Σάββατο, 7 Δεκεμβρίου 2013

Δεκτό - κατά πλειοψηφία - επί της αρχής έγινε από την αρμόδια Επιτροπή της Βουλής το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο του υπουργείου Δικαιοσύνης.

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΕΛΛΑΔΑ


Δεκτό - κατά πλειοψηφία - επί της αρχής έγινε από την αρμόδια Επιτροπή της Βουλής το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο του υπουργείου Δικαιοσύνης.Υπέρ της αρχής του νομοσχεδίου τάχθηκαν ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, και ΔΗΜΑΡ.


Ο ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε "παρών" για ξεκάρφωμα μιας και αυτή είναι η συμφωνία με την κυβέρνηση. Το ΚΚΕ και η Χρυσή Αυγή καταψήφισαν, ενώ επιφυλάξεις εξέφρασαν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες....του εξαφανισμένου πατριώτη Καμμένου.

Άφαντο το παπαδαριό...που δήθεν ενοχλείται με τους Gay βάζοντας μπροστά γραφικούς Μητροπολίτες.


Η συζήτηση του νομοσχεδίου συνεχίζεται επί των άρθρων…Σε γονάτισαν. Σε έκλεψαν. Σου πήραν τη δουλειά. Σε απέλυσαν. Σου έκλεψαν τα όνειρα. Τώρα σου φέρνουν αντιρατσιστικά νομοσχέδια για να σιωπήσεις…

Ελληνα, αυτοί είναι οι Εφιάλτες της Ελλάδος...που σε πνίγουν κάθε μέρα.Οι εφιάλτες οι δικοί σου και του αδελφού σου και των φίλων σου, κι ολόκληρου του λαού σου. ΞΥΠΝΑ!

Διαλύουν μια χώρα για να τα βρει ΟΛΑ έτοιμα ο σταλινικός Τσίπρας! Πολυεθνικές , αλλοδαποί, φόβος και τρόμος. Μια χώρα χωρίς να διεκδικεί τίποτα....Ψυχές του Μέλλοντος, σας λιβανίζουμε με μοιρολόι σε μια χώρα ρημαδιό! Μην φοβάστε Έλληνες εθνικιστές! Δεν πρόκειται οι ''εθνικιστές'' της Βουλής να χάσουν τα προνόμιά τους....ούτε τις γκόμενές τους!....1. Ο τυποκτόνος νόμος του 1994 . 2. Ο νόμος “περί ευθύνης υπουργών”. 3. Ο νόμος περί ρυθμίσεως των χρεών των Ανώνυμων Ποδοσφαιρικών Εταιριών (ΠΑΕ). 4. Ο νόμος για εισαγωγή αλλοδαπών στις Σχολές Ενόπλων Δυνάμεων. 5. Ο νόμος περί λειτουργίας των καναλιών. 6. Υπόθεση Proton Bank 7. Ο νόμος περί…αμνηστίας υπουργών. 8. Τα ψεύδη σε βάρος του λαού. Δεν πρόκειται να χρησιμοποιηθεί ο κοινωφελής χαρακτήρας της ΔΕΗ προκειμένου να επιβληθούν χαράτσια μέσω αυτής της Επιχείρησης 9. «Ευτυχώς που υπάρχει η τρόϊκα». Μνημείο υποτέλειας ενός υπουργού 10. «Έχουμε πολλά περιθώρια για να γίνουμε Εσθονία». 11. Yπουργός πολιτισμού που διαχειρίστηκε τα πακέτα δανείων των ολυμπιακών αγώνων. 12. Aντιρατσιστικός νόμος. 13. To σκάνδαλο του PSI που διέλυσε τα ασφαλιστικά ταμεία. Δεν υπάρχει φράγκο. Η πρόκληση, η ασέβεια και ο δόλιος στόχος σε όλη τους την μεγαλοπρέπεια.....

Θέλουν να δηλητηριάσουν τις ψυχές των Ελλήνων. Έχουν λόγους.
Η ΝΔ έχει πρόβλημα.
Το ΠΑΣΟΚ είναι παρελθόν.
Με το κόμμα του Τσίπρα ως ανερχόμενη δύναμη προσπαθούν να φοβίσουν την κοινωνία. Για αυτό άλλωστε φέρνουν αντιρατσιστικούς νόμους. Με το παπαδαριό θέλουν να βυθίσουν τον λαό σε πνευματικές ενοχές. Η παράσταση με τους Gay είναι στημένη. Τα πάντα είναι μέσα στον αντιρατσιστικό! Δεν παίζει ρόλο το σύμφωνο συμβίωσης. Μιλάμε για συμμορία ολόκληρη.

Που θα πάει αυτή η ιστορία;; Την πατρίδα την κατέστρεψαν και βρίσκονται σε αδιέξοδο. Θέλουν όσο θα ξεπουλάνε τα ασημικά της χώρας ,να υπάρχει εμφυλιοπολεμική κατάσταση. Υπάρχει πίεση από τους τοκογλύφους για γενικό ξεπούλημα.


Με τον αντιρατσιστικό νόμο θα υπάρξει γενικό πογκρόμ στο διαδίκτυο ( blogs) που δεν κάθεται φρόνιμα. Ποιοι φακελώνουν τα πατριωτικά blogs για λογαριασμό του καθεστώτος ;;;


Σήψη.Οι φυσικοί απόγονοι της παρέας του Βενιζέλου. Αυτοί μας κυβερνάνε. Τους ανήκει το κράτος. Αυτός είναι ο σύγχρονος "κόπρος του Αυγείου", ο οποίος απειλεί να καταστρέψει την Ελλάδα, μετατρέποντάς την σε έναν "βόθρο" των διεθνών τοκογλύφων. .....Σαμαράδες, Παπανδρέηδες, Τσίπρες, Καραμανλήδες, Μητσοτάκηδες, Παπαρήγες. Κάπου εκεί μέσα και κάποιοι εθνικιστές....Γύρω από αυτούς χτίζονται τα γνωστά τούβλα …Τα "τούβλα", τα οποία τούς είναι χρήσιμα, για να επιβιώνουν ως καθεστώς .....Μελισσανίδηδες, Μαρινάκηδες, Παπαχελάδες, Καψήδες, Τρέμηδες....Πρετεντέρηδες ,Θεοδωράκηδες, Ψυχάρηδες, Τράγκηδες, Αναστασιάδηδες., Κουρήδες.....

ΠΗΓΗ
ΣΥΝΤΜΗΣΗ ΑΡΘΡΩΝ/ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ/ΦΩΤΟ:Α.Τ.