Τρίτη, 7 Μαΐου 2013

Συρία: Άνδρες γυναίκες και παιδιά ενός κατώτερου Θεού!! Σοκαριστικές φώτο και βίντεο από την σφαγή στην πόλη Μπανιάς…

ΤΟ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΑΜΕ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ ΚΑΙ...ΠΕΡΑΣΕ ΣΤΑ ΨΗΛΑ ΚΑΙ ΣΤΑ...LIKE...
ΟΙ ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΕΣ,ΜΕ ΤΗ ΑΡΡΩΓΗ ΤΩΝ '''ΕΙΡΗΝΙΣΤΩΝ'' ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΦΑΣΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ,ΣΦΑΖΟΥΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΩΡΙΑ ΣΤΗ ΜΑΡΤΥΡΙΚΗ ΣΥΡΙΑ.

Η ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΟΣΟ ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΦΥΠΝΙΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ''ΑΝΤΡΕΣ'' ΤΟΥ ΣΟΡΡΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ...ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΚΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ.

Δεν χωράει ανθρώπου νους την τραγωδία που βίωσαν όσοι είχαν την ατυχία να ζουν στην πόλη Μπανιάς της Συρίας. Το Μεγάλο Σάββατο λίγες ώρες προτού αναστηθεί ο Κύριος και φέρει το χαρμόσυνο μήνυμα της χαράς και της ελπίδας σφαγιάστηκαν 77 άνθρωποι ανάμεσα τους πολλά παιδιά ακόμα και βρέφη…


Οι πληροφορίες που έρχονται από τα ξένα δίκτυα λένε ότι,οι εκτελεστές μπήκαν στην πόλη και σκότωσαν όποιον έβλεπαν μπροστά τους,ακόμα και μικρά παιδιά, ακόμα ακόμα και βρέφη!!
Άλλους έκαψαν άλλους ακρωτηρίασαν μερικούς τους έκαψαν…Φωτογραφίες ντοκουμέντο από ένα ακόμη μακελειό του ''εμφυλίου'' πολέμου στη Συρία.

Εικόνες ανατριχιαστικές, σκληρές, αποστομωτικές αλλά δυστυχώς ανίκανες να «ξυπνήσουν» εκείνους που πρέπει να δράσουν.

Το ποιοι είναι υπεύθυνοι για αυτή την σφαγή ίσως και να μην βρεθεί ποτέ,σημασία έχει ότι κανείς μα κανείς δεν φαίνεται να συγκινείται από την γενοκτονία που συντελείται τα τελευταία δύο χρόνια στην Συρία,σφαγιάζονται χιλιάδες άνθρωποι στην πλειοψηφία τους χριστιανοί,άνθρωποι που δεν φταίνε σε τίποτα και έχουν πέσει θύματα ενός ή περισσότερων τρελών που στο όνομα ποιος ξέρει τι, έχουν αιματοκυλήσει μια ολόκληρη χώρα….


ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΠΟΛΥ ΑΓΡΙΕΣ ΚΑΙ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ

Έργο της βραβευμένης με Νόμπελ Ειρήνης Ευρωπαϊκής Ένωσης και της συγκυβέρνησης των γερμανοτσολιάδων Μερκελιστών,μετά των ακολούθων ''δημοκρατικών'' εδράνων της γερμανικής βουλής και περιχώρων.
ΠΗΓΗ

ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΕΔΩ