6 Οκτ 2013

Η ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗ ΑΚΡΙΔΑ

H πραγματική θεώρηση των πραγμάτων


Όπως έχω ξαναπεί ο χρυσός είναι το θερμόμετρο της παγκόσμιας οικονομίας. Όσο ποιό ψηλά είναι η θερμοκρασία τόσο ποιό άρρωστος είναι ο οργανισμός.Οι τιμές τους όμως είναι επίσης και ο δείκτης
της πτώσης του δολαρίου.Επειδή έχω κουραστεί όμως να λέω συνέχεια στον κόσμο να αγοράσει χρυσό για να επιβιώσει, θα χρησιμοποιήσω το ασήμι και όχι μόνο, για να το παίξω και εγώ αστρολόγος και να προβλέψω το μέλλον.

Η τιμή του ασημιού σήμερα είναι κοντά στα 28 δολάρια η ουγγιά. Η τιμή του πέρσι τέτοια μέρα ήταν κοντά στα 24 δολάρια η ουγγιά. Αξιόλογη αύξηση, αξιόλογη επένδυση. Το σχέδιο και όλες οι προσπάθειες χειραγώγησης της τιμής του από τους Τραπεζίτες στην Wall Street, όπως έχω αναφέρει παλιότερα, απέτυχαν πολύ απλά από την πολύ πραγματική ζήτηση των αγορών για ασφάλεια, για ασήμι και χρυσό. Τρώγοντας τσιχλόφουσκές ποτέ κανείς δεν χόρτασε, μόνο ξεχάστηκε από την πείνα του για λίγο. Και ενώ οι παγκόσμιες οικονομίες καταρρέουν το ασήμι και ο χρυσός ανεβαίνει, το παγκόσμιο νόμισμα (δολάριο) κατρακυλάει και το φαινόμενο αυτό αρχίζει από το στομάχι.

Τι εννοώ...η τιμή του καλαμποκιού και το σιταριού και όλων των ''παραγώγων'' αυτή την στιγμή είναι κοντά στις υψηλότερες τιμές στην ιστορία τους. Το καλαμπόκι έχει πολλαπλασιαστικές επιπτώσεις, χρησιμοποιείται δηλαδή και είναι το βασικό στοιχείο για πολλές άλλες τροφές και είναι επίσης και η κύρια τροφή των βοωειδών σε όλες τις φάρμες του κόσμου. Γι’αυτό τα κρέατα έχουν ακριβαίνουν τον τελευταίο χρόνο και όχι μόνο. Το ανάλογο ακριβώς ισχύει για το σιτάρι και το ψωμί. Ρωτήστε έναν αρτοποιό και έναν χασάπη να σας πεί ακριβώς για αυτό. 

Εγώ βλέπω τις τάσεις αυτές στο χρηματιστήριο και τις συνηδειτοποιώ να επιβεβαιώνονται στην καθημερινότητα μου και μέσω των γνωστών μου. Επιπλέον και τα φρούτα και τα λαχανικα αυξήθηκαν 12% μέσα σε ένα χρόνο. Μαζί με όλα αυτά έρχεται και το πετρέλαιο, που όταν η τιμή του πετρελαίου αυξάνεται ΟΛΑ μα ΟΛΑ τα προιόντα ανεξαιρέτως αυξάνονται μαζί του.

Όλα αυτά λοιπόν είναι μόνο η οσμή του τί έρχεται. Όλες αυτές οι τάσεις δείχνουν απλά στο πού κατευθυνόμαστε. Και κατευθυνόμαστε στο συμπέρασμα που εκφράζεται ουσιαστικά με το εξής ερώτημα... Δηλαδή θα βγεί ο κόσμος σε λίγο καιρό στους δρόμους για να ζητάει φαί;



Σε ενημερώνω λοιπόν ότι ο Λευκός Οίκος ήδη προετοιμάζεται για αυτό. Τον προηγούμενο ιανουάριο ο Ομπάμα συναντήθηκε με τον Σαρκοζί στον Λευκό Οίκο και συμφώνησαν να δημιουργήσουν μία κοινή Αμερικανο-νατο-ευρωπαική στρατιωτική αντιτρομακρατική τάχατες δύναμη που θα αντιμετωπίζει τα προβλήματα βίας και επεισοδίων που θα αντιμετωπίσει τάχατες η Δημοκρατία λόγω της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης, λέει ο Ομπάμα και που αναμένονται από την άνοιξη του 2013 και μετά.


Ήδη πιλοτικές στρατιωτικές ασκήσεις αυτής της δύναμης γίνανε στο Αnchorage της Αλάσκα όπου όλως τυχαίως, όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες, στην άσκηση οι στρατιώτες αντιμετωπίζουν πολίτες που απαιτούν φαί.

http://www.shtfplan.com/headline-news/national-guard-training-for-riot-control-mass-detentions_06152010

Και ρωτάω λοιπόν, τι σταματάει τον στρατό αυτό και τους αποδεδειγμένα πλέον κατευθυνόμενους πολιτικούς, από το να στήσουν τα δικά τους σικέ βίαια επεισόδια ανά τον κόσμο, όπου ο αρχικός κόσμος θα είναι κατευθυνόμενος και βαλτός στο να κατεβεί στους δρόμους ζητώντας φαί, όπου μαζί τους πολύ γρήγορα θα κολλήσει και ο υπόλοιπος κανονικός πεινασμένος κόσμος, που κάνει κρά αυτήν την στιγμή για να ξανακατεβεί επιτέλους στους δρόμους και να σπάσει μούτρα και όπου αναπόφευκτα θα δημιουργήθούν πιό βίαια επεισόδια από πρίν και όπου ο καλός αυτός στρατός εν τέλει θα αναγκαστεί πλέον να επιβάλλει την τάξη και να προστατεύσει την ''Δημοκρατία μας'', όπως ακριβώς είχε πεί και ο Ομπάμα το 2011 και όπως έχει αρχίσει ήδη να γίνεται.

Φανταστείτε λοιπόν αύτο το interactive σκέτς - σκηνικό να στήνεται σε διάφορες πόλεις της Αμερικής, της Ευρώπης και της Ελλάδας και τα κανάλια φυσικά να το καλύπτουν πλήρως.

Τι θα τους σταματήσει μετά από το να επιβάλλουν στρατιωτικό νόμο;

Έχουν ήδη τις τέλειες μαριονέτες - πολιτικούς στα χέρια τους οι οποίοι δέν έχουν καμία τσίπα για να ανακοινώσουν ένα τέτοιο πράγμα στον κόσμο και που τότε θα έχουν αποκτήσει πλεόν μέσω αυτού του σχεδίου, όλα τα λογικά επιχειρήματα για μια τέτοια ανακοίνωση. Η οργάνωση Unified Quest 2011 συστάθηκε συγκεκριμένα στην Αμερική για να αντιμετωπίσει την επικείμενη κατάρρευση του δολαρίου. Παρακαλώ δείτε το παρακάτω:



Το δολάριο όπως έχω ξανά-χίλιο-αναφέρει είναι θέμα χρόνου από το να σταματήσει να είναι το παγκόσμιο αποθεματικό νόμισμα λόγω της συνεχούς μειούμενης αξιοπιστιας του. Ήδη απο τις 25/01/2012 το Ιράν δέχθηκε να πουλήσει πετρέλαιο στην Ινδία και να εισπράξει χρυσό και όχι δολάρια και το ίδιο θα γίνει με την Ρωσία, την Κίνα αλλά και την Τουρκία και γι’αυτό το Ιράν είναι στην μπούκα από την Αμερική και το Ισραήλ παγκοσμίως και θα είναι όσοι άλλοι αφομοιώσουν την φυγή από το δολάριο σε χρυσό.


Και έτσι κατά πάσα πιθανότηττα μέσω στρατιωτικού νόμου θα κατασχεθεί ο χρυσός σε όλη την Αμερική και θα δημιουργηθεί ένα νέο νόμισμα βασισμένο στο standard του χρυσού, ενώ η Κίνα, η Ινδία και το Ισραήλ θα χρησιμοποιεί τα υπόλοιπα χαρτονομίσματα - fiat currencies για να υποδουλώνουν όλον τον κόσμο. Αυτή είναι η ατζέντα της ελίτ των Τραπεζιτών παγκοσμίως. Είναι θέμα χρόνου οι συζητήσεις όλων μας να αρχίσουν να περιστρέφονται γύρω από το ότι δεν έχουμε λεφτά ούτε για να αγοράσουμε φαγητό για τα παιδιά μας και το πώς έπρεπε όλοι να καταφέυγαμε το νωρίτερα δυνατό στον χρυσό και το ασήμι. Ο χρυσός και το ασήμι και τα λεγόμενα <παράγωγα> είναι ένα από τα απόλυτα εφόδια επιβίωσης της επερχόμενης ακρίδας.

Ένα ρητό λέει, ο χρυσός είναι τα χρήματα των βασιλιάδων. Το ασήμι είναι τα χρήματα των κυρίων. Η ανταλλαγή εμπορευμάτων είναι τα χρήματα των αγροτών. Το χρέος είναι τα χρήματα των σκλάβων.

Να θυμόσαστε ότι κάθε νόμισμα είναι τόσο ισχυρό όσο η οικονομία παρέχει μέσα για εξαργύρωση αυτού. Τα μετρητά στην τσέπη σας δεν είναι τίποτα άλλο παρά κουπόνια χρέους, χωρίς πραγματικό αντίκρυσμα που διασκορπίστηκαν, των ύπο πτώχευση τραπεζών, παγκόσμιων συνομοσπονδιών, κρατικών οικονομιών και κυβερνήσεων. Οι τράπεζες ανέκαθεν λειτουργούσαν αποκλειστικά και μόνο υπέρ των συμφερόντων των δυνάμεων πάνω από αυτές και όχι κάτω από αυτές.

Εξελίσσεται τα τελευταία χρόνια μπροστά στα μάτια ολων ένας παγκόσμιος νομισματικός πόλεμος μεταξύ οικονομιών που στο τέλος ο νικητής του θα είναι αυτός που θα έχει στην κατοχή του το μεγαλύτερο απόθεμα σε χρυσό, σε πηγές ενέργειας, σε ακίνητα και οτιδήποτε είναι το πραγματικό χρήμα και όχι σε ομόλογα, μετοχές, χαρτονομίσματα και οτιδήποτε τέλοσπάντων θεωρείται περιουσία που αποδίδεται σε χάρτινη μορφή. Δέν χτυπάνε και χαιραγωγούν τυχαία τόσο βάναυσα τα προαναφερθέντα.

Παρατηρήστε, ενημερωθείτε και μιμηθείτε τίς κινήσεις που κάνουν τα μεγαλύτερα ιδρύματα, τράπεζες, κράτη και σοβαρές οικονομίες του κόσμου, στον βαθμό που μπορείτε και σας αναλογεί. Αυτοί ξέρουν καλύτερα από εσας, εχούν τρισεκατομμύρια λόγους παραπάνω από εσάς για να φοβούνται, να προστατεύονται και να διασφαλίζονται.

Follow the money and you shall reach the earthly truth.

Αυτή είναι η μοναδική πραγματική αλήθεια για τους μετρημένους στα δάχτυλα των δύο χεριών που πραγματικά ελέγχουν το δέντρο, το δάσος, την πεδιάδα, το χωριό, την πόλη, την πρωτεύουσα, το κράτος, τις διάφορες ενώσεις αυτών, τα φαινόμενα, τις εξελίξεις, την πορεία, την τύχη και την κατάληξη των πραγμάτων.

ΒΑΣΙΛHΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΕΔΩ
ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ/ΦΩΤΟ : Α.Τ.


ΥΓ.-Α.Τ.
Άλλο ένα πιθανό σενάριο.Δεν το υιοθετούμε απαραίτητα αλλά αξίζει,κατα τη γνώμη μας να μελετηθεί,με βάση τα όσα έχουν γίνει μέχρι σήμερα στις Η.Π.Α. αλλά και τα...ταξιδάκια ''εκμάθησης'' των πολιτικών της Ευρώπης στη χώρα του δολλαρίου...