Δευτέρα, 6 Μαΐου 2013

ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΠΡΟΔΙΔΕΙ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ,ΜΗΝ ΚΩΦΕΥΕΤΕ ΝΕΟΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΝΕΟΛΑΓΝΟΙ ΤΟΥ...


Πρώτα απ’ όλα υπάρχει το ασυμβίβαστον Χριστιανισμού-Εβραϊσμού. Δεν χρειάζεται να γνωρίζετε τα σχετικά βιβλία απέξω και ανακατωτά. Εάν πιστεύετε πως ο Ιάσων Χριστός απόθανε εκ Ιουδαίων και Εγέρθην/Αναστήθην τότε αρκεί. Οι Ιουδαίοι μισούσαν τους Έλληνες πριν να γίνουν Χριστιανοί και αφού έγιναν Χριστιανοί.
Σε όλες τις λυσσασμένες εκστρατείες των Τούρκων, των Γερμανών, των Ναϊτων Ιπποτών/Μεσοπαλαιόνομα Μασσώνων υπήρχε η εξ όπισθεν παρακίνηση διά αμοιβής υπεραδρής και άλλων ωφελιμάτων προς τους ηγέτες των εκστρατευτών αλλά και απειλές προς αυτούς πως εάν δεν δεχθούν την πρόταση και το εν πράξει σχέδιον όχι μόνον δεν θ’ αμοιφθούν αλλά θα ζημιωθούν, θα προδωθούν και θα καταστραφούν μέσω άλλων στρατών, εκ των έσωθεν και με άλλες μηχανορραφικές μεθοδεύσεις.

Η Συρία ήταν το καλοχαϊδευμένο παιδί του Ισραήλ,όπως σήμερα η Κύπρος και εν μέρει δήθεν η Ελλάς.
Μάλιστα το Ισραήλ έπαιρνε νερό από την Συρία ενώ ο Μπαρ αλ Άσαντ

επέτρεψε στους Ιουδαίους εις την υπόγεια υπόσκαψη τινής λίμνης στα υψώματα Γκολάν τόσον ώστε να ρουφούν ελεγχόμενα το ύδωρ της χρησιμοποιώντας το προς τιμήν του θεού Ποσειδώνα = πόση+δούναι.
Οι πατέρας και υιός Άσαντ κατηγορούντο για δεκαετίες από τον αραβικομουσουλμανικό κόσμο ως προδότες και υποτακτικοί του Ισραήλ όπως και ο παλαί ποτέ Σαντάμ Χουσεϊν.
Φαίνεται πως ισχύει πέραν πάσης αμφιβολίας η ρήση των Ιταλομαφιόζων λόγω εμπειρίας εν τη πράξει για δεκαετίες: «όπως και να το κάνει από φίλον σου θα την εύρεις την προδοσία…».
Η ρήση αποδόκε για να μας βάζει σε περίσκεψη ως προς την αγνότητα (τι λέξη και αυτή), την ειλικρίνεια, την καλοσύνη, την ανιδιοτέλεια, την αγάπη και την μη ανυστερόβουλη φιλία από την προβληματική και ψευδοφιλία.

Ο Χουσεϊν κατάστρεφε την Περσία και ο άλλος μασσώνος ο Αγιατολάχ Χομεϊνης το Ιράκ στη δεκαετία του 1980 μ.Χ. κατ’ εντολή των διοικητών της Μασσωνίας,ήτοι των Σιωνιστών.

Ο ξεκάθαρα αληθής λόγος εναντίωσης εις τον Άσαντ γνωρίζεται μόνον εκ των Σιωνιστών. Είναι για τα πετρέλαια, είναι για ευρύτερη αποσταθεροποίηση, είναι για εξόντωση μίας μετά την άλλη των αραβικών χωρών, είναι ακόμη ένα φυτίλι για εκκίνηση του παγκοσμίου πολέμου ώστε να καταστραφούν οι υπερδυνάμεις και όταν απομείνει ολιγοστός και ασθενής πληθυσμός να δεχθεί τας επιταγάς των Αρχιμασσώνων και δη την μικροσυσκευή επί σώματι. Είναι όλοι μαζί ;

Αλλωστε ο Ερρίκος Κκίσσινγκερ είπε πως θα εισέλθει η Ρωσσία εις τον πόλεμον διότι δεν θ’ αντέξει να παρακολουθεί την Αμερική ν’ αλωνίζει στην Αραβία αφήνωντας της τίποτε! Στο κόλπον τουλάχιστον εν μέρει και η Ρωσσία όχι ως Ρωσσία αλλά ο Σιωνισμός της Ρωσσίας που θα τον εύρετε πού αλλού; Μα εντός της κυβέρνησης και άλλων ρωσσοκρατικών και στρατοκρατικών εξουσιών, θέσεων και ελέγχων.

Το Ισραήλ πάγια και μιμούμενο την μαφιόζικη τεχνική την οποία εφηύρε ή εδιδάκτηκε παρατηρώντας η πονηριά του, πρωτοσκοτώνει τους φίλους του διότι ευκολότερα σφάζεται έναν φιλικόν αρνίν από έναν δυστακτικόν και ετοιμοπόλεμον. Όταν πάει αξιωματούχος στο Ισραήλ «του φοράνε» καππελούϊν το κιπά ασχέτως αν πιστεύει εις τα ψευδοθύματα τους η όχι, ενώ εκείνοι δεν θα απότιζαν φόρον τιμής σε κενενός άλλου λαού τους ήρωες και δη των Χριστιανών, Μωαμεθανών και Αρχαίων Ελλήνων.

Η Ελλάς και η Κύπρος θα έπρεπε να φτειάξουν δεκάδες αγάλματα ή τοίχους με ονόματα και πρώτα όλοι οι Έλληνες και Ελληνοκύπριοι να αποτίζουσι φόρον τιμής και κατόπιν και οι ξένοι. Το ΑΚΕΛ δεν τιμάει καν τους ήρωες που έφεραν το έστω και πετσοκομμένο κράτος της Κυπριακής Δημοκρατίας εντός του οποίου αντιηρωικά πολιτεύονται, πλουτίζουν και απολαμβάνουν ως λαός συμψηφίζοντας την ΕΟΚΑ με την Δεξιά ενώ δεν έχει καμμία σχέση η Εθνικοφροσύνη με την μετέπειται Δεξία, αυτόν να το ξέρει και η Δεξιά πως:

Εθνικόφρων είναι όποιος το Έθνος αγαπά και κόμμα δεν λογαριάζει απεναντίας ζημιογόνο προς το Έθνος το φωνάζει και εννοούμε όλα τα κόμματα παλαιά και νέα για να μην παρεξηγούμαστε ΜΗΔΕΝΟΣ ΕΞΑΙΡΟΥΜΕΝΟΥ!!!!

Η Τουρκία ήταν δήθεν ''μαλλωμένη'' με το Ισραήλ ενώ κουρδίζεται από αυτό
και θα κάνει σ’ αυτή την περίπτωση ό,τι και στον πόλεμο Ιράκ/Περσίας, μόνον που τώρα θα είναι Τουρκία/Συρία με την Ρωσσία να κονεύει τα μαχαίρια για να την σφάξει με τις ευλογίες των ρωσσικών αλλά και σιωνιστικών συμφερόντων!!!!

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΦΙΛΙΑΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ... ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ;;;; ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ,ΑΝ ΝΑΙ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΕΧΘΡΟΥΣ;;;; ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΙ ΥΒΡΕΙΣ ΚΑΙ ΟΡΚΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΕΚΣΤΟΜΙΖΟΥΝ ΕΙΣ ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΓΙΟΡΤΕΣ ΤΩΝ ΙΟΥΔΑΙΩΝ;;;; ΤΙ ΤΟΥΣ ΦΟΒΑΣΤΕ;;;; ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΚΑΚΑ ΠΡΟΞΕΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΟΒΟΥΣ ΣΑΣ ΠΑΡΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΕΣ. ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΥΠΟΨΙΝ ΠΩΣ Ο ΙΔΟΥΔΑΙΟΣ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΦΟΒΑΣΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΙΟ ΔΟΛΙΟΣ, ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΤΗΝ ΨΕΥΔΟΦΙΛΙΑ ΤΟΥ ΜΕ ΔΩΡΑ ΣΤΑΚΤΗΣ ΟΜΜΑΤΩΝ ΑΛΛΑ ΣΥΝΑΜΑ ΠΑΓΩΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΒΟ.!!
Ο ΕΧΘΡΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΦΟΒΑΣΑΙ ΘΕΛΕΙ...


ΚΟΜΠΡΑ