1 Απρ 2013

Η Φαρμακευτική εταιρεία Merck παραδέχεται την εσκεμμένη εξάπλωση του καρκίνου μέσω εμβολίων!



Ναι, ο καρκίνος έχει εξαπλωθεί μέσω ιών του καρκίνου και προτού να πείτε ότι είναι λάθος διαβάστε εδώ...

Αν μη τι άλλο, αυτή η συνέντευξη ρίχνει τον Hilleman σε ελαφρώς πιο ευνοϊκό φως - ανακάλυψε τη μόλυνση και αντιμετώπισε οργισμένος τον επικεφαλής ερευνητή του εμβολίου - αλλά αυτά τα γεγονότα, τουλάχιστον, είναι αδιαμφισβήτητα: από το 1955 έως το 1963, περίπου 100 εκατομμύρια Αμερικανοί, και ακόμη περισσότεροι άνθρωποι στο εξωτερικό, έλαβαν εμβόλιο πολιομυελίτιδας μολυσμένο με SV40.

Δεν είναι γνωστό αν οι εμβολιασμοί προκάλεσαν στη συνέχεια καρκίνο. Ορισμένες μελέτες λένε ότι το έκαναν- άλλες μελέτες λένε ότι οι μελέτες αυτές ήταν εσφαλμένες.  Τα γεγονότα δεν είναι ξεκάθαρα. Το γεγονός όμως ότι υπάρχει αυτή η πιθανότητα είναι τρομακτικό και καταδικαστέο. Υποβαθμίζει τη σημασία της αυστηρής ρύθμισης της ανάπτυξης και παραγωγής εμβολίων. Θα πρέπει να προκαλέσει επανεξέταση της σκοπιμότητας των πολιτικών υποχρεωτικών εμβολίων των ΗΠΑ;

Ο επικεφαλής των εμβολίων της Merck φέρνει το HIV/AIDS στην Αμερική [YouTube]


Αυτή η εκπληκτική λογοκριμένη συνέντευξη διενεργήθηκε από τον ιατρικό ιστορικό Edward Shorterγια την δημόσια τηλεόραση WGBH (Βοστώνη) και Blackwell Science κόπηκε από την The Health Century λόγω της τεράστιας ευθύνη της - η παραδοχή ότι τα εμβόλια της φαρμακευτικής εταιρείας Merck έχει παραδοσιακά ενχύσει ιούς του καρκίνου (SV40 και άλλους) σε ανθρώπους σε όλο τον κόσμο.Αυτό το τομέας αυτός που έχουμε εμπιστοσύνη, ψεύδεται: Η CIA, Hollywood & Βιοτρομοκρατία, παράγονται και διανέμονται ελεύθερα στους καταναλωτές.

Ο ειδικός της υγείας, ο Δρ Leonard Horowitz, χαρακτηρίζει ως κορυφαίο ειδικό των εμβολίων στον κόσμο, τον Δρ Maurice Hilleman, που εξηγεί γιατί τα εμβολία της Merck εξάπλωνουν το AIDS, την λευχαιμία και άλλες φρικιαστικές πληγές σε όλο τον κόσμο.

Παρακαλώ προωθήστε το σε όλους τους γνωστούς σας που νομίζουν ότι τα εμβόλια είναι "ασφαλή και αποτελεσματικά". Αξίζει να το δείτε γιατί λέει αναλυτικά τι μας βάζουν στο σώμα μας με τα εμβόλια οι φαρμακοβιομηχανίες!

💥ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΕΧΟΥΝ ΙΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ, Δρ Leonard Horowitz [πηγή]

Φυσικά και κατέβηκε το ολόκληρο βίντεο της συνέντευξης, που υπήρχε στο u-tube, μιας και αυτού του είδους οι ευαίσθητες πληροφορίες στον κόσμο δεν είναι αρεστές στους Big Farma... Καταφέραμε και βρήκαμε ένα περιληπτικό μοντάζ της αρχικής συνέντευξης καθώς και την απομαγνητοφώνηση της παραδοχής του Δρος επιστήμονος εμβολίων της Merck, Maurice Hilleman, της παρουσίας του SV40, των ιών του AIDS και του καρκίνου στα εμβόλια -και τα παρουσιάζουμε κατά σειρά :




💥 Ο επιστήμονας εμβολίων της Merck Dr. Maurice Hilleman παραδέχτηκε την παρουσία του SV40, των ιών του AIDS και του καρκίνου στα εμβόλια

(NaturalNews) Ένας από τους σημαντικότερους επιστήμονες εμβολίων στην ιστορία της βιομηχανίας εμβολίων - ένας επιστήμονας της Merck - έκανε μια ηχογράφηση όπου παραδέχεται ανοιχτά ότι τα εμβόλια που δόθηκαν στους Αμερικανούς ήταν μολυσμένα με ιούς λευχαιμίας και καρκίνου. Σε απάντηση, οι συνάδελφοί του (οι οποίοι επίσης καταγράφονται εδώ) ξεσπούν σε γέλια και φαίνεται να το θεωρούν ξεκαρδιστικό. Στη συνέχεια προτείνουν ότι επειδή αυτά τα εμβόλια δοκιμάζονται πρώτα στη Ρωσία, θα βοηθήσουν τις ΗΠΑ να κερδίσουν τους Ολυμπιακούς Αγώνες, επειδή οι Ρώσοι αθλητές θα είναι όλοι "φορτωμένοι με όγκους". (Έτσι, γνώριζαν ότι αυτά τα εμβόλια προκαλούσαν καρκίνο στους ανθρώπους).

Αυτό δεν είναι κάποια θεωρία συνωμοσίας - αυτά είναι τα λόγια ενός κορυφαίου επιστήμονα της Merck, ο οποίος πιθανότατα δεν είχε ιδέα ότι η ηχογράφησή του θα γινόταν ευρέως γνωστή στο διαδίκτυο (το οποίο δεν υπήρχε καν όταν έκανε αυτή την ηχογράφηση). Πιθανότατα πίστευε ότι αυτό θα παρέμενε μυστικό για πάντα. Όταν ρωτήθηκε γιατί αυτό δεν βγήκε στον Τύπο, απάντησε: "Προφανώς δεν βγαίνει προς τα έξω, αυτό είναι μια επιστημονική υπόθεση εντός της επιστημονικής κοινότητας".

Με άλλα λόγια, οι επιστήμονες που ασχολούνται με τα εμβόλια καλύπτουν τους επιστήμονες που ασχολούνται με τα εμβόλια. Κρατούν όλα τα βρώμικα μυστικά τους μέσα στον δικό τους κύκλο σιωπής και δεν αποκαλύπτουν την αλήθεια για τη μόλυνση των εμβολίων τους.


💥 Ακολουθεί το πλήρες κείμενο της απομαγνητοφώνησης.
(Ευχαριστούμε τον Dr. Len Horowitz που βρήκε αυτή την ηχογράφηση και την έκανε δημόσια διαθέσιμη).

Κείμενο της ηχητικής συνέντευξης με τον Dr. Maurice Hilleman

Ο Δρ: Hilleman, επικεφαλής του τμήματος εμβολίων της Φαρμακευτικής Εταιρείας Merck, αναφέρθηκε σε αυτό το πρόβλημα που αντιμετώπιζε με τους εισαγόμενους πιθήκους. Αυτός εξηγεί καλύτερα την προέλευση του AIDS, αλλά αυτό που πρόκειται να ακούσετε έχει αποκοπεί από κάθε δημόσια αποκάλυψη :

Δρ Maurice Hilleman: και νομίζω ότι τα εμβόλια πρέπει να θεωρηθούν ως η τεχνολογία του 20ού αιώνα για το παζάρι.

Αφηγητής: Ο Δρ: Πριν από 50 χρόνια, όταν ο Maurice Hilleman ήταν μαθητής λυκείου στο Miles City της Μοντάνα, ήλπιζε ότι θα μπορούσε να προκριθεί ως εκπαιδευόμενος στη διοίκηση του τοπικού καταστήματος JC Penney's. Αντ' αυτού, έγινε πρωτοπόρος στην έρευνα και την ανάπτυξη εμβολίων περισσότερο από οποιονδήποτε άλλον στην ιστορία της αμερικανικής ιατρικής. Μεταξύ των ανακαλύψεων που έκανε στη Merck, είναι τα εμβόλια για την παρωτίτιδα, την ερυθρά και την ιλαρά...

Δρ Έντουαρντ Σόρτερ: Πείτε μου πώς ανακαλύψατε το SV40 και το εμβόλιο της πολιομυελίτιδας.

Dr Maurice Hilleman: Λοιπόν, αυτό έγινε στη Merck. Ναι, ήρθα στη Merck. Και θα ανέπτυσσα εμβόλια. Και είχαμε άγριους ιούς εκείνη την εποχή. Θυμάστε τους άγριους ιούς των νεφρών των πιθήκων και ούτω καθεξής; Και τελικά μετά από 6 μήνες τα παράτησα και είπα ότι δεν μπορείτε να αναπτύξετε εμβόλια με αυτές τις καταραμένες μαϊμούδες, τελειώσαμε και αν δεν μπορώ να κάνω κάτι θα παραιτηθώ, δεν θα το δοκιμάσω. Πήγα λοιπόν να δω τον Bill Mann στο ζωολογικό κήπο της Ουάσιγκτον και είπα στον Bill Mann: "Κοίτα, έχω ένα πρόβλημα και δεν ξέρω τι στο διάολο να κάνω". " Ο Bill Mann είναι ένας πραγματικά έξυπνος τύπος. Είπα ότι αυτές οι άθλιες μαϊμούδες το μαζεύουν ενώ αποθηκεύονται στα αεροδρόμια κατά τη μεταφορά, φόρτωση, εκφόρτωση. Είπε, πολύ απλά, προχωρήστε και πάρτε τις μαϊμούδες σας από τη Δυτική Αφρική και πάρτε το African Green, φέρτε τις στη Μαδρίτη ξεφορτώστε τις εκεί, δεν υπάρχει άλλη κίνηση εκεί για ζώα, πετάξτε τις στη Φιλαδέλφεια και πάρτε τις. Ή πετάξτε τα στη Νέα Υόρκη και πάρτε τα, κατευθείαν από το αεροπλάνο. Έτσι φέραμε αφρικανικά πράσινα και δεν ήξερα ότι εισάγαμε τον ιό του AIDS εκείνη την εποχή.

Διάφορες φωνές από το παρασκήνιο
:...(γέλια)... εσείς ήσασταν αυτός που εισήγαγε τον ιό του AIDS στη χώρα. Τώρα ξέρουμε! (γέλια) Αυτή είναι η πραγματική ιστορία! (γέλια) Τι δεν κάνει η Merck για να αναπτύξει ένα εμβόλιο! (γέλια)

Δρ Maurice Hilleman: Αυτό που έκανε λοιπόν, έφερε, εννοώ ότι φέραμε αυτούς τους πιθήκους, είχα μόνο αυτούς και αυτή ήταν η λύση, επειδή αυτοί οι πίθηκοι δεν είχαν τους άγριους ιούς, αλλά εμείς...

Δρ Έντουαρντ Σόρτερ: Περίμενε, γιατί οι πράσινοι δεν είχαν τους άγριους ιούς αφού ήρθαν από την Αφρική;

Δρ Maurice Hilleman: ...επειδή δεν είχαν, δεν είχαν, δεν είχαν μολυνθεί σε αυτά τα ομαδικά πράγματα με όλους τους άλλους 40 διαφορετικούς ιούς...

Δρ Έντουαρντ Σόρτερ: Αλλά είχαν αυτούς που έφεραν από τη ζούγκλα...

Δρ Maurice Hilleman: ...ναι, τα είχαν αυτά, αλλά αυτά ήταν σχετικά λίγα αυτό που κάνεις έχεις μια συμμορία που στεγάζεται θα έχεις μια επιδημική μετάδοση της λοίμωξης σε περιορισμένο χώρο. Τέλος πάντων, ήρθαν οι πράσινοι και τώρα έχουμε αυτά και παίρναμε τα αποθέματά μας για να τα καθαρίσουμε και θεέ μου τώρα ανακαλύπτω νέους ιούς. Λοιπόν, πήρα μια πρόσκληση από το Ίδρυμα Sister Kinney που ήταν το αντίθετο ίδρυμα όταν ήταν ο ζωντανός ιός...

Δρ Έντουαρντ Σόρτερ: Α, σωστά...

Δρ Maurice Hilleman: Ναι, είχαν πηδήξει στο άρμα του Sabin και μου ζήτησαν να έρθω και να δώσω μια ομιλία στη συνάντηση του Ιδρύματος Sister Kinney και είδα ότι ήταν μια διεθνής συνάντηση και θεέ μου, για τι θα μιλήσω; Ξέρω τι θα κάνω, θα μιλήσω για την ανίχνευση μη ανιχνεύσιμων ιών ως θέμα.

Δρ Albert Sabin ...υπήρχαν εκείνοι που δεν ήθελαν εμβόλιο με ζωντανούς ιούς... (ακατάληπτο) ...συγκέντρωσε όλες τις προσπάθειές της στο να κάνει όλο και περισσότερους ανθρώπους να χρησιμοποιούν το εμβόλιο με τους θανατωμένους ιούς, ενώ με υποστήριζαν για την έρευνα πάνω στους ζωντανούς ιούς.

Δρ Maurice Hilleman: Έτσι, τώρα έπρεπε να έχω κάτι (γέλια), ξέρετε, που θα τραβούσε την προσοχή. Και θεέ μου, σκέφτηκα ότι αυτός ο καταραμένος SV40, εννοώ αυτόν τον καταραμένο παράγοντα εμβολιασμού που έχουμε, θα διαλέξω ακριβώς αυτόν τον συγκεκριμένο, αυτός ο ιός πρέπει να υπάρχει στα εμβόλια, πρέπει να υπάρχει στα εμβόλια του Sabin, οπότε τον εξέτασα γρήγορα (γέλια) και σίγουρα υπήρχε εκεί.

Δρ Έντουαρντ Σόρτερ: Να με πάρει ο διάολος!

Δρ Maurice Hilleman: ... Και έτσι τώρα...

Δρ Edward Shorter: ...έτσι απλά πήρατε τα αποθέματα των εμβολίων Sabin από το ράφι εδώ στη Merck...

Dr Maurice Hilleman: ...ναι, λοιπόν, είχε γίνει, είχε γίνει στη Merck...

Δρ Έντουαρντ Σόρτερ: Το φτιάχνατε για τη Sabin σε αυτό το σημείο;

Δρ Maurice Hilleman: ...Ναι, είχε φτιαχτεί πριν έρθω εγώ...

Δρ Edward Shorter: Ναι, αλλά σε αυτό το σημείο η Sabin εξακολουθούσε να κάνει μαζικές δοκιμές πεδίου...

Dr Maurice Hilleman
: ...εεεε...

Δρ Έντουαρντ Σόρτερ: Εντάξει,

Δρ Maurice Hilleman: ...στη Ρωσία και ούτω καθεξής. Έτσι πήγα κάτω και μίλησα για την ανίχνευση μη ανιχνεύσιμων ιών και είπα στον Albert, είπα άκου Albert ξέρεις εσύ και εγώ είμαστε καλοί φίλοι αλλά θα πάω εκεί κάτω και θα αναστατωθείς. Θα μιλήσω για τον ιό που βρίσκεται στο εμβόλιό σου. Θα ξεφορτωθείς τον ιό, μην ανησυχείς γι' αυτό, θα τον ξεφορτωθείς... αλλά ε, οπότε φυσικά ο Albert ήταν πολύ αναστατωμένος...

Δρ Έντουαρντ Σόρτερ: Τι είπε;

Δρ Maurice Hilleman
: ...βασικά είπε ότι πρόκειται για άλλη μια συσκότιση που θα αναστατώσει τα εμβόλια. Είπα λοιπόν, ξέρετε, έχετε απόλυτο δίκιο, αλλά έχουμε μια νέα εποχή εδώ έχουμε μια νέα εποχή της ανίχνευσης και το σημαντικό είναι να απαλλαγούμε από αυτούς τους ιούς.

Δρ Έντουαρντ Σόρτερ: Γιατί να το αποκαλέσει συσκότιση αν επρόκειτο για ιό που επιμολύνει το εμβόλιο;

Δρ Maurice Hilleman: ...λοιπόν υπάρχουν 40 διαφορετικοί ιοί σε αυτά τα εμβόλια ούτως ή άλλως που αδρανοποιούσαμε και εεε,

Δρ Έντουαρντ Σόρτερ: Αλλά δεν αδρανοποιούσατε τον δικό του όμως...

Δρ Maurice Hilleman
: ...όχι, σωστά, αλλά το εμβόλιο του κίτρινου πυρετού είχε τον ιό της λευχαιμίας μέσα και ξέρετε, αυτό συνέβαινε την εποχή της πολύ ακατέργαστης επιστήμης. Τέλος πάντων, πήγα και του μίλησα και τον ρώτησα γιατί ανησυχείτε γι' αυτό; Λοιπόν, του είπα "θα σας πω κάτι, έχω ένα προαίσθημα στα κόκαλά μου ότι αυτός ο ιός είναι διαφορετικός, δεν ξέρω γιατί να σας το πω αυτό, αλλά εγώ ...(ακατάληπτο) ...απλά πιστεύω ότι αυτός ο ιός θα έχει κάποιες μακροπρόθεσμες επιπτώσεις". Και τι είπε; Και είπα "καρκίνος". (γέλια) Είπα Albert, πιθανότατα νομίζεις ότι είμαι τρελός, αλλά απλά έχω αυτό το προαίσθημα. Εν τω μεταξύ είχαμε πάρει αυτόν τον ιό και τον είχαμε βάλει σε πιθήκους και χάμστερ. Είχαμε λοιπόν αυτή τη συνάντηση και αυτό ήταν κατά κάποιο τρόπο το θέμα της ημέρας και τα αστεία που κυκλοφορούσαν ήταν ότι "Θεέ μου, θα κερδίζαμε τους Ολυμπιακούς Αγώνες επειδή οι Ρώσοι θα ήταν όλοι φορτωμένοι με όγκους". (γέλια) Εδώ δοκιμαζόταν το εμβόλιο, εδώ ήταν που... οπότε, ε, και πραγματικά κατέστρεψε τη συνάντηση και ήταν κατά κάποιο τρόπο το θέμα. Τέλος πάντων...

Δρ Έντουαρντ Σόρτερ: Αυτή ήταν η συνάντηση των ιατρών... (ακατάληπτο) ...στη Νέα Υόρκη;

Dr Maurice Hilleman : ...όχι, ήταν στο Sister Kinney...

Δρ Έντουαρντ Σόρτερ: Αδελφή Κίνεϊ, σωστά...

Dr Maurice Hilleman: ...και ο Del Becco (sp) σηκώθηκε και προέβλεψε προβλήματα με τέτοιου είδους παράγοντες.

Δρ Έντουαρντ Σόρτερ: Γιατί αυτό δεν βγήκε στον Τύπο;

Δρ Maurice Hilleman: ...λοιπόν, υποθέτω ότι έγινε, δεν θυμάμαι. Δεν είχαμε κανένα δελτίο τύπου γι' αυτό. Προφανώς δεν βγαίνει προς τα έξω, αυτό είναι μια επιστημονική υπόθεση εντός της επιστημονικής κοινότητας...

Φωνή δημοσιογράφου: ...μια ιστορική νίκη επί μιας φοβερής ασθένειας εκτυλίσσεται με δραματικό τρόπο στο Πανεπιστήμιο του Μίσιγκαν. Εδώ οι επιστήμονες εγκαινιάζουν μια νέα ιατρική εποχή με τις μνημειώδεις εκθέσεις που αποδεικνύουν ότι το εμβόλιο Salk κατά της παραλυτικής πολιομυελίτιδας ήταν μια συγκλονιστική επιτυχία. Είναι μια μέρα θριάμβου για τον 40χρονο δρα Τζόνας Ε. Σαλκ (Jonas E. Salk), που ανέπτυξε το εμβόλιο. Φτάνει εδώ μαζί με τον Basil O'Connor τον επικεφαλής του Εθνικού Ιδρύματος για την Παιδική Παράλυση που χρηματοδότησε τις δοκιμές. Εκατοντάδες δημοσιογράφοι και επιστήμονες από όλο το έθνος συγκεντρώθηκαν για τη βαρυσήμαντη ανακοίνωση....

Δρ Άλμπερτ Σάμπιν: ...ήταν υπερβολικό το σόου, ήταν υπερβολικό το Χόλιγουντ. Υπήρχε υπερβολική υπερβολή και η εντύπωση που δόθηκε το 1957, όχι το 1954, ήταν ότι το πρόβλημα είχε λυθεί, η πολιομυελίτιδα είχε κατακτηθεί.

Δρ Maurice Hilleman: ...αλλά, ούτως ή άλλως, γνωρίζαμε ότι υπήρχε στο απόθεμα σπόρων μας από την παραγωγή εμβολίων. Αυτός ο ιός που βλέπετε, είναι ένα στα 10.000 σωματίδια δεν είναι ένα ενεργοποιημένο... (ακατάληπτο) ...ήταν καλή επιστήμη εκείνη την εποχή γιατί αυτό κάνατε. Δεν ανησυχούσατε για αυτούς τους άγριους ιούς.

Δρ Έντουαρντ Σόρτερ: Δηλαδή ανακαλύψατε ότι δεν αδρανοποιούνταν στο εμβόλιο Salk;

Δρ Maurice Hilleman: ...Σωστά. Έτσι, το επόμενο πράγμα που ξέρετε είναι ότι 3, 4 εβδομάδες μετά από αυτό διαπιστώσαμε ότι εμφανίστηκαν όγκοι σε αυτά τα χάμστερ.

Δρ Λεν Χόροβιτς: Hilleman είπε ότι, παρά το γεγονός ότι το AIDS και η λευχαιμία έγιναν ξαφνικά πανδημία από "άγριους ιούς", αυτό ήταν "καλή επιστήμη" εκείνη την εποχή.

Το NaturalNews επιθυμεί να ευχαριστήσει τον Dr. Len Horowitz για την αποκάλυψη αυτής της συνέντευξης από τα εθνικά αρχεία και για τη δημοσιοποίησή της, ώστε το κοινό να μάθει την αλήθεια πίσω από τη θανατηφόρα βιομηχανία εμβολίων.


Διαβάστε ακόμα, συνεχίζοντας και στις πηγές :


🔻 Το NIAID και η Merck θα συνεργαστούν για την ανάπτυξη εμβολίου κατά του HIV

2001-Το Εθνικό Ινστιτούτο Αλλεργιών και Λοιμωδών Νοσημάτων (NIAID), η κορυφαία ερευνητική συνιστώσα της κυβέρνησης των Ηνωμένων Πολιτειών για τον ιό HIV, συνήψε συμφωνία με τη Merck & Co. για τη συνεργασία σε δοκιμές σε ανθρώπους υποσχόμενων υποψήφιων εμβολίων για τον ιό HIV που έχει αναπτύξει η εταιρεία. Σύμφωνα με τη συμφωνία που υπογράφηκε αυτή την εβδομάδα, τα εμβόλια θα αξιολογηθούν σε συνεργασία με το διεθνές δίκτυο δοκιμών εμβολίων για τον HIV (HVTN) του NIAID, μια ομάδα περισσότερων από δύο δωδεκάδων κλινικών κέντρων παγκοσμίως που δημιουργήθηκε για την ταχεία προώθηση υποσχόμενων πειραματικών εμβολίων για τον HIV σε όλα τα στάδια των δοκιμών σε ανθρώπους.

Η Merck θα συνεχίσει το εν εξελίξει πρόγραμμα ανάπτυξης εμβολίων κατά του HIV, το οποίο περιλαμβάνει μια σειρά ανεξάρτητων δοκιμών που βρίσκονται σε εξέλιξη ή προγραμματίζονται. Η Merck θα παράσχει επίσης στην HVTN ορισμένα ιδιόκτητα επιστημονικά εργαλεία και μεθοδολογίες που μπορούν να υιοθετηθούν για χρήση στην αξιολόγηση άλλων, ανταγωνιστικών εμβολίων.

🔻 Η αποτυχία του εμβολίου HIV ωθεί τη Merck να σταματήσει τη δοκιμή


2007-Ένα εμβόλιο κατά του HIV που αναπτύσσει η Merck έχει προφανώς αποτύχει, με αποτέλεσμα η εταιρεία να σταματήσει μια μεγάλη και πολλά υποσχόμενη κλινική δοκιμή την περασμένη εβδομάδα.

Το εμβόλιο STEP της Merck χρησιμοποιούσε ένα μείγμα συστατικών από τρεις εξασθενημένους αδενοϊούς για να μεταφέρει τρία συνθετικά παραγόμενα γονίδια HIV. Η ελπίδα ήταν ότι κάθε γονίδιο θα διεγείρει μια ανοσολογική απόκριση κατά του ιού, όπως είχαν υποδείξει προηγούμενες δοκιμές.

Η τελευταία δοκιμή ξεκίνησε το 2004 και συμπεριέλαβε 3.000 άτομα που θεωρούνταν υψηλού κινδύνου μόλυνσης. Όμως μια ομάδα 741 εθελοντών που έλαβαν το εμβόλιο παρουσίασε 24 μολύνσεις από τον ιό HIV, σε σύγκριση με την ομάδα ελέγχου 762 ατόμων που παρουσίασε 21 μολύνσεις. Επιπλέον, το εμβόλιο δεν μείωσε την ποσότητα του HIV στην κυκλοφορία του αίματος των ατόμων που μολύνθηκαν...

🔻 Αξιωματούχος του NIH: Η έρευνα για το εμβόλιο HIV "κολυμπάει στο σκοτάδι". Ο διευθυντής του NIAID Anthony Fauci συζητά για το εμβόλιο κατά του AIDS

Στις 17 Ιουλίου του 2008, ένας υψηλόβαθμος αξιωματούχος των Εθνικών Ινστιτούτων Υγείας των ΗΠΑ (NIH) διέκοψε μια πολυαναμενόμενη κλινική δοκιμή για ένα εμβόλιο που χρηματοδοτείται από την κυβέρνηση για την καταπολέμηση του ιού της ανθρώπινης ανοσοανεπάρκειας (HIV), του ιού που προκαλεί το πλήρες AIDS. Η ανακοίνωση του Anthony Fauci, διευθυντή του Εθνικού Ινστιτούτου Αλλεργιών και Λοιμωδών Νοσημάτων (NIAID) του NIH, ήταν η τελευταία από μια σειρά αναποδιές στην αναζήτηση ενός εμβολίου που ο κόσμος περιμένει με αγωνία για περισσότερες από δύο δεκαετίες.

Ο λόγος που ο Fauci ακύρωσε τη δοκιμή: Δεν υπάρχουν αρκετά στοιχεία που να αποδεικνύουν ότι είναι αποτελεσματικό ώστε να δικαιολογείται μια ευρείας κλίμακας δοκιμή.

Ο Fauci δήλωσε ότι απέρριψε τη δοκιμή, εν μέρει, λόγω της αποτυχίας των δοκιμών εμβολίου STEP της Merck & Company σε 3.000 άτομα τον Σεπτέμβριο. Σε εργαστηριακές δοκιμές, το εμβόλιο της Merck έδειξε ότι τα κύτταρα του ανοσοποιητικού συστήματος παρήγαγαν πρωτεΐνες σηματοδότησης που ονομάζονται κυτοκίνες όταν ήρθαν σε επαφή με το εμβόλιο. Οι ερευνητές πίστευαν ότι αυτά τα λεγόμενα "συσχετισμένα στοιχεία της ανοσίας" -ουσιαστικά σημάδια ότι το ανοσοποιητικό σύστημα ανταποκρινόταν στο εμβόλιο- έδειχναν ότι αυτό θα καταπολεμούσε τη λοίμωξη.

Έκαναν λάθος: το εμβόλιο Merck αποδείχθηκε αναποτελεσματικό στην πρόληψη της λοίμωξης ή στη μείωση των επιπέδων του ιού στον οργανισμό ενός μολυσμένου ατόμου. Το εμβόλιο που χρηματοδοτείται από την κυβέρνηση, γνωστό ως PAVE (Partnership for AIDS Vaccine Evaluation), είναι διαμορφωμένο παρόμοια με το εμβόλιο της Merck, αποτελούμενο από τρία γονίδια που βρίσκονται στον HIV και συνδέονται με μια εξασθενημένη μορφή του κοινού κρυολογήματος που έχει σχεδιαστεί για να τραβήξει την προσοχή του ανοσοποιητικού συστήματος. Αρχικά είχε οριστεί να δοκιμαστεί σε 8.500 άτομα, η δοκιμή του PAVE μειώθηκε σε 2.400 άτομα αμέσως μετά την αποτυχία του εμβολίου της Merck.

Αφού μια σύνοδος κορυφής υπό την αιγίδα του NIAID τον Μάρτιο αποκάλυψε ότι υπήρχαν πάρα πολλά αναπάντητα ερωτήματα, ο Fauci αποφάσισε ότι οι προτεραιότητες έπρεπε να αναθεωρηθούν.

Προς αυτή την κατεύθυνση, συνυπογράφει την περασμένη εβδομάδα ένα άρθρο στο Science που ζητά περισσότερη βασική έρευνα και μικρότερες μελέτες (για να αποδειχθεί η αποτελεσματικότητα ενός υποψήφιου εμβολίου) πριν από τη διεξαγωγή δοκιμών μεγάλης κλίμακας σε ανθρώπους.

Ο Fauci μίλησε με το ScientificAmerican.com για να συζητήσει αυτή τη νέα προσέγγιση - και για το αν υπάρχει ακόμη πιθανότητα να υπάρξει εμβόλιο κατά του HIV :

"Φαίνεται ότι υπάρχουν πολλές μετακινήσεις στόχων όσον αφορά το εμβόλιο κατά του HIV. Υποσχέθηκαν για πρώτη φορά στα τέλη της δεκαετίας του '80. Στη συνέχεια, ο Μπιλ Κλίντον έθεσε ως στόχο την ανάπτυξη ενός εμβολίου μέχρι το 2008. Βρισκόμαστε στο 2008, και οι στύλοι γκρεμίζονται εντελώς και η αποστολή επαναπροσδιορίζεται. Μήπως αυτό αποτελεί απλώς απόδειξη του πόσο περίπλοκο αντίπαλο αντιμετωπίζουμε στον HIV;"

🔻 Ο ΟΗΕ θα λογοκρίνει τον Dr. Len Horowitz. Ανθρωπογενής έρευνα για το AIDS;

Από τον Alan Cantwell
alancantwell@sbcglobal.net
Alan Cantwell M.D. συγγραφέας του, AIDS & The Doctors of Death και Queer Blood
http://www.ariesrisingpress.com

Γνωρίζετε την έρευνα/βιβλία μου που τεκμηριώνουν την ανθρωπογενή προέλευση του AIDS - να τι βιώνει ο συνάδελφός μου, Leonard Horowitz, σχετικά με την ανθρωπογενή προέλευση της έρευνάς του για το AIDS και την πιθανή λογοκρισία της από την ομάδα AIDS των Ηνωμένων Εθνών. Σημειώστε τις αναφορές μου στη βιβλιογραφία του που καταγράφηκε στο Journal of Medical Hypothesis, Μάιος 2001.
 
Με τους καλύτερους χαιρετισμούς,
ALAN (Alan Cantwell M.D. συγγραφέας του, AIDS & Οι γιατροί του θανάτου και Queer Blood) http://www.ariesrisingpress.com
 
🔻ΑΠΟ ΤΟΝ DR. LEONARD HOROWITZ
 
Αγαπητοί φίλοι και συνάδελφοι στο Δίκτυο Υγιής Κόσμος,
 
Μια ομάδα για το AIDS που χρηματοδοτείται από τα Ηνωμένα Έθνη, η οποία φιλοξενείται από τη Γραμματεία του UNAIDS στη Θεματική Ομάδα του ΟΗΕ για το AIDS, εξετάζει το ενδεχόμενο να λογοκρίνει τους ερευνητικούς μου προσδιορισμούς και τις δημοσιεύσεις μου, μαζί με συνδέσμους στο Διαδίκτυο για τις θεωρίες εμβολιασμού σχετικά με την προέλευση του HIV/AIDS.
 
Η καταστολή της ελευθερίας του λόγου στο Διαδίκτυο είναι ανησυχητική, αλλά η λογοκρισία επιστημονικών γεγονότων σχετικά με το AIDS και την προφανή ανθρωπογενή, συνδεόμενη με εμβόλια, προέλευσή του είναι κατάπτυστη και γενοκτονική.
 
Ακολουθούν οι ανακοινώσεις μου προς αυτούς τους αξιωματούχους του ΟΗΕ και τα διεθνή μέλη της ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ του AIDS, σχετικά με τις προσπάθειες λογοκρισίας των επιστημονικών μου δημοσιεύσεων και των ερευνητικών μου διαπιστώσεων σχετικά με τη σύνδεση των χιμπατζήδων με το ανθρώπινο AIDS και την υπόθεση της εμβολιαστικής έναρξης του HIV/AIDS μετά από εμβολιασμούς κατά της ηπατίτιδας Β σε ομοφυλόφιλους άνδρες στη Νέα Υόρκη και σε Αφρικανούς της Κεντρικής Αφρικής μεταξύ 1970 και 1974. Αυτή, καλύτερα από κάθε άλλη θεωρία, εξηγεί την πυροδότηση της πανδημίας του AIDS στα τέλη της δεκαετίας του 1970 και στις αρχές της δεκαετίας του '80 στα συγκεκριμένα αυτά μέρη του κόσμου.
 
Σας παρακαλούμε να διαβάσετε και να προωθήσετε αυτές τις πληροφορίες όσο το δυνατόν ευρύτερα, ώστε να μπορέσουμε να ρίξουμε το φως της αλήθειας στις σκοτεινές απάτες των βιομηχάνων εμβολίων που ελέγχουν τις πόρνες της ιατρικής και της "δημόσιας υγείας" υπονομεύοντας τη νομιμότητα, την ακεραιότητα και την αξιοπιστία της επιστήμης της υγείας.
 
Επιπλέον, αν δεν έχετε δει το τελευταίο μου ντοκιμαντέρ, In Lies We Trust: The CIA, Hollywood & Bioterrorism, το οποίο είναι διαθέσιμο τώρα στο διαδίκτυο για ελεύθερη προβολή χωρίς περιορισμούς πνευματικών δικαιωμάτων, παρακαλούμε να το κάνετε το συντομότερο δυνατό στη διεύθυνση : www.inlieswetrust.com.  🔻




Σας ευχαριστώ για την εκπαιδευτική σας δράση και τον ακτιβισμό σας. Μαζί θα ξεπεράσουμε την άγνοια και τις αντιξοότητες στη συνδημιουργία ενός υγιούς κόσμου.
 
Στο πνεύμα της υγείας και της ανθρώπινης υπηρεσίας.
 
Leonard G. Horowitz, D.M.D., M.A., M.P.H., D.N.M., D.M.M.M.
Επόπτης και διευθύνων σύμβουλος Healthy World Distributing, LLC