Πέμπτη, 19 Δεκεμβρίου 2013

Οσμή παραδικαστικού στην κυβέρνηση: Ιδού το κύκλωμα που χειραγωγεί την Δικαιοσύνη.Εγκληματική οργάνωση λειτουργεί εντος του γραφείου του Πρωθυπουργού στην οδό Ηρωδου του Αττικού


Πολύ σοβαρές αποκαλύψεις από τα “Παραπολιτικά” αφού η εφημερίδα κάνει ως πρώτο της θέμα, καταγγελίες που εμφανίζουν πρόσωπο που βρίσκεται στην καρδιά του Μεγάρου Μαξίμου να κινεί τα νήματα ενός οργανωμένου κυκλώματος που δρα στο σκοτεινό παρασκήνιο.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, πρόκειται για ένα δομημένο σύστημα που κινείται έξω από κάθε νομιμότητα και με άθλιες μεθοδεύσεις προσπαθεί να προδιαγράψει δικαστικές αποφάσεις, να «καθαρίσει» ποινικές διώξεις και να εξαφανίσει δικογραφίες, πάντοτε με σημαντικά ανταλλάγματα, «πουλώντας» υπηρεσίες σε επιχειρηματίες, εκδότες και δημοσιογράφους.

Εγκέφαλος και ιθύνων νους του κυκλώματος, που άρχισε να δρα το 2010, εμφανίζεται ένας υψηλόβαθμος κυβερνητικός αξιωματούχος, ο οποίος διαχρονικά διατηρεί στενές σχέσεις με συγκεκριμένα κλιμάκια της Ελληνικής Δικαιοσύνης.

«Αν θέλεις να καθαρίσεις κάποιον, πήγαινε σε αυτόν τον κύριο…», είναι η φράση που ακούγεται με ολοένα και μεγαλύτερη ένταση την τελευταία διετία στον προθάλαμο ισχυρών παραγόντων της πολιτικής και οικονομικής ζωής.

Ο συγκεκριμένος «κύριος», παρά το γεγονός ότι του έχει ανατεθεί από τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά νευραλγική θέση στην κυβέρνηση, δεν δείχνει να φοβάται. Αντιθέτως, διαφημίζει με τρόπο προκλητικό και απροκάλυπτο τις… υπηρεσίες του.

Η διαδρομή που ακολουθείται είναι πλέον κοινό μυστικό για τους μυημένους. Ο ενδιαφερόμενος πηγαίνει στο γραφείο του υψηλόβαθμου κυβερνητικού αξιωματούχου, εξιστορεί την όποια εμπλοκή έχει με τη Δικαιοσύνη και από κει και πέρα ακολουθείται μια σχεδόν πανομοιότυπη διαδικασία: Μέσα σε ελάχιστη ώρα, επικοινωνεί με τον ενδιαφερόμενο ο συνεταίρος του κυβερνητικού αξιωματούχου, γνωστός δικηγόρος των Αθηνών, και ζητά αμέσως ραντεβού, προκειμένου να διευκρινιστούν οι όροι και οι προϋποθέσεις για να υλοποιηθεί η «συμφωνία».

Το «deal» είναι πάντα συγκεκριμένο και προκαθορισμένο. Μία προκαταβολή με το «καλημέρα» και στο τέλος της διαδρομής ένα υψηλό τίμημα.

Το σύστημα είναι καλά οργανωμένο, αλλά πλέον έχει αρχίσει να γίνεται «talk of the town».
Δεν είναι τυχαίο ότι το τελευταίο διάστημα, στο Μέγαρο Μαξίμου φθάνουν ολοένα και περισσότερες καταγγελίες που αφορούν τη δράση του περίεργου αυτού παραδικαστικού κυκλώματος, με έδρα το Μαξίμου

Hμερομηνία δημοσίευσης: 14/12/2013

ΠΗΓΗ

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ
ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ
Δημοσθένους 110 Καλλιθέα ΤΚ 176 76
Τηλ. 210 9523901 6944 547773
ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΜΙΑ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗ ΚΑΙ
ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΑΣ
Email: sea2010dg@in.gr
15/12/2013
Προς
Τον Πρόεδρο του Αρείου Παγου
Και την Εισαγγελέα Αρείου Πάγου
Αναφορά
Εγκληματική οργάνωση λειτουργεί εντος του γραφείου του Πρωθυπουργού στην οδό Ηρωδου του Αττικού ((Μέγαρο Μαξίμου ))
Τα άτομα που πλαισιώνουν την συμμορία αυτή είναι ένας Δικηγόρος ένας υψηλόβαθμος κυβερνητικός αξιωματούχος και από ανθρώπους της δικομματικής κυβέρνησης.
Σας γνωρίζω ότι την 14 /12/2013 στην Εφημερίδα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ στην σελίδα 4 δημοσιεύετε η είδηση με θέμα Χειραγωγούν τη Δικαιοσύνη.
Αν θες να καθαρίσεις πήγαινε σε αυτόν τον κύριο.. λέγει το άρθρο.
Πρόκειται για ένα δομημένο σύστημα που κινείται έξω από κάθε νομιμότητα και με άθλιες μεθοδεύσεις προσπαθεί να προδιαγράψει δικαστικές αποφάσεις να (( καθαρίσει )) ποινικές διώξεις και να εξαφανίσει δικογραφίες πάντοτε με σημαντικά ανταλλάγματα (( πουλώντας )) υπηρεσίες σε επιχειρηματίες, εκδότες και δημοσιογράφους.
Παρακαλώ για τα νόμιμα και για αυτόφωρη σύλληψη της συμμορίας αυτής που με τις πράξεις της θίγει τον θεσμό της δικαιοσύνης και δημιουργεί στους πολίτες ότι οι δικαστικές αποφάσεις βγαίνουν κατ εντολή της συμμορίας αυτής
Παρακαλώ λάβετε γνώση.
Με τιμή
Δημήτρης Γεωργακόπουλος
Πρόεδρος ΣΕΑ Δημοσιογράφος
http://www.zougla.gr/blog/article/947494


ΠΗΓΗ