31 Ιουλ 2013

ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΧΕΙ ΧΑΡΙΣΘΕΙ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ


Μου αρέσει που όλοι σκίζονται να υπερασπισθούν :

Το όνομα Μακεδονία,την καρέκλα,το υπουργείο,το κόμμα,την Ευρώπη,την Μερκελ,τους δανειστές, το ΔΝΤ...

ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ !! ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΧΕΙ  ΧΑΡΙΣΘΕΙ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ…

ΤΟ ΑΝΗΡΤΗΣΕ ΚΑΙ Η ΕυρωπαικήΚεντρικήΤράπεζα ΤΟΥ ΝΤΡΑΓΚΙ ΤΗΣ GOLDMAN SACHS ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΚΑΙ ΣΥΜΦΟΙΤΗΤΗ ΤΟΥ ΛΟΥΚΑ...



Λουξεμβούργο: Από την Γκλάντιο στον Γιούνκερ.To σκοτεινό παρελθόν του μικροσκοπικού κράτους στο σχεδιασμό του ΝΑΤΟ, οι μυστικές υπηρεσίες και οι τράπεζες.



Λένε ότι η πτώση μιας κυβέρνησης θυμίζει σε αρκετές περιπτώσεις την μετακόμιση από ένα σπίτι: Όταν οι ένοικοι το εγκαταλείπουν, στις αποθήκες του μπορεί να ανακαλύψεις τα αποδεικτικά στοιχεία ενός βρώμικου παρελθόντος, το οποίο έκρυβαν επιμελώς για χρόνια.

Αυτό ακριβώς φάνηκε να συμβαίνει και ύστερα από την παραίτηση της κυβέρνησης του Λουξεμβούργου και του πρωθυπουργού Ζαν Κλοντ Γιούνκερ.

Η Ευρώπη συνειδητοποίησε με έκπληξη ότι στις «αποθήκες» του μικροσκοπικού κράτους υπήρχαν στοιχεία για τη σκοτεινή δράση των μυστικών υπηρεσιών της χώρας και ενδεχομένως για έναν από τους τελευταίους πυρήνες της Gladio – των διαβόητων παρακρατικών ομάδων που έστηνε το ΝΑΤΟ στην Ευρώπη μετά το τέλος του δευτέρου παγκοσμίου πολέμου.

Η κατάρρευση της κυβέρνηση επήλθε όταν μια κοινοβουλευτική επιτροπή απέδειξε με πόρισμά της ότι ο Γιούνκερ ειχε χάσει ολοκληρωτικά τον έλεγχο των μυστικών υπηρεσιών SREL (Service de Renseignement de l’État du Luxembourg). Λειτουργώντας πέρα από κάθε κυβερνητικό έλεγχο η SREL παρακολουθούσε τις επικοινωνίες κορυφαίων πολιτικών, συμπεριλαμβανομένου του ίδιου του πρωθυπουργού. Και αν αυτό είναι από μόνο του αρκετά κακό για οποιαδήποτε χώρα του κόσμου, αποκτά εντελώς διαφορετικές διαστάσεις για το μικροσκοπικό δουκάτο, το οποίο αποτελεί έναν από τους άτυπους φορολογικούς παραδείσους της Ευρώπης.


Η επιτροπή του κοινοβουλίου απέδειξε ότι ο Γιούνκερ όχι μόνο δεν είχε ενημερώσει τους εκλεγμένους αντιπροσώπους της χώρας για τη δράση των μυστικών υπηρεσιών αλλά περίμενε να παραγραφούν ορισμένα από τα αδικήματά τους πριν κινήσει οποιαδήποτε διαδικασία ελέγχου.

Οι συγκλονιστικές αποκαλύψεις όμως δεν αφορούν

30 Ιουλ 2013

Αυτή είναι η "αστυνομία συνειδήσεων" του ΣΥΡΙΖΑ στο internet.


Για να μην ξεχνιόμαστε, ιδού η αστυνομία συνειδήσεων του internet. Η πραγματικά επαγγελματική ομάδα κομμουνιστικής λοβοτομής στο facebook..στα site και στα μπλόγκς..

Δείτε το βίντεο...:

Κοιτάξτε πως παίζουν τα λεφτά (μας) οι τραπεζίτες… Βροχή τα δις.


Η τράπεζα στην οποία μπαίνει εγγυητής το Δημόσιο 4,256.6 δις για να δανείζει άλλες τράπεζες. Όταν μια τράπεζα αισχροκερδεί με δάνεια σε άλλες τράπεζες υπό την μορφή στήριξης.

ΦΕΚ 1810/25 ΙΟΥΛ. 2013

Αριθμ. 2/64729/0025 (2) Παροχή της εγγύησης του Ελληνικού Δημοσίου προς την ΕΤΕπ για δανεισμό της Παγκρήτιας Συνεταιριστικής Τράπεζας ποσού €12.500.000.

Ο ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ

Έχοντας υπόψη :

1. Τον Ν. 2322/95 (ΦΕΚ 143 Α΄), ιδίως του άρθρου 1

2. του Π.Δ. 185/2009 «Ανασύσταση του Υπουργείου Οικονομικών, συγχώνευση του Υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών με τα Υπουργεία Ανάπτυξης και Εμπορικής Ναυτιλίας, Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής και μετονομασία του σε «Υπουργείο Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας», μετατροπή του Υπουργείου Μακεδονίας − Θράκης σε Γενική Γραμματεία Μακεδονίας − Θράκης και υπαγωγή στο Υπουργείο

Εκκλησία ΑΕ : Τέλος και τα τελευταία δημόσια προσχήματα !


Ιδρυσαν 50-50 με το ελληνικό κράτος ανώνυμη εταιρεία για τη διαχείρηση της εκκλησιαστικής περιουσίας

Επιβεβαιώνουν στην πράξη τη διαχρονική συνεταιρική σχέση Κράτους - Εκκλησίας και το γεγονός ότι η χρηματοδοτούμενη από το κράτος Εκκλησία αποτελεί βασικό πυλώνα του καθεστώτος.

 Για πρώτη φορά Εκκλησία και Δημόσιο αποφασίζουν από κοινού την διαχείριση, της σε μεγάλο βαθμό αναξιοποίητης, εκκλησιαστικής περιουσίας μέσω μιας νέας εταιρείας στα πρότυπα του ΤΑΙΠΕΔ.

Η ίδρυση της νέας εταιρείας κατατέθηκε χθές Δευτέρα στη Βουλή με κοινή τροπολογία των Υπουργείων Οικονομικών και Παιδείας και θα έχει επωνυμία «Εταιρεία Αξιοποίησης Εκκλησιαστικής Ακίνητης Περιουσίας Α.Ε» (Ε.Α.Ε.ΑΠ). 

Σε πρώτη φάση μέτοχοι της εταιρείας αυτής θα είναι το ελληνικό δημόσιο και η Αρχιεπισκοπή Αθηνών που μοιράζονται τις μετοχές 50-50.

Συγκεκριμένα η εταιρεία θα έχει διάρκεια ζωής 99 έτη και μετοχικό κεφάλαιο 300.000 ευρω διαιρούμενο σε 1000 ονομαστικές μετοχές ονομαστικής αξίας 300 ευρω η καθεμία.

Στην εταιρεία δεν συμμετέχει η Εκκλησία στο σύνολο της μέσω της κεντρικής οικονομικής υπηρεσίας ΕΚΥΟ αλλά μόνο η Αρχιεπισκοπή.

28 Ιουλ 2013

Α΄ ναζιστική κατοχή της Ελλάδας, 23.04.1941 έως 12.10 1944. Β΄ ναζιστική κατοχή της Ελλάδας, 23.04.2010 έως 12.10.2013



Ο Γεώργιος Τσολάκογλου, ο Κωνσταντίνος Λογοθετόπουλος και ο Ιωάννης Ράλλης ήταν οι τρεις προδότες που υπηρέτησαν πιστά τα χιτλερικά στρατεύματα σαν "πρωθυπουργοί" στην περίοδο της Α΄ γερμανικής κατοχής από την 23 Απριλίου 1941 ( υπογραφή της άνευ όρων συνθηκολόγησης με τους Χιτλερικούς στην Θεσσαλονίκη) έως την 12 Οκτωμβρίου 1944 (αποχώρηση των Γερμανών από την Ελλάδα).

Οι Γερμανοί και οι δοσίλογοι "έλληνες" συνεργάτες τους, διέπραξαν φοβερά εγκλήματα κατά του Ελληνικού λαού αλλά ποτέ δεν λογοδότησαν μπροστά σε ένα Ελληνικό δικαστήριο. Ονομάστε το, ελληνική  "μεγαλοψυχία" ή "βλακεία" αλλά  μετά την απελευθέρωση του 1944 δεν δόθηκε η ανάλογη προσοχή και η σημασία  εκ μέρους του ελληνικού κράτους για την απόδοση δικαιοσύνης και την τιμωρία όλων των εγκληματιών πολέμου που έδρασαν επί γερμανικής κατοχής. Οι οικογένειες των δοσιλόγων και των μαυραγοριτών "ετίμησαν" την ατιμωρησία των εγκλημάτων τους ...δημιουργώντας νέες γενιές προδοτών.... Ο "υιός" Γεώργιος Ράλλης κατήργησε τα "αρχαία ελληνικά"  και διέλυσε την ελληνική γλώσσα, ο "υιός" Ηλίας Χριστοφοράκος ...αγόρασε τις συνειδήσεις, μέσω των προμηθειών της Siemens, όλου του ελληνικού πολιτικού κόσμου για λογαριασμό των  γερμανικών  συμφερόντων, ο "υιός" Παναγιώτης Πικραμμένος υπηρετεί με πάθος το "ανώτατο" γερμανικό συμφέρον ΄τοσο σαν πρωθυπουργός, όπου διοργάνωσε εκλογές, στις οποίες ακόμη και τα καθεστωτικά γίδια είχαν την δυνατότητα να ψηφίσουν, όσο και σαν δικαστής, όπου το ελληνικό σύνταγμα μετατράπηκε σε  υπηρέτη ...των γερμανικών  συμφερόντων. Ο "εγγονός" Γεώργιος Παπακωνσταντίνου παρέδωσε την Ελλάδα στη γερμανική  σκλαβιά για τα επόμενα 60 χρόνια ενώ  ο "εγγονός" του δικηγόρου-υπερασπιστή των δοσιλόγων της Α΄ γερμανικής κατοχής, Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη και ο "υιός" Κυριάκος Μητσοτάκης έγιναν με το "σπαθί" τους γκάουλάϊτερ ...στη νέα ναζιστική εποχή. Εκατοντάδες είναι τα παιδιά και τα εγγόνια των γερμανοτραφών δοσιλόγων οικογενειών της Α΄ γερμανικής κατοχής που σήμερα συνεχίζουν την οικογενειακή παράδοση ... της προδοσίας και παραμένουν πιστοί υπηρέτες του ναζισμού και των γερμανικών συμφερόντων ....

Στις 23 Απριλίου 2010 ... με την ομιλία του Γεωργίου Παπανδρέου από το Καστελόριζο, ... άνοιξε η αυλαία για την Β΄γερμανική κατοχή στην Ελλάδα. Ο Γεώργιος Παπανδρέου, ο Λουκάς Παπαδήμου, ο Παναγιώτης Πικραμμένος και ο Αντώνης Σαμαράς είναι οι νέοι πρωθυπουργοί των Γερμανών στην Ελλάδα κατά την Β΄γερμανική κατοχή ...

17 Ιουλ 2013

Ξεπούλημα δημόσιας περιουσίας μέσω διαδικτύου !


Ξεκίνησε η ηλεκτρονική δημοπράτηση της δημόσιας περιουσίας μέσω της ιστοσελίδας e-publicrealestate.gr. Σήμερα μπορείτε να αγοράσετε παραθαλάσσια έκταση 8.289,00 τετραγωνικών μέτρων στο ακρωτήριο Καλαμίτσας στην Καβάλα με τιμή εκκίνησης τα 400.000 ευρώ. Τι περιμένετε;




Του Κώστα Παπαδόπουλου

Η συγκεκριμένη ιστοσελίδα της Εταιρίας Ακινήτων Δημοσίου (ΕΤΑΔ) έχει ενταχθεί στον προγραμματισμό του ΤΑΙΠΕΔ και δημιουργήθηκε για την ηλεκτρονική δημοπράτηση με διαδικασίες fast track περιουσίας του δημοσίου. Πληροφορίες για τα προς πώληση ακίνητα βρίσκονται αναρτημένα στην σελίδα μόλις για μερικές ημέρες πριν τη δημοπράτηση η οποία εκτελείται σε μία ημέρα. Για να λάβεις μέρος απαιτείται εγγραφή που περιλαμβάνει μια σειρά από δικαιολογητικά αλλά και έγκριση από τους διαχειριστές της σελίδας.

Στα συνοδευτικά έγγραφα και στις αντίστοιχες πληροφορίες βρίσκουμε λίγα στοιχεία για

15 Ιουλ 2013

Οffshore δραστηριότητες και ο κλεμμένος πλούτος των εθνών



Οι φορολογικοί παράδεισοι είναι στην καρδιά, όχι στα όρια του συστήματος


O Μπάρακ Ομπάμα και ο Ντέιβιντ Κάμερον
στη σύνοδο του Λοχ Ερν


Η διαρκής επικαιρότητα της φοροδιαφυγής και η υποκρισία της εξουσίας.

Στις 18 και 19 του Ιούνη, σε ένα καταπράσινο θέρετρο στις λίμνες Λοχ Έρν της Βόρειας Ιρλανδίας συναντήθηκαν οι ηγέτες των G8, οι ισχυρότεροι πολιτικοί στον κόσμο. Την πρώτη μέρα εξέδωσαν την διακήρυξη της Λοχ Έρν. Πρόκειται για ένα δεκάλογο μέτρων που στόχο έχουν, σύμφωνα με τον προεδρεύοντα για τη φετινή χρονιά, πρωθυπουργό της Αγγλίας, Ντέιβιντ Κάμερον να χτυπήσουν τη «μάστιγα της φοροδιαφυγής».

Βέβαια, η εισαγωγική πρόταση της διακήρυξης, ξεκαθαρίζει πόσο αποφασισμένοι είναι όταν πλέκει το εγκώμιο στις ιδιωτικές επιχειρήσεις που οδηγούν στην ανάπτυξη, μειώνουν τη φτώχεια και δημιουργούν θέσεις εργασίας. Θα μπορούσε κάποιος να υποθέσει ότι, παρότι μπορεί να μη μοιράζονται την ίδια καχυποψία για το ατομικό κέρδος και το κεφάλαιο οι πρωθυπουργοί των ισχυρότερων κρατών, ίσως τουλάχιστον να επιδιώκουν να περιορίσουν κάπως τις ανεξέλεγκτες πολυεθνικές εταιρείες που κυβερνούν τον κόσμο.

Θα ήταν έτσι, αν ο, λάβρος κατά των φορολογικών παραδείσων, προεδρεύων της σύσκεψης, δεν ήταν ταυτόχρονα και ο ηγέτης της χώρας που συνδέεται περισσότερο με το διεθνές δίκτυο των offshore δραστηριοτήτων και αν το Σίτι του Λονδίνου δεν ήταν το ίδιο κέντρο των φορολογικών παραδείσων όλου του κόσμου.

Αλλά και ο συνοδοιπόρος του στον αγώνα, Μπάρακ Ομπάμα, επιτίθεται συχνά στους ανεύθυνους αμερικάνους εκατομμυριούχους, στους δόλιους τραπεζίτες και στις εξωτικές παραλίες των νησιών Καϊμάν, ξεχνώντας προφανώς ότι οι φοροδιαφεύγοντες μπορούν να βρουν ένα πρώτης τάξης καταφύγιο όχι κάπου στον ωκεανό, αλλά λιγότερο από δύο ώρες μακριά από την κατοικία του, στην πολιτεία του Ντέλαγουερ.

Τα blogs της βρωμιάς, οι άνθρωποι της «υπηρεσίας»


Έχουμε αναφερθεί στο κοντινό παρελθόν με άρθρο μας (δείτε το εδώ), ότι στο διαδίκτυο υπάρχει ένα στημένο παιχνίδι από διάφορα ιστολόγια, τα οποία αλλάζουν την πολιτική και ειδησεογραφική ατζέντα  παραπληροφορούν, διασυνδέονται με την άνοδο της "ακροδεξιάς"... Μιλάμε για την επιτομή στην διαδικτυακή πολιτική χειραγώγηση της πληροφορίας και τον τρόπο διάχυσης των πληροφοριών στο διαδίκτυο. Προς τούτο, είχαμε φέρει στο φως, την έρευνα του καθηγητή κου Σμυρναίου, που κατέληγε στα ανωτέρω συμπεράσματα με ασφάλεια. Σήμερα, ήρθε πάλι στην δημοσιότητα μια δημοσιογραφική έρευνα, που δημοσιοποιήθηκε στο Κουτί της Πανδώρας με τον τίτλο: "Τα blogs της βρωμιάς, οι άνθρωποι της «υπηρεσίας»"...
Ένα ιδιότυπο δίκτυο, που παίρνει τη μορφή παρακράτους και συκοφάντησης ανθρώπων, έχει αναπτυχθεί στο ίντερνετ. Εκμεταλλευόμενοι την ανωνυμία αλλά και το νομικό πλαίσιο που υπάρχει. δεκαπέντε περίπου blogs, που αλληλοσυνδέονται μεταξύ τους ως μαφιόζικο δίκτυο, χτυπάνε συγκεκριμένους ανθρώπους, κάνοντας αυτό που πρώτος θεωρητικά προσδιόρισε ο Γκαίμπελς. Συκοφαντούν συκοφαντούν, ξέροντας πως στο τέλος κάτι θα μείνει.

12 Ιουλ 2013

ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΔΕΛΦΟΣ» ΓΙΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΧΡΗΣΤΕΣ:Πως η NSA κατασκόπευε το διαδίκτυο με την συνεργασία της Microsoft



Guardian: Πως η NSA κατασκόπευε το διαδίκτυο με την συνεργασία της Microsoft

Με την αγαστή συνεργασία της Microsoft οι αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες κατασκόπευαν τους χρήστες του διαδικτύου, παρακάμπτοντας ακόμη και την κρυπτογράφηση της ίδιας της εταιρείας, όπως αποκαλύπτει σε σημερινό, αποκλειστικό της δημοσίευμα, η βρετανική εφημερίδα Guardian.

Τα αρχεία που παρείχε ο πρώην συνεργάτης των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών, Έντουαρντ Σνόουντεν, δείχνουν τον βαθμό συνεργασίας μεταξύ της Σίλικον Βάλεϊ και των μυστικών υπηρεσιών, την τελευταία τριετία και ρίχνουν φως στην έκταση του προγράμματος παρακολουθήσεων Prism που αποκαλύφθηκε από την Guardian και την Washington Post τον περασμένο μήνα.

Τα έγγραφα δείχνουν ότι:

Η Microsoft βοήθησε την NSA να παρακάμψει την κρυπτογράφηση της εταιρείας, ώστε η υπηρεσία ασφάλειας να μπορεί να παρακολουθεί τις διαδικτυακές συνομιλίες στο νέο πόρταλ Outlook.com

Η NSA είχε ήδη πρόσβαση για τα email στο Outlook.com μεταξύ των οποίων και το Hotmail

H Microsoft είχε ήδη συνεργαστεί φέτος με το FBI για να επιτρέψει στην NSA ευκολότερη