13 Μαρ 2013

ΛΕΣΧΗ BILDERBERG-ΧΕΙΡΑΓΩΓΟΙ & ΜΑΡΙΟΝΕΤΤΕΣ


Άρθρο τού Κ.Γρίβα

από τό 2002...


Η Λέσχη Bilderberg είναι «μια συνωμοτικά οργανωμένη κλίκα των πλουσιότερων ατόμων, με τη μεγαλύτερη οικονομική και πολιτική ισχύ και επίδραση στη Δύση, που συναντιούνται τακτικά υπό συνθήκες άκρας μυστικότητας και σχεδιάζουν τις εξελίξεις που, αργότερα, διαπιστώνεται ότι συμβαίνουν.

The Times, London, 12/7/1977


Η Λέσχη Bilderberg (Μπίλντερμπεργκ), είναι ένα οργανωτικό τμήμα της Καπιταλιστικής Διεθνούς και λειτουργεί ως κλειστό «διευθυντήριο» με στόχο την ενοποίηση των καπιταλιστικών πολιτικών στη Βόρεια Αμερική και την Ευρώπη.

Ιδρύθηκε το 1954 με πρωτοβουλία των παραγόντων που συγκροτούν τον εσώτατο πυρήνα του αμερικανικού καπιταλισμού, με τη συμμετοχή εκπροσώπων από τη Β. Αμερική και την Ευρώπη, από το χώρο του κατεστημένου στο πεδίο της οικονομίας, της πολιτικής, των ακαδημαϊκών οργανισμών, της στρατιωτικής ισχύος και των μέσων μαζικής ενημέρωσης.

Η Λέσχη πήρε το όνομά της από το ομώνυμο ολλανδικό ξενοδοχείο Bilderberg όπου έγινε η πρώτη σύνοδό της το 1954, την οποία συγκάλεσε ο πρίγκιπας Βερνάρδος της Ολλανδίας (ένα «γαλαζοαίματο» παράσιτο με ναζιστικό παρελθόν, που βρέθηκε στην κορυφή της κλίμακας των εξαγορασθέντων από την εταιρεία Lokheed, όταν αποκαλύφθηκε το ομώνυμο διεθνές σκάνδαλο διαφθοράς).

Οι χειραγωγοί (τα μέλη του εσωτερικού κύκλου της οργάνωσης) και οι μαριονέτες (οι εκάστοτε προσκεκλημένοι), ένα σύνολο από περίπου 130 άτομα με επιρροή στο πεδίο της οικονομίας, της πολιτικής και των ΜΜΕ, συνέρχονται μια φορά το χρόνο σε πολυτελή ξενοδοχεία στην Ευρώπη και μια φορά κάθε τέσσερα χρόνια, στις ΗΠΑ ή τον Καναδά.

Η Λέσχη διατηρεί ένα γραφείο στην πόλη Leiden της Ολλανδίας.

1. ΟΡΓΑΝΩΣΗ

Η Λέσχη των χειραγωγών του κόσμου είναι οργανωμένη κατά το αξεπέραστο ολοκληρωτικό μοντέλο της χριστιανικής, μασονικής, ναζιστικής και κομμουνιστικής οργάνωσης, που της επιτρέπει να αυτο-αναπαράγεταιδιαρκώς, να αποφασίζει για τα σημαντικότερα ζητήματα του πλανήτη και να μη λογοδοτεί ποτέ και σε κανένα.

Σύμφωνα με το «Πληροφοριακό Δελτίο» της Bilderberg του 2002 (που διατίθεται από το Γραφείο της στο Leiden της Ολλανδίας), η «Λέσχη» είναι οργανωμένη πυραμιδικά σε τρία επίπεδα, με τρόπο ώστε όλη η εξουσία να εκπορεύεται από και να επικεντρώνεται στην κορυφή της πυραμίδας:


1) ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΡΩΤΟ:

Συμβουλευτική Επιτροπή ή «Εσωτερικός Κύκλος»

Στην κορυφή της οργανωτικής πυραμίδας βρίσκεται η Συμβουλευτική Επιτροπή ή «Εσωτερικός Κύκλος»(που αντιστοιχεί με το «Πολιτικό Γραφείο» των Κομμουνιστικών Κομμάτων).

Αποτελείται από τους αυτοδιορισμένους εκπροσώπους ορισμένων οικονομικών αυτοκρατοριών, από τους οποίους επιλέγονται τα μέλη του δεύτερου οργανωτικού επιπέδου (της Διοικητικής ή Διαχειριστικής Επιτροπής ή «Εξωτερικού Κύκλου»).


Το 2002, ο Εσωτερικός Κύκλος απαρτίζονταν από τους:

Giovanni Agnelli ΙΤΑΛΙΑ

Eric Roll of Ipsden ΒΡΕΤΑΝΙΑ

David Rockefeller ΗΠΑ

Otto Wolff von Amerongen ΓΕΡΜΑΝΙΑ


2) ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΕΥΤΕΡΟ:

Διαχειριστική Επιτροπή ή «Εξωτερικός Κύκλος»


Κάτω από την «Συμβουλευτική Επιτροπή» βρίσκεται η Διαχειριστική Επιτροπή ή Διοικητική Επιτροπή ή«Εξωτερικός Κύκλος» (που αντιστοιχεί με την «Κεντρική Επιτροπή» των Κομμουνιστικών Κομμάτων).

Τα μέλη της επιλέγονται από τον «Εσωτερικό Κύκλο».

Το 2002, τα μέλη της «Διαχειριστικής Επιτροπής» ανέρχονταν σε 35 (στα οποία περιλαμβάνονται και τα 4 μέλη της «Συμβουλευτικής Επιτροπής») και προέρχονταν από τις εξής χώρες:


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ : http://www.grivas.info/politiki/82--bilderbergΟι Έλληνες της Λέσχης Bilderberg ( Άρθρο τού 2012 )


Διεθνείς προσωπικότητες, αρχηγοί κρατών, μέλη της ελίτ της διεθνούς οικονομίας και φυσικά πολλοί τεχνοκράτες, θα παρευρεθούν φέτος στην ετήσια συνεδρίαση της περίφημης Λέσχης Μπιλντερμπέργκ.

Στο επίκεντρο της τριήμερης συνάντησης που βρίσκεται σε εξέλιξη από τις 31 Μαΐου στη Βιρτζίνια των ΗΠΑ και θα ολοκληρωθεί στις 3 Ιουνίου, θα βρεθεί φυσικά η κρίση χρέους στην Ευρωζώνη, αλλά και η γενικότερη κατάσταση της παγκόσμιας οικονομίας. Ανάμεσά στους προσκεκλημένους, τρεις Έλληνες, λίγοι Πορτογάλοι, Τούρκοι και πάρα πολλοί Ισπανοί, μεταξύ τους η ίδια η βασίλισσα Σοφία.

Στη συνάντηση αυτή φέτος θα παρευρεθούν -μεταξύ άλλων- ο πρωθυπουργός της Ιταλίας Μάριο Μόντι, η βασίλισσα της Ολλανδίας Βεατρίκη, σύσσωμη η ελίτ των Βρυξελλών με επικεφαλής τον Χοακίν Αλμούνια, ο Ξαβιέ Σολάνα, ο πρόεδρος της Deutsche Bank Τζόζεφ ʼκερμαν, ο Μπιλ Γκέιτς πρόεδρος της Microsoft, o Χένρυ Κίσσινγκερ κ.ά..


Από την Ελλάδα έχουν προσκληθεί ο Γιώργος Δαυίδ, πρόεδρος της Coca Cola, ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου, πρώην υπουργός Οικονομικών, και ο Λουκάς Τσούκαλης, πρόεδρος του ΕΛΙΑΜΕΠ.

Οι τρεις αυτοί Έλληνες όμως δεν είναι οι μοναδικοί που παρευρίσκονται σε μια ετήσια συνεδρίαση της μυστηριώδους Λέσχης Μπίλντερμπεργκ, το όνομα της οποίας έχει συνδεθεί με το διεθνή Σιωνισμό.

Από τον επίτιμο πρόεδρο της ΝΔ Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, μέχρι τον Θεόδωρο Πάγκαλο, την Άννα Διαμαντοπούλου και τον Γιώργο Αλογοσκούφη, δεκάδες Έλληνες, εφοπλιστές, βιομήχανοι, επιχειρηματίες, αλλά και οι σημαντικότερες προσωπικότητες της πολιτικής ζωής της χώρας, έχουν δώσει το «παρών» σε συνεδριάσεις της φημισμένης Λέσχης Μπίλντερμπεργκ, η οποία εκτιμάται ότι αποφασίζει για την τύχη της παγκόσμιας οικονομίας.


Δείτε ποιοι Έλληνες έχουν συμμετάσχει σε συσκέψεις της Λέσχης:


· Αλογοσκούφης Γεώργιος (2005, 2006, 2007, 2008,2009). Υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών. Μέλος του Κοινοβουλίου.

· Αράπογλου Τάκης (2009). Πρόεδρος καί Διευθύνων Σύμβουλος της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδας.

· Αργυρός Στυλιανός (1993). Πρόεδρος των Ελλήνων Βιομηχάνων.

· Αρσένης Γεράσιμος (1994). Υπουργός Αμύνης.

· Βαρβιτσιώτης Θωμάς (2008). Συνιδρυτής καί πρόεδρος στήν V+O Communication (μέλος του ΣΕΒ, είναι ηγετική ελληνική, ανεξάρτητη εταιρία συμβούλων εταιρικής επικοινωνίας που δραστηριοποιείται στην Ελλάδα και τη Νοτιοανατολική Ευρώπη).

· Βερεμής Θάνος (1993, 1999). Καθηγητής πολιτικής ιστορίας στο Πανεπιστήμιο της Αθήνας, Πρόεδρος τού ΕΛΙΑΜΕΠ ( ‘Ελληνικό Ίδρυμα Ευρωπαϊκής καί ‘Εξωτερικής Πολιτικής).

· Βώκος Θεμιστοκλής (1993). Επιχειρηματίας. Πρόεδρος της Seatrade Organisation.

· Δαυίδ Γεώργιος (1996, 1997, 1998, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2005, 2006, 2007, 2009, 2010, 2011). Πρόεδρος τής Coca -Cola 3Ε (είναι ισόβιο μέλος τής λέσχης)

· Διαμαντούρος Νικηφόρος (2000). Εθνικός Διαμεσολαβητής.

· Διαμαντοπούλου ʼννα (2004, 2005, 2007, 2008, 2009). Πρώην Επίτροπος της Ευρωπαικής Ένωσης για τις κοινωνικές υποθέσεις. Μέλος του Κοινοβουλίου.

· Καραμανλής Κώστας (1998). Αρχηγός τής Αντιπολίτευσης (Ν.Δ.).

· Καρράς Κώνσταντινος (1993, 1994, 1995, 1996, 1997). Διευθυντής επιχειρήσεων. Εφοπλιστής.

· Κρανιδιώτης Γιάννος (1997, 1999). Αναπληρωτής Υπουργός Εξωτερικών.

· Κουλουμπής Θεόδωρος (1995). Πρόεδρος στό Ελληνικό Ίδρυμα Εξωτερικής Πολιτικής.

· Κυριακόπουλος Οδυσσέας (2009). Πρόεδρος καί μέλος τού συμβουλίου, των θυγατρικών εταιριών τού S&B group.

· Κωστόπουλος Ιωάννης (1993). Πρόεδρος στην Τράπεζα Πίστεως.

· Λιβανός Γεώργιος (1993). Εφοπλιστής. Πλοιοκτήτης.

· Μάνος Στέφανος (1993, 2001). Υπουργός Οικονομικών. Μέλος του Ελληνικού Κοινοβουλίου καί πρώην Υπουργός Εθνικής Οικονομίας. Πρόεδρος του Φιλελεύθερου κόμματος.

· Μητσοτάκης Κωνσταντίνος (1993). Πρωθυπουργός.

· Μπακογιάννη Ντόρα (2003, 2009). Δήμαρχος Αθηνών. Υπουργός των Εξωτερικών.

·Πάγκαλος Θεόδωρος (1993, 1996). Εκπρόσωπος του Υπουργείου Εξωτερικών, σοσιαλιστικό κομμα. Υπουργός Εξωτερικών.

· Παντελίδης Λεωνίδας (2004). Πρέσβυς της Κύπρου στην Ελλάδα.

· Παπαθανασίου Ιωάννης (2009). Υπουργός Οικονομίας καί Οικονομικών.

· Παπακωνσταντίνου Γεώργιος (2010, 2011). Υπουργός Οικονομίας.

· Παπακωνσταντίνου Μιχαήλ (1993). Υπουργός Εξωτερικών.

· Παπαλεξόπουλος Δημήτριος (1993, 2008, 2009). Διευθυντής στην εταιρεία ΤΙΤΑΝ Τσιμέντα Α.Ε.

· Παπανδρέου Γεώργιος (1995, 1998, 2000, 2005). Υπουργός Παιδείας. Αναπληρωτής Υπουργός Εξωτερικών. Υπουργός των Εξωτερικών. Πρόεδρος ΠΑ.ΣΟ.Κ (Πανελλήνιου Σοσιαλιστικού Κινήματος).

·Παπαχελάς Αλέξης (2002, 2008, 2009). Αρθρογράφος εξωτερικής πολιτικής στην εφημερίδα ΤΟ ΒΗΜΑ . Δημοσιογράφος στην Καθημερινή.

· Περατικός Μιχαήλ (1993). Εφοπλιστής. Πρόεδρος στην Pegasus Ocean Services.

· Στουρνάρας Ιωάννης (2009). Διευθυντής έρευνας, ΙΟΒΕ (Ίδρυμα Οικονομικών και Βιομηχανικών Ερευνών).

· Τσουκάλης Λουκάς (2003, 2006, 2009, 2010, 2011). Πρόεδρος τού ΕΛΙΑΜΕΠ


Ελάχιστοι είναι οι πολιτικοί στην χώρα μας που έχουν ταχθεί ξεκάθαρα ενάντια στη Νέα Τάξη Πραγμάτων και τις πολιτικές της.


Εχουμε αναφέρει πολλές φορές οτι κορυφαία στελέχη των ελληνικών κυβερνήσεων ακολουθούν κατα γράμμα τις επιταγές της Νέας Τάξης Πραγμάτων.

Τα ίδια έχουμε αναφέρει με στοιχεία πάντοτε και για πολλές άλλες χώρες όπως η Γαλλία,ΗΠΑ,Βρετανία,Γερμανία.

Τα μεγάλα ΜΜΕ τόσο στη χώρα μας,όσο και στις ονομαζόμενες “Δυτικές χώρες” έχουν δημιουργήσει στους ανθρώπους την ψευδαίσθηση οτι στα κόμματα εξουσίας αλλά και στα περισσότερα μικρά κόμματα υπάρχουν διαφορετικές ιδεολογίες και θέσεις.

Τα ΜΜΕ μας λένε οτι υπάρχουν “Δεξιοί” πολιτικοί,”αριστεροί”,”κεντρώοι”,”ακροδεξιοί” κτλ.
Οταν όμως βλέπεις τι πολιτικές ακολουθούν στα σημαντικά ζητήματα οι πολιτικοί μας,καταλαβαίνεις οτι στην ουσία δεν διαφέρουν σε τίποτα.

Θυμάστε όλοι το 2004 όταν έχασε το ΠΑΣΟΚ τις εκλογές και ανέλαβε η ΝΔ,οτι καμιά ουσιαστική αλλαγή δεν υπήρξε στις πολιτικές της χώρας μας.

  • Στην παιδεία ακολούθησε η ΝΔ την ίδια και χειρότερη νεο-ταξική πολιτική αφελληνισμού.
  • Στην οικονομία παρέμεινε η “ελευθερη οικονομία” των Τραπεζιτών.
  • Στα εθνικά θέματα τα πράγματα έγιναν ακόμη χειρότερα.Είχαμε αθρόες νομιμοποιήσεις-ελληνοποιήσεις λαθρομεταναστών,διαρκή υποχωρητικότητα κτλ…

Με λίγα λόγια δεν υπάρχουν διαφορές μεταξύ των κομμάτων εξουσίας.Ολα ακολουθούν τις επιταγές των Παγκοσμιοποιητών.Δουλεύουν στα πλαίσια της δημιουργίας της Νέας Τάξης Πραγμάτων.

Οι διαφορές μεταξύ των μεγαλοστελεχών των κομμάτων υπάρχουν μόνο στα δελτία ειδήσεων και στις σχετικές πολιτικές εκπομπές.Η τηλεόραση σου δίνει την εντύπωση οτι όντως διαφέρουν.
Στην πραγματικότητα όμως δεν διαφέρουν καθόλου.

Ενα παράδειγμα είναι και οι συμμετοχές τους στη Λέσχη Μπίλντερμπεργκ,που κανένας Ελληνας πολιτικός δεν μίλησε ποτέ ξεκάθαρα για το τι ακριβώς συζήτησαν στην Λέσχη αυτή.Γιατί μας κρύβουν άραγε το ποιοί συμμετείχαν και το τι συζήτησαν;

Πως γίνεται Ελληνες πολιτικοί που δηλώνουν Σοσιαλιστές”,”Κεντροδεξιοί”,”Αριστεροί”,”Πατριώτες” να συμμετέχουν σε ένα κλειστό κλάμπ,που το εσωτερικό του Συμβούλιο δεν εκλέγεται αλλά αποτελείται απο ισόβια μέλη,ενω ταυτόχρονα αντιπροσωπεύουν τους χειρότερους καπιταλιστές τους πλανήτη;

Πως γίνεται λοιπόν να συμμετέχεις σε μια τέτοια κλειστή Λέσχη και να δηλώνεις ιδεολόγος;

Επιγραμματικά αναφέρουμε οτι στην Λέσχη αυτή το συμβούλιο αποτελείται απο άτομα που είναι οι φανεροί θεμελιωτές της Νέας Τάξης Πραγμάτων,όπως Ben Shalom Bernanke,James Wolfensohn,Robert Zoellick,Josef Ackermann,David Rockefeller,Kenneth Jacobs.




Ολο το συμβούλιο της Μπίλντερμπεργκ αποτελείται απο Εβραίους Τραπεζίτες ή μεγαλοστελέχη τραπεζιτών.

Τι μπορεί να συζητήσει άραγε ένας ιδεολόγος “πατριώτης” με τους ανθρώπους αυτούς;Γιατί κρύβουν απο τους ψηφοφόρους τους τι συζήτησαν εκεί μέσα;

Ακολουθεί η είδηση : Ο ”πατριώτης” Σαμαράς στην Bildeberg

Επειδή βαρέθηκα όλη αυτή την ενοχλητική προπαγάνδα αυτές τις μέρες απο το διαδίκτυο υπέρ του Αντώνη Σαμαρά απο άλλους ηθελημένα και απο άλλους απο αφέλεια θα σας υπενθυμίσω οτι ο Αντώνης ο Σαμαράς το 1992 είχε λάβει μέρος στην συνεδρίαση της Bildeberg.

Πηγές ΕΔΩ και ΕΔΩ και ΕΔΩ     [ΠΗΓΗ]