Παρασκευή, 25 Οκτωβρίου 2013

Τα ίδια πρόσωπα παντού. Αυτοί που μας έφεραν το ΔΝΤ, αγοράζουν τα πάντα.

 Mιλημένες καταστάσεις..Ο Λάτσης, χρωστούσε στη Ντόιτσε Μπανκ του Εβραίου Άκερμαν την εγγυητική της ιδρύσεως της Eurobank. Ο σταλινικός Μπόμπολας είναι γνωστό ότι είναι συνέταιρος σε πολλές δραστηριότητες με την εβραική Goldman Sachs...Με χρήματα των Ελλήνων πληρώνονται τα πάντα και γι' αυτόν τον λόγο άλλωστε υπάρχουν οι μειώσεις...

Από τα χρήματα του ΔΝΤ πληρώνεται ο εβραίος Σόρος, ο εβραίος Μπάφετ ή τα διάφορα Ελληνικά ιδρύματα...των Αθηνών.... όπως ο σταλινικός Μπόμπολας με τον σοσιαλιστή Βαρδινογιάννη τον Λάτση και όσοι έχουν ελληνικά ομόλογα στην κατοχή τους, αλλά όχι ο απλός Έλληνας υπάλληλος ή συνταξιούχος. Ούτε ένα ευρώ από το ΔΝΤ δεν έχει μπει στα ταμεία των Ελλήνων. Με λεφτά των Ελλήνων υποθήκευσαν τα πάντα. Ενας λαός πετιέται στα σκουπίδια...


dogs in space.

Το 2007 η Lamda Δομή, θυγατρική της LamdaDevelopments του Ομίλου Λάτση,νοικιασε ένα μέρος του IBC και έκτοτε το χρησιμοποιεί ως «GoldenHall». Η σύμβαση είχε ισχύ για 40 χρόνια και το Δημόσιο θα εισέπραττε 350 εκατ. ευρώ. Έτσι ως ενοικιαστής η LamdaΔομή,κατέβαλε 8 εκατ. ευρώ,το έτος,δηλαδή περί τα 660000 μηνιαία. Μετά απο 15ετία προβλεπόταν αύξηση.

Η τρικομματική κυβέρνηση όμως Σαμαρά-Κουβέλη-Βενιζέλου,σκέφτηκε ότι αυτό πρέπει να "βελτιωθεί".

Έτσι ο Όμιλος Λάτση,αγόρασε ολόκληρο το Ολυμπιακό Ακίνητο IBC,με 81 εκατομμύρια για 90 ολόκληρα χρόνια. Δηλαδή 900.000 ευρώ ετήσια και για να το καταλάβουμε καλύτερα έμεις οι 'κοινοί θνητοί" 75 χιλιάρικα τον μήνα.

Αν έχετε μπερδευτεί ψάχνοντας την έκπτωση στον Λάτση και την ζημια στο Δημόσιο,σας λέμε οτι είναι της τάξης του 88.75%.Η οποία είναι μεγαλύτερη,καθώς ο Λάτσης ως νοικάρης δεν νοίκιαζε όλο το IBC,αλλά πλέον ως "ιδιοκτήτης" παίρνει το σύνολο της έκτασης των 132,2 χιλ.τ.μ.

Με το δεξί λοιπόν ξεκίνησε ο χορός των αποκρατικοποιήσεων (η΄των αξιοποιήσεων,εάν ανήκετε στους νεοφιλελεύθερους).

Και επειδή δεν ιδρώνει το αυτί κανενός,δεν μένει παρά να ευχηθούμε,καλά ψώνια σε όλους και σε όλες,στο Golden Hall και στο The Mall,της ίδιας ιδιοκτησίας.

πηγη Τρικλοποδιά...