Παρασκευή, 3 Μαΐου 2013

Αλεπούδες, πράκτορες, μασώνοι και ...άλλα κρεμαστάρια!


Αν οι ρουφιάνοι, οι πράκτορες, οι πρακτορίσκοι, οι ροδόσταυροι, οι ναϊτες, οι επίορκοι, οι προδότες, οι μπαχαλάκηδες  και τα άλλα "παιδιά" που ονειρεύονται να τους ... μοιάσουν και θέλουν να κάνουν επιτέλους καριέρα, άνοιγαν στην ελληνική πολιτική σκηνή ένα "μαγαζάκι γωνία" δηλαδή πολιτικό κόμμα, όχι μόνο θα κέρδιζαν την πλειοψηφία στη βουλή αλλά θα σχημάτιζαν και αυτοδύναμη κυβέρνηση. Προς το παρόν όμως συνωστίζονται στα κόμματα της συμπολίτευσης και της αντιπολίτευσης και χρησιμοποιούνται από το κατοχικό καθεστώς ως "πεμπτοφαλαγγίτες", με σκοπό να διασπάσουν τις αντιμνημονιακές κινήσεις πολιτών ή να τις διαβάλλουν στην κοινή γνώμη.

Η πέμπτη φάλαγγα της "πρεσβείας" αποτελείται από πολλών λογής κάστανα της κοινωνίας μας. Είναι όλοι αυτοί οι ανεπάγγελτοι που όλως τυχαίως, αν και δεν εργάζονται, διαθέτουν μια μεγάλη οικονομική άνεση  και έχουν "πλούσια τα ελέη". Εμφανίζονται ως σκεπτόμενοι και  προβληματισμένοι  πολίτες, απαιτούν τις ακραίες λύσεις και ζητούν να τους "αποδείξεις" με το "νι και με το σίγμα" το πόσο επαναστάτης είσαι! Ζητούν να τους πληροφορήσεις για τα πάντα, όπως για τα μέλη σου, τους χορηγούς σου, τα προσωπικά σου ακόμη και για τα σεξουαλικά σου, λες και είσαι υποχρεωμένος να το κάνεις και προσπαθούν να βρουν τα "στεγανά" σου με  σκοπό να σε εκβιάσουν αργότερα. Καταγράφουν τους πάντες και τα πάντα και συνηθίζουν να εξαφανίζονται με τον ίδιο τρόπο που εμφανίστηκαν στα γραφεία της πολιτικής οργάνωσης που ανήκεις. Αυτοαποκαλούνται "σκεπτόμενοι" πολίτες, "ακτιβιστές", "διανοούμενοι","προβληματισμένοι", "δικτυομένοι" και "καθοδηγητές" της ομάδας των "φίλων" τους στο ... facebook! Κινούνται διαδικτυακά ανώνυμα και διαβάλλουν πρόσωπα και οργανώσεις, ελλείψει αντεπιχειρημάτων, ως μέλη ή πλοκάμια της μασονίας και των διαφόρων ξένων δυνάμεων και συμφερόντων.

Οι άλλοι πεμπτοφαλαγγίτες είναι οι λεγόμενοι "διανοούμενοι αρχηγοί" που από το τίποτα εμφανίζουν χρήμα και διασυνδέσεις για να διατυμπανίσουν τον "προβληματισμό "/ την πολιτική οργάνωσή  τους, που εν τέλει αποσκοπεί στο να αποπροσανατολίσει τον πολίτη εκείνο που αγωνιά,  υποφέρει και επιδιώκει την αλλαγή του πολιτικού συστήματος. Σε τι άλλο αποσκοπεί κάποιος που υποστηρίζει ότι θέλει να σώσει τον Έλληνα από την ανεργία, την πείνα, την εξαθλίωση και τον θάνατο και του προτείνει ... ένα νέο σύνταγμα ή μια δημοκρατία των "αρίστων" που θα προέρχεται από 13 εκκλησίες άλλων τόσων αρίστων ή τον συμβουλεύει να μαζευτούν όλοι οι αντικαθεστωτικοί στο κάτω Λιανοκλάδι ή στον Μαραθώνα προκειμένου να "πείσουν" το καθεστώς να παραιτηθεί, να καταργήσουν τη βουλή και όλους τους θεσμούς, έτσι ώστε αυτοί οι αυτοαναγορευθέντες "αρχηγοί" να συγκαλέσουν κάποια "εθνοσυνέλευση", που θα απαρτίζεται από άτομα της επιλογής τους και θα αποφασίσουν για το μέλλον της πατρίδας και των έντεκα εκατομμυρίων Ελλήνων ...

Ο πνιγμένος από τα μαλλιά του πιάνεται ... λέει μια λαϊκή παροιμία και ο απελπισμένος, για να ξεφύγει από την απόγνωση του, είναι έτοιμος να πιστέψει όχι μόνο στα ...600 δισεκατομμύρια  "όνειρα" αλλά και να βαπτιστεί πάλι με το "νερό του Καματερού" ... μπας και βρεί την λύτρωση. Οι νέοι Καματεροί επενδύουν στο "πίστευε και μη ερεύνα" εκείνων των πολιτών που είναι τρομοκρατημένοι από την αυταρχικότητα του κατοχικού καθεστώτος και από την απάνθρωπη βία που επιδεικνύουν οι δυνάμεις  καταστολής. Τα "κινήματα" αυτά είναι καταδικασμένα να επιτύχουν τον σκοπό τους, δηλαδή να απογοητεύσουν τους πολίτες που πίστεψαν ότι χωρίς αγώνα μπορούν να αλλάξουν το σύστημα, στο τέλος να αποκαρδιωθούν και να σκύψουν για πάντα το κεφάλι μπροστά στα διατάγματα της κατοχικής εξουσίας.

Ο πολίτης πρέπει να πιστέψει ότι τίποτε δεν είναι σε θέση να ανατρέψει το σύστημα και τους ανθρώπους του, άρα η οποιαδήποτε αντίδραση του είναι μάταιη και καταδικασμένη να αποτύχει.

Η " Νέα Φιλική Εταιρεία" προσπαθεί να αποφύγει αυτές τις "κακοτοπιές". Εμείς προσπαθούμε να ακολουθήσουμε μια απλή και  καθαρή πολιτική γραμμή. Στεκόμαστε στα δικά μας πόδια και  δεν λογοδοτούμε σε κανένα, δεν κατευθυνόμαστε από κανένα και δεν είμαστε υπόλογοι σε κανένα παρά μόνο στην "φιλική" ιδέα και στη συνείδησή μας.

Είμαστε  εραστές της συνταγματικής νομιμότητας, παρ' όλο που το σημερινό σύνταγμα εμφανίζει τις γνωστές του ατέλειες. Σε μια κατεχόμενη χώρα η κάθε συζήτηση για ένα νέο σύνταγμα είναι ανήθικη και εκ του πονηρού.    Η επαναφορά της συνταγματικής νομιμότητας είναι σήμερα το μοναδικό ζητούμενο και εφ'  όσον αυτή αποκατασταθεί, τότε ας αποφασίσει ελεύθερα ο Ελληνικός λαός για ένα νέο σύνταγμα.

Ακολουθούμε δογματικά τις προτάσεις μας που δημοσιοποιήσαμε στην αρχική διακήρυξή μας, δεν συμβιβαζόμαστε με μέσες λύσεις ή λυσούλες, εμφανίζουμε με  απόλυτη διαφάνεια τα οικονομικά μας και μάλιστα μέχρι την τελευταία δεκάρα και δεν επιτρέπουμε σε κανέναν από τους "πεμπτοφαλαγγίτες" να ανοίξει μέσα στην πολιτική μας οργάνωση το ... "μαγαζάκι" του.

Οι Φιλικοί είναι σαν τα μέλη μιας μεγάλης οικογένειας. Προσφέρουμε τη βοήθειά μας και την αλληλεγγύη μας στους συνανθρώπους μας ανεξάρτητα του τι αυτοί πιστεύουν και στο που ανήκουν πολιτικά. Πιστεύουμε ότι μέσω της εθνικής συμφιλίωσης των Ελλήνων θα κατορθώσουμε να απελευθερώσουμε την πατρίδα μας από την ξένη μπότα, θα ανατρέψουμε το καθεστώς των δοσιλόγων και των κλεφτών και θα καταφέρουμε να πάρουμε πίσω τα κλεμμένα και θα θέσουμε τις βάσεις για την επαναγέννηση ενός ισχυρού, κοινωνικά ανθρώπινου κράτους δικαίου.

Το  κοινό λαϊκό συμφέρον είναι ο μοναδικός κανόνας που διαμορφώνει την ιδεολογία μας  που  βασίζεται στο αξίωμα, ότι η Ελλάδα είναι οι Έλληνες και ότι η τύχη της πρέπει να είναι μόνο στα ελληνικά χέρια.

Ο αρχηγός των χιτλερικών μας αποκάλεσε πρότινος "αναρχοκομμουνιστές",  ο δήθεν εαμίτης οικονομολόγος της δραχμής μας ονόμασε ... "χρυσαυγά"  και μάλιστα τον ίδιο καιρό που   οι "ροδόσταυροι" μας χαρακτήρισαν  ιδιαίτερα επικίνδυνους! Το δίδαγμα που αποκομίσαμε; .... είμαστε σε καλό δρόμο και θα τον συνεχίσουμε απτόητοι!


Νέα Φιλική Εταιρεία