23 Απρ 2013

ΓΝΩΡΙΖΑΤΕ ΟΤΙ... ο ΔΙΕΘΝΗΣ πρόεδρος των ΙΛΟΥΜΙΝΑΤΙ είναι ΕΛΛΗΝΑΣ;



Ο ισόβιοςδιεθνής πρόεδρος της Τεκτονικής Εταιρείας των Ιλουμινάτιείναι Ελληνας, με καταγωγή από την Αθήνα, χριστιανός στο θρήσκευμα που εκκλησιάζεται συχνά, νέος στην ηλικία, μόλις τριάντα πέντε ετών, με πολλές διακρίσεις και πλούσιο συγγραφικό έργο και έχει πετύχει να κερδίσει την εμπιστοσύνη και τον σεβασμό όλων των ιλουμινάτι, των απανταχού πεφωτισμένων δηλαδή, ανεξαρτήτως βαθμού, φύλου και ηλικίας.....


Ο κύριος Νικόλαος Λάος τον Αύγουστο του 2008 εξελέγη παμψηφεί από το 12μελές συμβούλιο των μεγάλων αξιωματικών ισόβιος πρόεδρος «ενός παγκόσμιου οργανισμού που ανοίγει τις πύλες του σε άνδρες και γυναίκες που ζητούν να ασχοληθούν με τη μελέτη και την άσκηση του ιλουμινατικού ελευθεροτεκτονισμού σε συνάφεια με τα μεγάλα, φιλοσοφικά, επιστημονικά και πολιτικά προβλήματα», όπως ο ίδιος δηλώνει σε συνέντευξη που παραχώρησε στην «Espresso της Κυριακής», την πρώτη του σε ημερήσιο Τύπο, διευκρινίζοντας πως η εταιρεία δεν είναι θρησκευτικό ίδρυμα και είναι συνέχεια της βαυαρικής ιλουμινατικής εταιρείας.

Πώς αντιμετώπισαν οι ιλουμινάτι την εκλογή ενός Ελληνα στη θέση του ισόβιου προέδρου, ρωτάμε τον κ. Λάο: «Δεν υπάρχει πρόβλημα καταγωγής και μάλιστα η ελληνική ιδιότητα στους ιλουμινάτι είναι καθ' όλα δημοφιλής. Η ιλουμινατική εταιρεία αφιερώνει και έναν από τους βαθμούς της στην αρχαία Ελλάδα δίνοντας έμφαση στην αναζήτηση της σοφίας και στο αθηναϊκό πολιτικό σύστημα. Είναι πολιτικοποιημένη και παιδαγωγημένη, δηλαδή με ελληνικές αξίες σαν σύστημα από την ίδρυσή της. Προτάσσει τον ελληνικό λόγο και όχι τον ανατολικό μυστικισμό. Επίσης, σε ό,τι αφορά το θέμα της ελληνικότητας, η ιλουμινατική εταιρεία, αφού ολοκληρώσει κάποιος τους εννέα βαθμούς (σύνολο δεκατρείς), έχει και μία λέσχη περαιτέρω φιλίας μεταξύ των μελών της, η οποία δραστηριοποιείται στις ΗΠΑ και έχει έμβλημά της την Αθηνά Παλλάδα».


Σε ερώτησή μας πού έχει έδρα και παρουσία η εταιρεία, ο κ. Λάος αποκαλύπτει ότι η εταιρεία δραστηριοποιείται πλέον και στην Ελλάδα: «Η κεντρική μονάδα οργάνωσης της εταιρείας είναι το Λονδίνο και η παρουσία της εταιρείας είναι στις ΗΠΑ, στην Ελβετία, τη Γερμανία και φυσικά την Αγγλία. Επιπλέον, η παρουσία της εταιρείας στην Ελλάδα είναι γεγονός. Υπάρχει ένας ικανός αριθμός ανθρώπων ώστε να μπορούν να αποτελούν μια επίσημη περιφέρεια της ιλουμινατικής εταιρείας».

Οσοι αναρωτιούνται ποιος είναι ο σκοπός της εταιρείας, η απάντηση είναι ότι η έρευνα και η αναζήτηση σε φιλοσοφικό και πολιτικό επίπεδο είναι ο σκοπός της. «Ασχολούμαστε με τη συστηματική παρακολούθηση των εξελίξεων στην επιστήμη την πολιτική και τη φιλοσοφία και σκοπός μας είναι να εργαζόμαστε μεθοδικά σε αυτό το πεδίο και να προωθούμε τις δικές μας αρχές» διευκρινίζει ο Ελληνας πρόεδρος των ιλουμινάτι.

Ο κ. Λάος σημειώνει ότι η εταιρεία «δεν φιλοδοξεί να μετατραπεί σε ένα μαζικό κίνημα, δεν ανήκει στον χώρο του εσωτερισμού και είναι περισσότερο ένα κλειστό think tank». Διευκρινίζει ακόμη ότι «δεν είναι φιλανθρωπικό ίδρυμα αλλά ένας οργανισμός φιλίας», που σημαίνει ότι το ένα μέλος βοηθά το μέλος εκείνο που έχει ανάγκη. «Η αλληλοβοήθεια(και το ΑΛΑΞΟΚΩΛΙΚΙ...) είναι καταστατική μας αρχή» λέει χαρακτηριστικά ο κ. Λάος.