Παρασκευή, 25 Οκτωβρίου 2013

Μειωμένος ο λογαριασμός κατά 21,3% στη Μύκονο, αυξημένος κατά 88,9% στου Ζωγράφου!


Αυτό διαβάσαμε στην Ελευθεροτυπία και η εγκυρότητα του ρεπορτάζ της εφημερίδας δυστυχώς για όλους μας ,δεν αμφισβητείται .

Αυτό είναι ένα από τα αποτελέσματα της επίσημης πρότασης, που έδωσε χθες στη δημοσιότητα η κυβέρνηση, για το νέο Ενιαίο Φόρο Ακινήτων, που το υπουργείο Οικονομικών επεξεργαζόταν πάνω από ένα χρόνο για να ετοιμάσει «ένα δικαιότερο και ελαφρύτερο σύστημα»!

Το δικαιότερο σύστημα λοιπόν προβλέπει εμείς οι Ζωγραφιώτες να πληρώσουμε 90% περισσότερο ,
αφού ως γνωστό εμείς οι Ζωγραφιώτες το φυσάμε το χρήμα , και στην Μύκονο να έχουν ελάφρυνση της τάξεως του 21%...

Αν στην εκδήλωση της 28ης στην πόλη μας υπάρξει εκπρόσωπος της κυβέρνησης , όπως φημολογείται , να τον ευχαριστήσουμε αφού με την αύξηση αυτή ανέβασε το πρεστίζ της πόλης μας γιατί δεν μπορεί όλη η Ελλάδα θα αναρωτιέται για να τους έκαναν αύξηση 90% στον φόρο ακινήτων εκεί στου Ζωγράφου κάτι θα ξέρουν παραπάνω στην κυβέρνηση δεν μπορεί...

Αν πάλι δεν έρθει κανένας μην ανησυχείτε. Μπορείτε να το πείτε στο δημοτικό συμβούλιο της πόλης μας που σε ποσοστό της τάξεως του 80% (όσο και η αύξηση του χαρατσιού περίπου) είναι κομματικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ και της Νέας Δημοκρατίας.

Οπότε αγαπητοί μου συμπολίτες παρακαλώ πληρώστε και μην γκρινιάζετε. Γνωρίζατε ότι μετά την απομάκρυνση από το ταμείο (βλ κάλπη) ουδέν λάθος αναγνωρίζεται και παρακαλώ μην πείτε ότι δεν ξέρατε.

Τέτοια αφέλεια στις μέρες μας είναι επιτρεπτή;

Για το zografou.net
Θανάσης Δαβαλάς

ΠΗΓΗ