και θεωρείται μία από τις μεγαλύτερες Εβραϊκές αποικίες στην Αμερική;


Μήπως γνωρίζατε, ότι και οι Rothschilds είχαν στείλει έναν πράκτορα τους (τον Άγγλο Benjamin Davidson) για να εξυπηρετήσει τα συμφέροντά τους, στην συγκεκριμένη πόλη; Τις απαντήσεις στα παραπάνω ερωτήματα, θα τις βρείτε στην Εγκυκλοπαίδεια του San Francisco,στην παρακάτω ηλεκτρονική διεύθυνση: http://www.sfhistoryencyclopedia.com/articles/j/jews.html

Ας επιστρέψουμε όμως, και ας δούμε τις εξελίξεις που έχουμε, σχετικά με το ταξίδι του David, αφού πρώτα ρίξουμε και ματιά στα γεγονότα της Συνόδου κορυφής της Κοπεγχάγης, με θέμα την Κλιματολογική Αλλαγή:


Στο διάστημα 7 με 18 Δεκεμβρίου 2009, πραγματοποιήθηκε στην πόλη της Κοπεγχάγης(Δανία), η Σύνοδος των Ηνωμένων Εθνών για την Κλιματική Αλλαγή... Το σχέδιο προέβλεπε την επιβολή ενός Παγκόσμιου φόρου άνθρακα, σε όλα τα μέλη-κράτη του ΟΗΕ, σαν κίνητρο, για να αναγκαστούν να μειώσουν τους ρύπους τους, ώστε να αντιμετωπιστεί η Κλιματική Αλλαγή!


Εκ πρώτης όψεως, το να μειώσουν οι χώρες του πλανήτη, τους ρύπους τους, ακούγεται λογικό!


Όμως στην πράξη, κάτω από το πρόσχημα της Κλιματικής Αλλαγής, όλα τα κράτη, θα παρέδιδαν μεγάλο μέρος της κυριαρχίας τους στόν(Αμερικανοκρατούμενο) ΟΗΕ (ο οποίος ήδη έχει αναβαθμιστεί υπερβολικά), και ο οποίος με τα συντονιστικά του όργανα, θα μπορούσε να επεμβαίνει άμεσα στα εσωτερικά της κάθε χώρας, με το πρόσχημα του ελέγχου και της επιβολής του φόρου Άνθρακα! Με λίγα λόγια, θα πηγαίναμε ολοταχώς για μια Παγκόσμια Κυβέρνηση!

Στην πράξη, ήδη έχουμε ένα είδος άτυπης Παγκόσμιας Κυβέρνησης, αφού όλοι οι Παγκόσμιοι Οργανισμοί (με τον έναν ή με τον άλλο τρόπο) συνδέονται μεταξύ τους! Αυτό που χρειάζεται, είναι η Παγκόσμια Κυβέρνηση να έχει την αποδοχή των λαών ή έστω, την αποδοχή του μεγαλύτερου μέρους των λαών, γι αυτό δουλεύουν εδώ και πολλά χρόνια και επεξεργάζονται πολλά σενάρια τρομοκράτησης (των λαών), ώστε στο τέλος να περάσουν τα σχέδια τους.

Τελειώνοντας, να αναφέρουμε ότι τελικά, στην Σύνοδο της Κοπεγχάγης, δεν καρποφόρησαν (προς το παρόν) οι προσπάθειες των Παγκοσμιοποιητών, όμως κατάφεραν να περάσουν ένα προσχέδιο και κατάφεραν να ορίσουν μια νέα συνάντηση στην πόλη του Μεξικού για το 2010. Ο απερχόμενος διαπραγματευτής του ΟΗΕ για το Κλίμα Yvo de Boer, δήλωσε ότι δεν προβλέπεται η επίτευξη μιας δεσμευτικής συμφωνίας στη Σύνοδο του Κανκούν για τη κλιματική αλλαγή, η οποία θα γίνει το Δεκέμβριο στο Μεξικό.


Σύμφωνα με δημοσίευμα του Associated Press, οι δηλώσεις του έρχονται αμέσως 5 μήνες μετά την αποτυχία της Κοπεγχάγης, στην οποία συμμετείχαν παγκόσμιοι ηγέτες, όπως ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Barack Obama. Ο Yvo de Boer τόνισε ότι στη Σύνοδο του Κανκούν για το Κλίμα, «δεν θα δοθεί μια αρκετά καλή απάντηση για το θέμα».


Οι δηλώσεις που έκανε στους δημοσιογράφους, έγιναν με αφορμή τη συμμετοχή του στη σύνοδο για το Κλίμα, η οποία πραγματοποιείται στη Γερμανία.


«Ένα καλό αποτέλεσμα στη Σύνοδο του Κανκούν θα αποτελέσει την αρχιτεκτονική για την κλιματική αλλαγή και μετά θα μπορούμε να καταλήξουμε σε μια δεσμευτική συμφωνία», τόνισε χαρακτηριστικά ο ίδιος.


Ο κ. De Boer εκτιμά, ότι μια διεθνής συμφωνία για την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής, θα επιτευχθεί μέσα στο 2012.


Η προηγούμενη σύνοδος για το Κλίμα που έγινε στην Κοπεγχάγη, απέτυχε παταγωδώς.


Στη Σύνοδο της Κοπεγχάγης φάνηκε το τεράστιο χάσμα που υπάρχει μεταξύ των βιομηχανικών κρατών, των αναδυόμενων οικονομιών, όπως η Κίνα και των αναπτυσσόμενων κρατών.


O Yvo de Boer, επικεφαλής της Σύμβασης Πλαίσιο για τη Κλιματική Αλλαγή του ΟΗΕ, έχει δηλώσει ότι θα παραιτηθεί μετά από 4 χρόνια από το συγκεκριμένο αξίωμα και συγκεκριμένα θα αποχωρήσει την 1η Ιουλίου.


ΟΜΩΣ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΚΑΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΚΗΛΙΔΑ


Κόλπος Μεξικού: φοβίες για τεράστια περιβαλλοντική καταστροφή (μετά την έκρηξη που βύθισε την εξέδρα άντλησης πετρελαίου Deepwater Horizon την Τρίτη 20 Απριλίου 2010).


Για το θέμα μίλησε στο τηλεοπτικό κανάλι Bloomberg (μετά την Σύνοδο της Κοπεγχάγης) ο γνωστός πια Οικολόγος και Πρεσβευτής του ΟΗΕ (με την ιδιότητα του Κλιματικού Ήρωα) David Mayer de Rothschild...!


Δείτε το βίντεο (από το YouTube) με τίτλο: David Rothschild regrets Global Governance tough to activate in Copenhagen.

Στη φωτογραφία βλέπετε τον πρώην Αντιπρόεδρο των ΗΠΑ, Αλ Γκορ που στις 8-12-2009, απεύθυνε μήνυμα προς τους ηγέτες, που βρίσκονταν στη Σύνοδο της Κοπεγχάγης, να υπερψηφίσουν τη νέα συμφωνία για το κλίμα! Στο φόντο διακρίνετε την γέφυρα Golden Gate (Χρυσή Πύλη), στο San Francisco!



Δυο μέρες μετά τον Αλ Γκορ, στις 10-12-2009, Πέμπτη,ξημερώματα, η βάρκα Plastiki βγαίνει από το σκέπαστρο και τοποθετείται για πρώτη φορά στο νερό.




Στην φωτογραφία βλέπετε τον David, να ποζάρει(ξημερώματα) πάνω στην βάρκα Plastiki, με φόντο την γέφυρα του San Francisco (Golden Gate)!


Μια εβδομάδα μετά, γίνονται τα εγκαίνια της Plastiki (του πλάστη - δημιουργού;...)


Δείτε το παρακάτω βίντεο (από το YouTube) με τίτλο: 5th Grade fieldtrip to the christening of the PLASTIKI 12-17 :




Στο παραπάνω βίντεο είδαμε τα εγκαίνια της βάρκας Plastiki! Είδαμε τον David να προσεγγίζει με χιούμορ, τα παιδιά, τους γονείς και τους δασκάλους, που στο τέλος συμμετείχαν ενεργά, με το χειροκρότημά τους! Προς το τέλος του βίντεο, είδαμε τον David, να σκοντάφτει για λίγο, στην προσπάθειά του να ανεβεί στη βάρκα! Αυτό, δεν είναι ένα τυχαίο γεγονός! Ο David σκόνταψε επίτηδες, γιατί με αυτό τον τρόπο στρέφει την προσοχή του κόσμου πάνω του,φαίνεται πιο ανθρώπινος και γίνεται πιο συμπαθείς στους παρευρισκόμενους. Επίσης καταφέρνει να απομακρύνει τους καχύποπτους (αντίστροφη ψυχολογία)!


Στο τέλος του βίντεο, ενώ η βάρκα κάνει κάποιες δοκιμαστικές βόλτες στο κόλπο του San Francisco, η κάμερα “ζουμάρει” στα παιδιά, το μέλλον της ανθρωπότητας (περνάει το υποσυνείδητο μήνυμα στους τηλεθεατές, ότι αφού τα παιδιά είναι το μέλλον του πλανήτη,άρα και ο David είναι το μέλλον του πλανήτη, αφού “εκπροσωπεύει” τα παιδιά)! Με λίγα λόγια, ένας από τους στόχους του David είναι να κερδίσει την εμπιστοσύνη των γονιών (μέσω τον παιδιών)!

Δείτε το βίντεο (από το YouTube) με τίτλο: Plastiki Boat Blessing ceremony,Sausalito Feb 27 2010.wmv



Στο παραπάνω βίντεο, είδαμε (στις 27-2-2010, στην προβλήτα του Sausalito) έναν ιερέα, να ευλογεί με τον παραδοσιακό χαβανέζικο τρόπο, την βάρκα Plastiki και το πλήρωμά της!!!

Μετά την ιεροτελεστία, ο David εξήγησε (στο κοινό) τον σκοπό της Αποστολής του και κατόπιν ευχαρίστησε, ένα προς ένα, όλα τα μέλη της Αποστολής!!! Δείτε (αναλυτικά, όλη την ιεροτελεστία) στο παρακάτω βίντεο (από το YouTube) με τίτλο: Plastiki Boat Blessing- Part 1 of 2 :





Στο βίντεο είδαμε τον Χαβανέζο ιερέα, να εξηγεί την διαδικασία του τελετουργικού! Με λίγα λόγια, λέει ότι προσευχήθηκε στα πνεύματα- θεούς και τους ζήτησε να προστατέψουν την βάρκα Plastiki και όλα τα μέλη της Αποστολής!

Αν προσέξατε ο David βρίσκετε στην μέση της ομάδας του. Ενδιαφέρον, έχουν τα ονόματα ορισμένων μελών της ομάδας: π.χ. ο ένας λέγεται Tommy (Tomas=Θωμάς), ένας άλλος λέγεται Lukas (Λουκάς), ένας άλλος ονομάζεται Mathieu (Ματθαίος), κλπ.

Δείτε (οπωσδήποτε!!) την ομιλία του David, στο παρακάτω βίντεο (από το YouTube) με τίτλο:Plastiki Boat Blessing- Part 2 of 2. Statement by David de Rothschild 





Το βίντεο …πιστεύω ότι“μιλάει” από μόνο του και δεν χρειάζονται περαιτέρω σχόλια! Δείτε και αυτό το βίντεο (από το YouTube) με τίτλο : !! PLASTIKI SETTING SAIL!!



Στην φωτογραφία, βλέπουμε την βάρκα Plastiki (με το νέο της, πανί) που ετοιμάζεται να περάσει κάτω από την γέφυρα Golden Gate (Χρυσή Πύλη).




Όπως είδαμε και παραπάνω, το Σάββατο (πρωί) στις 20 Μαρτίου, ξεκίνησε το ταξίδι του David, με προορισμό το Σίδνευ (περνώντας μέσα από το "Δακτυλίδι της φωτιάς"-Ειρηνικό ωκεανό)! Άραγε να είναι τυχαίο το γεγονός, ότι την ίδια μέρα (20 Μαρτίου-λίγο πριν τα μεσάνυχτα), έγινε η (πρώτη) έκρηξη στο ηφαίστειο της Ισλανδίας,το οποίο έχει και ύψος 1666 μέτρα;

Αποτέλεσμα (κυρίως της δεύτερης έκρηξής) ήταν το μεγαλύτερο μέρος του Ευρωπαϊκού ουρανού να καλυφθεί από Σύννεφο Στάχτης που εκτοξεύτηκε σε ύψος μέχρι και 11.000 μέτρων,το οποίο είχε σαν συνέπεια, να ακυρωθούν όλες οι αεροπορικές πτήσεις!

Η δεύτερη έκρηξη έγινε στις 15 Απριλίου, όταν ο David είχε πλησιάσει κοντά στο(ηφαιστειακό) νησί της Χαβάης (Σταυροδρόμι του Ειρηνικού ωκεανού)! Ο David (όπως ήδη,έχουμε αναφέρει σε παλιότερο κεφάλαιο) είχε δηλώσει ότι θα έπρεπε να περιοριστούν οι αεροπορικές πτήσεις, για οικολογικούς λόγους (τα αεροπλάνα μολύνουν την ατμόσφαιρα, άρα συντελούν στην Κλιματική Αλλαγή)! Περίεργο είναι, ότι μερικές εβδομάδες νωρίτερα είχε γίνει και ο καταστροφικός σεισμός στην Χιλή, η οποία βρίσκεται πάνω σεισμικό τόξο του «Δακτυλιδιού της Φωτιάς».

Σε αυτό το ταξίδι, ο David θα κάνει 7 στάσεις σε 7 αντίστοιχα νησιά του Ειρηνικού ωκεανού :

1.Honolulu (Hawaii), 2.Midway island (usa), 3.Bikini Atoll (Marshall islands) 4.Majuro (Marshall islands) 5.Tuvalu (Funafuti) 6. Port Villa (Vanuatu), 7.Noumea (New Caledonia)!

Από τα 7 παραπάνω νησιά ο David δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στα νησιά Χαβάη και Τουβαλού!

Οι οικολογικοί λόγοι είναι για τη μεν Χαβάη, η μείωση και εξαφάνιση κάποιων σπανίων πουλιών και οι τόνοι των (πλαστικών) σκουπιδιών που επιπλέουν κυρίως στην θαλάσσια περιοχή της,για το δε νησάκι Τουβαλού, ο κίνδυνος που διατρέχει (λόγω του ότι το υψηλότερο εδαφικό σημείο του, βρίσκεται 4.5μ πάνω από την στάθμη της θάλασσας) να βουλιάξει στα επόμενα 100 χρόνια περίπου, από την υποτιθέμενη αύξηση της στάθμης των ωκεανών. Στην Χαβάη είχε οργανωθεί παλιότερα και ένα παγκόσμιο οικολογικό συνέδριο.Καλό είναι να διευκρινίσουμε ότι ο …David κρατάει τα οικολογικά προσχήματα και οι αποστολές του, έχουν και πραγματικά οικολογικά μηνύματα. Αυτό το κάνει βέβαια για να μπορεί, αν κάποιος τον κατηγορήσει για κάτι, με αληθινά επιχειρήματα να αποδείξει την οικολογική του ταυτότητα.

Άλλωστε όλα τα ταξίδια του και οι πράξεις του, ανήκουν στην κατηγορία των ψευτοθαυμάτων, που θα τον κάνουν συμπαθή, στην κοινή γνώμη.

ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΕΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ, ΚΑΤΕΧΕΙ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΟΥ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ - Zeitgeist Movement ΠΕΡΙ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΝΗΚΕΙ... ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΣΑΡΩΣΕΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΛΑΩΝ.


Στην φωτογραφία φαίνεται στο κέντρο του Ειρηνικού ωκεανού, η Χαβάη (Hot Spot), η οποία ξεχωρίζει (ηφαιστειακά) από τα υπόλοιπα ηφαίστεια.


Βλέπουμε λοιπόν, ότι η Χαβάη (ηφαιστειακά αλλά και γεωγραφικά) βρίσκεται στο κέντρο του Ειρηνικού ωκεανού ή δακτυλιδιού της φωτιάς!!! Οπότε συμπεραίνουμε : με βάση, τα όσα αναφέραμε παραπάνω, δηλαδή της έννοιας φωτιάς-θυσίας και νερού-Νέας Εποχής αλλά και αν το συνδυάσουμε με την επίσκεψη του ..David στηνΧονολουλού, ότι έχει σχεδιαστεί (στο παρελθόν) μια μελλοντικήθυσία, που σχετίζεται με την Χονολουλού. Καλό είναι να αναφέρω ότι η Χονολουλού έχει το προσωνύμιο << Σταυροδρόμι του Ειρηνικού>>!!!Σταυροδρόμι (+) = σταυρός (+) = στόχος (+)!!!

Ποιος είναι αυτός(που έχει σχέση με την Χονολουλού) και θα πρέπει να θυσιαστεί για να ολοκληρωθεί το ..χάος και μετά να επέλθει η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ;;; μα φυσικά ο σημερινός πρόεδρος Της ΑμερικήςΜπάρακ Ομπάμα!!!

Για να ολοκληρωθεί το σχέδιο των Ιλλουμινάτι (χάος), θα έπρεπε να βρούνε (για την θυσία) έναν άνθρωπο που να έχει γεννηθεί στηνΧαβάη (Χονολουλού), να ανήκει στην μαύρη φυλή, να έχει κάποια σχέση με το Ισλάμ, να έχει καλή εμφάνιση, να έχει πανεπιστημιακές σπουδές, γενικότερα να μπορεί να έχει το προφίλ του ισχυρού ηγέτη και να εμπνέει εμπιστοσύνη και ελπίδα και να τον κάνουν πρόεδρο των ΗΠΑ!!! Όλα αυτά τα προσόντα, τα βρήκανε στο πρόσωπο τουΜπάρακ Ομπάμα...

ΣΑΣ ΤΟΝΙΖΟΥΜΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΥΪΟΘΕΤΟΥΜΕ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΩΣ, ΤΙΣ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΠΟΥ ΑΝΑΛΥΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΑΚΟΛΟΥΘΟ ΟΠΤΙΚΟΑΚΟΥΣΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΚΑΙ ΠΩΣ Ο ΒΑΣΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΞΑΜΕ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ Ο,ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΤΙΤΛΟΣ, ΟΡΜΩΜΕΝΟΙ ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ "ΓΙΑΤΙ ΣΤΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΚΥΚΛΟΥΣ Ο ΕΙΚΟΝΙΖΟΜΕΝΟΣ ΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΕΠΟΝΟΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΜΕΣΣΙΑ'' ;

ΠΗΓΕΣ :
http://astakotheories.blogspot.gr/
http://aprogrammatista.blogspot.gr/p/blog-page_6594.html
ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ : ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΩΡΑ.