12 Αυγ 2013

Φωνή της Ρωσίας: Στρατόπεδα εκπαίδευσης τρομοκρατών στην Αλβανία! Eμείς στο ELLADA ασχολούμαστε με τους Κασιδιάρηδες...



Σε μια σοκαριστική αποκάλυψη για το δίκτυο τρομοκρατών που υπάρχει στην Αλβανία προχώρησε σήμερα το ραδιόφωνο «Η Φωνή της Ρωσίας».

Το κρατικό ραδιόφωνο της Ρωσίας καταγγέλλει πως στα αλβανικά εδάφη στην Αλβανία, στο Κόσοβο και σε ένα μέρος των Σκοπίων εκπαιδεύονται τρομοκράτες.

Σύμφωνα με πηγές οι τρομοκράτες εκπαιδεύονται υπό την αιγίδα της παραστρατιωτικής οργάνωσης AKSH (Αλβανικός Εθνικός Στρατός), η οποία εμφανίζεται ως διάδοχος του UCK.

Το ρωσικό ραδιόφωνο ισχυρίζεται ότι οι τρομοκράτες, τους οποίους χαρακτηρίζει «λευκούς διαβόλους», προετοιμάζονται για Τζιχάντ σε Ευρώπη και Ρωσία.

Μάλιστα στο δημοσίευμα αναφέρεται επίσης ότι στο μέλλον η Βοσνία, η Αλβανία, το Κοσσυφοπέδιο, τα Σκόπια, η νότια Σερβία και το Μαυροβούνιο θα γίνουν ένα ενωμένο Ισλαμικό κράτος.

Σύμφωνα με τη «Φωνή της Ρωσίας», αυτή είναι η πρώτη φάση της κατάκτησης της Ευρώπης από ισλαμιστές στα πλαίσια του ισλαμικού σχεδίου ''Ευρώπη 3000''  (aftonomi.gr)

Και όπως διαβάζουμε απο το blog έσχατη ανάσχεση :



''ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΟΥΡΚΟΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ ΘΑ ΔΙΟΙΚΕΙ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ''


Διορίστηκε Τούρκος διοικητής Ταξιαρχίας στη Λάρισα


Το Ανώτατο Στρατιωτικό Συμβούλιο της Τουρκίας τοποθέτησε ως διοικητή της Ταξιαρχίας Πολυεθνικής Ευρωπαϊκής Ειρηνευτικής Δύναμης η οποία εδρεύει στη Λάρισα,τον αντιστράτηγο Χακάν Εσέρ

Η τουρκική εφημερίδα Akşam σχολιάζει πως « για πρώτη φορά Τούρκος στρατιωτικός θα διοικεί μια Ταξιαρχία σε ελληνικό έδαφος». Ο Εσέρ θα βρίσκεται στη Λάρισα από τώρα μέχρι και το 2015.Στόχος της Ταξιαρχίας είναι στα πλαίσια του ΝΑΤΟ να συμβάλλει στην ''ειρήνευση'' στα Βαλκάνια.


ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΕΔΩ - ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ/ΦΩΤΟ : Α.Τ.