Πέμπτη, 21 Νοεμβρίου 2013

Μετανάστευση αντικατάστασης: Μία λύση για την μείωση και γήρανση του πληθυσμού


ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ


Μετανάστευση αντικατάστασης: Μία λύση για την μείωση και γήρανση του πληθυσμού, η Ευρώπη θα έχει ανάγκη έως το 2025 από 159.000.000 μετανάστες. Αναρωτιέται κανείς, πώς θα ήταν δυνατό να γίνουν τόσο ακριβείς εκτιμήσεις για τη μετανάστευση, αν δεν ήταν ένα προμελετημένο σχέδιο . Είναι βέβαιο ότι το χαμηλό ποσοστό γεννήσεων θα μπορούσε εύκολα να αντιστραφεί μέσω των κατάλληλων μέτρων για την στήριξη των οικογενειών. Είναι εξίσου σαφές, ότι δεν είναι με τη συμβολή ξένων γονιδίων που θα προστατευθεί η γενετική κληρονομιά της Ευρώπης, αλλά ότι με αυτό τον τρόπο επιτυγχάνεται η εξαφάνισή της.

Ο μοναδικός σκοπός αυτών των μέτρων είναι να στρεβλώσει εντελώς έναν λαό, να τον μετατρέψει σε ένα σύνολο ατόμων χωρίς καμία εθνική, ιστορική και πολιτισμική συνοχή.

Εν ολίγοις, οι θέσεις του σχεδίου Kalergi ήταν και εξακολουθούν να είναι, η βάση των επισήμων πολιτικών των κυβερνήσεων που αποσκοπούν στην γενοκτονία των λαών της Ευρώπης, μέσω της μαζικής μετανάστευσης. Ο G. Brock Chisholm, πρώην διευθυντής του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (OMS), αποδεικνύει ότι έχει μάθει καλά το μάθημα του Kalergi όταν λέει: «Αυτό που σε όλους τους τόπους οι άνθρωποι πρέπει να κάνουν είναι να εφαρμόσουν τον περιορισμό των γεννήσεων και να τελούν μικτούς γάμους (μεταξύ διαφορετικών φυλών), και αυτό με σκοπό να δημιουργηθεί μια ενιαία φυλή σε ένα κόσμο που θα κατευθύνεται από μια κεντρική αρχή.

AΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΠΡΟΣ ΚΑΙ ''ΚΑΤΟΧΥΡΩΜΕΝΟ'' ΝΟΜΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ''ΑΝΤΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ''
...ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ...ΑΠΟ ΤΟΥΣ ''ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΕΣ'',ΣΦΟΥΓΓΟΚΟΛΑΡΙΟΥΣ ΧΑΡΤΟΓΙΑΚΑΔΕΣ ΤΗΣ ''Ε.Ε.'' :


Βάζουν ''μπροστά'' τους Σύρους,γνωρίζοντας το πόσο ευαισθητοποιημένοι είναι οι Έλληνες για το θέμα της Συρίας συγκεκριμένα !!
Ξεχνούν όμως οτι οι Σύριοι με ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ βρίσκονται αυτή τη στιγμή στην ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ...

Οι λάθρο που έρχονται στην Ελλάδα είναι στην πλειοψηφία τους ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΕΣ,πληρωμένοι απο τα προτεκτοράτα της νέας τάξης, ΚΑΤΑΡ και τη ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ για να μας έχουν τον ΕΛΕΓΧΟ σε περίπτωση αντίδρασης και εύκολη τη δημιουργία μιάς ''Ελληνικής άνοιξης'',στα πρότυπα της Αραβικής...ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ και ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ !!

ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ !!!!