17 Μαρ 2013

Η ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ ΔΝΤ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΩΝ


Το Μεξικό είναι γεμάτο πετρέλαια, αλάτι, αγροτικά προιόντα κ.α., εν τούτοις κάνεις ουρά για πάρεις λίγο πετρέλαιο…και δεν εχουν χρήματα για ν'αγοράσουν τρόφιμα…


Το ένα χρέος διαδέχεται νεο μεγαλύτερο…οι πολίτες είναι κάθε χρόνο φτωχότεροι.



Βλέπε το ενδιαφέρον σχετικό και ιδιαίτερα αποκαλυπτικό, βίντεο

Το ΔΝΤ και η δράση του :




Αυτή η φαινομενικά παγκόσμια υπηρεσία ουσιαστικά ελέγχεται από λίγους πλούσιους τραπεζίτες.!!!

Αξιοσημείωτο είναι ότι το Δ.Ν.Τ. (I.M.F.)δημιουργεί όλο και περισσότερα SDR (δηλαδή λογιστικά χρήματα, κάτι σαν ομόλογα δηλαδή) με μια υπογραφή στα λογιστικά βιβλία του δηλαδή, όλο και περισσότερα έθνη είναι αναγκασμένα να τα δανείζονται για να πληρώσουν τους τόκους στα αυξανόμενα χρέη τους, με αποτέλεσμα σταδιακά να πέφτουν υπό τον έλεγχο των απρόσωπων γραφειοκρατών της Παγκόσμιας Τράπεζας.

Καθώς η παγκόσμια οικονομική κρίση χειροτερεύει και απλώνεται, η λειτουργία αυτή θα δώσει στην Παγκόσμια Τράπεζα δύναμη ζωής και θανάτου πάνω στα έθνη αυτά.

Θα αποφασίσει ποια έθνη θα μπορούν να λάβουν επιπλέον δάνεια και ποια θα πεινάσουν εγκλωβισμένα μέσα σε ένα αυξημένο δανεισμό που έκανε το πρόβλημα τους μεγαλύτερο, με μηδενική ανάπτυξη μα έχουν ν αντιμετωπίσουν ένα αυξημένο χρέος χωρίς πλέον οικονομικούς πόρους.

Και τότε ακολουθούν οι υποβαθμίσεις από τους περιβόητους οίκους αξιολόγησης με αποτέλεσμα όλα να κατακρημνίζονται και οι οικονομίες τους πάνε στα αζήτητα.

ΕΤΣΙ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΠΑΝΤΑ ΣΥΝΟΔΕΥΟΜΕΝΗ ΡΗΤΟΡΙΚΗ ΓΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΜΕΙΩΣΗ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ, ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΣΤΑΘΕΡΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΑΔΥΝΑΜΑ ΕΘΝΗ ΣΤΟΥΣ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ.


ΑΝΤΙ ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΧΩΡΕΣ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥ Δ.Ν.Τ. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΙΣΩΣ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ.

Κάθε πλούσια σε φυσικούς πόρους χώρα την πνίγουν στα χρέη οι Εβραίοι τραπεζίτες, καταδικάζουν τους πολίτες τους στην φτώχεια, την πείνα, την παραπληροφόρηση, την αμάθεια και τις αρρώστιες.Οι ίδιες φατρίες που εξαπλώνουν τον καρκίνο με τα δηλητήρια στις τροφές μας, το νερό, τα ποτα και τον αέρα, εξοντώνουν και εκατομύρια παιδιά σε ολο τον κόσμο με πολέμους & ασιτία :



Ο πιο συνηθισμένος τρόπος που είναι καταγεγραμμένος να κάνουν τα τελευταία 200 χρόνια τουλάχιστον είναι, να χρηματοδοτούν μια επανάσταση με μερικούς πειναλέους αλήτες τους οποίους αυτοί κρυμμένοι πίσω από τις κυβερνήσεις των χωρών όπως είναι η Αγγλία, Γαλλία, Ελβετία και σήμερα η Αμερική κ.τ.λ. τους αναγνωρίζουν ως απελευθερωτικό μέτωπο και τους βάζουν να υπογράψουν τεράστια δάνεια που ασφαλώς δεν παίρνουν ποτέ. (Επι πλέον και οι ανόητοι παραπληροφορημένοι πολίτες της χώρας αυτής π.χ. Αμερική, έχουν πληρώσει τεράστια ποσά για τον πόλεμο στην ξένη χώρα, όπου δεν έχουν καμιά σχέση μ αυτόν).Όμως αμφότερες οι χώρες τους στο επόμενο διάστημα βρίσκονται με ένα χρέος από το οποίο δεν βγαίνουν ποτέ και οι πολίτες γίνονται όλο και πιο φτωχοί.

Στην συνέχεια ιδρύουν εταιρείες στην χώρα που εκμεταλλεύονται ΜΟΝΟΠΩΛΙΑΚΑ τον φυσικό πλούτο της δίνοντας ΤΙΠΟΤΑ στην χώρα για τον φυσικό πλούτο που ΤΗΣ ΚΛΕΒΟΥΝ και κάποτε τελειώνει… και μένει η φτώχεια, η αρρώστιες, η διχόνοια και τα χρέη προς τους ξένους τραπεζίτες…

Από την μια τους κλέβουν λοιπόν τον φυσικό πλούτο τους και από την άλλη καταστρέφουν τους ανθρώπους της χώρας αυτής.

Γράφουν και την ιστορία όπως την θέλουν και δεσμεύουν τις επόμενες γενιές με ένα στημένο διασβάσταχτο χρέος που είναι αδύνατο να εξοφληθεί. Ετσι στο τέλος στα παιδιά που θα γεννηθούν εμφανίζονται σαν ήρωες και τα πείθουν οτι τους χρωστούν κι από πάνω.

Χρωστάς δηλαδή στους κλέφτες και στους φονιάδες των προγόνων σου…