31 Μαρ 2013

ΙΦΙΚΡΑΤΗΣ ΑΜΥΡΑΣ-ΜΙΑ ΑΜΦΙΛΕΓΟΜΕΝΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΣΕ ΜΙΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΟΜΙΛΙΑ


Κατηγορήθηκε ως πολεμοκάπηλος,επικίνδυνος και 'αναρχικών' πεποιθήσεων,λόγω τού παρακάτω βίντεο,το οποίο κυκλοφόρησε την απαρχή της συνειδητοποίησης της ''κρίσης'' για τους Έλληνες.Ο λόγος του βαρύς,ευθύς και παράξενος για όσους είχαν και έχουν σαν ''γραμμή'' την συζήτηση και το χάσιμο χρόνου και μόνον...Και ως γνωστόν,ο χρόνος δεν είναι και ο καλύτερος σύμμαχος ,για τον Έλληνα αλλά και για όλο τον πλανήτη πλέον...





Δεν εξετάζουμε τα κίνητρα ή τις πολιτικές καταβολές και πεποιθήσεις του Ιφικράτη Αμυρά.Απλώς θεωρούμε ότι αυτά πού λέει έχουν βάρος,ιδιαίτερα στην πιο κάτω ομιλία του.

Με βάση τις εξελίξεις,ίσως οι ιστορικοί τού μέλλοντος να δικαιώσουν τα προτάγματα του Ιφικράτη Αμυρά που μεταφορικά αλλά και απόλυτα,ίσως,μιλώντας σε όσους είχαν τον τρόπο και τη διάθεση να ακούσουν και να κρίνουν,ανάλογα με τη συνειδητοποίηση της κατάστασης,προσπάθησε να δώσει την πραγματική διάσταση τού προβλήματος για την Ελλάδα και το έθνος.

Ακούστε την ομιλία του,μετά την δημιουργία του ΙΕΡ.Α.Κ.Σ. (Ιερά Εθνικο-Απελευθερωτκή Κοινωνική Συμμαχία), στην ημερίδα: "Ελληνική εξωτερική πολιτική και το τέλος της Μεταπολιτεύσεως". Ξενοδοχείο Στάνλεϊ, 26/1/2013.

Σε μερικές απόψεις του,θα μπορούσε να θεωρηθεί ακραίος, αλλά σίγουρα η ομιλία του κατατάσσεται από το μπλόγκ σαν μια από τις σημαντικές για την αφύπνιση του Ελληνικού έθνους.

Μια πολύ καλή (κατά τη γνώμη μας) ανάλυση τον προβλημάτων της Ελληνικής διπλωματίας και εξωτερικής πολιτικής,με αναφορές σε πολλά θέματα που έχουν κατά καιρούς απασχολήσει το μπλόγκ, αλλά και όσους παρακολουθούν στενά τις εξελίξεις :