13 Απρ 2013

Ανοικτή επερώτηση στο ΓΕΑ σχετικά με το οπλικό σύστημα HAARP (04/08/2013)

Ανοικτή/δημόσια ερώτηση προς το ΓΕΑ

Στις 5/4/13 δημοσιεύσαμε άρθρο στην εφημερίδα μας με τίτλο Ισχυρή σεισμική δόνηση 6,2 στο τρίγωνο Ρωσία - Κίνα και... Βόρεια Κορέα...;

Το άρθρο αναφερόταν στο σεισμό 6,2 της κλιμακας ρίχτερ που σημειώθηκε στο τρίγωνο Ρωσίας, Κίνας και Βόρειας Κορέας, και ακριβώς σε μια περίοδο εντάσεων και απειλών για πόλεμο μεταξύ Β. Κορέας και ΗΠΑ. Δεν θα αναλύσουμε σε τούτο εδώ το άρθρο ποιος και ποιον και γιατί απειλεί, για να μην χαθούμε στην μετάφραση του ποιος έχει δίκιο ή άδικο κλπ Δεν είναι αυτό το θέμα μας.

Το θέμα μας είναι η χημικοί αεροψεκασμοί και το 'αφεντικό' τους HAARP για το οποίο γίνονται.

Έχουμε πολλές φορές ενοχλήσει το ΓΕΑ για το θέμα αυτό, είτε ως ομάδες, είτε ατομικά και έχουμε πάρει τις γνωστές απαντήσεις περί παγακίων και καυσαερίων που πλέον όχι μόνο δεν πείθουν κανέναν, αλλά υποτιμούν και τη νοημοσύνη μας δίνοντας μια άσκημη εικόνα για τα σώματα, τα ορκισμένα να υπερασπιστούν το συμφέρον της χώρας μας και την ακεραιότητα των συμπολιτών μας.

Υπάρχουν διάφορα βίντεο στο διαδύκτιο τα οποίο εξηγούν, αναλύουν και δίνουν πληροφορίες σχετικά με τις δυνατότητες του HAARP (High-frequency Active Auroral Research Program) και το ρόλο που παίζει αυτή τη στιγμή στον ενδεχόμενο πόλεμο ή 'κόντρα' με την Β. Κορέα.

Το πιο ισχυρό κινούμενο σύστημα ραντάρ πηγαίνει κοντά στην Β. Κορέα. Η τεχνολογία Τέσλα αρχικά σχεδιάστηκε για 'επικοινωνίες' κι άλλα πολλά. Στη συνέχεια όλη αυτή η τεχνολογία στα χέρια Αμερικάνων 'ερευνητών' έχουν κατηγορηθεί για πολλές επεμβάσεις τόσο κλιματικές όσο και τεκτονικές. Είναι γνωστό ότι το 'τσουνάμι' έχει επιχειρηθεί ως μέσον πολεμικό από την εποχή του β' παγκοσμίου πολέμου, καθώς επίσης και η καιρικές επεμβάσεις από εποχής Βιετνάμ. Γιατί, λοιπόν, κάθε αναφορά σε αυτά, την σύγχρονη εποχή με πιο εξελιγμένα τεχνολογικά, μέσα φέρουν ταμπέλα 'θεωριών συνωμοσίας'; Βγάλτε τη λέξη 'θεωρία' και είστε μέσα!

Ακόμα κι αν παραδεχτούμε ότι αυτά τα ραντάρ μπορούν κι ελέγχουν επικοινωνίες και πυραύλους (σχέδιο ασπίδα) είναι αρκετό να θεωρήσουμε ότι η χώρες που έχουν δώσει το δικαίωμα να ψεκάζονται και να 'χααρπίζονται' έχουν εν λευκώ παραδώσει τα κλειδιά της εθνικής τους κυριαρχίας. Σε ποιόν; Στο ΝΑΤΟ; Με ποιούς όρους; Με ίσους όρους; αφού εμείς ΔΕΝ κατέχουμε ούτε γνώση ούτε αντίστοιχη τεχνολογία. Είμαστε ακόμα συνωμοσιολόγοι και ανακριβείς; ΟΚ.....

Picture

Η ΝΑΣΑ κομπάζει στο επίσημο ιστολόγιο της ότι μπορεί να..."Χειραγωγήσει την Σκληρότητα των βράχων, δια μέσου ηλεκτρικών δυναμικών".


Από το ίδιο το επίσημο σάιτ του HAARP διαβάζουμε στους 'Σκοπούς & Αντικείμενα Έρευνας':

"There are several HF transmitters located throughout the world which conduct research similar to that proposed by HAARP. However, no facility, located either in the U.S. or elsewhere, has the transmitting capability needed to address the broad range of research goals which HAARP proposes to study. The most capable HF transmitters currently operating are located in Russia and Norway and have effective radiated powers (ERP) of roughly one billion watts (1 gigawatt). One gigawatt of ERP represents an important threshold power level, allowing significant radio wave generation and analysis of key ionospheric phenomena. The HAARP facility is designed to have an ERP above one gigawatt. This would elevate the United States to owning and operating the world's most capable ionospheric research instrument."

Μετάφραση: "Υπάρχουν αρκετοί πομποί HF σε όλο τον κόσμο που διεξάγουν παρόμοια έρευναμε εκείνη που προτείνεται από το HAARP. Ωστόσο, οι εγκαταστάσεις, που βρίσκονται είτε στις ΗΠΑ ή αλλού, έχουν τη δυνατότητα μετάδοσης που απαιτείται για την αντιμετώπιση ευρέος φάσματος των ερευνητικών στόχων του HAARP που προτίθεται να μελετήσει. Οι πιο ικανοί πομποί HF που λειτουργούν σήμερα βρίσκονται στη Ρωσία και τη Νορβηγία και έχουν ενεργές δυνατότητες ακτινοβολίας (ERP), περίπου ένα δισεκατομμύριο watts (1 GW). Ένα γιγαβάτ ERP αποτελεί ένα σημαντικό όριο επιπέδου ενέργειας, επιτρέποντας σημαντική παραγωγή σε ραδιοκύματα και ανάλυση των βασικών φαινομένων της ιονόσφαιρας. Η εγκατάσταση HAARP έχει σχεδιαστεί για να έχει ένα ERP άνω του ενός γιγαβάτ.Αυτό θα προάγει τις Ηνωμένες Πολιτείες στο να είναι κάτοχοι και διαχειριστές του πιο ικανού εργαλείου έρευνας της ιονόσφαιρας στον κόσμο.

Το ξαναλέμε άλλη μια για να το καταλάβουν όλοι!

Αυτό θα προάγει τις Ηνωμένες Πολιτείες στο να είναι κάτοχοι και διαχειριστές του πιο ικανού εργαλείου έρευνας της ιονόσφαιρας στον κόσμο.

Ας μας πει, λοιπόν, κάποιος ότι ο αμερικάνικος στρατός κάνει μόνο έρευνα, να γελάσουμε και λιγάκι... γιατί τον τελευταίο καιρό έχουμε ξεχάσει πως γίνεται αυτό...



Σε ένα άλλο άρθρο του BBC εξηγούν οι επιστήμονες της ΝΑΣΑ πως έχουν καταφέρει να 'προβλέψουν' τους σεισμούς γιατί βρήκαν τη σχέση ανάμεσα στην 'ηλεκτρισμένη' ατμόσφαιρα και αυτό που συμβαίνει κάτω στη γη...

Και πάμε στα δικά μας τώρα. Έχουμε:

Άπειρα ντοκουμέντα και υλικό (φωτογραφίες, βιντεο κλπ) ότι γίνονται χημικοί αεροψεκασμοί από αεροπλάνα τόσο στρατιωτικά χωρίς χαρακτηριστικά, όσο και από πάρα πολλά τάνκερ καμουφλαρισμένα σε αεροπλάνα πολιτικών γραμμών. Αεροπλάνα που πετούν σε ζιγκ-ζαγκ, χωρίς προορισμό, με λάθος προορισμό, εν ώρα απεργείας των ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας, σε παράλληλες πτήσεις, μια εκ των οποίων έχει καταγραφεί να ψεκάζει σχεδόν πλάι μας!

Άπειρα ντουκουμέντα και υλικό από επεμβάσεις καιρικές στη χώρα μας και στο εξωτερικό (φωτογραφίες ακόμα και από δορυφόρουμε χημικούς αεροψεκασμούς που προηγούνται των 'καιρικών φαινομένων', ηλεκτρομαγνητισμένα κύματα και χειραγώγηση των jet streams

Άπειρες μαρτυρίες/καταγγελίες ανθρώπων που υποφέρουν από τις επιπτώσεις όλων αυτών στην υγεία τους- ειδικά τα παιδιά πλήττονται πιο πολύ απ' όλους

Καταστροφή καλλιεργειών στην Ελλδα & παγκοσμίως και άνοδος των τιμών τροφίμων, ακόμα κι εκβιασμοί για καλλιέργεια μεταλλαγμένων σπόρων - "Ελέγχεις την τροφή ελέγχεις τους λαούς" είπε την δεκαετία του '70 ο Κίσσιγκερ σε πρίμο σεκόντο με τον Μπρεζίνσκι που μιλούσε για "την δρομολογημένη τεχνολογία σε βάρος του περιβάλλοντος (ως παράπλευρη απώλεια) αλλά προς όφελος του ελέγχου των λαών".

Πριν από κάθε παγκόσμιο 'ακραίο καιρικό φαινόμενο' βλέπουμε αεροψεκασμούς και ηλεκτρομαγνητισμένα σύννεφα. Το ίδιο και πριν από σεισμούς, οι οποίοι πολλές φορές συσχετίζονται -όπως στην περίπτωση της Β. Κορέας- με πολιτικο-οικονομικά γεγονότα. Δεν θα ξεχάσουμε τους μικροσεισμούς που ΄κούνησαν' όλη την Ελλάδα την ημέρα της επίσκεψης της Μέρκελ. Επίσης δεν θα ξεχάσουμε την προγραμματισμένη άσκηση σεισμού μεγέθους 7,9 Ρίχτερ σε μια πόλη του Μεξικού που 'συνέπεσε' όλως τυχαίως με αληθινό σεισμό του ιδίου μεγέθους σε γειτονική πόλη και ακριβώς την ίδια ώρα με την άσκηση!

Μελέτες επιστημόνων αποδεικνύουν και καταμαρτυρούν ότι η ηλεκτρομαγνητική μόλυνση μέσω όλων των συσκευών νέας τεχνολογίας (κινητά, wifi, ασύρματα κλπ) επιφέρουν βλάβες στο νευρικό σύστημα των ανθρώπων, επιφέρουν ανισορροπία στους κανόνες της φύσης κι έχουμε ΚΑΙ γι' αυτά πλούσιο υλικό. Αν αυτές οι μικρές πηγές καταφέρνουν μια τέτοια ζημιά ένα HAARP που διαπερνά όλη την ατμόσφαιρα τι κάνει; Το χειρότερο, όμως, που προκαλούν, είναι ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ, η νέα παγκόσμια ασθένεια που οδηγεί στην παγκόσμια αύξηση αυτοκτονιών. Αν νομίζετε ότι στην Ελλάδα οι αυτοκτονίες οφείλονται στην οικονομική κρίση, έχουμε πολλά στοιχεία να σας αποδείξουμε πως οφείλονται σε διαταραγμένο νευρικό σύστημα που απλά πυροδοτείται από αφορμές, οι οποίες σε άλλη περίπτωση δεν θα ήταν ικανές να δημιουργήσουν μια ολόκληρη στρατιά από αυτόχειρες. Δυο Π.Π. και πολλά δεινά στην ανθρωπότητα και όχι μόνο δεν είχαμε αυτοκτονίες, αλλά υψηλό αίσθημα αυτοσυντήρησης. Τι άλλαξε λοιπόν;

Και η μακρά λίστα προς το παρόν θα κλείσει με την ολοφάνερη χειραγώγηση του κλίματος και την μεταφορά της σκόνης από την Αφρική. Δεν είναι ανοιξιάτικο φαινόμενο, καθώς συμβαίνει σε όλη τη διάρκεια του έτους. Δεν είναι φυσικό καθώς η ένταση του αρχίζει να ξεπερνάει κάθε προηγούμενο. Και δεν είναι καθόλου ακίνδυνο, γιατί αυτή η σκόνη είναι γεμάτη βαρέα μέταλλα, βακτήρια/ιοί, και πολύ σύντομα θα ακούσουμε και για έντομα. Μήπως τίποτα και σε ραδιενέργεια..; Έτσι για να κλείσει όλο το πακέτο...

Κύριοι, του ΓΕΑ και όλων των Ενόπλων Δυνάμεων: Πως είναι δυνατόν απλοί άνθρωποι χωρίς ειδικές γνώσεις, χωρίς μυστικές πληροφορίες, χωρίς ειδικό εξοπλισμό, να γνωρίζουν και να κατανοούν τόσο την κατάσταση όσο και τους κινδύνους της κι εσείς να δηλώνετε άγνοια; Δεν γνωρίζετε τι είναι το HAARP και ποιές οι δυνατότητες του; Κι αν είναι μέρος ΝΑΤΟικής συμφωνίας το να ανεχόμαστε τους ψεκασμούς και όλη την ηλεκτρομαγνητική μόλυνση για να κάνουν ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ 'έρευνα' αλλά κι έλεγχο επικοινωνιών και πυραύλων, αυτό πως μας καλύπτει εμάς ως χώρα; Με τι ισοτιμία; Ή με την καλή πίστη της λευκής επιταγής ότι αυτό το όπλο των 'συμμάχων' δεν θα στραφεί ποτέ εναντίον κάποιου που θα έχει κάποια αντίρρηση προς τον ισχυρό; Τι; Δεν γίνονται αυτά; Λέτε; Ορκίζεστε; Γιατί μόλις πριν 5 μέρες έγινε ακριβώς κάτι τέτοιο. Διαβάστε: Αργεντινή: Καιρική 'βόμβα' - δεκάδες νεκροί - οπλοποίηση καιρού; Συνέβη στην Αργεντινή που τόλμησε να 'κουνηθεί' στις ΗΠΑ.

Οι Έλληνες έχουν υποχρέωση να διαφυλάξουν τη χώρα τους, τον άγιο τούτο τόπο που από την αρχαιότητα θεωρείται το κέντρο της γης, το μέλλον των παιδιών τους, το αρχαίο πνεύμα το αθάνατο, την ιερή πίστη τους στον Θεό κι ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ, να ξαναγίνουν το φως που θα φωτίσει και τους υπόλοιπους λαούς. Κάθε ευλογία κουβαλάει και την κατάρα των υποχρεώσεων που γεννά η ίδια.

Κι από τούτη εδώ τη σελίδα, που θα την διαβάσουν ΠΟΛΛΟΙ, σας ρωτάμε στο όνομα των πολλών και το δικό μας: Τι σκοπεύετε να κάνετε; Τα μνημόνια, τα χαράτσια και οι μειώσεις μισθών ωχριούν μπροστά σε αυτό το έγκλημα. Έγκλημα του οποίου οι συνέπειες κάποια στιγμή θα είναι ΜΗ ΑΝΑΣΤΡΕΨΙΜΕΣ!!!!!!!

Η ερώτηση μας έγινε σήμερα το μεσημέρι τηλεφωνικά, αύριο θα σας σταλεί και το άρθρο στο μέηλ που θα μας δώσουν (όπως αναφέρεται στο παρακάτω βίντεο) κι από τούτη τη σελίδα θα δημοσιευτεί η απάντηση σας ή ... η σιωπή σας. Κι ελπίζουμε και προσευχόμαστε στο Θεό, να έρθει η ώρα που θα γράψουμε για τα έργα σας! Πράξεις Ελλήνων που θα τιμήσουν τους προγόνους τους...


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΣΥΝΟΜΙΛΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΤΟΥ Γ.Ε.Α ΣΤΟ ALL NEWZ: ΕΔΩ

Picture


© AllNewz