Τετάρτη, 6 Νοεμβρίου 2013

"Χρωστάμε στην Α.Παπαρήγα ενα μεγάλο ευχαριστώ,γιατί όντως τότε εκείνο το καλοκαίρι ( ΔΝΤ Παπανδρέου) και τώρα μπορούμε να το πούμε, προστάτευσε το ΚΚΕ τη Βουλή" -KNAT. Η ΑΛ ΣΑΛΕΧ μπορεί άνετα να μιλά μαζί τους...ακόμα και στον ενικό. Μια άνεργη Ελληνίδα ΟΧΙ. Είναι συμμορία...
ΔΕΙΞΤΕ ΜΑΣ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΥ ΜΕΝΕΤΕ...

ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΕΓΙΝΑΝ ΕΘΝΙΚΑ ΧΡΕΗ. ΦΕΡΑΜΕ ΕΝΑ ΔΝΤ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ...


Η Ελλάδα είναι θύμα "δολοφονικής" επιχείρησης και αυτό είναι που ανησυχεί τους "δολοφόνους". Φοβούνται μήπως κάποιος ξετυλίξει το "μίτο" της ιστορίας και τους αποκαλύψει.

Πάνω από διακόσια δισεκατομμύρια ευρώ "χρεώθηκε" ο ελληνικός λαός για τις τράπεζες τού Λάτση, του Βαρδινογιάννη και των άλλων διαπλεκομένων, οι οποίοι επί χρόνια και με τις "ευλογίες" της συμμορίας έπαιρναν χρήματα από τη διεθνή αγορά, για να τα μοιράζονται μεταξύ τους.

Αυτήν την Ελλάδα, την οποία στην κυριολεξία την "έπνιξαν" με τα χέρια τους, τώρα την φοβούνται μήπως και αντιδράσει. "Βοηθώντας" την καθημερινά με τοκογλυφικά δάνεια, φοβούνται μήπως και αντιδράσει.

Αυτήν την αντίδραση της Ελλάδας προετοιμάζονται να την αντιμετωπίσουν, εκβιάζοντάς την με Εμφύλιο.

Στήνουν "σκηνικό" εμφυλίου, για να μπορούν ανά πάσα στιγμή να εκβιάζουν και να απειλούν.

Στην αρχή θα ξεκινήσουν με το εύκολο "μέτωπο" μεταξύ γηγενών και λαθρομεταναστών και μετά θα το πάνε προς τον "εμφύλιο" ...Θα το πάνε στο "ποιος υποστηρίζει ποιον" ...Θα το κάνουν "ντέρμπι" και θα προσπαθήσουν να παρασύρουν στα πάθη τον λαό ...Θα "θυμίσουν" σε κάποιους πως είναι "αριστεροί" και δήθεν διεθνιστές και σε κάποιους άλλους πως είναι "δεξιοί" και τοπικιστές. Θα θυμίσουν σε όλους τις ιδεολογικές ή εθνικές "υποχρεώσεις" τους.

Οι "αριστεροί" θα είναι υποχρεωμένοι να ταυτιστούν με τους μετανάστες, γιατί οι "δεξιοί" —ως γνωστόν— είναι "φασίστες" ...Δουλεμένα "παραμύθια" εδώ και δεκαετίες.Αυτό μπορεί να φαίνεται δύσκολο, αλλά αυτοί διαθέτουν ανθρώπους μέσα στην Ελλάδα, για να το "παλέψουν".(ΕΑΜ Β'-ΥΔΡΟΧΟΟΣ)


ΠΗΓΗ
ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ : Α.Τ.