Τετάρτη, 6 Νοεμβρίου 2013

Έξοδος από το ευρώ χωρίς ανατροπή του πολιτικού συστήματος θα είναι καταστροφή.

Μία μόνο είναι η εναλλακτική λύση και την ξέρουν οι πάντες...
Δραστική περικοπή του δημοσίου χρέους και επιστροφή στο Εθνικό Νόμισμα. Δεν υπάρχει άλλη εναλλακτική και αυτό πρέπει να το καταλάβουμε όλοι.Όλοι σχεδόν έχουν συνειδητοποιήσει ότι ο λογαριασμός δεν βγαίνει. Το λένε οι εγκυρότεροι διεθνείς οικονομολόγοι.

Το λέει το ίδιο το ΔΝΤ όταν ομολογεί ότι το χρέος δεν είναι βιώσιμο και καλεί την Ευρωζώνη να «κουρέψει» το χρέος.
Αυτό όμως δεν το συζητούν κάν οι ευρωπαϊκές ελίτ, κρυπτόμενες πίσω από τη γερμανική κυβέρνηση, η μεθοδολογία της οποίας εξυπηρετεί και τα δικά τους συμφέροντα.

Μία μόνο είναι η εναλλακτική λύση και την ξέρουν οι πάντες...

Δραστική περικοπή του δημοσίου χρέους και επιστροφή στο Εθνικό Νόμισμα. Δεν υπάρχει άλλη εναλλακτική και αυτό πρέπει να το καταλάβουμε όλοι.

Όμως τυχόν επιστροφή στο Εθνικό Νόμισμα, την οποία θα διαχειριστεί το ίδιο το σάπιο και διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα, που μας κατέστρεψε, θα είναι σκέτη τραγωδία.

Οι ζωές μας θα είναι λάφυρο στα χέρια μαυραγοριτών και κερδοσκόπων.

Έχουν λοιπόν δίκιο όσοι το υποστηρίζουν αυτό. Μόνο με ένα άλλο δημοκρατικό και ελεγχόμενο απόλυτα από την ελληνική κοινωνία και όχι από τις δυνάμεις της παγκοσμιοποίησης και των ντόπιων νταβατζήδων, πολιτικό σύστημα, θα υπάρξει απόλυτη επιτυχία του εγχειρήματος και διάσωση της χώρας και του Έθνους.

Επομένως, πριν από οποιαδήποτε σκέψη για εναλλακτική λύση, θα πρέπει να μπει ως πρόταγμα στη σκέψη μας, η δημοκρατική ανατροπή του ισχύοντος πολιτικού συστήματος.


Πέτρος Χασάπης

ΦΩΤΟ : Α.Τ.

ΣΧΟΛΙΟ Α.Τ. : ΔΡΑΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΚΟΠΗ Δ.ΧΡΕΟΥΣ Ή ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΚΑΙ ΑΚΥΡΩΣΗ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΠΟΥ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΟΙΩΣ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ;...
ΠΡΟ'Ι'ΟΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΝΟΗΣΗ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΤΟΥ ΣΙΚΑΓΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ...''ΧΡΕΟΣ'' ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΗΣ ΥΦΗΛΙΟΥ.