22 Μαρ 2013

Η Ώρα της Γης και... γιατί αυτός δεσμεύεται να βάψει τα μαλλιά του 'πορτοκαλί';


Η μεγάλη απάτη που λέγεται 'κλιματική αλλαγή' έχει απλώσει για τα καλά τα πλοκάμια της και, μέσω της WWF μιας εκ των ΜΚΟ των παγκοσμιοποιητών, πατάει στην ευαισθησία των πολιτών προσπαθεί να περάσει το στρεβλό της μήνυμα: Σώστε τον πλανήτη από τον εαυτό σας!

Είστε πολλοί και καταναναλώνετε ενέργεια. Κάντε μια κίνηση αβρότητας και εφαρμόστε μιας ώρας σκοταδισμό, έτσι... συμβολικά, για μια ωρίτσα μόνο, ως δείγμα καλής θέλησης για τον μόνιμο που θέλουμε να σας επιβάλλουμε.

Το παγκόσμιο σχέδιο αποπληθυσμού της γης έχει βάλει ήδη τις μηχανές του μπροστά και τελευταία όλο και γκαζώνει. Ο έλεγχος γεννήσεων γίνεται με πολλούς τρόπους, άλλους φανερούς κι άλλους ύπουλους. Μια παγκόσμια οικονομική κρίση βοηθάει πολύ, ιδιαίτερα στον δυτικό κόσμο όπου οι νέοι γονείς διστάζουν να φέρουν στον κόσμο παιδιά αν δεν έχουν να τους προσφέρουν τα 'απαραίτητα', σύμφωνα πάντα με το δυτικό πρότυπο ζωής.

Ο άλλος τρόπος είναι η διατροφή, που έχει καταντήσει στις μέρες μας όχι μόνο να μην προσφέρει τα απαραίτητα για τον ανθρώπινο οργανισμό συστατικά για καλή και μακρά ζωή, αλλά να αποτελεί και τον υπαριθμό ένα κίνδυνο: μεταλλαγμένα (ένοχα για το γονίδιο της στειρότητας), διατροφικά σκάνδαλα και χημικές ύλες και ουσίες που έχουν πάρει το 'πράσινο φως' από τους οργανισμούς για να εισβάλλουν στο στομάχι μας. Στη συνέχεια έχουμε ένα εξαιρετικά βεβαρημμένο από ηλεκτρομαγνητικά πεδία περιβάλλον που εξασφαλίζει αργά ή γρήγορα τον καρκίνο και... τι άλλο πάλι; Στειρότητα!!!

Και ας μην ξεχνάμε τον βασιλειά του αποπληθυσμού, τους χημικούς αεροψεκασμούς, που γεμίζουν τα πνευμόνια και το αίμα μας με νανοσωματίδια. Ο καρκίνος καλπάζει, αλλά στο ιπποδρόμιο δεν είναι μονάχος του. Πλάι του τρέχουν χρόνιες αλλεργίες, αλτσχάιμερ, ιώσεις που ολοένα γίνονται και πιο ανθεκτικές... και πολλά άλλα.

Την καμπάνια της WWF χαιρετίζουν κι αγκαλιάζουν δήμοι, εμπορικοί σύλλογοι, ΜΚΟ ακόμα και το αεροδρόμιο Βενιζέλος και το Σάββατο θα σβήσουν τα φώτα για μια ώρα, από τις 20:30 - 21:30. Και φυσικά και τα προσκοπάκια που είναι χώρος καλά ελεγχόμενος από τους σκοτεινούς κύκλους. Στο επίσημο ιστολόγιο της WWF ένας εγκεφαλοπλυμένος κάνει τη δική του πρόταση: Να πρασινίσει ο κόσμος τα μπαλκόνια του κι εκείνος υπόσχεται να βάψει τα μαλλιά του... πορτοκαλί![Το βίντεο το "κατέβασε" το you-tube καταλαβαίνοντας μάλλον την ηλιθιότητα του τρόπου προώθησης της παραμύθας...]

Γιατί όμως πορτοκαλί; Γιατί όχι πράσινα ή μοβ ή φούξια; Η απάντηση είναι ΕΔΩ

Μην πέφτετε στην παγίδα τους. Φωτίστε τη γη να φανεί το έγκλημα που συντελείται απ' όοοολους αυτούς επάνω της και φωτίστε και τα μυαλά των κατοίκων της!!! Ο σκοταδισμός τους δεν πρέπει να περάσει!!!