Τετάρτη, 11 Δεκεμβρίου 2013

Αγριεύει η κατάσταση και στη Φινλανδία ; – Πληροφόρηση των Φινλανδών για την κατάσταση στην Ελλάδα.


Στις 6 Δεκεμβρίου γιορτάζουν οι Φινλανδοί την επέτειο της ανεξαρτησίας τους από τη Ρωσία (που έγινε λίγο μετά την Οκτωβριανή Επανάσταση). Με την ευκαιρία αυτή κάθε χρόνο παρατίθεται δεξίωση “για τους εκλεκτούς” στο προεδρικό μέγαρο της Φινλανδίας, στο Ελσίνκι – δεξίωση που στοιχίζει τεράστια ποσά, γεγονός για το οποίο διαμαρτύρονται κάθε χρόνο (εδώ και 3-4 τουλάχιστον χρόνια) οι Φινλανδοί με διαδηλώσεις έξω από το προεδρικό μέγαρο.

Εφέτος η δεξίωση δόθηκε στην πόλη Tampere και τους διαδηλωτές περίμενε άγρια καταστολή, πρωτοφανής για τα δεδομένα της Φινλανδίας, με έφιππους αστυνομικούς, πολύ ξύλο, χημικά και 28 συλλήψεις. Τα Φινλανδικά «Μεγάλα κανάλια» δεν έχασαν την ευκαιρία να πουν ότι το ξύλο το … έφαγαν οι αστυνομικοί από τους (κατά τη φαντασία τους) μόνο κομμουνιστές διαδηλωτές. (Σας θυμίζει κάτι; )

Ταυτόχρονα στο Ελσίνκι, σε μια εκδήλωση διοργανωμένη με την ίδια ευκαιρία από το Κόμμα Ανεξαρτησίας IPU, ο πρόεδρος του οποίου Annti Pesonen παρευρέθηκε και μίλησε στη Συνάντηση των Αθηνών και συνυπέγραψε το κοινό ανακοινωθέν, ο Γιώργος Τσακίρογλου ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους Φινλανδούς για την κατάσταση στην Ελλάδα με τα παρακάτω λόγια :Αγαπητοί συμπολίτες γεια σας!

Η ημέρα της Ανεξαρτησίας είναι σίγουρα για την Φινλανδία, όπως επίσης και για όλα τα ανεξάρτητα κράτη, η πιο σημαντική μέρα.

Σας φέρνω λοιπόν, σύντομους χαιρετισμούς από τη χώρα μου την Ελλάδα, όπου κι εκεί θα έπρεπε να μπορούμε να γιορτάσουμε υπερήφανοι την ανεξαρτησία της. Παρ’ όλα αυτά δεν μπορούμε, διότι η χώρα όπου γεννήθηκαν η Δημοκρατία και η Ανεξαρτησία, είναι μια χώρα που έχει πλέον απολέσει και τα δύο.

Η Ελλάδα θυμίζει την Παλαιστίνη. Ο λόγος γι ‘αυτό, και το υπόλοιπο της δυστυχίας, είναι η ένταξή της στην ΕΕ και την Ευρωζώνη, για τα οποία μας είχαν υποσχεθεί λαγούς με πετραχήλια και όλου του κόσμου τα καλά.

Όμως η Ελλάδα αυτήν την στιγμή έχει χάσει την κυριαρχία της και διαλύει όλες τις δομές της, όπως την υγεία, την παιδεία, την κοινωνική ασφάλιση, τις συντάξεις κ.λπ. προκειμένου να πληρωθούν τα ψευδοχρέη.

Ο στρατός της βόρειας Ελλάδας, έχει ουσιαστικά καταργηθεί.

Αυτήν την στιγμή, υπάρχουν περίπου δυόμισι εκατομμύρια πρόσφυγες και όλο και περισσότεροι καταφτάνουν στις ελληνικές παραλίες νησιών του αρχιπελάγους.

Η ανεργία των νέων ανέρχεται στο 65%. Η υπόλοιπη ανεργία έχει φτάσει μέχρι στιγμής στο 32%.

600.000 άτομα ζουν χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα και νερό. Έχουν διακοπεί, επειδή δεν υπάρχει δουλειά και ο κόσμος δεν είναι σε θέση να πληρώσει τους λογαριασμούς.

Ως “Πρωτοχρονιάτικο Μποναμά” από την 01/01/2014 στην Ελλάδα θα τεθεί σε ισχύ νόμος που θα κατάσχει με πλειστηριασμούς τα σπίτια 400.000 οικογενειών πετώντας τους στο δρόμο, ακόμη και αν οι απλήρωτοι λογαριασμοί θα είναι μόνο 50 €

Οι άνθρωποι γίνονται όλο και φτωχότεροι, οι τραπεζίτες πλουσιότεροι και η προτεραιότητα για το χρήμα είναι πάντα για την κυβέρνηση ξεκάθαρα πάνω από τους ανθρώπους.

Συνεχείς αυξήσεις φορολογίας! Ο ένας φόρος μετά τον άλλο και ο φόρος πάνω στον φόρο είναι μία καθημερινότητα.

Με οδηγίες της ΕΕ έχουν κατακεραυνώσει τον ελληνικό λαό με 420 νέους νόμους και τροπολογίες, συνήθως περασμένοι ως «κατεπείγοντες». Νέοι νόμοι, ακόμα πιο αυταρχικοί, έρχονται.

Έτσι πλέον, το ελληνικό Σύνταγμα δεν έχει απλά καταπατηθεί, αλλά έχει γίνει στα χέρια τους κουρελόχαρτο.

Η Ελλάδα με γοργούς ρυθμούς εξαφανίζεται ως έθνος-κράτος. Κι όταν αυτό θα έχει επιτευχθεί, σειρά έχουν οι υπόλοιπες χώρες, όπως η Φινλανδία!


Γιατί επιλέγω να σας μιλήσω για την Ελλάδα την ημέρα της ανεξαρτησίας της Φιλανδίας; Διότι ίδια, πολύ εύκολα, θα μπορούσε να ήταν και η πορεία της Φινλανδίας.

Θέλω να πω, εάν η Φινλανδία θέλει να θεωρεί εαυτόν ανεξάρτητη χώρα, άλλος δρόμος από το να βγει έξω από την ΕΕ, την Ευρωζώνη και το ΝΑΤΟ δεν υπάρχει.

Ας πάρουν οι Φινλανδοί τα ηνία στα χέρια τους, πριν να είναι πολύ αργά, μόνον έτσι θα μπορέσουν να καταστήσουν την Φιλανδία ανεξάρτητη χώρα.

Η χώρα μου η Ελλάδα είναι κλινικά νεκρή, επειδή επίορκοι ​​αντιπρόσωποί της, έχουν υπογράψει μια συμφωνία με συμμορία διαβόλων.

Ξυπνήστε Φινλανδοί! Είναι καιρός να εξασφαλιστεί η ανεξαρτησία της Φινλανδίας και η συνέχεια της!

Ελσίνκι 06.12.2013
Εκφώνηση ομιλίας στα φινλανδικά: Γιώργος Τσακίρογλου
Μετάφραση: Κυριάκος Ζήσης
ΦΩΤΟ : Α.Τ.

ΠΗΓΗ