Τρίτη, 23 Απριλίου 2013

“From Beslan to Boston”. Η ανάρτηση του Ολυμπία σαρώνει τα Social Media των ΗΠΑ.

Λίγα λεπτά μετά την αποκάλυψη της ταυτότητας των δραστών της τρομοκρατικής ενέργειας, το Ολυμπία με σχετική ανάρτηση επεσήμανε ότι τα δολοφονημένα παιδιά της Βοστώνης ήλθαν να συμπληρώσουν το παζλ της θηριωδίας του Μπεσλάν. Μία θηριωδία που είχε περάσει στα ψιλά από τα καλοταϊσμένα ΜΜ”Ε” του συστήματος Κλίντον που ήθελαν να παρουσιάσουν τους Τσετσένους ως “θύματα” του “τυράννου Πούτιν”, αφού τους χρησιμοποιούσαν ως μοχλό πίεσης για την Ρώσικη ηγεσία.

20130419-231934.jpg

Από εκείνη την στιγμή, τα Αμερικάνικα μέσα δικτύωσης πήραν φωτιά και ξεκίνησαν εκτενή αφιερώματα υποτιτλίζοντας και διακινώντας ακόμα και Ρώσικα ρεπορτάζ για εκείνο το έγκλημα κατά της ανθρωπότητας. Δεν σταμάτησαν όμως μόνο εκεί, αφού για πρώτη φορά επαιξαν και τα βίντεο θηριωδίας των Τσετσένων στις εμπόλεμες ζώνες.

Το γεγονός αυτό έχει τεράστια γεωπολιτική σημασία αφού αχρηστεύει το αντιρωσικό σύστημα προπαγάνδας που είχε στήσει ο Σόρος, όπως αποκάλυψε το Forbes και φέρνει την Αμερικάνικη ηγεσία προ των ευθυνών της αφού επέτρεψε στο σύστημα Κλίντον να χρηματοδοτήσει αφειδώς αυτά τα φυτώρια δολοφόνων.

Εννοείται πως τα πράγματα φαίνεται να αλλάζουν άρδην και για την Συρία. Για πρώτη φορά σήμερα ακούστηκαν τα εγκλήματα των “ανταρτών” κατά παιδιών σε ανώτατο επίπεδο στα Ηνωμένα Έθνη. Ας ελπίσουμε πως μέσα από αυτή την τραγωδία θα επέλθει αφύπνιση για ένα καλύτερο αύριο.


“Βλέπουν” τσετσένους ισλαμοφασίστες πίσω από την απαγωγή του Μητροπολίτη στην Συρία.


Την ιδια στιγμή που το άρθρο του Ολυμπία “From Beslan to Boston” συνεχίζει να αναπαράγεται στα social media των ΗΠΑ, ενώ στην Λιβύη η Γαλλική πρεσβεία καταστράφηκε από τρομοκρατική ενέργεια των “εκλεκτών” της Κλίντον.
Παράλληλα, Αμερικανος βετεράνος που πολεμούσε στο πλευρό της Αλ Κάιντα στην Συρία, παραδέχθηκε ότι είχε σχέσεις με την CIA (της Κλίντον, που χορήγησε αφειδώς την θηριωδία. Από την Τσετσενία στην Συρία).

Δεν αρκούν οι διπλωματικές δράσεις όταν έχεις να κάνεις με κτήνη.
Η Ελλάδα δεν είναι κομπάρσος αλλά εγγυητής. Ειδικά όσον αφορά την προστασία της Ελληνικής Ορθόδοξης κληρονομιάς.
lInqBZX-e1366667693931


ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ/ΒΙΝΤΕΟ : Α.Τ.