Κυριακή, 5 Μαΐου 2013

Πασχαλινές σκέψεις ενός συνομοσιολογικού μυαλού που,για ''το καλό του'', πρέπει να σταματήσει να δουλεύει...


Όλες οι προσπάθειες που έχω κάνει προσωπικά αλλά και ως μέλος ομάδων μήπως και ενώσω διάφορους αντιφρονούντες εναντίον της συμμορίας των δοσίλογων πήγαν άπατες. Ο κάθε φοβισμένος γυρίνος έχει γαντζωθεί στα ιδεολογικά σκουπίδια που τον ταΐζει καθημερινά ο τηλεοπτικός βόθρος και αδυνατεί να παράξει οποιαδήποτε ανεξάρτητη σκέψη. Ως απόρροια της απόλυτης πνευματικής του σύγχυσης τείνει να εμπιστεύεται άγνωστους πολιτικάντηδες, παρά ανθρώπους που γνωρίζει δεκαετίες.

Από εδώ και εμπρός όλο και πιο συχνά θα ακούγεται η πρόσκληση για “συστράτευση”, “εθνική ενότητα” και “θυσίες για την πατρίδα”. Μόνο που αυτοί που την απευθύνουν είναι τα λαμόγια που απλά παίζουν με τα νεύρα μας. Δυστυχώς δεν πάμε πουθενά. Αν δεν καθήσουμε κάτω να συμφωνήσουμε το ποιοι είμαστε και το τι θέλουμε, θα γυρνάμε γύρω-γύρω και θα επαναλαμβάνουμε τα ίδια κεφάλαια της ιστορίας ως μετεξεταστέοι κουμπούρες και πανύβλακες. Κάθε φορά θα μπαίνουμε στους πολέμους για να εισπράξουμε απώλειες και πόνο ενώ κάποιοι άλλοι “έξυπνοι” θα παντελονιάζουν τα κέρδη και την δόξα.

Θα πρέπει να απαντήσουμε σε δύο θεμελιώδη ερωτήματα:
1. Ποιοι είμαστε
και 2. Τι θέλουμε
Χωρίς συγκεκριμένες και συνειδητές απαντήσεις σε αυτά τα δύο ερωτήματα δεν μπορούμε να πάμε πουθενά. Το να δώσει ο καθένας μας μια απαντησούλα “εγώ είμαι αυτό και θέλω εκείνο” συνεχίζοντας να συμπεριφέρεται στον χώρο όπως και πριν, δεν λέει τίποτα. Η απάντηση για να έχει την οποιαδήποτε αξία, θα πρέπει να περιλαμβάνει το τι είναι διατεθειμένος να κάνει για να πετύχει αυτό που λέει ότι θέλει.

Είμαστε Έλληνες.
Όχι γιατί το λέω εγώ, αλλά γιατί το λένε τα γονίδια και οι ομάδες αίματος. Το λέει η υπεραξία που παράγουμε ως άτομα. Το λένε έμμεσα και οι ντιρεκτίβες που έχουν επιβάλλει οι εχθροί μας. Στο πεδίο των ενστικτωδών εθνικών προτερημάτων και ελαττωμάτων δεν υπάρχει μια κατά προσέγγιση ομοιότητα με τους προγόνους. Η φυλετική ταύτιση όσον αφορά τις πτυχές του χαρακτήρα πλησιάζει το 99 %.

Θέλουμε τα πάντα.
Να μην ζούμε ζωές άλλων, να μην κυνηγάμε ψεύτικα όνειρα, να μη μας σκοτίζει τ’ αρχίδια κανένας. Δεν είμαστε φυλή σκλάβων, ούτε ακολούθων. Θέλουμε αυτό που μας ανήκει και το θέλουμε τώρα.

Η πλειοψηφία επειδή η ίδια κάθεται με σταυρωμένα τα χέρια και περιμένει την λύση από τον ουρανό, έχει την εντύπωση ότι όλοι κάνουν το ίδιο. Ευτυχώς δεν είναι έτσι. Αρκετοί εργάζονται αθόρυβα νύχτα-μέρα για να δώσουν μια ευκαιρία στο υπόδουλο Έθνος. Ένα απόκληρο επιστημονικό δυναμικό παλεύει εδώ και χρόνια για να χτίσει αυτό που κατεδαφίζουν οι παγκοσμιοποιητές και οι γενίτσαροί τους. Βρισκόμαστε στο τελικό στάδιο. Οι λύσεις είναι έτοιμες. Είμαι σε θέση να γνωρίζω ότι έχουν γραφεί πάνω από 100 Συντάγματα από ανεξάρτητες ομάδες πατριωτών πολιτών. Τα περισσότερα είναι κλάσεις ανώτερα από το ισχύον ξεφτίδι ή από οποιαδήποτε διακορευμένη εκδοχή του ετοιμάζουν οι Εφιάλτες του κυνοβουλίου.

Δεδομένο λοιπόν είναι ότι οποιαδήποτε συνεργασία των πολιτών που υποστηρίζουν τον Ελληνικό Τρόπο με έτερο συμβαλλόμενο τους συγκεκριμένους λειράτους σχηματισμούς μόνο ως περιστασιακή και ευκαιριακή πράξη μπορεί να νοηθεί. Για να υπάρξει κάποιο εμφανές αποτέλεσμα στο ιστορικό γίγνεσθαι όσον αφορά την εθνική μας υπόσταση, θα πρέπει οι Έλληνες των πατρώων αξιών να παίξουν σημαίνοντα ρόλο στις εξελίξεις. Όμως με εκπτώσεις στον πυρήνα της ιδεολογίας δεν γίνεται αυτό. Στα 2.159 χρόνια σφαγών και καταπίεσης δεν βλάπτει να προστεθούν μερικοί ακόμα μήνες υπομονής. Η δέουσα στάση των αφυπνισμένων Ελλήνων είναι αυτή της ενεργής αδιαφορίας (με την έννοια της συνεχούς πολιτισμικής οργάνωσης και της πλήρους πολεμικής ετοιμότητας) για οτιδήποτε συμβεί. Η κίνηση οφείλει να γίνει αυτόνομα και μόνο όταν οι πιθανότητες ευνοϊκής κατάληξης είναι υπολογίσιμες.

Είναι φανερό νομίζω με ποιόν τρόπο ΔΕΝ μπορεί να γίνει αυτό που θέλουμε. Δεν μπορεί να γίνει μέσω πολιτικών κομμάτων, εκκλησίας, ενόπλων δυνάμεων ή άλλων ψευτοσωτήρων. Όλα αυτά τα μαγαζιά είναι σφηκοφωλιές μασόνων. Καμιά τυραννία δεν έπεσε από τους συνομιλητές της. Δεν μπορείς να συνδιαλέγεσαι με τους τυράννους και να είσαι διαφορετικός από δαύτους. Σε κρίσιμες περιόδους όπως αυτή που ζούμε όπου τα προβλήματα είναι πολλά και αλληλοσυνδεδεμένα, η αλλαγή οφείλει να είναι αποτέλεσμα σύγκρουσης και συνολικής ρήξης. Όσο πιο αιματηρή, τόσο πιο γνήσια.

Η απουσία κοινωνικής δύναμης είναι πνευματοσωματική αναπηρία που οφείλεται πρωτίστως στον ηθικό εκφυλισμό των μαζών. Όταν όλοι είναι ένοχοι ή συνένοχοι σε κάτι, κανένας δεν έχει το σθένος και το κίνητρο να τιμωρήσει. Οι ηθικοί αυτουργοί είναι οι έχοντες άμεσο συμφέρον μεγιστάνες του χρήματος, οι μασονικές διασυνδέσεις των οποίων εξασφαλίζουν την ασυλία στους εγκληματίες και προωθούν το διαρκές και κατά παραγγελία ροκάνισμα της αδύναμης πολιτικής εξουσίας. Ο λιθοβολισμός χωρίς δίκη του βουλευτή Λυκίδη και της φαμίλιας του πριν την ναυμαχία της Σαλαμίνας (επειδή ζητάει να συζητηθούν οι προτάσεις του Ξέρξη) είναι πεμπτουσία δημοκρατίας και εθνικής ρωμαλεότητας. Όταν ο εχθρός βρίσκεται απέναντί σου δεν συζητάς με τους προδότες, τους εκτελείς.

Ανώτατη αξία δεν μπορεί παρά να οριστεί το ΕΘΝΟΣ και ό,τι απορρέει από αυτό και μπορεί να λάβει τον επιθετικό (ή και αμυντικό) προσδιορισμό “εθνικό” : το δίκαιο, η γλώσσα, η θρησκεία, η ταυτότητα, ο τρόπος, η τέχνη, η ιδεολογία. Όλα τα υπόλοιπα περνούν αυτόματα σε δεύτερη μοίρα. Οι πολίτες αντιπροσωπεύουν το Έθνος στον βαθμό που αποτελούν ζωντανό τμήμα του, που το υπερασπίζονται και το διαιωνίζουν.

Είναι προφανές ότι δεν μας ενδιαφέρει οποιαδήποτε προσωρινή και τυχαία αποκατάσταση της εθνικής ανεξαρτησίας. Για να έχει αξία οποιαδήποτε αλλαγή πρέπει να έχει διάρκεια και να δημιουργήσει δίκαιο. Η πτώση του καθεστώτος των αθλίων δεν μπορεί παρά να είναι αποτέλεσμα υπολογισμένων αλλά και συνάμα απρόβλεπτων ενεργειών. Ομοίως η καθιέρωση εθνικών θεσμών που θα αντικαταστήσουν την γυφτοπολιτισμική λαίλαπα είναι θεμελιώδης και νομοτελειακή πράξη.


Βλέπουμε έναν οργασμό κατασκευής νέων αυθαιρέτων κομματικών παραπηγμάτων ανάμεσα στα οποία επιχειρούν να παρεισφρύσουν και τα γνωστά λαμόγια που υπόγραψαν τα μνημόνια και όλοι μιλάνε για Σύνταγμα. Δεν θέλουμε ούτε Σύνταγμα από αυτούς τους ΠΟΥΣΤΑΡΑΔΕΣ, ούτε άλλα κόμματα. Αν θέλουμε να επιζήσουμε από τον κυκλώνα που έρχεται, είναι απαραίτητο να διαλύσουμε και τα υπάρχοντα κωλοχανεία. Το Έθνος όχι μόνο δεν τα έχει ανάγκη, αλλά για να αναγεννηθεί προϋποθέτει την ανήλεη καταστροφή τους. Καμία αλλαγή δεν πρόκειται να γίνει ή να στεριώσει όσο εξακολουθούν να υπάρχουν αυτές οι οργανωμένες υπομασονίες.

Κανείς δεν φεύγει από το τραπέζι που είναι στρωμένο μέσα στο μαντρί και ειδικά την ώρα της μάσας. Ούτε φυσικά τολμάει να σαμποτάρει την γλοιώδη συμμορία του. Το αντίθετο θα κάνει: θα προσπαθήσει να σας τουμπάρει με ωραία λόγια, ότι προσπαθεί από μέσα να φέρει την πολυπόθητη κάθαρση και ότι το μόνο που έχετε να κάνετε εσείς είναι να περιμένετε. Συγνώμη αλλά ακριβώς το ίδιο λέει και ο Ψυχοσαμαράς. Σβήστε λοιπόν αυτά τα σκουπίδια από το τηλέφωνό σας, από την ζωή σας κι από την μνήμη σας. Εάν λένε τα ίδια με τον κύκλωπα, σίγουρα δουλεύουν για το ίδιο αφεντικό. Ξεγράψτε τους. Ξεχάστε έτσι κι αλλιώς το “δικαίωμα” της ψήφου. Αν οι τοκογλύφοι δουν ότι δεν μαζεύονται τα κουκιά που χρειάζονται για την πουστιά τους, δεν έχουν κανένα πρόβλημα να νοθέψουν το αποτέλεσμα. Το έχουν ξανακάνει άπειρες φορές και θα το ξανακάνουν.

Η οικονομική χρεωκοπία και ο εξανδραποδισμός από τους διεθνείς τοκογλύφους δεν είναι το πρόβλημα αλλά οι συνέπειές του.

Το πραγματικό πρόβλημα είναι η ηθική χρεωκοπία. Ο εκούσιος ηθικός εξανδραποδισμός. Αυτό μας έφερε εδώ.

Ελέω ΟΧΛΟΚΡΑΤΙΑΣ, όλα τα είδη σεβασμού εξέλιπαν από την κοινωνία μας. Δεν υπάρχει πια σεβασμός στις αξίες, δεν υπάρχει σεβασμός στους προγόνους, δεν υπάρχει σεβασμός στην εργατικότητα, δεν υπάρχει ούτε ο ελάχιστος αυτοσεβασμός.


Το μεγάλο μειονέκτημα της εξουσίας του όχλου δεν είναι τόσο η εκπόρνευση των αξιωμάτων και των θεσμών, όσο αυτή η υπερφίαλη αίσθηση που χαρίζει στους αδύναμους, στους φαύλους και στους ανάξιους ότι δικαιούνται να έχουν χωρίς να κοπιάσουν και να κρίνουν χωρίς να κρίνονται οι ίδιοι.

Είναι ντροπή σε μια χώρα με 3 εκατομμύρια άνεργους να μην πέφτει ξύλο καθημερινά. Είναι όνειδος να κυκλοφορούν ανενόχλητοι αυτοί που καταστρέφουν την πατρίδα. Είναι προσβολή να έχουν πάει στην φυλακή μόνο 2 πολιτικά λαμόγια. Είναι ξεπεσμός το να θεωρείται επιτυχία η συνεχής διόγκωση του δημόσιου χρέους.

Όμως όλα αυτά είναι ταυτόχρονα και γεγονότα απολύτως αναμενόμενα σε μια χώρα που έχει χάσει τον ηθικό προσανατολισμό της.


Επιλεγμένα πολιτικά λαμόγια που ψήφισαν “Ναι σε όλα” και στα τρία τοκογλυφικά μνημόνια, λένε τώρα πως λυπούνται για την πράξη τους και πως θέλουν να παλέψουν για …την σωτηρία της χώρας! Οι προϊστάμενοί τους στις Βρυξέλλες τους έχουν βάλει να απαγγέλλουν αυτό το ποιηματάκι στα μουνοκάναλα γιατί ετοιμάζονται να σερβίρουν την επόμενη φάση.

Οι διεθνείς καραγκιοζοπαίχτες είναι οι ίδιοι που πασχίζουν να ξαναστήσουν όρθιο το κωλομπαρεμένο σκιάχτρο του Συμμοριτοπόλεμου.
Το θετικό είναι ότι ο κόσμος δεν τσιμπάει καθόλου. Να πάνε να γαμηθούν σου λέει και τα κομμούνια κι οι ταγματασφαλίτες. Κανείς δεν θέλει να πεθάνει για το τίποτα ή ακόμα χειρότερα για να πλουτίσουν μερικά λαμόγια από το πτώμα του.

Η μόνη μάχη που μπορεί να κερδηθεί είναι αυτή που αποφασίζουν οι ίδιοι οι πολίτες να δώσουν όπως αποφάσιζαν οι αρχαίοι πολίτες-οπλίτες. Διαλέγουν τον τόπο και τον χρόνο, οπλίζονται και ορμούν στο πεδίο της μάχης ως θνητοί που προορίζονται να γίνουν αθάνατοι.

Όμως ζούμε ημέρες Ελληνιστικών χρόνων. Είμαστε καλοπερασάκηδες, διαιρεμένοι και κοσμοπολίτες, με την ηθική γραμμένη στην κυλότα μας. Η (τελειωμένη) Ρώμη των Ευρωπιθήκων έρχεται να μας πατήσει, ακολουθούμενη από το Εβραιοβυζάντιο του απόλυτου ψηφιακού σκοταδισμού. Το παιχνίδι τελειώνει. Η Ιουδαϊκή Πανθρησκεία είναι έτοιμη να μας καταπιεί άλλη μια φορά.

Δύο χιλιετηρίδες μαζεύουν χρήμα οι τσιφούτηδες και το χώνουν στο επόμενο βήμα. Το ερπετό πρόκειται να αλλάξει ξανά μορφή. Σε αυτήν την χρονική περίοδο είναι εξαιρετικά ευάλωτο. Μια κλιμακούμενη εξέγερση πολιτών με εθνικά αιτήματα θα μπορούσε να μηδενίσει τον σχεδιασμό και την κοινωνική μηχανική του. Αρκεί να ξέρει κανείς πού να χτυπήσει και πώς.
Eνα σενάριο εθνο-επιστημονικής φαντασίας:

Κάποιοι εκτός σκηνικού αναλαμβάνουν την εξουσία (κατά πάσα πιθανότητα με τα όπλα γιατί οι χούντες μόνο έτσι πέφτουν). Η νέα κυβέρνηση αναστέλλει το κατοχικό Σύνταγμα και όλους τους νόμους του κράτους και ακυρώνει άμεσα όλες τις διεθνείς συμβάσεις. Παγώνει ολόκληρο τον μηχανισμό του χρέους και διατάσσει επανεξέτασή του από μηδενική βάση. Εθνικοποιεί όλες τις τράπεζες, τις επιχειρήσεις κοινής ωφελείας και την παραγωγή και διάθεση τροφίμων. Μπουζουριάζει και απελαύνει άμεσα τους γκαουλάιτερ της τρόικας. Συλλαμβάνει όλους τους προηγούμενους πρωθυπουργούς, υπουργούς και βουλευτές που ψήφισαν τα μνημόνια, τους τραπεζίτες, τους δημοσιογράφους και τους συνεργάτες του δοσιλογικού καθεστώτος. Τους ανακρίνει, τους δικάζει για έσχατη προδοσία σε δικαστήριο αποτελούμενο από πολίτες και αν βρεθούν ένοχοι, τους ΕΚΤΕΛΕΙ! Το παγκόσμιο σόκ φέρνει τα πράγματα στην αληθινή τους προοπτική και ξυπνάει και τα υπόλοιπα μουσκάρια στα βαρβαρικά έθνη…

Ανακεφαλαιώνουμε:

Η αφύπνιση του πληθυσμού δεν γίνεται από κάποιον Μεσσία ή Fuehrer αλλά από ομάδες ατόμων που έχουν ξυπνήσει από τον θανατηφόρο λήθαργο και που προσπαθούν να ξυπνήσουν κι άλλους. Όσο περισσότερες είναι αυτές οι ομάδες, τόσο το καλύτερο. Κανείς δεν περιμένει κέρδος από αυτή την δραστηριότητα κι αυτό είναι που φοβίζει τους εξουσιαστές.


Οι ταμπέλες του “εθνικιστή”, του “ρατσιστή” και του “φασίστα” είναι έτοιμες προς επικόλληση. Ο ακτιβισμός υπέρ των Ελλήνων και υπέρ του Έθνους είναι ο σίγουρος δρόμος για να ΜΗΝ κάνει κάποιος καριέρα ή για να καταστρέψει αυτήν που έχει. Κι όμως ολοένα και περισσότεροι τον επιλέγουν χωρίς να γνωρίζονται μεταξύ τους και χωρίς να είναι συνεννοημένοι γιατί φαίνεται πως είναι η σωστή πράξη. Η απόδοση δικαιοσύνης. Ας αφήσουμε τα μεταφυσικά για μετά και ας μείνουμε στα φυσικά.

Καμιά ομάδα δεν έχει την πρωτοκαθεδρία σε σχέση με τις υπόλοιπες. Οι σχέσεις μεταξύ τους είναι βασισμένες στην νοοτροπία των συμπολεμιστών και στον σεβασμό προς το έργο που παράγεται. Η κάθε ομάδα οφείλει να μετεξελιχθεί σε πατριά με την αρχαιοελληνική έννοια.

Από τις Ομάδες Αφύπνισης θα ξεπηδήσουν οι Άριστοι. Θα είναι ΕΛΛΗΝΕΣ από παππού και γιαγιά. Το ζητούμενο είναι ένα νέο είδος πολίτη. Απρόβλεπτος, αδιάφθορος και αμείλικτος. Στο πολίτευμα θα πρέπει να άρχουν οι άριστοι. Οι ηθικά και πνευματικά άριστοι. Κανένα τέτοιο πολίτευμα δεν μπορεί να είναι κληρονομικό.

Οφείλω να διευκρινίσω ότι η φυλετική “καθαρότητα” των συμπατριωτών μου δεν με απασχόλησε ποτέ. Δεν καθόμαστε να μετρήσουμε ποσοστά “ελληνικότητας”. Η εθνική συνείδηση (ή η εθνική προσφορά αν θέλετε) είναι μερικές φορές ανεξάρτητη από τα γονίδια. Οι ευφυείς εθνοφυλετικές ομάδες τείνουν να υιοθετούν ταλαντούχα άτομα που προσφέρουν στην εθνική ιδέα και να τους δίνουν πλήρη συμμετοχική υπόσταση. Οι Σπαρτιάτες έδιναν τα δικαιώματα του πολίτη ακόμα και σε Είλωτες που είχαν δείξει εξαιρετική ανδρεία στην μάχη ενώ την ίδια στιγμή τα αφαιρούσαν από γεννημένους Σπαρτιάτες που αποδεικνύονταν “λίγοι” σε σχέση με τα ιδανικά της Πολιτείας. Σε μια ζωντανή και ακμάζουσα Πολιτεία κανένα πολιτικό δικαίωμα δεν πρέπει να είναι δεδομένο και εξασφαλισμένο δια βίου.

Οι πολίτες θα πρέπει να συνεισφέρουν στην ευημερία της πολιτείας. Από το ανταγωνιστικό μοντέλο που δημιουργεί συνεχώς χαμένους και δυστυχείς οφείλουμε πάμε στο συναγωνιστικό και στο συνεργασιακό. Η ατομική πρόοδος είναι συνδεδεμένη με την πρόοδο του συνόλου. Η καθ’ όλα παράλογη “λογική” του “εγώ να περνάω καλά και όλοι οι άλλοι να πάνε να γαμηθούν” πρέπει να εκλείψει από τον Ελληνικό Χώρο, αρχίζοντας από τον μικρόκοσμο των ομάδων. Το σύνολο μόνο μέσω του Αφυπνισμένου Έθνους μπορεί να εκφραστεί ιδανικά. Απορρίπτουμε συνολικά τα κόμματα και τις αντιπροσωπείες. Δεν χρειαζόμαστε “δημοκρατία” αλλά Ελληνοκρατία. Δίκαιο, Γλώσσα, Τρόπος, Ζωτικός Χώρος δεν τίθενται σε κανένα τραπέζι διαπραγματεύσεων.

Θές να προσφέρεις στη χώρα σου και στον εαυτό σου; Μείνε μακριά από τα κομματικά μαντριά.

Αν είσαι μέσα σε αυτά, φώλιασε εκεί και σαμποτάρισέ τα, ή δίνε μας στοιχεία για να τα οδηγήσουμε στην διάλυση. Αφυπνίσου. Διάβασε. Οργάνωσε τον πνευματικό σου κόσμο με Ελληνικά Πρότυπα. Φτιάξε μια άτυπη δική σου ομάδα από ανθρώπους που τους ξέρεις χρόνια και τους εμπιστεύεσαι. Πείσε κι άλλους γνωστούς σου να κάνουν το ίδιο. Έλα σε επαφή με τις άλλες ανεξάρτητες ομάδες. Μοιράσου την τεχνογνωσία. Σακάταψε τα επιχειρήματα των εξουσιαστών και γύρισέ τους πίσω την προπαγάνδα τους. Ακύρωσε την επιρροή που έχει το πουλημένο ιερατείο πανω σου. Τα υπόλοιπα θα πάνε μόνα τους. Όσο είσαι συναισθηματικά εξαρτημένος από τις παραμύθες τους και τα ΜΜΕ τους θα είσαι ανήμπορος να αντιδράσεις σε οτιδήποτε, ακόμα και στην θανατική σου καταδίκη.

Οι επιλογές είναι τρείς:

Α. Συνθηκολόγηση

Παράδοση άνευ όρων στον ανθρωποφάγο κατακτητή. Αυτό σημαίνει 50-70 % πληθυσμιακή μείωση μέσω εξόντωσης. Ότι κάποιοι θα γίνουν οι νέοι Φαναριώτες που θα κάνουν τον επιστάτη στους υπόλοιπους σκλάβους δεν έχει και μεγάλη σημασία. Κομμουνιστές και χριστιανοί,έχουν όλα τα προσόντα να γίνουν οι ρουφιάνες του νέου καθεστώτος κι ας παριστάνουν τώρα τα κοκκόρια. Σε λιγότερο από δεκαπέντε χρόνια ο Ελληνικός Χώρος θα κατοικείται κυρίως από ισλαμικές σαύρες οπότε ετοιμάστε τα μουνιά σας.

Β. Σύγκρουση

Γαία πυρί μειχθήτω. Όλα πουτάνα κι όποιος ζήσει. Είναι η εντιμότερη επιλογή αλλά όχι και η σοφότερη γιατί είμαστε λίγοι οι γνήσιοι. Όμως πού ξέρεις καμιά φορά. Κι ο Οδυσσέας ξεγραμμένος ήταν διαρκώς αλλά στο τέλος τους γάμησε όλους. Αν ο συγχρονισμός είναι σωστός, η μπάνκα με τα στοιχήματα θα τιναχτεί στον αέρα. Η εκδοχή αυτή έχει λιγότερο άγχος, ενδιαφέρουσες καταστάσεις και πιθανότητες καριέρας, αν είναι κανείς πολύ σκληρός για να πεθάνει.

Γ. Επιβίωση

Σχέδιο Εγκατάλειψης Πρωτεύοντος Σκάφους, Εγχειρίδιο Οδηγιών, σελίδα 13: “Λάθε βιώσας”. Όπλα, μπαλάσκες, ξηρά τροφή, τον πούλο και στα όρη οι σκληροπυρηνικοί. Οι ντεμί και οι ταλαντούχοι, διαβατήρια και βούρ για την ξενιτιά. Μόνος στόχος η επιβίωση του Έθνους υπό οποιαδήποτε μορφή. Περίπου σε 2.000 χρόνια η ρεβάνς.

…Διαλέξτε και πάρτε, αρχαίοι μου.

Η σύγκρουση χτίζεται κλιμακωτά. Χριστιανικοί στρατοί λεηλατούν τα ισλαμικά έθνη, ενώ ταυτόχρονα ορδές μουσουλμάνων πλημμυρίζουν τις δυτικές κοινωνίες προσπαθώντας να αρπάξουν ένα κομμάτι πλούτου. Μαζί τους φέρνουν την σκοταδιστική νοοτροπία τους και το σπέρμα της παγκόσμιας καταστροφής. Ο πόλεμος έχει ήδη αρχίσει. Το παγκόσμιο σενάριο είναι ζώα εναντίον ζώων και στο τέλος κερδίζει ο Χάζαρος Γερμανοεβραίος. Όμως αυτή την φορά δεν παίζουν για λεφτά οι τσιφούτηδες. Τα λεφτά τα έχουν μαζέψει όλα. Τώρα ήρθε η στιγμή να δρέψουν ζωές και να εγκαθιδρύσουν την βασιλεία του απόλυτου σκοταδιού που ονειρεύονταν αιώνες.


Τους μωχαμέτηδες δεν τους θέλω στα πόδια μου. Αυτό δεν πάει να πεί ότι θα τους πολεμήσω για να εξυπηρετήσω τα συμφέροντα άλλων. Όσο βρίσκονται στις μπουρδελοχώρες τους και γαμιώνται μεταξύ τους δεν με ενοχλούν καθόλου κι ούτε πρόκειται να πάω εκεί να τους ενοχλήσω. Όμως στη χώρα μου με ενοχλούν μόνο και που περιφέρονται άσκοπα. Περισσότερο όμως από αυτούς με ενοχλούν αυτοί οι ψευδέλληνες αριστεροί και χριστιανοί που τους φέρνουν, τους περιθάλπτουν, τους σπιτώνουν και τους νομιμοποιούν. Όταν σκοπεύουν να κάνουν την χώρα μου μπουρδέλο όπως τις δικές τους δεν πειράζει να δοκιμάσουν λίγο από Ξενηλασία και Κρυπτία. Όμως μαλάκες μου δεν σας σώζει ούτε ο Έλεος (μην με ρωτήσει κανένας ποιος είναι αυτός).

Επειδή δεν βλέπω να έχετε πάρει χαμπάρι τίποτα, θα το πώ και αλλιώς: Όλοι κοράκλες κάνετε και καλά κάνετε. Από την άλλη όμως οι μωχαμέτηδες στέλνουν μόνο πούτσες εδώ. Κάντε την γαμημένη σούμα σε μουνιά και πούτσες και θα καταλάβετε ποιους θα έχετε γαμπρούς σε μερικά χρόνια. Οι Αλβανοί θα είναι περιζήτητοι σας πληροφορώ. Τις κόρες σας θα τις γαμούν οι σκούροι, τα λουστρίνια και οι αραπάδες.


Σας βλέπω να υποδέχεστε τους συμπεθέρους από το Πακιστάν και την Αίγυπτο και να παίζετε στα γόνατά σας τους μικρούς Σωκραλήδες ( Από το Σωκράτης και το Αλή) πριν πάνε στο τζαμί της γειτονιάς για να υποβληθούν σε περιτομή. Αυτά τα καρβουνιασμένα μπάσταρδα θα καυχιώνται ότι είναι οι απόγονοι του Λεωνίδα και του Λυκούργου. Δεν έχει περάσει από το μυαλό σας ρε χατζηκορόιδα τι σας ετοιμάζουν για μετά;

Το Κοράνι και οι φετφάδες (ερμηνείες) του, το λένε ξεκάθαρα:

Όποιος μουσουλμάνος προσηλυτίσει έστω και έναν (1) αλλόθρησκο εξασφαλίζει τους κήπους με τα τρεχούμενα νερά, τα πιλάφια και τις παρθένες. Ως μέσα προσηλυτισμού προτείνονται ακόμα και η απαγωγή και ο βιασμός όταν πρόκειται για γυναίκες άλλων δογμάτων.


“Δεν επιτρέπεται σε εσάς να παίρνετε παντρεμένη γυναίκα, εκτός κι αν την υποδουλώσετε με την δύναμη των χεριών σας” (Το Ιερό Κοράνι, Κεφάλαιο 4-24) .

“Όταν συναντάτε τους άπιστους να τους σκοτώνετε και να τους σφάζετε και να κρατάτε γερά τα δεσμά της αιχμαλωσίας τους” (Το Ιερό Κοράνι, Κεφάλαιο 47-4).

Πάει και ο χριστούλης, πάει και η γλώσσα, πάει και ο ζωτικός χώρος...

Βέβαια υπάρχουν κι άλλες λύσεις, όπως η κοινοκτημοσύνη των γυναικών που είχαν καθιερώσει για μια διετία οι Σπαρτιάτες κατά την διάρκεια του Πελοποννησιακού Πολέμου. Όταν οι ξεφτίλες Αθηναίοι έχοντας ξεμείνει από στρατό, έκαναν πολίτες τους σκλαβους και τους βάρβαρους, οι Λακεδαιμόνιοι γκάστρωσαν μεμιάς όλα τα θηλυκά της Λακωνίας και διπλασίασαν τον πληθυσμό τους.

Από όποια γωνία και να το δείτε, το μέλλον είναι κατάμαυρο. “Μέλαν” όπως το ζουμί που έπιναν οι τρελοί Δωριείς πριν ορμήξουν με τις κοπίδες στο χέρι πάνω στα στίφη των ασιατικών ακρίδων για να χύσουν βρώμικο, ανόσιο αίμα...

Τα πράγματα είναι ζόρικα αγαπητά μου πειραματόζωα. Στο παρασκήνιο τα έθνη έχουν ήδη καταργηθεί. Αυτή είναι η πικρή αλήθεια. Οι κυβερνήσεις των τελευταίων δεκαετιών σε όλα τα κράτη του κόσμου απαρτίζονται από γαμημένα κνώδαλα τα οποία πληρώνονται αδρά για να εκτελούν τις διαταγές του παγκόσμιου διευθυντηρίου. Οι κρυφοί τραπεζικοί λογαριασμοί των πολιτικάντηδων είναι τίγκα στο χρήμα το οποίο είναι αδύνατο να προέρχεται από οποιαδήποτε άλλη δραστηριότητα.

Είτε θέλουμε, είτε όχι, σύντομα θα κληθούμε να αντιμετωπίσουμε το πρόβλημα. Το οποίο δεν επιδέχεται παρά μόνο μία λύση. Την αμείλικτη σύγκρουση. Προς τα ‘κεί οδεύουμε πέρα από κάθε αμφιβολία. Για εμάς τους Έλληνες το έργο είναι γνωστό και γονιδιακά αναγνωρίσιμο. Όλοι οι εχθροί είναι αντιμετωπίσιμοι. Το πρόβλημα είναι να τελειώσουμε επιτέλους εκείνον τον γαμημένο φραπέ και να μαζευτούμε στην Αγορά.

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΠΟΔΩΣΗ : Α.Τ.
ΠΗΓΗ ΜΑΣ ΤΟ ΑΡΘΡΟ  : ΕΔΩ