Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου 2013

Πήραν στο κυνήγι τους ελεγκτές του υπουργείου υγείας στην Κέρκυρα (video)


Α ρε πολιτικέ γελοίε Μπουμπούκο... ως τηλεπώλης έστω και της κακιάς ώρας, θα έπρεπε να γνωρίζεις, πως καμιά χούντα δεν κρατάει για πολύ... και σου έχουμε κάτι ... "ωραία" για μετά....


Πήραν στο κυνήγι τους ελεγκτές του υπουργείου υγείας που πήγαν να εξακριβώσουν ποιοι γιατροί και υπάλληλοι βρίσκονται στις θέσεις τους.

Η κ. Ρέα Μεσολογγίτου επόπτης του Υπουργείου Υγείας που μετά από την εντολή του υπουργού Υγειάς, βρέθηκαν στο νοσοκομείο Κέρκυρας και δέχτηκαν φραστική επίθεση από συνδικαλιστές.

Μόλις οι ελεγχτές ζήτησαν να τους εργαζόμενους, να τους δείξουν αν οι γιατροί και οι υπάλληλοι είναι στις θέσεις τους εκείνοι άρχισαν να τους φωνάζουν «δοσήλογους» και να μην τους αφήνουν να μπουν μέσα για να κάνουν τον απαιτούμενο έλεγχο.

Οι ελεγχτές τηλεφώνησαν στον Άδωνη Γεωργιάδη, παρενέβη η αστυνομία για να συνεχιστεί ο έλεγχος.

Οι ελεγκτές φοβήθηκαν για την ζωή τους όπως είπε η κ. Ρέα Μεσολογγίτου.

Παρέμβαση στο mega έκανε και ο πρόεδρος εργαζομένων Νοσοκομείου Κέρκυρας κ. Παναγιώτης Καλυβόπουλος, ο οποίος επιβεβαίωσε το γεγονός.

Ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης :

Επείγουσα ένορκη διοικητική εξέταση διέταξε ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, σχετικά με περιστατικό παρεμπόδισης του έργου ελεγκτών του υπουργείου Υγείας στο Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας.
Ο υπουργός Υγείας χαρακτήρισε το γεγονός απεχθές και δήλωσε ότι "όλοι οι εμπλεκόμενοι στην παράνομη παρεμπόδιση του ελέγχου θα τεθούν από τον ίδιο, αμέσως μετά τη διενέργεια της ΕΔΕ, σε αυτοδίκαιη αργία".


ΠΗΓΗ
ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΕΔΩ