Δευτέρα, 25 Μαρτίου 2013

“ FEMA τα στρατόπεδα συγκέντρωσης εντός των ΗΠΑ , ενώ καθημερινά γινόμαστε μάρτυρες της εδραίωσης μιας εξουσίας που επιθυμεί η ελίτ ”


ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΥΣΠΙΣΤΟΥΣ ΑΣ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΜΕ ΕΝΑ TRAILER,ΤΑΙΝΙΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΒΛΗΘΕΙ ΣΤΙΣ ΚΙΝ/ΦΙΚΕΣ ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΠΡΟΣΕΧΩΣ ΚΑΙ Η ΟΠΟΙΑ,ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΕΘΝΗ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΑ,ΚΑΝΑΛΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ (;) ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ :
Άρθρο τού 2011

Όταν ένα νομοσχέδιο περνά από τη Γερουσία των ΗΠΑ , σύμφωνα με το οποίο κάθε Αμερικανός πολίτης,θα μπορούσε να γίνει στόχος και να θεωρηθεί ως τρομοκράτης , αλλά τα παπαγαλάκια των ελληνικών ΜΜΕ μας υποκρύπτουν την είδηση , ενώ προσπαθώντας να μας αποχαυνώσουν ακόμη περισσότερο , φτάνουν εις το έσχατο σημείο κολακείας να « αποκαλούν τον παπαδημ(ι)ο και τούς όμοιους του , ως τούς καλούς καπετάνιους που ξέρουν που θα το πάνε το καράβι » , το μόνο που θα τους απαντήσουμε είναι :
ΝΑΙ ΡΕ ΓΛΕΙΦΤΗ , ΘΑ ΤΟ ΠΑΝΕ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΕΠΑΝΩ ΣΤΑ ΒΡΑΧΙΑ , ΑΛΛΩΣΤΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΦΕΡΑΝ ΕΔΩ !!Η Γερουσία των ΗΠΑ , πέρασε ένα νομοσχέδιο που επιτρέπει την επ ‘αόριστον κράτηση των αμερικανών πολιτών που ζουν εντός των ΗΠΑ .
Ένα νομοσχέδιο που ορίζει ότι ΚΑΙ οι Αμερικανοί πολίτες στις Ηνωμένες Πολιτείες , θα μπορούν να υπόκεινται εις : επ ‘αόριστον στρατιωτική κράτηση στις φυλακές υψίστης ασφάλειας FEMA και Guantanamo , χωρίς δίκη , αλλά ακόμη και να δολοφονηθούν , λόγω των υποτιθέμενων συμμέτοχων των εις τρομοκρατικές ενέργειες .


Στα μάτια της κυβέρνησής των ΗΠΑ , είμαστε όλοι τρομοκράτες τώρα και πρέπει να υποβληθούμε σε διαρκή φυλάκιση ή και εξόντωση.
« FEMA : ο κ. HASTINGS της Φλόριντα εισήγαγε το ακόλουθες νομοσχέδιο:
HR 645 : Προς τον Υπουργό Εσωτερικής Ασφάλειας για την άμεση δημιουργία εθνικών κέντρων έκτακτης ανάγκης σε στρατιωτικές εγκαταστάσεις. »

Φαίνεται ο μόνος τύπος που παίρνει σοβαρή θέση ενάντια σε όλα αυτά είναι Ron Paul και φυσικά, γι αυτό και τα διεφθαρμένα μέσα μαζικής ενημέρωσης τον αγνοούν

Τώρα όσον αφόρα τον Ron Paul η τον Alex Jones ή τον ΚΑΙ τον οιοδήποτε άλλον που προσπαθεί να πει κάτι , ίσως …. και αυτό το λίγο ή και το πολύ που μπορεί , τα παιδιά του κάθε αντί ΔΝΤ , εδώ στην Ελλάδα , που έχουν μείνει στην μετεμφυλιακή θεώρηση των πραγμάτων , συνεχίζουν να κρίνουν την αξιοπιστία του καθενός , από το κατά πόσον , αυτός ο τύπος , συμφωνεί ΚΑΙ ιδεολογικά μαζί τους .
Εάν δηλαδή είναι δεξιός η αριστερός … αναλόγως … εάν είναι από την πλευρά μας , ….. τότε ΝΑΙ , …. τον επιβραβεύουμε ! Αλλιώς δεν αξίζει . …
« Τόσο ανεξάρτητη γνώμη »

Ο πρώην κυβερνήτης Jesse Ventura , και , οι συντελεστές στο Θεωρία συνωμοσίας, έχουν ως θέμα τα στρατόπεδα FEMA , σε 3 πραγματικά πρωτοποριακά επεισόδια από την δεύτερη περίοδο του προγράμματος για την TruTV.Το επεισόδιο : «κράτος της Αστυνομίας» αποδεικνύει μια για πάντα ότι οι ομοσπονδιακοί έχουν εκπαιδευθεί για να καταστείλουν τους Αμερικανούς πολίτες, και γίνονται προετοιμασίες για να διατηρήσουν την τάξη με οποιοδήποτε κόστος.Αυτό το επεισόδιο είναι η μεγαλύτερη και πιο εμπεριστατωμένη έρευνα μέχρι σήμερα από την τηλεόραση , για τα στρατόπεδα FEMA . Υποδέχονται τον δημοσιογράφο του ραδιόφωνου και σκηνοθέτη Alex Jones , καθώς η ομάδα της TruTV τον χρειάζεται για να επιβεβαιωθούν , επί τόπου οι εγκαταστάσεις , και να αντιμετωπίσει τους νομοθέτες που επέτρεψαν τα στρατόπεδα FEMA και το τεχνολογικά ολοκληρωμένο αστυνομικό κράτος , που θα περιλαμβάνει Κέντρα FEMA, το Υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας και άλλα…..
Σε ένα από τα πολλά πραγματικά και επαληθευμένα σημεία FEMA, ο Jesse Ventura και ο Alex Jones προσεγγίζουν ένα «οικιστικό κέντρο» που διευθύνεται από « κάποια » Εσωτερική Ασφάλεια στο κεντρικό Τέξας , όπου βρίσκουν κλειδωμένες πόρτες , διπλούς-φράκτες και προειδοποιήσεις γύρω από ολόκληρη την περίμετρο του .
Περαιτέρω , στο εσωτερικό της εγκατάστασης , θα γίνουν αυτόπτες μάρτυρες ότι στο συγκρότημα υπάρχουν : Παιδική χαρά, κούνιες και τσουλήθρες για τα παιδιά. Το συνεργείο της TruTV. προσπαθεί να πάρει κάποιες απαντήσεις. Όμως, οι υπάλληλοι αρνούνται είτε να επιβεβαιώσουν ή να διαψεύσουν τον σκοπό της εγκατάστασης , συμπεριλαμβανομένου του κατά πόσο ή όχι κρατούνται Αμερικανοί πολίτες στο εσωτερικό του.

ΠΗΓΗFEMA: Τα στρατόπεδα συγκέντρωσης της νέας τάξης

Η FEMA ή αλλιώς υπηρεσία διαχειρίσης έκτακτων αναγκών, συγκροτήθηκε στις ΗΠΑ στα 1980. Επισήμως σκοπός της FEMA είναι η διαχείριση έκτακτων καταστάσεων, όπως τυφώνες, σεισμοί, πόλεμος, τρομοκρατικό χτύπημα, αλλά και εξέγερση και ..οικονομική κρίση!

Με την ενεργοποίηση της κατάστασης έκτακτης ανάγκης όλες οι εξουσίες περνάνε αυτομάτως στα χέρια της FEMA και κηρύσσεται στρατιωτικός νόμος. Όλες οι κυβερνήσεις και όλα τα Κράτη έχουν μια παρόμοια πρόβλεψη, ένα είδος στρατιωτικού νόμου σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης.
Στην περίπτωση όμως των ΗΠΑ ο πρόεδρος μπορεί να ενεργοποιήσει την FEMA και σε περίπτωση οικονομικής κρίσης. Πόσο απέχει, λοιπόν, από την πραγματικότητα, το σενάριο οι ΗΠΑ να τεθούν υπό δικτατορία;

Σήμερα γνωρίζουμε πολύ καλά ότι μια ομάδα αρρωστημένων εγκεφάλων έχουν καταλάβει όλες τις καίριες θέσεις στο παγκόσμιο οικονομικό στερέωμα και βιάζονται να καθαιρέσουν τις εθνικές κυβερνήσεις για να ανεβάσουν την δική τους παγκόσμια μεσσιανική κυβέρνηση.
Δηλώσεις πολλών σημαντικών ανθρώπων, για τις αποφάσεις που λαμβάνονται, δείχνουν πόσο βιάζονται οι νεοταξίτες.
Μπους πρεσβύτερος και Μπούς υιός, Κισινγκερ, Αλ Γκόρ, Άλαν Γκρίσπαν, Μπαράκ Ομπάμα, Γκόρντον Μπράουν αλλά και τόσοι άλλοι, δηλώνουν ό,που βρεθούν και ό,που σταθούν ότι μόνο μια παγκόσμια κυβέρνηση θα δώσει την απάντηση στην οικονομική κρίση.

Ξέρουμε επίσης πολύ καλά ότι το μυστικιστικό υπόβαθρο της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ή ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ (NEW AGE) είχε σημάνει το έτος 2000 ως αρχή της έλευσης της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ.

Το 2001 είχαμε την επίθεση στους δίδυμους πύργους. Το γεγονός αυτό σηματοδότησε την έναρξη μιας οργουελικής κατάστασης με περιστολή ατομικών ελευθεριών, προληπτικές παρακολουθήσεις και συλλήψεις πολιτών και επεμβάσεις σε μια σειρά από χώρες.


Το 2008 είχαμε την κατάρρευση κάποιων τραπεζών που οδήγησε σε αυτό που ζούμε σήμερα και ονομάζουμε παγκόσμια οικονομική κρίση.

Το 2011 είχαμε την κατάρρευση ουσιαστικά της Ιαπωνικής οικονομίας και την κρίση χρέους σε ολόκληρη την Ευρωζώνη, ενώ και το οικοδόμημα των ΗΠΑ τρίζει και έχουμε καθημερινές διαδηλώσεις έξω από την Wall Street.

Και έτσι φτάνουμε στο σημαδιακό για τους νεοταξίτες έτος 2012.
Οι νεοταξίτες υπακούοντας στο μυστικό χρονοδιάγραμα του ΝΕW AGE βιάζονται να εμφανίσουν την Παγκόσμια κυβέρνηση μέσα στο έτος 2012.
Τα γεγονότα τα ίδια μας οδηγούν στην εκτίμηση ότι μέσα στο έτος 2012 θα έχουμε μια σειρά χρεοκοπιών και χτύπημα στο ΙΡΑΝ.
Αν λοιπόν αυτή η εκτίμηση για μεγάλο οικονομικό κραχ και κοινωνική αναταραχή επιβεβαιωθεί, τότε τι θα συμβεί στις ΗΠΑ;
Η απάντηση είναι ότι θα ενεργοποιηθεί η FEMA και θα κηρυχθεί κατάσταση έκτακτης ανάγκης στις ΗΠΑ. Δηλαδή δικτατορία.

Μήπως αυτό είναι ένα μακρινό ή εντελώς συνομωσιολογικό σενάριο;
Όχι .Πρόσφατα ο υποψήφιος για το χρίσμα των Ρεπουμπλικάνων Ρόν Πολ δήλωσε ότι το καθεστώς Ομπάμα τείνει να εξελιχθεί σε δικτατορία.
Εκτός από τον Ρόν Πολ υπάρχουν και αρκετές άλλες φωνές που πιστεύουν σοβαρά ότι η Αμερική κινδυνεύει από μια δικτατορία.

Η wall street καθημερινά πολιορκείται από διαδηλωτές οι οποίοι αντιμετωπίζονται με κτηνώδη βία, ενώ η κυβέρνηση περνάει αυταρχικούς νόμους όπως ο S 507 που απαγορεύει την οικιακή καλλιέργεια φυτών.

Όπως είπαμε, όταν ο πρόεδρος των ΗΠΑ πατήσει το κουμπί της έκτακτης ανάγκης ενεργοποιείται στρατιωτικός νόμος.

Όλες οι εξουσίες περνάνε στην FEMA.Τι γίνεται μετά; Η FEMA σύμφωνα με το σχέδιο REX 84 έχει φτιάξει, από το 1980 που ξεκίνησε την λειτουργία της, 40 στρατόπεδα συγκέντρωσης διάσπαρτα σε όλη την έκταση των ΗΠΑ.
Την ύπαρξη αυτών των στρατοπέδων αποκάλυψαν γνωστοί δημοσιογράφοι ερευνητές όπως ο Alex Jones.
Η ύπαρξη αυτών των στρατοπέδων έχει πλέον τεκμηριωθεί με αεροφωτογραφίες και πάρα πολλά σχετικά βιντεάκια κυκλοφορούν στο διαδύκτιο. Οι φωτογραφίες παρουσιάζουν μεγάλες εκτάσεις περιφραγμένες με συρματοπλέγματα καθώς και σκοπιές περιμετρικά των εκτάσεων αυτών. Τα στρατόπεδα είναι χτισμένα σε στρατιωτικές περιοχές κοντά σε αεροδρόμια και δίπλα από σιδηροδρομικές γραμμές.Η έρευνα του Alex Jones έφερε στο φως και άλλες ανατριχιαστικές λεπτομέρειες. Αποκαλύφθηκε πως η FEMA έχει παραγγείλει την κατασκευή εκατοντάδων χιλίαδων πλαστικών κουτιών σε σχήμα φέρετρου.Σε εγκαταστάσεις της FEMA στην πολιτεία Georgia φωτογραφήθηκαν χιλιάδες από αυτά τα κουτιά στοιχισμένα το ένα πίσω από το άλλο.
Ανακαλύφθηκε, επίσης από την έρευνα, και η ύπαρξη εγκαταλελειμμένων βαγονιών -με αλυσίδες δεξιά και αριστερά- ακριβώς σαν και αυτά που βλέπουμε στις ταινίες με το ΑΟΥΣΒΙΤΣ…Η FEMA όμως προχωράει την οργάνωση της και παρακάτω.
Στις 24-1-2011 δημοσιοποίησε στο site της τον διαγωνισμό ανάθεσης παραγγελίας 140.000.000 γευμάτων με διάρκεια ζωής τρία χρόνια, ενώ λίγο πριν είχε παραγγείλει 14.000.000 κουβέρτες.
Στρατόπεδα συγκεντρώσεως, φυλακές, συρματοπλέγματα, σκοπιές, τρένα με αλυσίδες…
Τι μπορεί να σημαίνουν όλα αυτά;
Ποιούς περιμένουνε τα στρατόπεδα συγκέντρωσης και για ποιούς είναι τα 500.000 φέρετρα;
Και γιατί η FEMA ξόδεψε τόσα λεφτά για να κάνει τέτοιες προμήθειες;
Μήπως περιμένουν κάτι;
Μήπως ξέρουν κάτι που εμείς δεν ξέρουμε;

Φαίνεται λοιπόν πως λίγες ημέρες πριν την έλευση του σημαδιακού έτους 2012 όλα ήταν έτοιμα από την ΝΕΑ ΤΑΞΗ. Όλες οι ετοιμασίες έχουν γίνει για να υποδεχτούν την Παγκόσμια κυβέρνηση τους.
Η Δημοκρατία έχει αφαιρεθεί από τα Εθνικά Κράτη.
Οι κυβερνήσεις έχουν παραμερισθεί και η εξουσία ασκείται πλέον από υπερεθνικά κέντρα.
Το βιώνουμε αυτό και στην χώρα μας και το βλέπουμε να εξαπλώνεται και σε ολόκληρη την Ευρώπη αλλά και τις ΗΠΑ.
Μια πλανητική δικτατορία ετοιμάζεται.
Τράπεζες και πολυεθνικές έχουν επιβάλει τον έλεγχό τους σε κάθε πτυχή της ζωής μας. Περνάνε νόμους πλέον για τα πάντα ακόμα και πόσα παιδιά θα κάνουμε, αλλά και ποιά τροφή θα τρώμε.
Όποιος αντισταθεί στην πολιτική ορθότητα της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ, δηλαδή στην πλανητική δικτατορία που θα επιβληθεί, θα κρίνεται ως τρομοκράτης, θα συλλαμβάνεται και θα κρατείται σε στρατόπεδα σαν και αυτά που έχει φτιάξει η FEMA στις ΗΠΑ.
Το σίγουρο για μας τους πολίτες είναι πως το παρόν πολιτικό σύστημα κρίνεται στην πράξη ανεπαρκές για να αντισταθεί στην ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ…

ΠΗΓΗ


Στρατόπεδο της FEMA στο Μιζούρι;


Μια ανώνυμη πηγή, με το όνομα “Sam”, έστειλε φωτογραφίες στο Infowars.com με στρατόπεδο εκπαίδευσης της FEMA που βρίσκεται στην Στρατιωτική Βάση Λέοναρντ Γουντ, (Fort Leonard Wood) του Μιζούρι. Η πινακίδα λέει “Mock Internment Facility”, δηλ." Τεχνητή Εγκατάσταση Εγκλεισμού".
Ο Sam θα μιλήσει με τον Alex Jones στην ραδιοφωνική εκπομπή του σήμερα.
Ο Sam εργαζόταν με σύμβαση στο στρατόπεδο. Το περιγράφει ως ένα «στρατόπεδο εκπαίδευσης πολιτικών κρατουμένων» και είπε στο Infowars.com ότι εντόπισε ξένα στρατεύματα με καφέ και μωβ στολές να καθοδηγούν στρατεύματα στη χρήση τακτικών με κλομπ και τεχνικών ελέγχου του πλήθους.Ο Sam είπε ότι υπήρξε «απίστευτη δραστηριότητα» στο στρατόπεδο από το πέρασμα του NDAA. (Πρόκειται για το "National Defense Authorization Act" (NDAA), που καταργεί βασικές διατάξεις του αμερικάνικου Συντάγματος και έγινε νόμος του κράτους από τον - κάτοχο βραβείου Νόμπελ Ειρήνης - πρόεδρο Ομπάμα βλ. ΕΔΩ).
Πριν ο Ομπάμα υπογράψει το νομοσχέδιο NDAA την 1η Ιανουαρίου του τρέχοντος έτους, είχαμε αναφερθεί σε μια ώθηση να εξοπλίσει τα στρατόπεδα FEMA και του στρατού σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες. Έγγραφα σχετικά με την προσπάθεια αυτήν μας εστάλησαν από έναν εργαζόμενο σε πολιτειακή κυβέρνηση που ήθελε να παραμείνει ανώνυμος.Τον Ιανουάριο, κάποιοι μάρτυρες προχώρησαν με στοιχεία για μία εγκατάσταση της FEMA που βρίσκεται στο αεροδρόμιο του Λος Άντζελες.
Τα στρατόπεδα της FEMA είναι ένα ευαίσθητο θέμα για την κυβέρνηση. Τον Δεκέμβριο του 2010, σε ένα επεισόδιο τουConspiracy Theory του Jesse Ventura για τα στρατόπεδα FEMA, τα κέντρα σύντηξης και το αστυνομικό κράτος δεν επαναμεταδόθηκε από το TruTV αφού η κυβέρνηση άσκησε πιέσεις στο δίκτυο.

Τον προηγούμενο μήνα διεξήχθησαν στο κέντρο της πόλης του Λος Άντζελες, κοινές στρατιωτικές ασκήσεις κατάρτισης με τη συμμετοχή ελικοπτέρων.
Οι ασκήσεις, που ήταν κλειστές για το κοινό, ήταν "σχεδιασμένες για την διασφάλιση της ικανότητας του στρατού να λειτουργεί σε αστικά περιβάλλοντα και την προετοιμασία των δυνάμεων για επερχόμενες αναπτύξεις στο εξωτερικό."

ΠΗΓΗ