Παρασκευή, 8 Μαρτίου 2013

ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΙΚΟ ! !

ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΥΧΑΙΑ Η ΚΡΙΣΗ. ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ. ΟΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΕΠΙΔΙΩΞΑΝ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΜΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ, ΟΥΤΩΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝA ΑΝΑΔΥΘΟΥΝ ΩΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΜΑΣ.TA EΠΑΙΣΧΥΝΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΕΚΤΡΩΜΑΤΑ,ΠΟΥ ΘΕΩΡΟΥΝ ΕΑΥΤΟΥΣ ΩΣ ΕΛΕΩ ΘΕΩ,ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΥΣ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ,,ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΤΟΥΣ,ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΠΛΟ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΜΕΧΡΙ ΤΟΥΣ ΑΡΧΗΓΟΥΣ,ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΤΗΝ ΣΦΑΓΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΙΔΕΩΔΟΥΣ.
ΠΟΥ ΗΤΑΝ Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΒΗΜΑ – ΒΗΜΑ ΣΤΗΝΟΝΤΑΝ ΑΥΤΗ Η ΠΛΕΚΤΑΝΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ; ΜΑ ΦΥΣΙΚΑ ΥΠΟ ΤΙΣ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΤΟΥ ΑΡΧΙΜΑΦΙΟΖΟΥ ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΟΥ,ΥΠΑΛΛΗΛΟΥ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΝΑΖΙΣΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ ΤΗΣ Ε.Ε. ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ.ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΙΚΟ
________________________________

Απο το 2005 μέχρι σήμερα εχουν κάθε χρόνο, 100% αύξηση στους πληστηριασμούς στην Αμερική. Οι τράπεζες κρατούν τα διαμερίσματα κλειστά και ο κόσμος κοιμάται στους υπονόμους…
Αυτο είναι το μέλλον και της Ευρώπης αν συνεχίσουμε ν αδιαφορούμε, στα χαράτσια, στην ύφεση και τον ψευτικο δανεισμό, που χρησημοποιούν σαν μοχλό υποδούλωσης.

(ΨΕΥΤΙΚΟΣ δανεισμός: Γιατί αντί να τυπών οι κυβερνήσεις -όπως οφείλουν- χρηματα για τις ανάγκες τους, τα δανείζονται απο αυτούς που τα τυπώνουν.)

Οι Εβραίοι τραπεζίτες της Γουόλ Στρίτ βίασαν την Ελλάδα.
Δεν έπαψαν ποτέ να μας δανείζουν και να μας υποδουλώνουν εδώ και διακόσια χρόνια. Από την πρώτη κιόλας στιγμή που προσπάθησε το έθνος μας να βγει από την σκλαβιά του Τούρκου δικτάτορα και να πέσει σ αυτήν του Εβραίου.

Τώρα φορούν το ψεύτικο προσωπείο της δημοκρατίας και της υποτιθέμενης ελευθερίας.
Στην πραγματικότητα αυτά είναι ακόμα δυο εργαλεία τους για να βρίσκουν εύκολα και αυτούς που υψώνουν την φωνή τους και αντιστέκονται με τον πιο ειρηνικό τρόπο, στην παγκόσμια καταστροφή της ανθρωπότητας την οποία προκαλούν, προσπαθώντας να ικανοποιήσουν το κόμπλεξ που κληρονόμησαν να υποβιβάζουν και να βασανίζουν τους συνανθρώπους τους

Δεν έχουμε την ελευθερία ούτε να ορίσουμε τους δείκτες του χρηματιστηρίου μας…
Καθώς και την μεθοδευμένη ενημέρωση από τους “ειδικούς” που σπρώξανε τον κόσμο να πνιγεί στα κύματα των 7.000 μονάδων με σημαία τους ίδιους που σήμερα μας φτύνουν (στις 1300ψευτοχειραγομονάδες τους) και τότε μας αναβαθμίζανε και μας χειροκροτούσαν που πηγαίναμε να πέσουμε στον γκρεμό που μας ρίχνανε κάτω από τους ήχους της ΟΡΧΗΣΤΡΑΣ ΤΟΥΣ ΟΠΟΥ ΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΒΙΟΛΙ ΕΠΑΙΖΕ Η “ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ”

Οσο για τους συνεργάτες τους (δωσιλόγους) πολιτικούς, αυτοί θα
περάσουν με ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ την υπόλοιπη ζωή τους στα … “σαλέ” της
Ελβετίας ή σε εξωτικά νησιά του Ειρηνικού , ξοδεύοντας τα χρήματα της ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ… αφήνοντας στη … θέσητους(δήθεν)“υπεύθυνους”
τεχνοκράτες που θα αναλάβουν την - περαιτέρω - “διαχείριση” της όλης“κομπίνας”…
-Αλλωστε κάποιοι πρέπει να μείνουν για να … συντρώγουν με τα
μεγαλοστελέχη των πολυεθνικών εταιριών και να … νοιάζονται για την“αξιοπρεπή διαβίωση” των πλούσιων Γερμανών, Αγγλων, Ρώσων, Καναδώνκλπ… που θα εγκατασταθούν κατά χιλιάδες στο υπέροχο μεσογειακό κλίμα της πατρίδας μας “γεμίζοντας” τα άδεια σπίτια , τα οποία θα πουληθούν ΜΑΖΙΚΑ αντί “πινακίου φακής” απ’ τους εξαθλιωμένους - πανικόβλητους ντόπιους, που τους γονάτισαν οικονομικά (εδώ και καιρό…) με τα χαράτσια, τους φόρους , τα χρέη και τη διάλυση του κοινωνικού ιστού…

ΠΗΓΗ