10 Μαρ 2013

GLOBAL GOVERNMENT ΚΑΙ ΒΕΝΙΖΕΛΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ...Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΧΟΥΝΤΑ.



Όλα αυτά αποφασίστηκαν σε μυστικές συναντήσεις των "εκλεκτών" και ζητήθηκαν από τα δουλικά να εξυπηρετήσουν. Κάθε εξυπηρέτηση εις βάρος της πατρίδας είχε ως ανταμοιβή και μια μεγάλη "καριέρα" βενιζελικού …Στη Λέσχη Μπίλντερμπεργκ "ζήτησαν" να παραδοθεί ο τραπεζικός τομέας στους βενιζελικούς τοκογλύφους και ο Μητσοτάκης, ο οποίος το αποδέχθηκε, έγινε Πρωθυπουργός …Στη Λέσχη Μπίλντερμπεργκ "ζήτησαν" την είσοδο των Αλβανών μεταναστών στην Ελλάδα και ο Αντωνάκης, ο οποίος το αποδέχθηκε, έγινε Πρωθυπουργός. …Στη Λέσχη Μπίλντερμπεργκ "ζήτησαν" την είσοδό μας στο ΔΝΤ και ο Γιωργάκης έγινε επίσης Πρωθυπουργός.

Τα πάντα από εκεί ξεκινάνε κι εκεί καταλήγουν. Εκεί βρίσκονται τα αφεντικά των βενιζελικών …Στη Λέσχη Μπίλντερμπεργκ των Σιωνιστών και των Ναζιστών …Στη Λέσχη αυτή, η οποία που θεωρητικά ιδρύθηκε για την αναχαίτιση του αντιαμερικανισμού στην Ευρώπη και πρακτικά για την εξυπηρέτηση του αμερικανικού ιμπεριαλισμού, ο οποίος προκαλούσε τον αντιαμερικανισμό αυτόν …Στη Λέσχη του Ρότσιλντ, του Ροκφέλερ, του Μπους, αλλά και του ναζιστή Πρίγκιπα Βερνάρδου …Στη Λέσχη η οποία είναι εκ των δεδομένων το "τερματικό" όπου επικοινωνούν οι βενιζελικοί με τα "αφεντικά" τους …Στην Λέσχη όπου απλά ανακοινώνονται οι αποφάσεις των αφεντικών στα δουλικά τους.

…Στη Λέσχη αυτή "ζήτησαν" να μην γίνουν ποτέ απαιτητές από την πλευρά της Ελλάδας οι γερμανικές οφειλές και ο Πάγκαλος, ο Παπακωνσταντίνου, ο Παπανδρέου, η Μπακογιάννη —που το αποδέχθηκαν— έγιναν υπουργοί Εξωτερικών …Στη Λέσχη Μπίλντερμπεργκ "ζήτησαν" να οδηγήσουν με τεχνητό "φούσκωμα" του ελλείμματος την Ελλάδα στο ΔΝΤ και ο Παπαθανασίου και ο Παπακωνσταντίνου —που το αποδέχθηκαν— έγιναν Υπουργοί Οικονομικών …Στη Λέσχη Μπίλντερμπεργκ "παρήγγειλαν" τον "συνωστισμό" της Σμύρνης και όσοι το αποδέχθηκαν έγιναν Υπουργοί Παιδείας.

Ας ψάξει κάποιος να δει ποιοι πολιτικοί ασχολήθηκαν με το μεταναστευτικό, με το έλλειμμα, με το ΔΝΤ ή με την εκπαίδευση και ας δει στη συνέχεια τη "λίστα" της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ …Αμφίδρομη σχέση υπάρχει μεταξύ πρωταγωνιστών και παραχωρήσεων …Απλά πράγματα. Αν γνωρίζεις τη λίστα της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ, γνωρίζεις ποιοι πρόδωσαν την πατρίδα. Αν γνωρίζεις ποιοι πρόδωσαν την πατρίδα, μπορείς να φτιάξεις τη λίστα της Λέσχης, χωρίς να την έχεις δει ποτέ.

…"Αν σου πω τι συζητάμε στη Λέσχη Μπίλντερμπεργκ, μετά θα πρέπει να σε …σκοτώσω", μας είπε μεταξύ σοβαρού κι αστείου σε ανύποπτο χρόνο ο χιουμορίστας δωσίλογος Παπακωνσταντίνου. Εμείς δεν γνωρίζουμε τι θα έκανε ο ίδιος απέναντι σε κάποιον, που θα γνώριζε τον ρόλο του. Γνωρίζουμε όμως με απόλυτη βεβαιότητα τι θα έκανε ο λαός στον Παπακωνσταντίνου, αν γνώριζε τον ρόλο του …Θα τον κρεμούσε από τα αχαμνά του στην πλατεία Συντάγματος.

Παρ' όλο που ζούμε σε καιρό μεγάλης θλίψης, η αισιοδοξία μας είναι μεγάλη, γιατί πλησιάζει το τέλος. Έρχεται η ώρα της Κρίσης και όπου υπάρχει κρίση προδοτών, υπάρχει και πόνος …Μεγάλος πόνος. Σειρά πλέον να πονέσουν έχουν οι προδότες και όχι οι λαοί. Οι λαοί, όσο ήταν να πονέσουν, έχουν ήδη πονέσει …Τώρα έρχεται η σειρά των άλλων. Ο γράφων μπορεί να διαβεβαιώσει τους ενδιαφερόμενους ότι σύντομα θα πονέσουν πολύ άσχημα …Πάρα πολύ άσχημα …Τόσο άσχημα, όσο δεν φαντάζονται. Τα μέλη της γνωστής Λέσχης θα συνθέσουν μια "Λέσχη", στην οποία κανένας δεν θα θέλει να μπει …και αυτοί, οι οποίοι είναι μέσα, δεν θα μπορούν ποτέ να βγουν.

Εδώ έχει νόημα η φράση …"Έχουν γνώση οι φύλακες". Η ανθρωπότητα —και η Ελλάδα ειδικότερα— έχει "φύλακες" …Απόλυτα εξειδικευμένους "φύλακες", οι οποίοι γνωρίζουν τα πάντα σ' ό,τι αφορά τα πρόσωπα και τις πράξεις τους. Με "χειρουργική" ακρίβεια θα αποκολληθούν όλοι αυτοί από την κοινωνία και τις οικογένειές τους, για να βαδίσουν τον "δρόμο" της τιμωρίας. Το μόνο θετικό της σημερινής κρίσης είναι αυτό …"Έπνιξαν" τους Έλληνες στην αδικία και τους "ξύπνησαν" …"Έπνιξαν" τους Έλληνες στην αδικία και τώρα θα δουν τι κάνουν τα παιδιά των Ελλήνων, όταν τους "πνίγει" η αδικία …Έρχεται πόνος …Πολύς πόνος …Δίκαιος πόνος πάνω σε άδικους ανθρώπους…ΝΑΖΙ τα φάγατε και …ΜΑΖΙ θα πονέσετε.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΑΪΑΝΟΥ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΕΔΩ