28 Αυγ 2013

Παράνομη μετανάστευση ή Αλβανο – Τουρκο - Ισλαμική εισβολή; Ποιός τους στηρίζει; Ποιός και γιατί το αφήνει να εξελίσσεται;



Αξίζει να διαβάσουμε μια ενδιαφέρουσα αναφορά στο μεταναστευτικό πρόβλημα. Μια μικρή παράγραφος από κάποιο βιβλίο είναι. Και ας αφήσουμε τους συνειρμούς να κάνουν τα υπόλοιπα:

«...Ας υποθέσουμε ότι πρόσφατα συνέβη κάτι όπως το εξής: ότι 26 εκατομμύρια άντρες, γυναίκες και παιδιά έφτασαν ξαφνικά και απροσδόκητα στα λιμάνια της Ν. Υόρκης, της Βοστόνης, της Φιλαδέλφειας και της Βαλτιμόρης. Ας υποθέσουμε ακόμη ότι αυτοί οι απειράριθμοι επισκέπτες λιμοκτονούσαν, ήταν απένταροι, δεν είχαν κανένα περιουσιακό στοιχείο εκτός από τα ρούχα που φορούσαν, ότι τα κορμιά τους καλύπτονταν από βρώμα και παράσιτα και τους είχε ρημάξει ο τυφοειδής πυρετός και η ευλογιά. Ας φανταστούμε ότι αυτά τα 26 εκατομμύρια ανθρώπων εξαρτώνταν απόλυτα από την φιλανθρωπία των Αμερικανών για άμεση εξασφάλιση τροφής, στέγης και ιατρικής φροντίδας. Ας φανταστούμε ότι εξαρτώνταν απόλυτα από την Αμερική όσον αφορά τη δυνατότητα να χτίσουν τις εστίες τους και να εξασφαλίσουν τα προς το ζειν για την υπόλοιπη ζωή τους...»

Θα μπορούσε να είναι η «απόλυτη σύγκριση» με αυτό που ζει η Ελλάδα σήμερα μ’ αυτό το απίστευτο κύμα Παράνομης Μετανάστευσης.

Θα μπορούσε να έχει γραφτεί σήμερα για την Ελλάδα.

25 Αυγ 2013

ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟΤΗΤΑ MADE BY US-RAEL,Mr.SOROS,BROOKINGS & CO


Muslim invaders are rioting and destroying Athens, Greece while the Bolshevik EU blames Greek authorities.

An example of how the so-called human rigths activists are trying to destroy the Greek culture and Hellenic race.


NOTE: BBC stands for Bolshevik Broadcasting Corporation. The video started with "mainly muslim protesters" but there were ONLY muslims protesting so the word 'MAINLY' was there to appease the illegal aliens.





ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟΤΗΤΑ MADE BY US-RAEL & Mr.SOROS
,ΜΕ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΑΝΟΧΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΩΝ ΚΑΘΑΡΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΕΒΡΑ'Ι'ΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ 7ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΤΗΣ ΨΕΥΤΙΑΣ,ΤΗΣ ΒΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΑΛΥΣΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΟΙΧΕΙΟΥ.


ΠΕΣ ΟΧΙ ΜΕ ΠΥΓΜΗ ΚΑΙ ΘΑΡΡΟΣ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΝΟΜΟ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ
ΟΙ ΑΡΧΙΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΑ ''ΣΤΑ ΤΕΣΕΡΑ'' ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ!

ΠΕΣ ΟΧΙ ΣΤΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΠΡΟΤΟΥ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ''ΤΕΛΙΚΗ ΛΥΣΗ'' ΤΩΝ ΜΕΡΚΕΛΙΣΤΩΝ ΦΕΝΤΕΡΑΛΙΣΤΩΝ !

Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ Η ΓΗ ΤΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΟΙΚΟΠΕΔΑΚΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΠΡΟΣΤΥΧΟΥ ΑΘΕΟΥ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΗ.

ΑΝΤΙΣΤΑΣΟΥ ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗΣ Ε.Ε. ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΗΣ ΛΙΣΣΑΒΩΝΑΣ !

ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΩΡΑ


ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ :

Βουλγαρία: Η «Βαλκανική Άνοιξη»


Το πολιτικό κατεστημένο αδυνατεί πλέον να διαχειριστεί την οργή για το «success story» του ΔΝΤ και της ΕΕ



Τα μέσα ενημέρωσης μπορεί να θυμούνται τον χειμώνα που πέρασε σαν την περίοδο των κοινωνικών εξεγέρσεων στην Βραζιλία, την Τουρκία και την Αίγυπτο. Μια άλλη εξέγερση όμως, που παραμένει στη σκιά της διεθνούς επικαιρότητας, διεκδικεί πλέον τα σκήπτρα της μακροβιότερης κοινωνικής αναταραχής. Εκατοντάδες χιλιάδες Βούλγαροι διαδηλωτές βρίσκονται σε διαρκή αντιπαράθεση με το σύνολο του πολιτικού κατεστημένου της γειτονικής χώρας από τις αρχές του 2013. Ακόμη και οι υψηλές θερμοκρασίες και οι καλοκαιρινές διακοπές δεν αποτέλεσαν αφορμή για ένα μορατόριουμ στις σχεδόν καθημερινές διαδηλώσεις και συγκρούσεις με την αστυνομία – όπως συμβαίνει σε αρκετές χώρες της Μεσογείου και ιδίως της Βαλκανικής χερσονήσου.

Μόλις πριν από ένα μήνα μάλιστα οι κινητοποιήσεις των πολιτών οδήγησαν και πάλι σε βίαιες συγκρούσεις με την αστυνομία όταν χιλιάδες διαδηλωτές υποδέχθηκαν με πέτρες και αυγά τα λεωφορεία που φυγάδευαν τους έντρομους υπουργούς και βουλευτές από το κοινοβούλιο στη Σόφια. Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις επιτέθηκαν στους διαδηλωτές προκειμένου να ανοίξουν ένα διάδρομο διαφυγής για τους δεκάδες πολιτικούς και δημοσιογράφους που είχαν μείνει για ώρες αποκλεισμένοι στο κτίριο ύστερα από τη συζήτηση για τον προϋπολογισμό.

Βλέποντας πλέον ότι η λαϊκή δυσαρέσκεια απειλεί το σύνολο του πολιτικού σκηνικού, όπως αυτό διαμορφώθηκε τις τρείς τελευταίες δεκαετίες, η κυβέρνηση καταφεύγει όλο και συχνότερα σε απειλές προς κάθε κατεύθυνση. «Είναι πλέον δύσκολο να βρίσκουμε λύσεις μέσα στο πλαίσιο του Συντάγματος» δήλωσε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του κοινοβουλίου Μιχαϊλ Μίκοβ αφήνοντας ανοιχτά πολλά ενδχόμενα για ακόμη πιο δυναμική απάντηση στους διαδηλωτές

Ο «παράγοντας» Σόρος

Κεντρικό ρόλο στην κυβερνητική προπαγάνδα εναντίον των διαδηλωτών παίζει η περίφημη θεωρία περί της εμπλοκής του πάλι ποτέ κερδοσκόπου και νυν «μέγα φιλάνθρωπου» Τζορτζ Σόρος στην εξέγερση. Φιλοκυβερνητικά μέσα ενημέρωσης αφήνουν να διαρρεύσει εδώ και εβδομάδες ότι πίσω από τις μαχητικές διαδηλώσεις κρύβεται μια ακόμη από τις λεγόμενες «πολύχρωμες επαναστάσεις», που έχει χρηματοδοτήσει ο Αμερικανο- ουγγρικής καταγωγής μεγιστάνας. Με αυτό τον τρόπο η κυβέρνηση εμφανίζεται να μάχεται για το συμφέρον του βουλγαρικού λαού εναντίον ενός ισχυρού, ξένου παράγοντα ο οποίος καιροφυλακτεί για να «κατακτήσει» οικονομικά και πολιτικά τη χώρα. Υπό αυτό το πρίσμα οι διαδηλωτές παρουσιάζονται ως ένα μειοψηφικό κομμάτι της κοινωνίας, προερχόμενο αποκλειστικά από τα μεσαία και ανώτερα στρώματα της κοινωνίας, το οποίο έχει πολύ ισχυρότερους δεσμούς με «κέντρα εξουσίας» στην Ουάσινγκτον, το Λονδίνο και τις Βρυξέλλες.

Οι εξελίξεις των τελευταίων μηνών όμως δίνουν μια εντελώς διαφορετική εικόνα για τα πραγματικά αίτια αλλά και τους δρώντες σε αυτή τη μικρογραφία αραβικής Άνοιξης που συγκλονίζει τη Βουλγαρία.

23 Αυγ 2013

ΚΙ ΑΛΛΟΙ ΛΑΟΙ ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥ Δ.Ν.Τ. ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΑΛΗΞΗ ΕΙΧΑΝ : ...ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΟΤΑΝ...ΠΛΕΟΝ ΤΟΥΣ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΟΛΑ......ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ... ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ...

ΛΕΝΕ ΨΕΜΑΤΑ...

ΑΠΟ ΤΟ 1980 ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΡΙΞΕΙ ΤΗΝ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΡΙΣΗ Μ'ΕΜΑΣ,ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ: ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ, ΝΕΡΟ, ΚΕΡΔΟΦΟΡΕΣ ΔΗΜ. ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΡΙΞΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΟΝ ΦΑΥΛΟ ΚΥΚΛΟ ΤΗΣ ΚΑΤΑΡΕΥΣΗΣ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ Ο ΓΑΠ.

Η ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΠΛΕΟΝ ΤΙΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΟΤΑΝ ΠΛΕΟΝ ΤΗΝ ΕΙΧΑΝ ΣΤΕΓΝΩΣΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ...

ΞΑΝΑΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ:



Και δεν ειναι μονο η Αργεντινή στην ίδια μοιρα μ'εμας, το Μεξικό και άλλοι λαοί θύματα του ΔΝΤ, την ιδια ακριβως κατάληξη είχαν... ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΟΤΑΝ...ΠΛΕΟΝ ΤΟΥΣ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΟΛΑ...

ΣΑΣ ΑΦΙΕΡΩΝΩ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ

Η Φρύνη, ξεσκεπάζει τους... ΑΝΕΛ! "Η Ελλάδα μπορεί να επικαλεσθεί “δημοσιονομική αδυναμία” (State of Necessity) και να σωθεί "



Κάποια στιγμή,αποφάσισα να κάνω ενα τεστάκι.
Ετσι λοιπόν άρχισα να στέλνω στους προδότες
της Βουλής,άρθρα με σημαντικό περιεχόμενο και
στοιχεία,για να δω,αν θα τα αξιοποιήσουν,με τις
αναγκαίες επερωτήσεις.
Ούτε ένας δεν βρέθηκε και φυσικά,το περίμενα.
Ετσι όμως,θα είχα επιχειρήματα,για να τους
ξεσκεπάσω. Αυτό λοιπόν κάνω τώρα.

----- Original Message -----
From: FRINI
To: aneksartitoi.ellines.blog@gmail.com
Sent: Tuesday, August 21, 2012 9:42 PM


Η Ελλάδα μπορεί να επικαλεσθεί δημοσιονομική αδυναμία (State of Necessity) και να σωθεί


Πέρα από την τρομοκρατία που ασκείται στους Έλληνες για το ενδεχόμενο «χρεωκοπίας» της Ελλάδας, επιστροφής στη δραχμή κλπ., η ουσία είναι ότι ενώ η στάση πληρωμών αποτελεί ρεαλιστικό ενδεχόμενο, δεν φαίνεται να υπάρχει καμία σοβαρή προετοιμασία της Ελλάδας για να την αντιμετωπίσει, εάν χρειαστεί. Η γενική παραπληροφόρηση – τηλεοπτική και μη – συσκοτίζει την κατάσταση ακόμη περισσότερο. Ο κόσμος ακούει «στάση πληρωμών» ή «χρεωκοπία» και φαντάζεται τα χειρότερα.Η αλήθεια είναι όμως, ότι ακόμη και εάν ένα κράτος κηρύξει στάση πληρωμών προς τους δανειστές του (αυτό εννοεί ο όρος «χρεωκοπία» κράτους), το κράτος εξακολουθεί να έχει στη διάθεσή του χρήματα από φόρους για πληρωμές των βασικών του λειτουργιών. «Στάση πληρωμών» ή «χρεωκοπία» κράτους στη διεθνή οικονομική αργκό δεν σημαίνει ότι το κράτος δεν έχει καθόλου χρήματα, αλλά ότι το κράτος παύει να εξυπηρετεί τα δάνειά του. Άσχετα από το επιθυμητό ή μη μιας στάσης πληρωμών των ελληνικών δανείων, η Ελλάδα πρέπει να προετοιμαστεί για μια τέτοια περίπτωση, για τον πολύ απλό λόγο ότι το ενδεχόμενο αυτό γίνεται όλο και πιο πιθανό. Πώς όμως θα πρέπει να χειριστεί μια τέτοια κατάσταση;

Αυτό που δεν μας λένε : State of Necessity

Επιμελώς αποκρύπτεται στην Ελλάδα από όλους ότι το διεθνές δίκαιο αναγνωρίζει σε ένα

22 Αυγ 2013

ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ,ΨΕΥΤΕΣ,ΑΡΡΩΣΤΟΙ ΚΑΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΙ





Μ'ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΟΙ ''ΣΥΜΜΑΧΟΙ'' ΚΑΙ ''ΦΙΛΟΙ'' ΜΑΣ ΝΑ ΕΔΡΑΙΩΣΟΥΝ ΤΟ ΣΙΩΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΑΜΑΧΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΤΗΝ ΜΑΡΤΥΡΙΚΗ ΣΥΡΙΑ.

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ.ΟΠΩΣ ΣΤΟ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΥΝ,ΜΕ ΤΑ ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΦΑΓΕΣ ΤΩΝ ΠΛΗΡΩΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΛΟΜΠΥ ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΩΝ & ΑΔΕΛΦΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ,ΝΑ ΚΑΜΨΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑΝ ΧΗΜΙΚΑ ΟΠΛΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΑΜΑΧΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΣΣΑΝΤ ΓΙΑ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥΣ.

ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΖΗΤΑΜΕ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΓΝΩΜΗ ΣΤΟΝ ΗΡΩ'Ι'ΚΟ ΛΑΟ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ,ΓΙΑΤΙ Η ΕΠΤΑΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΑΛΗΤΟΠΑΡΕΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΩΝ ΔΟΣΙΛΟΓΩΝ,ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ,ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΚΑΙ ΟΣΟΥΣ ΤΙΣ ΜΕΘΟΔΕΥΟΥΝ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΙΩΠΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΤΟΥΣ,ΟΠΩΣ ΕΜΑΘΑΝ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΔΕΛΦΟΥΣ ΜΑΣ ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΒΟΥΣ !

ΖΗΤΑΜΕ ΑΚΟΜΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΥΝ ΤΑ Μ.Μ.Ε. ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΤΗΡΟΥΝ ΣΙΓΗ ΙΧΘΥΟΣ ΓΙΑ ΟΣΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ ΚΑΙ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ,ΜΕ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΗΝ ''ΑΡΑΒΙΚΗ ΑΝΟΙΞΗ'' ΜΕ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΕΒΡ(ΩΠ)Α'Ι'ΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ,ΤΟΥ SOROS ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΓΩΝ ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ''ΕΠΕΝΔΥΤΩΝ''...

ΖΗΤΑΜΕ ΤΕΛΟΣ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ''ΦΟΡΕΙΣ'' ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΠΑΓΓΕΛΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ,ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΚΩΦΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ,ΦΟΒΟΥΜΕΝΟΙ ΤΗΝ ΑΞΙΟΛΥΠΗΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ''ΥΠΟΣΤΑΣΗ'' ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΑΚΡΑΤΟ ΠΛΟΥΤΙΣΜΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ.

ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΩΡΑ

20 Αυγ 2013

Αντιρατσιστικός νόμος... χάρη στα ζώα επιβιώνουν τα κτήνη







Εβραίοι και Ναζί σε νέες συνεργασίες.

Νέες μπίζνες τα συνεταιράκια.

Καθημερινά πλέον βλέπουμε τη χρησιμότητα που έχει η Χρυσή Αυγή για την παραπαίουσα Μεταπολίτευση ...Αποδεικνύεται —χωρίς καμία αμφιβολία— ως το πολυτιμότερο "εργαλείο" των δωσίλογων της εποχής του Μνημονίου. Άλλες φορές με τις βρισιές, άλλες φορές με τις σφαλιάρες και άλλες φορές με τα "κουμπούρια", καταφέρνουν και δίνουν τροφή" στα ΜΜΕ των δωσίλογων. Αποσπούν την προσοχή του κόσμου από τα πραγματικά προβλήματα και δίνουν στους προδότες απρόσμενες "πάσες" σε ένα "παιχνίδι", το οποίο θα έπρεπε να είναι ήδη χαμένο γι' αυτούς. Τους δίνουν τη δυνατότητα να ελίσσονται εκεί όπου θα έπρεπε να έχουν εγκλωβιστεί σε αδιέξοδο.

Η Χρυσή Αυγή με τη λειτουργία της λειτουργεί σαν σωσίβιο γι' αυτούς ...Μια συμμορία προσώπων, η οποία απλά αναμασά "δυνατά" στη Βουλή αυτά, τα οποία λέει ο κόσμος στον δρόμο δίνει το "άλλοθι" σε όλους τους προδότες της Βουλής να παριστάνουν τους "δημοκράτες" ...Μια ομάδα αγραμμάτων, η οποία απλά βάζει τη "μαγκιά" του πεζοδρομίου στα βουλευτικά έδρανα. Εξαιτίας της Χρυσής Αυγής, άνθρωποι, οι οποίοι θα έπρεπε σήμερα να τρέμουν την ώρα που θα λογοδοτήσουν στον λαό για τα εγκλήματά τους, βγαίνουν στα μπαλκόνια και παριστάνουν τους "ήρωες" της Δημοκρατίας. Αυτήν τη χρησιμότητα μπορεί να την καταλάβει κάποιος, αν προσπαθήσει να φανταστεί τη σημερινή Βουλή χωρίς τη Χρυσή Αυγή ...Να τη φανταστεί χωρίς αυτό το "εργαλείο".

Σε ποια κοινωνική εκδήλωση

19 Αυγ 2013

Από την Αλβανία μέχρι την Αίγυπτο, ο Ελληνισμός ξεριζώνεται και στην θέση του έρχεται το σκοτάδι, η μισανθρωπία, ο φασισμός και η θηριωδία.Στην κοιτίδα του, ο Ελληνισμός εξοντώνεται για άλλη μία φορά από ένα εθνοκτόνο κράτος που απλώς συνεργεί στο έγκλημα. Εάν ο Ελληνισμός θέλει να επιβιώσει, οφείλει να ακολουθήσει τον δρόμο του Κολοκοτρώνη. Τον άδολο πατριωτισμό, την ανιδιοτέλεια, την παλληκαριά. Όλοι οι άλλοι δρόμοι, ειδικά αυτοί που οδηγούν στον διχασμό ας κλείσουν. Δεν υπάρχει περιθώριο για “ανοησία”, ιδεοληψία ή φανατισμό. Όποιος διχάζει τους Έλληνες, πρέπει να εξοντωθεί, εάν θέλουμε πραγματικά να επιβιώσουμε. Ειδ’ άλλως μας περιμένει ο δρόμος του ’22, του ’45 και του ’74.


Παραστρατιωτικές ομάδες, με την κάλυψη της Δημοτικής αρχής, άδειασαν το Ναό με το πρόσχημα της είσπραξης παλαιών χρεών της ελληνικής ορθόδοξης Εκκλησίας - Έντονη αντίδραση από το υπουργείο Εξωτερικών (;)

Σκηνές αγριότητας σε βάρος κληρικών έλαβαν χώρα την Παρασκευή στον ιερό Ναό των Εισοδίων της Θεοτόκου στην πόλη Πρεμετή στην Αλβανία.




«Η Πρεσβεία μας και οι Προξενικές μας Αρχές στη χώρα έχουν λάβει οδηγίες να παρακολουθούν εκ του σύνεγγυς το ζήτημα». (Σχ.: Αυτό θεωρεί η εφημερίδα "Έντονη αντίδραση από το υπουργείο Εξωτερικών";)

ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ...

Σε τρεις μήνες από τώρα - μετά από προσφορά 100 ετών (!) προς την Πατρίδα - ΚΑΤΑΡΓΕΙΤΑΙ το Α' Σώμα Στρατού στην Κοζάνη. «Καληνύχτα Δυτική Μακεδονία, καληνύχτα Κοζάνη…», δήλωσε στους κατοίκους της ο (τελευταίος) διοικητής του...


ΣΕ ΘΕΣΗ ΜΑΧΗΣ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ! ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΤΑΡΓΟΥΜΕ ΜΟΝΑΔΕΣ ΚΙ ΕΞΑΘΛΙΩΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ!


ΒΟΜΒΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΟΥ Α' ΣΩΜΑΤΟΣ ΣΤΡΑΤΟΥ ΥΠΟΣΤΡΑΤΗΓΟ ΝΤΖΙΜΑΝΗ: "ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ… ΑΝ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΝΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ…"!!!



Ο τουρκικός στρατός για πρώτη φορά μετά το 1974 παίρνει στον Έβρο επιθετική διάταξη. Οι κύριες μονάδες του 3ου και 5ου Σώματος Στρατού μεταφέρθηκαν περίπου 50 χλμ ανατολικότερα, μακριά δηλαδή από την γραμμή προκάλυψης.

Στην πρώτη γραμμή έχουν παραμείνει λίγες μονάδες και μεθοριακοί φρουροί. Η κίνηση αυτή μπορεί να μοιάζει ακίνδυνη, στην πραγματικότητα όμως δεν είναι. Οι κύριες μονάδες μεταφέρθηκαν στα μετόπισθεν διότι πιθανότατα προετοιμάζονται για ανάληψη επιθετικών ενεργειών στον Έβρο. Εξοπλιστικές δραστηριότητες των Τούρκων που είναι ειδικά στοχευμένες για τον Έβρο αυξάνουν στο έπακρο αυτή την πιθανότητα επίθεσης εκ μέρους των.

Αναλυτικότερα οι εξοπλιστικές δραστηριότητες είναι οι εξής:

13 Αυγ 2013

Oι ΗΠΑ στοχεύουν στην αποσταθεροποίηση της Αιγύπτου και ενδεχομένως στην καταστροφή της... Υπάρχει μόνο ένας τρόπος αντίστασης σε αυτή την επικείμενη γενοκτονία: όλοι οι λαοί της Μέσης Ανατολής, ανεξάρτητα από θρησκεία ή εθνικότητα, πρέπει να ενωθούν και να αντισταθούν στην στηριζόμενη από τον Σιωνισμό καταστροφή των εδαφών τους


πηγή Press TV

έχουν οι ΗΠΑ βάλει στόχο την αποσταθεροποίηση και καταστροφή της Αιγύπτου;

Ο πρόσφατος διορισμός του διοργανωτή ομάδων θανάτου Robert Ford ως πρέσβη των ΗΠΑ στην Αίγυπτο, αυτό καταδεικνύει.

Ο διορισμός του Ford στέλνει ένα σαφές μήνυμα: οι αμερικανοί πολιτικοί θέλουν να καταστρέψουν την Αίγυπτο με τον ίδιο τρόπο που κατέστρεψαν το Ιράκ και τη Συρία - με τη χρήση τάγματων θανάτου και false-flag (ψεύτικη ταυτότητα - προβοκάτσια) τρομοκρατία για να υποκινήσουν εμφύλιο πόλεμο.

Σύμφωνα με τον καθηγητή Διεθνών Σπουδών Michel Chossudovsky, ο Robert Ford συνεργάστηκε με τον διαβόητο εγκληματία πολέμου John Negroponte για να εφαρμόσει την... «επιλογή Σαλβαδόρ» στο Ιράκ το 2004. ο Chossudovsky γράφει: η 'Σαλβαδόρ επιλογή' είναι ένα τρομοκρατικό μοντέλο των μαζικών δολοφονιών από τάγματα θανάτου με τη χορηγία των ΗΠΑ. εφαρμόστηκε για πρώτη φορά στο Ελ Σαλβαδόρ (από Negroponte) στο απόγειο της αντίστασης κατά της στρατιωτικής δικτατορίας, με αποτέλεσμα κατ 'εκτίμηση 75.000 θάνατοι".

Η Αίγυπτος σήμερα, όπως και το Ελ Σαλβαδόρ του 1980, βιώνει μια ακμή της αντίστασης ενάντια στη στρατιωτική δικτατορία. και η στρατιωτική δικτατορία της Αιγύπτου (όπως η χούντα του 1980 του Ελ Σαλβαδόρ), έχει ήδη καταφύγει στη μαζική δολοφονία αντικυβερνητικών ακτιβιστών. ο Ρόμπερτ Φορντ, ένας ειδικός στην οργάνωση πολιτικών μαζικών δολοφονιών, θα βοηθήσει το αιγυπτιακό καθεστώς στη σφαγή χιλιάδων ειρηνικών διαδηλωτών;

Όχι, τα πράγματα είναι πολύ χειρότερα

12 Αυγ 2013

Φωνή της Ρωσίας: Στρατόπεδα εκπαίδευσης τρομοκρατών στην Αλβανία! Eμείς στο ELLADA ασχολούμαστε με τους Κασιδιάρηδες...



Σε μια σοκαριστική αποκάλυψη για το δίκτυο τρομοκρατών που υπάρχει στην Αλβανία προχώρησε σήμερα το ραδιόφωνο «Η Φωνή της Ρωσίας».

Το κρατικό ραδιόφωνο της Ρωσίας καταγγέλλει πως στα αλβανικά εδάφη στην Αλβανία, στο Κόσοβο και σε ένα μέρος των Σκοπίων εκπαιδεύονται τρομοκράτες.

Σύμφωνα με πηγές οι τρομοκράτες εκπαιδεύονται υπό την αιγίδα της παραστρατιωτικής οργάνωσης AKSH (Αλβανικός Εθνικός Στρατός), η οποία εμφανίζεται ως διάδοχος του UCK.

Το ρωσικό ραδιόφωνο ισχυρίζεται ότι οι τρομοκράτες, τους οποίους χαρακτηρίζει «λευκούς διαβόλους», προετοιμάζονται για Τζιχάντ σε Ευρώπη και Ρωσία.

Μάλιστα στο δημοσίευμα αναφέρεται επίσης ότι στο μέλλον η Βοσνία, η Αλβανία, το Κοσσυφοπέδιο, τα Σκόπια, η νότια Σερβία και το Μαυροβούνιο θα γίνουν ένα ενωμένο Ισλαμικό κράτος.

Σύμφωνα με τη «Φωνή της Ρωσίας», αυτή είναι η πρώτη φάση της κατάκτησης της Ευρώπης από ισλαμιστές στα πλαίσια του ισλαμικού σχεδίου ''Ευρώπη 3000''  (aftonomi.gr)

Και όπως διαβάζουμε απο το blog έσχατη ανάσχεση :

Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΣΗΜΙΤΗΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΑ…


"Χαμογελάτε" άνεργοι Έλληνες, για να έρθουν οι τουρίστες.....like Thailand...."Χαμογελάτε" στα ξενοδοχεία του εκσυγχρονισμού. "Χαμογελάτε" αλλοδαποί-πρώην λάθρο....όλη η Ελλάδα μια παραλία...


Κορίτσια στην Ταϊλάνδη περιμένοντας Γερμανούς τουρίστες…

Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΣΗΜΙΤΗΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΑ……


Τα ζώα που μας κυβερνάνε όλα αυτά τα γνωρίζουν και μας "δουλεύουν". Όταν στηρίζεσαι στον τουρισμό για να φας ένα κομμάτι ψωμί, είναι θέμα χρόνου η εθνική υποτέλεια και η κοινωνική παρακμή....είναι θέμα χρόνου η εκπόρνευση σε μια χώρα ρημαδιό. Όλα εκεί καταλήγουν, όταν θέλεις να επιβιώσεις χωρίς να εργάζεσαι πραγματικά. Όταν θέλεις να επιβιώσεις χωρίς να παράγεις τίποτα.... Όταν βασιλεύει η αθλιότητα και η φτώχεια αυτοί που σε οδήγησαν σε αυτή την κατάσταση θα σε τσακίσουν.

Πάντα με το άλλοθι των επενδύσεων θα ξεπουλάνε τα πάντα, προσπαθώντας να μας πείσουν ότι αυτό εκτός από θεμιτό είναι ταυτόχρονα και υποχρεωτικό μιας και χρωστάμε τα πάντα….εεε δεν είναι και "κακό να δίνεις κώλο"..."δεν είναι κακό να παραδίδεσαι στους τουρίστες των δανειστών".....δουλειά αναζητάς και το lifestyle δεν πέθανε. Άλλωστε, συμπάθεια αγοράζεις όπως συμπάθεια αγοράζουν και οι τουρίστες...

Ποιος ενδιαφέρεται για τις γνώσεις σε μια αποικία;;; Ποιος ηλίθιος θα ασχοληθεί με εθνικές ανεξαρτησίες;;;
Αυτό που μετρά είναι το κέρδος...το κέρδος του καλοκαιριού έστω και για 3 μήνες δίπλα στους φτωχομπινέδες ξενοδόχους του καθεστώτος Σημίτη που σου ρήμαξαν την ζωή....με απίστευτες αρπαχτές. Δεν έχει καθόλου πλάκα. Γιατί;; Τραγικό παράδειγμα είναι η Κρήτη με τους "καμένους" τουρίστες! Η Κρήτη που μπήκε στο στόχαστρο της pax hebraica...εδώ και καιρό.

Κανένα μέρος του κόσμου δεν άκμασε με τον τουρισμό. Αντίθετα πολλά καταστράφηκαν. Τα παραδείγματα πολλά....



"Ευτυχώς" που υπάρχει και ο "χρυσοφόρος" τομέας των τουριστικών υπηρεσιών,που πήρε σάρκα και οστά επι Σημίτη....σωστά;; Πως αλλιώς θα δουλεύαμε το πόπολο....

ΠΗΓΗ

11 Αυγ 2013

ΒΟΜΒΑ: ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΑΤΑΚΑΛΟΚΑΙΡΟ Η ΑΝΑΚΡΙΤΡΙΑ ΑΠΑΛΑΣΣΕΙ ΤΟΥΣ ΜΑΝΔΑΡΙΝΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΣΤΑΤ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΒΑΡΑΘΡΩΣΕ ΤΗ ΧΩΡΑ-ΑΠΟΘΕΩΣΗ ΤΖΕΦΡΙ ΚΑΙ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ-ΠΡΟΚΛΗΣΗ


ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ! ΣΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, ΕΙΣΤΕ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΟΥΞΕ ΣΤΟΡΥ ΤΟΥ ΡΗΜΑΔΟΚΡΑΤΟΥΣ ΤΩΝ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΩΝ.


ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΡΊΤΡΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ;


ΜΕ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΗΣ ΑΠΑΛΛΑΣΣΕΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΣΤΑΤ

 
ΖΗΤΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ


Με τυπικές κλήσεις κατά των κατηγορουμένων Γεωργίου, Μολφέτα και Ξενάκη της ΕΛΣΤΑΤ , περάτωσε την κυρία ανάκριση η κα Έλενα Πεδιαδίδη 5η Ειδική Ανακρίτρια του Πρωτοδικείου Αθηνών στις 18-7-2013 και δεν τους κλήτευσε και ούτε ζήτησε απολογίες των κατηγορουμένων για την ασκηθείσα ποινική δίωξη για τις πράξεις: 1) ψευδούς βεβαιώσεως κατά συναυτουργία σε βάρος του Δημοσίου υπό την ιδιαζόντως επιβαρυντική περίσταση της ιδιαιτέρως μεγάλης αξίας του αντικειμένου του εγκλήματος (άρθρα 45, 242 §§3-1 ΠΚ σε συνδυασμό με άρθ 1 Ν 1608/1950) και 2) της παράβασης καθήκοντος κατ΄εξακολούθηση (άρθρα 13 α, 263 α , 98, 259 ΠΚ).

9 Αυγ 2013

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΚΑΡΑΖΙΤΣ-παγκόσμια αποκλειστικότητα : ''Οι Γερμανοί διέλυσαν την χώρα μου…''



ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

ΡΑΝΤΟΒΑΝ ΚΑΡΑΤΖΙΤΣ


''Γερμανική πολιτική ο διαμελισμός της χώρας μου''

ΣΤΟΝ ΧΡΗΣΤΟ ΧΑΛΑΖΙΑ για τα Επίκαιρα


Στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο της Χάγης συνεχίζεται η δίκη του Ράντοβαν Κάρατζιτς, με στόχο τη διερεύνηση της αλήθειας για την περίοδο του πολέμου στη Βοσνία. Μια αλήθεια που έχει αργήσει πολύ να έρθει στο φως ώστε να αποδοθεί δικαιοσύνη με βάση τα πραγματικά στοιχεία. Από τη δίκη αυτή απουσιάζουν βασικοί μάρτυρες ή και κατηγορούμενοι, οι οποίοι θα έπρεπε να βρίσκονται δίπλα του, στο εδώλιο, και αυτοί είναι οι ξένοι πολιτικοί που σχεδίαζαν και αποφάσιζαν και οι στρατηγοί που εφάρμοζαν τις εντολές τους για τη βίαια διάλυση της Γιουγκοσλαβίας. Πολλοί απ’ αυτούς έχουν αποδημήσει εις Κύριον, όπως ο Αμερικανός πρώην υφυπουργός Εξωτερικών Ρίτσαρντ Χόλμπρουκ, και άλλοι όπως οι Κροάτες, οι Βόσνιοι, οι Κοσοβάροι και οι Μουσουλμάνοι είτε δεν πέρασαν την πόρτα του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου είτε αθωώθηκαν με συνοπτικές διαδικασίες.

Όταν παρουσιάστηκε ενώπιον του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου στις 31 Ιουλίου 2008 ο Ράντοβαν Κάρατζιτς εξέφρασε φόβους για τη ζωή του, έχοντας υπόψη και το θάνατο από παθολογικά αίτια του Σλόμπονταν Μιλόσεβιτς ενώ ήταν υπό κράτηση στη Χάγη. Στη διάρκεια της δίκης ο Κάρατζιτς ζήτησε να κλητευθούν μια σειρά μαρτύρων που ήταν από τους πρωταγωνιστές της εποχής εκείνης. Μεταξύ άλλων, αιτήθηκε να κληθεί ο Αμερικανός πρώην πρέσβης στα Ηνωμένα Έθνη και μετέπειτα υφυπουργός Εξωτερικών των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής, μακαρίτης πλέον, Ρίτσαρντ Χόλμπρουκ, με τον οποίο είχε υπογράψει τη συμφωνία για τη Βοσνία. Ο Χόλμπρουκ έφυγε ξαφνικά από τη ζωή λίγο μετά την έναρξη της δίκης. Η συμφωνία αυτή δεν ήταν «προσωπική», όπως αναφέρει ο Κάρατζιτς, ήταν συμφωνία με τις ΗΠΑ, η οποία δεν τηρήθηκε από την πλευρά τους.

«Η συνάντηση αυτή έγινε τον Ιούνιο. Μου είπε ότι η συμφωνία δεν ήταν προσωπική μαζί του, αλλά με την κυβέρνηση Κλίντον. Ζήτησα να την υπογράψουμε και να τη συνυπογράψει ο Μιλόσεβιτς. Η συμφωνία έφτασε στον Μιλόσεβιτς για υπογραφή, αλλά δεν μου επεστράφη από τον Χόλμπρουκ. Όταν του τη ζήτησα, μου είπε: “Ράντοβαν, γιατί ζητάς υπογραφές όταν η μεγαλύτερη δύναμη του κόσμου σου δίνει εγγυήσεις;”. Εγώ έκανα αμέσως αυτά που συμφωνήσαμε. Στις 19 Ιουλίου 1996 παραιτήθηκα και έκτοτε δεν έκανα ξανά καμία πολιτική δήλωση, ούτε και εμφανίστηκα επίσημα. Στην προεδρία με αντικατέστησε η Μπιλιά Πλάβιτς…».

Η δίκη του Κάρατζιτς ξεκίνησε το 2008 με στόχο να έχει τελειώσει το 2010, που έληγε τυπικά η λειτουργία του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου για τα εγκλήματα πολέμου στην πρώην Γιουγκοσλαβία. Συνεχίζεται όμως μέχρι και σήμερα.

«Ευχαριστώ τους Έλληνες»


Η συνέντευξη αυτή δόθηκε μετά από μακροχρόνια διαδικασία επαφών και διαπραγματεύσεων με τους υπευθύνους του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου και υπό την εφαρμογή των αυστηρών ειδικών κανόνων που διέπουν την «επικοινωνιακή» πολιτική του Δικαστηρίου.