Τρίτη, 15 Οκτωβρίου 2013

Εκείνοι που έκαναν την de jure Αναγνώριση του Ισραήλ to 1990 , είναι AYTOI που μας ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ…. ΤΥΧΑΙΟ;;; ΓΙΑΤΙ ο Αντρέας Παπανδρέου ΑΡΝΙΟΤΑΝ πεισματικά να ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ de jure το Ισραήλ, παρ’όλο που ήταν ΜΙΣΟΣ ΕΒΡΑΙΟΣ;;; Τί ΦΟΒΟΤΑΝ;


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:Οι εβραίοι ΠΙΕΖΑΝ τον Ανδρέα:

  • 1. ΠΡΩΤΑ να ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ de jure το Κράτος του ΙΣΡΑΗΛ (στο 0:43)
  • 2. και μετά, να καταργήσει το θρήσκευμα από τις ταυτότητες !!!

ΜΕ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ ΤΗΝ ΑΘΩΩΣΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ….. (ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ)

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΡΟΛΟΣ των ΕΒΡΑΙΚΩΝ Οργανώσεων (ΕΓΧΩΡΙΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ):

  • ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ τους ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ,
  • Να τους ΚΡΑΤΑΝΕ στο ΧΕΡΙ και μετά…
  • Να ΤΟΥΣ ΕΚΒΙΑΖΟΥΝ, ΖΗΤΏΝΤΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑΤΑ!

Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ. Δεν αναγνώρισε το Κράτος του Ισραήλ de jure, και δεν κατηργησε το θρήσκευμα στις ταυτότητες. Και στο τέλος ΑΘΩΩΘΗΚΕ…
ΨΕΥΔΗ ΔΙΛΗΜΜΑΤΑ του έριξαν οι ΕΒΡΑΙΟΙ, αλλά δεν τσίμπησε!

Η ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΓΙΝΕ αργότερα, ΤΟ 1990…

Παρότι ΓΙΟΣ ΕΒΡΑΙΑΣ ( της Σοφίας Μινέϊκο) και ΕΓΓΟΝΟΣ ΕΒΡΑΙΟΥ ΑΡΧΙΜΑΣΩΝΟΥ ( Ζίγκμουντ Μινέίκο) το “Μασωνικό” κηδειόσημο του Μινέϊκο έχει γυρίσει σε όλα τα μπλόγκ, σίγουρα το έχετε δεί ….

Ο ΑΝΤΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΤΡΕΟΥ ΑΡΝΙΟΤΑΝ ΠΕΙΣΜΑΤΙΚΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ.

ΓΙΑΤΙ;;

Γιατί ΗΞΕΡΕ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕ

ΣΗΜΑΙΝΕ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΟΥΣ ΑΡΠΑΓΕΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ

ΟΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑΠΟΙΟΣ ΟΜΩΣ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΕΠΑΙΣΧΥΝΤΗ ΑΥΤΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΚΑΙ ΤΙ ΘΕΣΗ ΚΑΤΕΧΕΙ ΣΗΜΕΡΑ;


Αυτοί τα λένε, όχι εμείς… Να τι γράφουν στην ιστοσελίδα του ΚΙΣ (Βίκτωρ Ισαάκ Ελιέζερ):ο σύνδεσμος εδώ : kis.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=676:2011-12-20-07-49-43&catid=49:2009-05-11-09-28-23 (είναι ανενεργός, κάντε copy-paste σε μηχανή αναζήτησης για να τον ενεργοποιήσετε)

Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ έκανε την ΕΠΙΣΗΜΗ (de jure) ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ του Ισραήλ, ως ΚΡΑΤΟΥΣ απο την Ελλάδα!
Ο Παπανδρέου αρνιόταν πεισματικά να τους ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ το Κράτος, και αποκαλούσε τους Ισραηλινούς ΝΑΖΙ….

Ο Παπούλιας πηγαινοερχόταν… Ο Μητσοτάκης το κατάφερε το 1990…Με ποιό Υπουργό Εξωτερικών; Γιατί δεν τον αναφέρουν οι ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΟΥ ΚΙΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥΣ;;;;;;; Ποιός είναι;Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ, ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ!

Το Μαιο του 1990 ήταν ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ, και έκανε την αναγνώριση του Ισραήλ… Το 1991 ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΕ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ, με τα σκουφιά του και με τα ΟΛΑ του… και ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ…

Δείτε τί λέει ο πρωτεργάτης της αναγνώρισης του Ισραήλ Δημοσθένης Κωνσταντίνου, Πρέσβυς ε.τ. και τι ΣΤΕΝΟΤΑΤΗ συνεργασία είχε με το ΣΑΜΑΡΑ για να προετοιμάσει την αναγνώριση του Ισραήλ, στον κάτωθι σύνδεσμο: (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΦΡΙΞΤΕ)


Είναι το ακριβές ιστορικό της διαδικασίας….

Αξίζει να προσέξουμε ότι στο τέλος ΟΛΩΝ αυτών των διαπραγματεύσεων, παρ όλο που ο Κωνσταντίνου “ΣΚΙΣΤΗΚΕ” να κάνει όλη την προεργασία για την ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ, δεν τον Συμπεριέλαβαν στα “Μετέπειτα” Αλισβερίσια…. Και του Έμεινε ΠΙΚΡΙΑ... Ίσως γι αυτό έγραψε αυτό το κείμενο…. Για να αναγνωριστεί ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ποιός δούλεψε τόσο σκληρά γι αυτή την υπόθεση…

Εκείνος και ο ΣΑΜΑΡΑΣ…. Εκείνο τον άδειασαν, ενώ ο Σαμαράς έγινε ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ… Εκείνος δεν πήρε τίποτα… Δεν ήταν “δικός” τους φάινεται, απά τον έβαλαν να κάνει το ΧΑΜΑΛΙΚΙ. Τον ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑΝ και μετά τον ΠΕΤΑΞΑΝ…. σαν στυμένη λεμονόκουπα!

Τι άφέλεια… ίσως απο φιλοδοξία και μόνο να οργάνωσε ο κος Κωνσταντίνου αυτό που αρνιόταν ΠΕΙΣΜΑΤΙΚΑ να δώσει στους ΕΒΡΑΙΟΥΣ ο ΠΑΠΑΝΤΡΕΟΥ….

ΟΙ ΓΥΠΕΣ ΕΙΧΑΝ ΔΗΛΩΣΕΙ ΤΙΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ για την ΕΛΛΑΔΑ, σε ένα “ΤΥΧΑΙΟ” ΛΑΘΟΣ που υπήρχε στο Κείμενο της Ισραηλινής ΔΗΛΩΣΗΣ όπως αναφέρει ο Κωνσταντίνου:

“Ήσαν τόσες οι προσπάθειές μου για την αποδοχή του περιεχομένου όλων των Δηλώσεων από τους Ισραηλινούς….ώστε δεν πρόσεξα, και κανείς δεν πρόσεξε, ότι στο προοίμιο αλλά και στο κείμενο της ισραηλινής εθνικής Δήλωσης αναγράφεται « Τhe Hellenic Republic of Greece » (!).”

Η “Λανθάνουσα” Γλώσσα λέει ΠΑΝΤΑ την ΑΛΗΘΕΙΑ…

Η “Ελληνική Δημοκρατία της Ελλάδας”μεταφράζεται ΑΥΤΟΛΕΞΙ….. Γιατί υπάρχει και άλλη “Δημοκρατία της Ελλάδας”, που δεν είναι Ελληνική στο ίδιο χώρο;;;

Μήπως εννοούσαν το Μεγάλο Ισραήλ ας πούμε;;;;

Μήπως τη “Βόρεια Μακεδονία”;;;;
ΑΠΟ το 1990….. είχαν αρχίσει τη “Διγλωσσία” οι Ισραηλινοί….

Και καταλήγει ΑΦΕΛΩΣ ο Δημοσθένης Κωνσταντίνου, Πρέσβυς ε.τ. : “…. προτιμούσα διακαώς την 21η Μαΐου για να ενθυμούμαι πάντοτε ότι η υπογραφή της αναγνώρισης συνέπιπτε με την ημέρα των γενεθλίων μου!”

Αυτοί είναι οι “πρωτεργάτες” του ΞΕΠΟΥΛΗΜΑΤΟΣ στο ΣΙΩΝΙΣΜΟ

Κατάλαβαίνουμε τα Γκοήμ; ΣΑΜΑΡΑΣ, ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ, ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ...

Τα ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ ΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ του πρέσβη, ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ…. Θα τα θυμόμαστε ως ΑΠΟΦΡΑΔΑ ΗΜΕΡΑ

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑTIKA: καταλαβαίνουμε γιατί ο Σαμαράς ξαναέβαλε στη Βουλή (από την ΠΙΣΩ πόρτα) τη Ντόρα Μπακογιάννη;Η κυρία αυτή (και οι επόμενες γενεές πολιτικών γόνων Μητσοτάκη) απολαμβάνουν Δια Βίου “ΑΣΥΛΙΑ” απο το Τελ Αβίβ….

Την πέταξες έξω απο τη Βουλή ΚΥΡΙΑΡΧΕ ΛΑΕ το Μάιο του 12 ( το κόμμα της Δημοκρατική Συμμαχία δεν μπήκε στη Βουλή το Μάιο 2012-Μόνο οι ΤΟΥΡΚΟΙ την ψήφισαν στη ΘΡΑΚΗ…) Και ο ΣΑΜΑΡΑΣ, την επανέφερε στη Ν. Δ., συνοπτικά, και έτσι μπήκε ΞΑΝΑ στη Βουλή τον Ιούνιο του’12

Εσύ θα τους ΒΓΑΖΕΙΣ απο τη Βουλή, ΑΥΤΟΙ θα τους ΞΑΝΑΒΑΖΟΥΝ… Αντιλαμβάνεσαι ότι η ψήφος μας ΔΕ ΜΕΤΡΑΕΙ…. Αυτό είναι το ΨΕΥΤΟΡΩΜΕ'Ι'ΚΟ!

ΠΗΓΗ


ΥΓ.
Το θέμα στην Ανάρτηση δεν ήταν ούτε το ΠΑΣΟΚ ούτε ο Αντρέας, πολλώ δε μάλλον η Δήμητρα, (είναι ΓΝΩΣΤΟ ποιοί χρηματοδοτησαν τον Αντρέα, και ποιόν χρηματοδοτουν ΤΩΡΑ…)
Το θέμα ήταν η ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΕΠΙΜΟΝΗ και το ΘΡΑΣΟΣ των ΖΙΟΝ… ΝΑ ΕΜΠΛΕΚΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΕΥΘΥΝΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ!