30 Σεπ 2013

Η Cosco και τα λιμάνια.Η κυβέρνηση Σαμαρά χάρισε το ΦΠΑ στους μεγαλοεισαγωγείς στις ΕΟΖ της Ελλάδας.


Είναι συχνές οι αναφορές, σχετικά με την αναγκαιότητα ξένων επενδύσεων στην Ελλάδα, έτσι ώστε να ξεπερασθεί η κρίση – η ύφεση και η ανεργία καλύτερα, αφού αυτά είναι τα μεγάλα μας προβλήματα.

Η θέση μας είναι ότι, πριν από όλα πρέπει να επενδύσουν οι Έλληνες – αφού δεν είναι δυνατόν να αναζητάμε ξένους επενδυτές, όταν εμείς οι ίδιοι δεν επενδύουμε, κυρίως λόγω της αστάθειας του φορολογικού πλαισίου, της γραφειοκρατίας, της διαφθοράς κοκ


Εκτός αυτού, πριν αναζητήσουμε νέες επενδύσεις, θα πρέπει να «συγκρατήσουμε» τις υφιστάμενες – τις δικές μας εταιρείες δηλαδή, αφού όλο και περισσότερες «μεταναστεύουν» στο εξωτερικό, πιθανότατα επειδή αδυνατούν να ανταπεξέλθουν απέναντι στο διεθνή ανταγωνισμό, έχοντας την έδρα τους στην Ελλάδα.

Ανεξάρτητα όμως από αυτά, οι ξένες επενδύσεις είναι προφανώς ευπρόσδεκτες και θα πρέπει να επιδιωχθούν με κάθε τρόπο – όχι όμως με κάθε θυσία ή με δυσανάλογο κοινωνικό κόστος, όπως συμπεραίνει δυστυχώς κανείς, διαβάζοντας τα παρακάτω:

“Στο λιμάνι της Νάπολης δραστηριοποιείται η σημαντικότερη ναυτιλιακή εταιρεία της Κίνας, η COSCO, η οποία κατέχει τον τρίτο μεγαλύτερο στόλο στον κόσμο” γράφει ο R.Saviano. “Έχει αναλάβει τη διαχείριση του μεγαλύτερου τερματικού σταθμού κοντέινερ, σε κοινοπραξία με την MSC – η οποία κατέχει το δεύτερο μεγαλύτερο στόλο στον κόσμο και εδρεύει στη Γενεύη” συνεχίζει ο Ιταλός.

“Ελβετοί και Κινέζοι ενώθηκαν σε κοινοπραξία και αποφάσισαν να επενδύσουν στη Νάπολη το μεγαλύτερο μέρος των επιχειρήσεων τους……Θα έπρεπε να διευρύνουμε υπερβολικά τη φαντασία μας, για να προσπαθήσουμε να αντιληφθούμε πως είναι δυνατόν το εύρος της κινεζικής παραγωγής να αποτίθεται στο κατώφλι του ναπολιτάνικου λιμανιού.

Τα προϊόντα έχουν πολλές υπηκοότητες – υβριδικές και νόθες. Τα μισά γεννιούνται στην κεντρική

28 Σεπ 2013

Δηλαδή τώρα που μπήκε φυλακή η Χρυσή Αυγή, “ΞΕΒΡΩΜΙΣΕ” ο Τόπος;


ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ τα ΔΥΟ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΚΟΜΜΑΤΑ (ΝΔ ΠΑΣΟΚ) που ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΟΥΝ (γιατί άραγε;) να κλείνουν φυλακή ένα άλλο (ΧΑ) ως Εγκληματική Οργάνωση; Γιατί ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ να λειτουργούν ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ; Γιατί η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ του ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ καθεύδει;

ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ
ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΤΑ ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΟΥΝ


ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ τόλμησε να κάνει καταγγελία στην Εισαγγελία ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ, για την ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΩΝΤΩΝ (……) κομμάτων, ΠΑΣΟΚ και ΝΔ…

💥 Ο στρατηγός Γεώργιος Αϋφαντής κατέθεσε καταγγελία στον Αρειο Πάγο ζητώντας την ΑΝΑΣΤΟΛΗ της λειτουργίας των κομμάτων ΝΔ και ΠΑΣΟΚ ΒΑΣΕΙ του ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ.

Σύμφωνα με την απόφαση του Γερμανικού Δικαστηρίου (ΕΙΡΗΝΟΔΙΚΕΙΟ του ΜΟΝΑΧΟΥ) που κατεδίκασε τον Χριστοφοράκο:

ΤΑ ΔΥΟ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΩΝΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΑΣΟΚ ΝΔ ΔΩΡΟΔΟΚΗΘΗΚΑΝ...

Η ΑΠΟΦΑΣΗ του ΕΙΡΗΝΟΔΙΚΕΙΟΥ ΤΟΥ ΜΟΝΑΧΟΥ, είναι ήδη αμετάκλητη.

Συνεπώς, ΟΛΕΣ οι συμβάσεις που υπέγραψαν ΠΑΣΟΚ και ΝΔ είναι ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ.


Απεφάνθη το Γερμανικό δικαστήριο: «Διοχετεύσατε χρήματα σε ΠαΣοΚ και ΝΔ»

Υπήρξε συμφωνία με τους ταμίες των κομμάτων και διοχετεύθηκαν ποσά στην Ελβετία μεταξύ Αυγούστου και Οκτωβρίου 2004.

Το πλήρες κείμενο του Δικαστηρίου (Ειρηνοδικείο Μονάχου) εδώ

ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ, σε ανάλογη περίπτωση, απαγορεύτηκε η συμμετοχή στις εκλογές κομμάτων που είχαν καταδικαστεί για υποθέσεις δωροδοκίας.

ΕΔΩ στην ΕΛΛΑΔΑ; Είδατε εσείς καμία δίωξη; Τί έπρεπε να είχε γίνει;


Σύμφωνα με το Σύνταγμα:

ΙΣΟΤΗΤΑ ΖΗΤΑΜΕ: Να συλληφθούν οι κατηγορούμενοι βουλευτές για ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ!


Να είστε σίγουροι πως η εντολή των συλλήψεων των βουλευτών της Χρυσής Αυγής, ήρθε από την Τρόικα και δεν ήταν απόφαση του Σαμαρά.... Είναι η νέα αποχαύνωση και ο εξαγνισμός των φασιστών που μας κυβερνούν !



  • Mην ξεχνάμε ότι κατηγορούμενοι για ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ είναι και πάρα πολλοί βουλευτές της Βουλής από το 2012, κακούργημα που είναι επίσης διαρκές και συνεπώς έπρεπε να είχαν κι αυτοί συλληφθεί προ πολλού.

Πριν έναν χρόνο σας είχαμε γράψει ότι η υπόθεση της μήνυσης του ιατρού κ. Αντωνίου, δεν είναι μια «χαμένη υπόθεση» όπως έσπευσαν αρκετοί να προεξοφλήσουν!

Είναι αλήθεια ότι, μιλώντας με πολλούς παράγοντες όταν κατατέθηκε η μήνυση για «ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ» κατά του συνόλου των βουλευτών που ψήφισαν το μνημόνιο, μας «βομβάρδιζαν» με πληροφορίες του τύπου ότι δεν έχει καμία απολύτως τύχη.

Και μέχρι σε ένα βαθμό δεν είχε, μιας και στα δικαστήρια είχε απορριφθεί. Η επιμονή όμως του γιατρού, τον ώθησε να προωθήσει την μηνυτήρια αναφορά ακόμα και στο Ανώτατο δικαστήριο της χώρας στον Άρειο Πάγο.

Εκεί φαίνεται ότι οι όροι αντεστράφησαν!

Η μήνυση όχι απλά δεν κατέπεσε, όχι απλά δεν θεωρήθηκε αβάσιμη αλλά αντίθετα: Κρίθηκε ως βάσιμη με δεδομένα που στοιχειοθετούν κατηγορητήριο.

Κι έτσι, ο αρμόδιος εισαγγελέας του Αρείου Πάγου που την εξέτασε, Αθανάσιος Κατσηρώδης, την παρέπεμψε στη Βουλή, διότι κάποιοι από τους «κατηγορούμενους» είχαν διατελέσει και υπουργοί. Θεώρησε δηλαδή, ότι πρέπει να δικαστούν με το νόμο περί ευθύνης υπουργών ο οποίος «συμπαρασύρει» και τους λοιπούς βουλευτές που δεν είχαν διατελέσει υπουργοί!

Το γεγονός αυτό ίσως δεν έχει προηγούμενο στη σύγχρονη ιστορία του Ελληνικού Κράτους και είναι εξόχως σοβαρό. Ανεξάρτητα της έκβασης που θα έχει η υπόθεση και ανεξάρτητα πόσο συντεχνιακά θα λειτουργήσουν οι βουλευτές, τώρα, πρέπει να βρεθεί ένας αριθμός εν ενεργεία βουλευτών, που δεν τους «αγγίζει» το κατηγορητήριο, και να συγκροτήσουν επιτροπή που θα διερευνήσει το όλο ζήτημα!

Θα διερευνήσει δηλαδή κατά πόσο οι «κατηγορούμενοι» διέπραξαν το υπέρτατο αδίκημα της εσχάτης προδοσίας!

Κι εδώ προκύπτουν μια σειρά από σοβαρότατα ερωτήματα. Ερωτήματα που αφορούν στο σύνολο της κοινωνίας μας και ειδικότερα προς τους διαμορφωτές της κοινής γνώμης:

1) Για ένα τόσο σοβαρό θέμα, είδατε εσείς πουθενά έστω ένα σχόλιο στα λεγόμενα “επίσημα” ή παραδοσιακά MME;

2) Ένα μονόστηλο σε εφημερίδα ή ένα ρεπορτάζ 30 δευτερολέπτων σε κάποιο από αυτά τα ΜΜΕ;

Όλοι έχουν μείνει στο μεγάλο ντόρο της υπόθεσης, ότι κατέπεσε ως κατηγορία στο εφετείο και τελείωσε!!

Η βουλή, δεν έκανε τον κόπο να εκδώσει ούτε καν ένα δελτίο τύπου. Την στιγμή που όταν ο πρόεδρος συναντά το Σωματείο προσκόπων της Αυστραλίας, εκδίδεται δελτίο τύπου συνοδευόμενο από φωτογραφίες!

Για την σοβαρότατη αυτή υπόθεση … τίποτα! Άκρα του τάφου σιγή!

Σας παραθέτουμε λοιπόν σήμερα ένα βίντεο, από μια τετράωρη σύσκεψη της βουλής, στην οποία ήλθε το ζήτημα και η βουλή έπρεπε να ενημερώσει τους βουλευτές! Διότι δεν γινόταν αλλιώς!

Η διαδικασία ενημέρωσης κράτησε … 28 δευτερόλεπτα!!!


Μάλιστα! Τόσο χρειάστηκε το προεδρείο της Βουλής για να ενημερώσει το Σώμα ότι πάνω από τους μισούς βουλευτές κατηγορούνται για … εσχάτη προδοσία!



Στο βίντεο που βλέπετε, ακόμη και ο τρόπος με τον οποίο ενημερώνεται η βουλή και συνεπώς οι παριστάμενοι δημοσιογράφοι, είναι … συντεχνιακός και καλυμμένος, μιας και η αναφορά γίνεται με έναν τρόπο που σε κάνει να πιστεύεις ότι το θέμα αφορά σε … παράβαση του ΚΟΚ !!!

Η μήνυση της Ντόρας Κρητικοπούλου κατά Γ. Παπανδρεου και Γ. Παπακωνσταντίνου


Η μήνυση της Ντόρας Κρητικοπούλου κατά Γ.Παπανδρεου και Γ.Παπακωνσταντίνου για τα εγκλήματα της εσχάτης προδοσίας και εξαπάτησης εκλογέων, και την οποία συνυπέγραψαν 283 Ελληνες και Ελληνίδες, διαβιβάστηκε με επιτυχία από τον Άρειο Πάγο στον Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων.

Παράλληλα ζητείται και η άρση της βουλευτικής ασυλίας του ΓΑΠ προκειμένου να δικασθεί από τα Ποινικά Δικαστήρια για το έγκλημα της εξαπάτησης εκλογέων.




Η μήνυση του δικηγόρου Γ. ΝΟΥΛΑ εναντίων όσων χειραγώγησαν το δημόσιο χρέος


Ο δικηγόρος Γ. ΝΟΥΛΑΣ προσέφυγε στην εισαγγελία εναντίον όσων χειραγώγησαν το δημόσιο χρέος και παίζουν με την χρεοκοπία της Ελλάδας


Στην εν λόγω μηνυτήρια αναφορά, η οποία είναι εκτενέστατη (84 σελίδες κυρίως κείμενο και πάνω από 200 σελίδες επικαλούμενα σχετικά έγγραφα που αποδεικνύουν τους ισχυρισμούς των μηνυτών)», όπως λέει ο κ. Νούλας, «επισημαίνεται πως οι κερδοσκόποι έστησαν το παιχνίδι και ζημίωσαν την Ελλάδα μέσα σε ελάχιστους μήνες πάνω από 13 δισ. ευρώ». 

Στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου έχει κατατεθεί η με αριθμό 2744 μηνυτήρια αναφορά του δικηγόρου Γεώργιου Ι. Νούλα, καθώς και του ασφαλιστή Κυριάκου Τόμπρα κατά των κερδοσκόπων, οι οποίοι με τις πράξεις και τις παραλείψεις τους χειραγώγησαν το δημόσιο χρέος της Ελλάδος και ζημίωσαν το Ελληνικό Δημόσιο, τους Έλληνες πολίτες και γενικότερα τα φορολογούμενα στην Ελλάδα φυσικά και νομικά πρόσωπα.

Ανάμεσα στα άλλα, οι μηνυτές επισημαίνουν ότι «σε καμία περίπτωση δεν αρκεί το ύψος του ελλείμματος για να οδηγηθεί μια χώρα σε χρεοκοπία, αφού οι περισσότερες χώρες της ευρωζώνης, οι ΗΠΑ και η Ιαπωνία είχαν και συνεχίζουν να έχουν μεγάλα ελλείμματα και παρ’ όλα αυτά καμία από αυτές δεν οδηγήθηκε στα πρόθυρα της χρεοκοπίας.


Οι 5 παρανομίες:

Στην αγορά των CDS, στην οποία δημιουργήθηκε και εκτελέστηκε όλο το παιχνίδι της παράνομης κερδοσκοπίας εις βάρος της Ελλάδος, δεν συντρέχουν οι στοιχειώδεις νόμιμες προϋποθέσεις λειτουργίας της, δηλαδή, όπως εξηγεί ο δικηγόρος:


Πρώτον, απαγορεύεται να στοιχηματίζεις στην πτώχευση ενός κράτους.


Δεύτερον, για να έχεις το δικαίωμα να αντασφαλίσεις σε κάποιο επενδυτικό κίνδυνο πρέπει να λειτουργείς ως ασφαλιστική ή αντασφαλιστική εταιρεία με βάση την εθνική νομοθεσία (ν.2496/1997), την Ευρωπαϊκή Ένωση (Οδηγία 2009/138/ΕΚ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου) και το Διεθνές Δίκαιο. Όλες οι εταιρείες όμως που εκδίδουν αντασφάλιστρα επενδυτικού κινδύνου δεν έχουν τις νόμιμες προϋποθέσεις για τη λειτουργία τους ως αντασφαλιστικές εταιρείες.


Τρίτον, ακόμα και αν είχαν την ιδιότητα της αντασφαλιστικής εταιρείας, δεν έχουν την ικανότητα πληρωμής των αντασφαλίστρων σε περίπτωση που επέλθει ασφαλιστικός κίνδυνος, όπως στην προκειμένη περίπτωση παύση πληρωμών μιας χώρας Έτσι, στην ουσία λειτουργούν ως χρηματοοικονομικές πυραμίδες εκμεταλλευόμενες την ηθελημένη έλλειψη ρυθμιστικών αρχών λειτουργίας και θεσμικού πλαισίου διαφάνειας, εξυπηρετώντας με τον τρόπο αυτό τη διεθνή παραοικονομία.


Τέταρτον, δεν διαπραγματεύονται σε αναγνωρισμένα χρηματιστήρια.


Πέμπτον, δημιουργούν και υποβάλλουν σε εναρμονισμένες πρακτικές υποτιμητικής κερδοσκοπίας. Να σημειωθεί ότι πάνω από το 80% της παγκόσμιας αγοράς CDS (με τζίρους πάνω από 100 τρισ. δολάρια) ελέγχουν η εταιρεία Goldman Sachs, η G.P. Morgan και η Deutsche Bank.


Εκείνο το οποίο δεν γνωρίζουμε είναι εάν έγινε συζήτηση και ζητήθηκαν ή αξιολογήθηκαν στοιχεία για μια σειρά θεμάτων που εξέθεσε και ανέλυσε εκτενώς και με νομική αρτιότητα η μηνυτήρια αναφορά, όπως:

I. Το αποτέλεσμα της έρευνας της ΕΥΠ που έχει ξεκινήσει από τον Φεβρουάριο του 2010 επί συγκεκριμένων κυβερνητικών κεφαλαίων.
II. Υπήρξε συνεργασία για το αποτέλεσμα των ερευνών της αμερικανικής και αγγλικής Δικαιοσύνης για τις αλλοιώσεις του Προϋπολογισμού από την Goldman Sachs;
III. Συζητήθηκε το θέμα της μήνυσης κατά Τρισέ για τα swaps της Goldman Sachs επί κυβέρνησης Σημίτη;
IV. Έχουν συνεργαστεί ο Αθανάσιος Κατσιρώβης, αντεισαγγελέας, με την κυρία Ελένη Ράικου, προϊσταμένη Εισαγγελίας Πρωτοδικών, για πιθανή ενεργοποίηση του νόμου περί ευθύνης υπουργών;
V. Ερευνήθηκε αν ο όμιλος αξιολόγησης Moody’s αποτελείται κατά 90% από μέλη της Goldman Sachs;
VI. Θα κληθεί ο κ. Φιλιππίδης να εξηγήσει γιατί επένδυσε στη χρεoκοπία της Ελλάδας όταν ήταν διευθύνων σύμβουλος του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου;
VII. Θα κληθεί ο κ. Χριστοδούλου (πρόεδρος του Οργανισμού Διαχείρισης Δημοσίου Χρέους - ΟΔΗΧ) να καταθέσει ποια ήταν η συμμετοχή του σαν Goldman Sachs, της οποίας υπήρξε στέλεχος, στην παραποίηση του δημοσίου χρέους επί Κ. Σημίτη, αλλά και αργότερα σε άλλες χώρες;
VIII. Θα ερευνηθεί για ποιο λόγο δαπανήθηκαν 400.000.000€ μόνο για τη σύνταξη του μνημονίου;


Να σημειωθεί ότι η μηνυτήρια αναφορά κατατέθηκε πολύ πριν την υπογραφή του μνημονίου, ενώ στην ουσία την είχε προβλέψει!


Μήνυση επί Εσχάτη Προδοσία ΚΑΤΑ Α. ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ απο την Ολγα Γ. Γεριτσίδου

 


Τετάρτη 10-10-2012 κατετέθη στην εισαγγελία Αθηνών μήνυση της Όλγας Γεριτσίδου, ειδικής εκπαιδευτικής ψυχολόγου, επί ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΕΝ ΣΥΝΟΛΩ ΧΩΡΙΣ ΕΞΑΙΡΕΣΗ, καθώς και κατά παντός ετέρου υπευθύνου με την αιτιολογία ότι εν γνώσει τους και με πρόδηλο δόλο και ανυπολόγιστη και ίσως ανεπανόρθωτη ζημία και καταστροφή, οικονομική, διπλωματική, κοινωνική και Ανθρωπιστική, στην Χώρα και τον Ελληνικό Λαό, συγκάλυψαν, δέχθηκαν και καρπώθηκαν ωφελήματα παρανόμως από εκλογές που βασίστηκαν σε νοθευμένα στατιστικά και εκλογικά στοιχεία που de factoχαρακτηρίζουν τις εκλογές άκυρες και αυτούς χωρίς δικαίωμα να ασκούν εκτελεστική εξουσία ( κυβέρνηση ) και νομοθετική και ελεγκτική εξουσία ( Βουλή ).

Εντός της μηνύσεως αποδεικνύεται πασιφανώς ότι οι εκλογικοί κατάλογοι ΔΕΝ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΣΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΕΝΗΛΙΚΟ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΟΥΤΕ ΚΑΝ, ΕΣΤΩ ΣΤΟΝ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, κάτι που επίσης υποστηρίζεται/τεκμηριώνεται και από δηλώσεις δημόσιες και επίσημες αρμοδίων ατόμων.

Διαβάστε όλη την μήνυση Εδώ

Συνολικά έχουν κατατεθεί πάνω απο 60+ μυνήσεις (μπορείτε να τις δείτε εδώ) εναντίον των προδοτικών κυβερνήσεων και των φερεφώνων τους απο το 2009 μέχρι σήμερα
Ένοχοι, μπορούν να δικάσουν Ενόχους;

Ζούμε αναμφισβήτητα το απόλυτο πολιτικό θέατρο του παραλόγου.


Όσο και να έψαξα με επιμονή και υπομονή, ΟΛΟ το διαδίκτυο, πουθενά στον κόσμο, σε καμμία άλλη χώρα, συμπεριλαμβανομένων και των χωρών του λεγόμενου "τρίτου κόσμου", δεν έχει συμβεί Εφέτης Εισαγγελέας να έχει καταθέσει φάκελλο για διαφθορά και προδοσία πολιτικών προσώπων σε Βουλή και η ...Βουλή να αρνείται κάθε είδους συζήτηση για σύσταση σχετικής επιτροπής που θα αποδώσει τις ανάλογες ευθύνες.


Αυτό συμβαίνει ΜΟΝΟ στην Ελλάδα και ΜΟΝΟ απο αυτό το πολιτικό σύστημα, που έχει τόση διαφθορά, που αγγίζει και ίσως ξεπερνάει σε ορισμένες περιπτώσεις, τη περίφημη ιταλική Μαφία και τον Νόμο της Σιωπής, την περίφημη επίσης "Ομερτά" που την διέπει.


Η Νέα Δημοκρατία με συνεπίκουρο το ΠΑΣΟΚ, τη ΔΗΜΑΡ και εσχάτως και το ΚΚΕ, αρνούνται την όποια σύσταση εξεταστικής επιτροπής για το συγκεκριμένο θέμα, προβάλλωντας ως δικαιολογία το άσχημο χρονικό τάιμινγκ για την οικονομική και κοινωνική κατάσταση της χώρας, εκτιμώντας οτι μια τέτοια ενέργεια αυτή τη στιγμή ενδεχομένως να πυροδοτήσει κοινωνικές αντιδράσεις μεταξύ των...ψηφοφόρων!


Η υποκρισία και το όνειδος σε όλο τους το μεγαλείο, από ένα απολύτως διεφθαρμένο και σάπιο πολιτικό σύστημα, το οποίο, όντας στριμωγμένο άσχημα στη γωνία, παλεύει με νύχια και με δόντια να κρατηθεί στη ζωή.


Ο Αντωνης Σαμαράς, ξεπερνώντας σε υποκρισία και θεατρινισμό ακόμη και αυτόν τον φίλο και συμφοιτητή του Γ.Α.Παναδρέου, δεν δίστασε να πετάξει στον κάλαθο των αχρήστων, άλλη μια προεκλογική του δέσμευση και υπόσχεση στην ΔΕΘ το Σεπτέμβριο του 2011 (δείτε το βίντεο εδώ), η οποία φυσικά και δεν επρόκειτο να ισχύσει ποτέ, μιας και το είχε θέσει ως όρο προηγουμένως ο Ευάγγελος Βενιζέλος στις διαπραγματεύσεις για μελλοντική κυβερνητική συνεργασία μεταξύ των δύο κομμάτων.



Και καλά αυτοί οι δύο, ας πούμε πως ήταν οι δύο μεγάλοι διαχειριστές της εξουσίας τα τελευταία 36 χρόνια. Ας πούμε πως μέσα απο όλη αυτή τη διαχείρηση, υπάρχουν πολλοί σκελετοί στις ντουλάπες τους που θέλουν πάση θυσία να παραμείνουν εκεί για πάντα.

Η ΔΗΜΑΡ του Κουβέλη; Τι άραγε θέλει να κρύψει το μικρό αυτό και - στην ουσία του - ανύπαρκτο - κόμμα; Και ο ίδιος ασφαλώς ο Φώτης Κουβέλης, ο οποίος και κάποτε ήταν και ...δημόσιος κατήγορος ως συμμετέχων στην κυβέρνηση Ν.Δ. - Συνασπισμού Αριστεράς με επικεφαλής τον Τζαννή Τζαννετάκη το 1989 για τη διερεύνηση του σκανδάλου Κοσκωτά;

Το ΚΚΕ; Ο ...υπέρμαχος της ...Αριστεράς και του ...δικαίου του λαού και του ...εργάτη; Τι λόγο έχει το ΚΚΕ να ΜΗ ΘΕΛΕΙ κι αυτό τη σύσταση της επιτροπής, επικαλούμενο κι αυτό επίσης το ...ρημαδιασμένο τάιμινγκ;

Δηλαδή ο ΣΥΡΙΖΑ, που είναι σχεδόν "ομοιδεάτης" με Κουβέλη και Παπαρρήγα γιατί την επιδιώκει και την υποστηρίζει, συνεπικουρούμενος και απο τους Ανεξάρτητους Ελληνες του Πάνου Καμμένου; Γι αυτούς τους δύο τελευταίους, δεν ...ισχύει το ...κακό τάιμινγκ; Δηλαδή μόνο οι Νεοδημοκράτες, ΠΑΣΟΚοι, ΔΗΜΑΡίστες και ΚΚΕδες είναι οι ...λογικοί, που βάζουν πάνω απ όλα το ...συμφέρον της πατρίδας και οι άλλοι δύο όχι; Ή μήπως πράγματι όλο αυτό το καραγκιοζιλίκι δεν είναι τίποτε άλλο παρά άλλο ένα πολιτικό θέατρο του παραλόγου, όπως είπαμε και στην αρχή;

Έίναι πλέον προφανές, ότι το ΟΛΟ το Κοινοβούλιό, λειτουργεί συντεχνιακά!
Τελικά, μας δουλεύουν ψιλό γαζί ΟΛΟΙ! Συμπεριλαμβανομένων και των ΣΥΡΙΖΑίων και ΑΝ.ΕΛ. Δηλαδή, θέλω να πώ οτι μήπως το παιχνίδι ήταν ΣΤΗΜΕΝΟ απο πρίν και οτι ούτε αυτοί οι δύο τελευταίοι ήθελαν ποτέ στ' αλήθεια τη σύσταση μιας τέτοιας επιτροπής, αλλα επειδή τους βολεύει το γεγονός οτι το αρνούνται όλοι οι υπόλοιποι, απλά αυτοί οι δύο παίζουν το παιχνίδι της "άρνησης" για να δείξουν το ..."πατριωτικό τους προσωπείο";

Και γιατί το λέω αυτό;


Μα για τον απλούστατο λόγο, ότι έχουν ήδη στα χέρια τους ένα ΑΚΑΤΑΜΑΧΗΤΟ όπλο, την ήδη κατατεθειμένη ΜΗΝΥΤΗΡΙΑ αναφορά του γιατρού Δημήτρη Αντωνίου εναντίον των Γ.Α. Παπανδρέου και όλων όσων υπέγραψαν και ψήφισαν το Μνημόνιο ως Εσχάτη Προδοσία κατά της Ελλάδας. Υπενθυμίζουμε ότι η μηνυτήρια αυτή αναφορά, έχει ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΗ ΙΣΧΥ, οτι δηλαδή μέχρις να ...βγει απ το συρτάρι όπου την έχουν χώσει οι πρώην και νύν κυβερνητικοί και βουλευτάδες, αυτή η αναφορά θα εξακολουθεί να υπάρχει εις το...διηνεκές! Και χρειάζεται ΜΟΝΟ 30 υπογραφές από τους 300σίους βουλευτές, δηλαδή μόνο ένα φτωχό και μίζερο...10% των πολιτικών, ενώ η σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής, και πιο μεγάλη φασαρία έχει και απαιτεί ένα σημαντικό αριθμό βουλευτών για να συσταθεί. Οπότε κύριοι ΣΥΡΙΖΑαίοι και "Αν Ελληνες", τι περιμένετε; Αφού λοιπόν, οι...παλαιοκομματιστές σας αρνούνται αυτό που εσείς επιδιώκετε, τι σας εμποδίζει να ...αλώσετε το άντρο της διαφθοράς απο τη Κερκόπορτα που σας έχει ήδη ανοίξει ο Αντωνίου;

Σε αυτή τη βρωμερή ιστορία, υπάρχουν παράμετροι που ενοχοποιούν ΟΛΟ το πολιτικό σύστημα. Και επειδή κάθε πολιτικός που έδρασε απο το 1981 και μετά, συμμετέχοντας είτε ως κυβερνητικός είτε ως απλός βουλευτής κρύβει πολλούς σκελετούς στη ντουλάπα του, υπάρχει η λεγόμενη Ομερτά ή αλλιώς ο Νόμος της Σιωπής. Το "Δε με πειράζεις, δε σε αγγίζω". Κανείς από αυτούς δεν επιθυμεί ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ την κάθαρση του δημοσίου βίου και την απονομή της δικαιοσύνης, γιατί αν στ΄αλήθεια το επιθυμούσε, θα ξεκίναγε τη κάθαρση πρώτα από τα του οίκου του. Κι αυτό όχι μόνο δεν έχει γίνει, αλλά αντίθετα, η διαφθορά μέσα στα κόμματα εξακολουθεί να ΖΕΙ και να ΒΑΣΙΛΕΥΕΙ.

Κανένας σημερινός πολιτικός που ανήκει με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο στον παλαιοκομματισμό, δε πρόκειται να τα ...βάλει στα ίσα με ...ομόλογό του. Γιατί οι ...σκελετοί στις ντουλάπες καραδοκούν. Και κανείς δε ξέρει πώς και με ποιόν τρόπο μπορεί να ξεπηδήσουν από μέσα.

Γι αυτό αγαπητοί μου κύριοι Εισαγγελείς, ό,τι είναι να κάνετε, κάντε το μόνοι σας.


Το ξέρω ότι σας δένει τα χέρια ο επαίσχυντος νόμος περί ευθύνης Υπουργών, αλλά ...όλο και κάποιο παραθυράκι μπορείτε να βρείτε για να τον παρακάμψετε. Στην ανάγκη, απευθυνθείτε στο λαό.

Όπου να 'ναι θα επαναστατήσει.

Μιλήστε, βγάλτε τα στη φόρα όλα.

Υποδείξτε τη συνενοχή ΟΛΟΥ του πολιτικού συστήματος.

Γιατί σας το ξαναλέω: "Ένοχοι δεν μπορούν να δικάσουν Ενόχους".


26 Σεπ 2013

''ΕΛΛΗΝΑΣ'' ΥΠΟΥΡΓΟΣ ''ΕΦΙΑΛΤΗΣ'' ΔΙΚΑΙΩΣΕ ΣΚΟΠΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ


Άν ΑΓΡΥΠΝΟΥΣΑΝ ΟΛΟΙ, αν τους ΞΕΦΩΝΙΖΑΝ ΟΛΟΙοι ΙΣΤΟΛΟΓΟΙ, δεν θα έβρισκαν πρόσφορο έδαφος για να εφαρμόσουν τις Ανθελληνικές Πολιτικές τους…Παράδειγμα: Με το Ξεφώνισμα που τους έκανε ΠΡΩΤΟ το “ΟΛΥΜΠΙΑ”, και μετά ακολουθήσαμε ΟΛΟΙ ΜΑΣ, πήραν πίσω την ΝΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ για το ξέπλυμα Μαύρου Χρήματος από ΕΦΟΠΛΙΣΤΕΣ... Βρίζοντας βέβαια το συγκεκριμένο Ιστολόγιο…..

Ποιός είναι ο Ιουδαίος ΙΟΥΔΑΣ Ρόζενστάιν (Χρήστος Ροζάκης): Ο ΕΚΛΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΣΗΜΙΤΗ που ΚΡΕΜΑΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ….


Αναδημοσιεύουμε ΟΛΟ το άρθρο από το ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΟΙ NEWS.


Ο Δικαστής Ροζάκης (Ροζενστάϊν)



Δικαστής Λουκαίδης


Οι Ευρω-δικαστές: Ροζάκης & Λουκαίδης

  • Με την υπογραφή του Χρήστου Ροζάκη αλλά και του Κύπριου Λουκή Λουκαΐδη το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαωμάτων κατακεραυνώνει την χώρα μας για θέματα που σχετίζονται με την “μακεδονική” και “τουρκική” μειονότητα.

Του Χρήστου Μπόκα

Ένας Έλληνας που στο παρελθόν έχει διατελέσειΥπουργός Εξωτερικών πρωταγωνιστεί τα τελευταία χρόνια στο μπαράζ καταδικαστικών αποφάσεων εις βάρος της χώρας μας για θέματα που σχετίζονται με την “μακεδονική” και την “τουρκική” μειονότητα στην Ελλάδα.

Μία σειρά καταδικαστικών αποφάσεων του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (ΕΔΑΔ), οι οποίες κατακεραυνώνουν την Ελλάδα για την άρνησή τους να αναγνωρίσει “μακεδονικούς” και “τουρκικούς” συλλόγους στην Ελλάδα, φέρει φαρδιά πάτιά την υπογραφή του κ. Χρήστου Ροζάκη, εκλεκτού του κ. Κώστα Σημίτη, ο οποίος το 1996 τον έχρισε υφυπουργό Εξωτερικών στην κυβέρνησή του.

Ο άνθρωπος που υποτίθεται ότι ως κυβερνητικό στέλεχος προάσπιζε τα εθνικά μας συμφέροντα και έδινε μάχη για τις Ελλήνικές θέσεις στο εξωτερικό, σήμεραως αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου πρωταγωνιστεί στις καταδίκες της Ελλάδας, για θέματα μάλιστα για τα οποία και ο ίδιος διαμόρφωνε πολιτική ως υφυπουργός Εξωτερικών.

Με την ψήφο του, αλλά και με αυτή του Κύπριου προέδρου του ΕΔΑΔ κ. Λουκή Λουκαΐδη, το Δικαστήριο του Στρασβούργου δικαίωσε ομόφωνα τους “Μακεδόνες” της Φλώρινας και τους “Τούρκους” της Θράκης σε τρεις τουλάχιστον περπτώσεις.

Ποιά ήταν η 1η ΑΠΟΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ του ΤΑΙΠΕΔ;; Η ΚΑΣΣΙΟΠΗ! Για ΠΟΙΟΝ δουλεύουν Δένδιας, Σαμαράς, ΤΑΙΠΕΔ; Για τον Ρότσιλντ, ΕΠΙΤΙΜΟ ΔΗΜΟΤΗ Κασσιόπης.. Για να ηγεμονεύει στα Βαλκάνια και να προωθεί τα ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ του Σχέδια…


Προκύπτει ότι ο ΡΟΤΣΙΛΝΤ έχει ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ στο ΤΑΙΠΕΔ και τις Αποκρατικοποιήσεις…Περισσότερα, εδώ

Έτσι, η ΠΡΩΤΗ Αποκρατικοποίηση του ΤΑΙΠΕΔ, που πραγματοποιήθηκε φέτος το Φεβρουάριο, ήταν η ΚΑΣΣΙΟΠΗ:

 

Διαβάζουμε στο ρεπορτάζ:

“Ολοκληρώθηκε την Πέμπτη η πρώτη άμεση διεθνής επένδυση σε δημόσια γη με το ΤΑΙΠΕΔ να αποδέχεται τη δεσμευτική οικονομική προσφορά του ομίλου NCH Capital για την παραχώρηση της Κασσιόπης στην Κέρκυρα για τα επόμενα 99 χρόνια.

Η εταιρεία παίρνει για τα επόμενα 99 χρόνια την έκταση της Κασσιόπης με το συνολικό όφελος για το ελληνικό Δημόσιο να είναι περίπου 100 εκατομμύρια ευρώ.

Η NCH Capital έχει έδρα στην Νέα Υόρκη και διαχειρίζεται κεφάλαια ύψους 3,5 δις. δολαρίων με έμφαση στο real estate, την πρωτογενή παραγωγή και το private equity και λειτουργεί 21 επενδυτικά κεφάλαια.

Tι είναι η Κασσιόπη


Πρόκειται για ένα από τα καλύτερα δημόσια «φιλέτα» -πιθανόν σε όλη τη Μεσόγειο- που έμεινε αναξιοποίητο για δεκαετίες. Πρόκειται για ονειρεμένα γεωτεμάχια με πεύκα, λίμνες, αεροδρόμια.

Η Κασσιόπη είναι παραθαλάσσια έκταση της Κέρκυρας που βρίσκεται 38 χλμ. βόρεια από την πόλη της Κέρκυρας, όπου υπάρχει διεθνής αερολιμένας. Το εμβαδόν του οικοπέδου που θα πωληθεί είναι περίπου 490 στρέμματα και περισσότερο από το ήμισυ αποτελεί ιδιωτική δασική έκταση, ενώ σε αυτό υπάρχει και μία μικρή φυσική λίμνη. Η αξιοποιήσιμη έκταση εκτιμάται σε περίπου 178.000 τ.μ. Το ακίνητο έχει μια ακτογραμμή μήκους περίπου 725μ.

Το ακίνητο είναι ιδιαίτερου φυσικού κάλλους και βρίσκεται σε περιοχή της Κέρκυρας που έχει μείνει ως επί το πλείστον ανεκμετάλλευτη.

  • Με δεδομένο ότι στην περιοχή του ακινήτου βρίσκονται ιδιοκτησίες υψηλού προφίλ, όπως το κτήμα Rothschild,η δυνατότητα αξιοποίησής του και η απορρέουσα αξία θα μπορούσαν να είναι ιδιαίτερα υψηλές.

Από τους 8 Διαχειριστές της NCΗ Capital Inc. (όπως βλέπουμε στην Ιστοσελίδα της), o Εβραικής Καταγωγής, 63χρονος Reuben Rinat (και με μεγάλη προυπηρεσία σε Ισραηλινές Εταιρείες) είναι ο Δ/ντής Κατασκευών (Construction Manager). Όπως καταλαβαίνετε, είναι ο άνθρωπος που θα διαχειριστεί την Ανοικοδόμηση στην Κασσιόπη….

25 Σεπ 2013

Μεγάλη επίθεση της Άγκυρας στη Θράκη σε εξέλιξη...


Γράφει ο Κωνσταντίνος Τερζής

Η φοβικότητα της κυβέρνησης είναι γνωστή. Η σιωπή της στα όσα συμβαίνουν, δεδομένη. Η ανυπαρξία της στην αναμενόμενη κλιμάκωση της «επίθεσης» από την Άγκυρα στη Θράκη, είχε

προαναγγελθεί. Δυστυχώς, η μονίμως απούσα και η σιωπηλά αποχωρούσα παρουσία του κράτους των Αθηνών, γίνεται το καλύτερο εργαλείο της τουρκικής εξωτερικής πολιτικής και της ποσοτικής και ποιοτικής κλιμάκωσης – αναβάθμισης της επιθετικής στάσης του Νταβούτογλου και του Ερντογάν στην Ελληνική Θράκη.

Μία σειρά από γεγονότα που παρέμειναν στην σκιά, έρχονται σήμερα να καταδείξουν την επικίνδυνη απουσία των θεσμικά και συνταγματικά υπευθύνων κρατούντων των Αθηνών. Η Άγκυρα, αναβάθμισε την παρουσία της στην Ελληνική Θράκη, στηρίζοντας τους σχεδιασμούς της με μία προσωπική απόφαση του τούρκου πρωθυπουργού κάνοντας μία τεράστια αύξηση των κονδυλίων προς το τουρκικό προξενείο της Κομοτηνής, στου οποίου τα ταμεία βρίσκονται από 1/1/2013 250 εκατ. Ευρώ προς… διαχείριση!

Στον αντίποδα, η Θράκη (όπως ολόκληρη η Ελλάδα) βυθίζεται σε ένα οικονομικό τέλμα και οι φερόμενοι ως πρωθυπουργοί (Σαμαράς, Βενιζέλος) δεν έχουν καμία διάθεση να ασχοληθούν με τα εθνικά ζητήματα, στην κορυφή των οποίων βρίσκεται η Θράκη και τα όσα συμβαίνουν στην ακριτική αυτή γωνιά της Ελλάδας.

Η επίθεση των τουρκικών μηχανισμών και ιδιαίτερα του παρακράτους των τουρκικών μυστικών υπηρεσιών που λειτουργεί ανεμπόδιστα στην Ελληνική Θράκη, είχε ξεκινήσει την ποσοτική και ποιοτική του αναβάθμιση προ καιρού.

Από τότε που είχε αρχίσει να δημιουργεί πολιτιστικούς συλλόγους (με αντικείμενα πολιτισμού που έδωσαν νέους ορίζοντες στην λέξη πολιτισμός), οι οποίοι αυτο-προσδιορίζονταν ως "τουρκικοί" και είχαν τοποθετημένους στην κορυφή της ηγεσίας τους έμπιστους του τουρκικού προξενείου της Κομοτηνής. Ήταν μία απόπειρα αλλαγής του πολιτιστικού χάρτη της Θράκης, μέσω της οποίας εμφανίζεται (στα διεθνή φόρα) μία Θράκη γεμάτη από "τούρκους" που στηρίζουν και συνεχίζουν τον τουρκικό πολιτισμό και φυσικά μετατρέπουν την Θράκη σε "κόκκινη" (από το χρώμα της τουρκικής σημαίας) αν όχι "ιδιαίτερη περιοχή". Αυτή ήταν και η μέθοδος διείσδυσης, άλωσης και καταστροφής των πολιτιστικών στοιχείων των γηγενών μουσουλμάνων (κατά κόρων Πομάκων), οι οποίοι εγκαταλλειμένοι από το Ελληνικό κράτος (που υπερασπίζεται την ελληνοτουρκική φιλία, αλλά δεν αντιδρά στις μεταβολές συμπεριφοράς και στις διάφορες επιθετικές διαθέσεις της Άγκυρας) βίωσαν μία πρωτοφανούς κλίμακας τουρκική επίθεση, με σοβαρότατο κίνδυνο να απωλέσουν την ιστορική και πολιτιστική τους ταυτότητα...

Όμως, η κλιμάκωση άρχισε την άνοιξη και η κορύφωση των προσπαθειών συσπείρωσης

Η ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΣΜΟΥ


[Δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα των συντακτών, 20 Αυγούστου 2013]


Τα δυτικά κοινοβουλευτικά πολιτεύματα τα τελευταία σαράντα χρόνια έχουν μεταμορφωθεί εν συγκρίσει με τις παλαιότερες μορφές τους. Ενώ ο παλαιότερος κοινοβουλευτισμός στηριζόταν στη διαμάχη των κομμάτων με βάση προγράμματα που μπορούσαν να δοκιμασθούν στη βάσανο του κοινοβουλίου, η νεότερη μορφή του έχει παρακάμψει το κοινοβούλιο προς όφελος των οικονομικών κέντρων, τα οποία λαμβάνουν ουσιαστικά τις αποφάσεις και διαμορφώνουν τους νόμους και το δίκαιο.

Η μετάθεση αυτή εξουσίας σε εξωκοινοβουλευτικά κέντρα συνιστά την ουσιώδη κρίση ή μάλλον την αποτυχία του κοινοβουλευτισμού στην εποχή του παγκοσμιοποιημένου καπιταλισμού και του άκρατου νεοφιλελευθερισμού: οι αποφάσεις λαμβάνονται ερήμην των κοινοβουλίων από τις αγορές, τις τράπεζες, τους τεχνοκράτες, τους γραφειοκράτες, το χρηματοπιστωτικό σύστημα, τα πανίσχυρα ΜΜΕ, και επιβάλλονται στις πολιτικές εξουσίες, όχι τόσο λόγω αδυναμίας των τελευταίων όσο ανικανότητας και απροθυμίας τους να αντιπαρατεθούν στα νεοφιλελεύθερα συμφέροντα.

Οι πολιτικές ελίτ συνεργάσθηκαν και συνεργάζονται με τις αγορές, τις τράπεζες και τις επιχειρήσεις με πολιτικές αποφάσεις και νόμους για την επιβολή του νέου εξωκοινοβουλευτικού μοντέλου.

Αυτά δεν ισχύουν μόνο για τις πτωχευμένες χώρες, όπως η Ελλάς, στις οποίες η αδυναμία αποφάσεων από τις εκλεγμένες κυβερνήσεις και τα κοινοβούλια είναι καταφανής, λόγω κηδεμονίας ΔΝΤ και ΕΚΤ, αλλά για όλες τις ανεπτυγμένες δυτικές χώρες Ευρώπης και Αμερικής.

  • Αυτό λοιπόν το σύστημα μπορεί να ονομασθεί μετακοινοβουλευτικό, και όχι «μεταδημοκρατία», όπως γράφεται τελευταίως, κατόπιν εισηγήσεως του όρου αυτού από τον κοινωνιολόγο Κόλιν Κράουτς. Ο όρος «μεταδημοκρατία» είναι εντελώς ακατάλληλος, διότι προϋποθέτει ότι πριν υπήρχε δημοκρατία, πράγμα που είναι λανθασμένο.

  • Ο κοινοβουλευτισμός ποτέ δεν ήταν δημοκρατία.

24 Σεπ 2013

ΥΔΡΟΓΟΝΑΝΘΡΑΚΕΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟ - ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΥΠΟΥΛΗ ΒΡΩΜΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟΓΛΟΥ


Αν κανείς προσπαθήσει να θυμηθεί τον "απελευθερωτικό" πόλεμο του ΝΑΤΟ κατά της Γιουγκοσλαβίας θα παρατηρήσει, ότι πέραν των ανθρωπιστικών προβλημάτων που δημιουργήθηκαν η χώρα έχασε τη βιομηχανική της παραγωγή. Όμως υπάρχει και κάτι κρυφό…


Η Γιουγκοσλαβία χωρίσθηκε στη Σλοβενία, τη φιλογερμανική Κροατία, την Βοσνία και Ερζεβοβίνη, το Μαυροβούνιο και τη Σερβία. Μέσα στη Σερβία υπάρχουν υπό αναγνώριση η FYROM και το Κόσοβο ενώ αυτόνομη είναι η περιοχή της Boιβοδίνα.

Στον χάρτη αριστερά γνωστό απο το 2007, για τον οποίο έχουμε μιλήσει προηγουμένως φαίνονται μετρήσεις ΜΑD (Magnetic Anomaly Detection) που έχουν γίνει στην περιοχή. Οι περιοχές που έχουν κόκκινο χρώμα είναι περιοχές που είναι υποψήφιες να έχουν κοιτάσματα υδρογονανθράκων.

Κατά σύμπτωση μια περιοχή είναι στην Αδριατική στις ακτές της Κροατίας που πρόσφατα ξεκίνησαν έρευνες απο Αμερικανικές εταιρείες, μια άλλη περιοχή είναι στη περιοχή της...Βοιβοδίνα που επιθυμεί να γίνει ανεξάρτητο κράτος και σε αυτό στηρίζεται από τη Γερμανία, τις ΗΠΑ κλπ, μια άλλη περιοχή είναι στο Βόρειο Κόσοβο, το οποίο διακαώς δεν θέλει να χάσει η Σερβία και τέλος ένα μεγάλο κοίτασμα υπάρχει στη FYROM, που με πολύ αγάπη “στηρίζει” οικονομικά ο γνωστός μεγαλοεπενδυτής.


Διπλό χτύπημα στη φίλη Σερβία και στη Κύπρο από τον πρώην Τούρκογλου


Η χτεσινή de facto αναγνώριση του Κοσόβου ως ανεξάρτητου κράτους απο τον πρώην Τούρκογλου ύστερα από τη συνάντηση που είχε με τον "πρωθυπουργό” του Κοσόβου Hashim Thaçi όπως αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση και με τον "υπουργό Εξωτερικών” Εnver Hoxhaj είναι κατά των Ελληνικών και υπέρ των Τουρκικών συμφερόντων στη περιοχή αλλά και στο θέμα της Κύπρου.

23 Σεπ 2013

Με ξένα κόλυβα (ασφάλιστρα κορόϊδων) οι ασφαλιστές κάνουν μνημόσυνο (13 και 14 μισθό) κατ΄ έτος!!!!


ΞΕΝΑ ΚΟΛΥΒΑ

— ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟ,

— Δεν είναι στο χαρακτήρα μου να με «ταΐζει» η κοινωνία ….εν αγνοία της.

[ ΑΚΕΡΜΟΣ ....ΠΛΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΉΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΎΧΟΣ ]

— Παίρνω επικουρική Χ 14 μήνες ….γιατί, όταν εσύ καλέ μου φίλε ασφαλίζεις το αυτοκίνητό σου ή το σπίτι σου ….δίνεις ….σου παίρνει το επικουρικό μου ταμείο, χωρίς να το ξέρεις -με νόμους ξέκωλα- ποσοστό 2%, κλπ, επί των ασφαλίστρων ….για να έχω εγώ την «επί δεκατέσσερα» σύνταξη ….το κατάλαβες;

— Κόψανε το αγγελιόσημο των δημοσιογράφων ….και δεν μίλησε κανείς (σιγά μην τους το επέτρεπαν οι καναλάρχες και οι εκδότες)

— Οι Ασφαλιστές όμως έχουν τόση δύναμη ….που κάνουν ότι γουστάρουν ….γίνεται παντού και πάντα το δικό τους ….πολλά τα λεφτά βλέπεις!

— Χαϊδεμένα παιδιά του Σημίτη, με «σημαιοφόρους» τον Στουρνάρα τον Προβόπουλο -τον Ράιχενμπαχ- και τα φοροκλεπτικά εργαλεία τους, καταδυναστεύουν οικονομικά την κοινωνία και διαλύουν τ” ασφαλιστικά ταμεία ….για να αρπάξουν όσο μπορούν μεγαλύτερο κομμάτι από την πίτα των ασφαλίσεων Σύνταξης και Υγείας, αλλά και για τις προμήθειες και τα μπόνους ….ρε γαμώτο!

— Αυτό είναι το ταμείο που εξαίρεσαν από το ETAK ….οι Κουτρομανο-Βρούτσηδες:

Τ.Ε.Α. – Ε.Α.Π.Α.Ε. – Ν.Π.Ι.Δ.

ΤΑΜΕΙΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΕΠΙΚΟΥΡΗΣΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΩΝ & ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ – ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΗΣ 2013

ΚΑΘΟΛΙΚΟΣ ΔΙΑΔΟΧΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΝΠΔΑ Τ.Ε.Α.Α.Π.Α.Ε. ΠΟΥ ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΤΟ 1942

Συντηρεί, επαυξάνει και χορηγεί -σε εποχή απόλυτης ένδειας- συντάξεις με κοινωνικό πόρο, δηλαδή από την τσέπη των ασφαλισμένων …δηλαδή «βλογάμε τα γένια μας» με ξένα «κόλλυβα».

[Αλήθεια γιατί κ. Γ. Ρωμανιά ....που τα ξέρεις όλα ....και είσαι τώρα και πολιτικό πρόσωπο ....δεν μίλησες ποτέ ανοιχτά και ξεκάθαρα για τούτη την κοινωνική αδικία. Ξέρω-ξέρω ....δεν πρέπει να ....ακολουθήσουμε τον κοινωνικό αυτοματισμό ....τα κουραφέξαλα δηλαδή ...του Αφτιά]


Δείτε την «Διοικούσα επιτροπή» του ταμείου Τ.Ε.Α. – Ε.Α.Π.Α.Ε. – Ν.Π.Ι.Δ. ….που προέρχεται κυρίως από την ΠΑΣΟΚοκρατούμενη Ομοσπονδία των συνδικάτων του κλάδου :

Ο Δένδιας και οι σχέσεις του με την οικογένεια των Ρότσιλντ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)



“Άσε με να εκδίδω και να ελέγχω τα χρήματα ενός έθνους, και δεν με ενδιαφέρει ποιος φτιάχνει τους νόμους του.” -Mayer Amschel Rothschild

Μελετώντας το χρονικό της προσπάθειας επιβολής της Νέας Παγκόσμιας Τάξης, εύκολα διαπιστώνει κανείς τον παρασκηνιακό ρόλο που έχουν παίξει κι εξακολουθούν να παίζουν κάποιοι άνθρωποι, προσπαθώντας να ελέγξουν ολόκληρο τον κόσμο.

Μερικοί οπό τους ανθρώπους αυτούς μάλιστα, φαίνεται να κρύβονται πίσω από κάθε πολιτικοοικονομική εξέλιξη της σύγχρονης ιστορίας. Ανήκουν στα τραστ των υπερπλουσίων ή δρουν για το συμφέρον των μεγαλύτερων οικονομικών κολοσσών, σχεδιάζοντας ένα ζοφερό μέλλον για την ανθρωπότητα. Οι άνθρωποι αυτοί έχουν τεράστιες περιουσίες και νέμονται τον παγκόσμιο πλούτο, ενώ η οικονομική τους δύναμη τους παραχωρεί απεριόριστο ποσοστό εξουσίας.

Μία από τις οικογένειες των μεταπαικτών είναι αυτή των Ρότσιλντ.

Η εβραϊκής καταγωγής οικογένεια των Ρότσιλντ κυριάρχησε για έναν σχεδόν αιώνα στο παγκόσμιο οικονομικό στερέωμα και τα μέλη της θεωρούταν οι ισχυρότεροι τραπεζίτες στον κόσμο. Ακόμη κι όταν προτίμησαν να περάσουν στο παρασκήνιο ελέγχοντας από εκεί τις διεθνείς εξελίξεις, δεν έπαψαν ποτέ να αποτελούν μια από τις σημαντικότερες οικονομικές υπερδυνάμεις. Δεν είναι τυχαίο το ότι ο Μέτερνιχ έγραψε γι’ αυτούς στα 1818 ότι «είναι οι πλουσιότεροι άνθρωποι στην Ευρώπη», ενώ ο ποιητής και φιλόσοφος Χάινριχ Χάινε είπε κάποτε ότι: «το χρήμα είναι ο θεός της εποχής μας και οι Ρότσιλντ οι προφήτες του.»

Στοίχημα 130 εκατ. στερλινών από τον λόρδο Ρότσιλντ κατά του ευρώ !!

ΕΤΣΙ, EUROSTAT ΚΑΙ ΔΟΣΙΛΟΓΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΑΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ!

ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ-ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΚΑΡΕ-ΚΑΡΕ ΤΗΝ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ!


  • Ως μαφιόζικη οργάνωση οικονομικών δολοφόνων ενήργησε η Eurostat! Σε συνεργασία με τη δωσίλογη κυβέρνηση Παπανδρέου, «μαγείρεψαν» τα στοιχεία του ελλείμματος υπό τις διαταγές του Γερμανού επικεφαλής της Eurostat Ράντερμάχερ! Γι’ αυτό σήμερα ο ίδιος Γερμανός, φοβούμενος μην οδηγηθεί σε δίκη πιέζει τον Σαμαρά να κουκουλώσει το σκάνδαλο και να θάψει τις αποκαλύψεις των Γεωργαντά-Λογοθέτη!

· «Ο οικονομικός εφιάλτης που βασανίζει τη χώρα μας έχει πηγή τις στατιστικές αλχημείες επί του χρέους και ελλείμματος του 2009 που ξεκίνησαν τον Οκτώβριο του 2009 και ολοκληρώθηκαν τον Νοέμβριο του 2010 με τις ψευδείς βεβαιώσεις του Α. Γεωργίου»

· «Η διόγκωση του ελλείμματος συνεχίζεται από τον Γεωργίου, χωρίς να υπάρχει πλέον ΔΣ να τον ελέγξει»

· « Η ανακριτής Πεδιαδίτη διαστρεβλώνει και αποκρύπτει τις καταθέσεις μας, όπως και τις καταθέσεις άλλων μαρτύρων, και στηρίζει τα Μνημόνια και την υπερχρέωση της χώρας μας επικαλούμενη ως μαρτυρίες τις απόψεις των κυβερνητικών»

· «Η Ελληνική Δικαιοσύνη έχει και άλλους Πεπόνηδες που θα σταθούν όρθιοι και αδέκαστοι»

· «Ο Σαμαράς είναι ακόμα χειρότερος από τον Παπανδρέου. Με ψέματα ο Παπανδρέου υφάρπαξε την ψήφο μας και με ψέματα ο. Σαμαράς έκανε το ίδιο»

Αποκλειστική συνέντευξη στον Μάκη Βραχιολίδη


Ο πρώην Αντιπρόεδρος της ΕΛΣΤΑΤ Νίκος Λογοθέτης και το πρώην Μέλος του ΔΣ της ΕΛΣΤΑΤ Ζωή Γεωργαντά, σε αποκλειστική τους συνέντευξη στον συνεργάτη μας Μάκη Βραχιολίδη, αποκαλύπτουν πως σε συνεργασία με τον Ευρωβουλευτή κ. Χουντή ετοιμάζουν να υποβάλουν Αναφορά στην Ευρωβουλή με αίτημα τη ζωντανή αντιπαράθεση με την Eurostat ενώπιον του Ευρωκοινοβουλίου, για το ζήτημα της ψευδούς βεβαίωσης αλλοιωμένων εκ προθέσεως στοιχείων του χρέους και του ελλείμματος της χώρας μας το 2009. Και αυτό, για να αποκαλυφτεί διεθνώς το δόλιο σχέδιο της Γερμανίας για την υποδούλωσή μας στο άρμα της....

22 Σεπ 2013

Γιατί θέλουν οι Γερμανοί την Θράκη υπό τον έλεγχο τους και πως το επιχειρούν.



ΤΟΛΜΩ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΩ ΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΕΙ ΤΗΝ ΘΡΑΚΗ

Του Παναγιώτη Λελιάτσου.

Τα τελευταία χρόνια ένα μεγάλο μέρος του πληθυσμού της Θράκης έχει στοχοποιήσει τον ρόλο και τον παράγοντα του Τουρκικού προξενείου θεωρώντας ότι δημιουργεί όλες εκείνες τις συνθήκες στις οποίες αργά η γρήγορα θα τεθεί θέμα απόσχισης της Δυτικής Θράκης από τον εθνικό κορμό. Όλοι μας έχουν στρέψει τα βέλη και τα μάτια επάνω στις δράσεις και τις κινήσεις όλων εκείνων που προωθούν αυτές τις πολιτικές.

Προσφάτως όμως έχει μπει δυναμικά στην περιοχή άλλος ένας παράγων ίσως και πιο δυναμικός και λέγεται γερμανική επιρροή. Μέχρι σήμερα ακούγαμε και βλέπαμε κάποιους παράγοντες οι οποίοι βγαίνανε δημοσίως και μιλούσαν για ένα μοντέλο ανάπτυξης στην περιοχή μέσω της σύστασης των ΕΟΖ. Αυτό όμως που δεν γνωρίζαμε είναι ότι στην Θράκη προετοιμάζεται ένα σκηνικό συνεκμετάλλευσης μεταξύ τούρκων και Γερμανών.

Ειδικά στην Θράκη η δημιουργία ΕΟΖ είναι προ των πυλών.

Αυτός είναι και ένας από τους λόγους που βλέπουμε τον τουρκικό εθνικισμό να έχει ενεργοποιηθεί σε τέτοιον βαθμό τελευταία και να προωθεί αυτή την ιδέα. Η αριστερά υιοθετώντας τον εθνικισμό του αντιπάλου, σιωπά για τα όσα κάνει ο τουρκικός εθνικισμός, δηλαδή ο τουρκικός καπιταλισμός, με την βοήθεια και την προτροπή του πάντα συμμάχου του γερμανικού καπιταλισμού, στην Θράκη. Και βαφτίζει φασισμό οποιαδήποτε αντίδραση που προέρχεται μόνο από την ελληνική πλευρά.
Στην Θράκη δεν αλωνίζουν μόνο οι τούρκοι εθνικιστές, με διάφορες οργανώσεις

21 Σεπ 2013

ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ: Νομοθετούμε εκτός Συντάγματος! ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ – ΒΟΜΒΑ ΣΤΗΝ ΑΠΟΡΡΗΤΗ ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ


Ο Παπακωνσταντίνου ομολογεί την παράδοση του ελληνικού Συντάγματος στους δανειστές. Πρόκειται για e-mail το οποίο απέστειλε ο πρώην υπουργός στο τότε οικονομικό επιτελείο τον Μάρτιο του 2011.





  • Το έγγραφο-ντοκουμέντο αποτελεί αδιάσειστο αποδεικτικό στοιχεία για τον τρόπο άσκηση της εξουσίας και τη χάραξη της οικονομική πολιτικής, τσαλαπατώντας Σύνταγμα, Νόμους και εργασιακά δικαιώματα. Με κυνικό τρόπο ο πρώην «τσάρος» της ελληνικής Οικονομίας δείχνει το «δρόμο» στους συνεργάτες του. Ένας δρόμος ο οποίος «γκρεμίζει» το θεμελιώδη Νόμο του ελληνικού Κράτους, το ελληνικό Σύνταγμα.

Το email :

16 Σεπ 2013

ΛΙΝΤΣΑΡΟΥΝ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΦΥΛΑΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ, ΑΦΗΝΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΖΟΥΝ


Σκηνές αστυνομικής βίας εκτυλίχθηκαν στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας των σχολικών φυλάκων μπροστά από το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης, καθώς όπως φαίνεται από video που αναρτήθηκαν στο διαδίκτυο, άνδρες των ΜΑΤ χτυπούν και σέρνουν διαδηλωτή στο οδόστρωμα :





Μάλιστα ο επικεφαλής της διμοιρίας καλεί τον «θερμοκέφαλο» υφιστάμενό του να ηρεμήσει. Ο διαδηλωτής που διαμαρτύρεται ειρηνικά αντιμετωπίζεται εχθρικά από τους αστυνομικούς που τον σέρνουν στο οδόστρωμα μέχρι το συγκεντρωμένο πλήθος, σύμφωνα με το flashnews.gr


Χημικά σε σχολικούς φύλακες...:

12 Σεπ 2013

Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ “GLADIO” ΚΑΙ ΤΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΣΧΕΔΙΑΣΤΕΙ ΑΠΟ…«ΜΕΣΑ» – ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ RT ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ ΠΥΡΓΟΥΣ (ΒΙΝΤΕΟ)





Δεκαετίες τρόμου εναντίον του ίδιου τους του λαού, με κατηγορίες για “εξτρεμιστές”, έχουν πράγματι χρηματοδοτηθεί και σχεδιαστεί από τον Λευκό Οίκο, επιβεβαιώνουν υψηλόβαθμοι αξιωματούχοι της κυβέρνησης και της CIA. Η εκστρατεία γνωστή ως ‘Gladio’ ονομάζεται από τον πρώην επικεφαλής της CIA Bill Colby ως «μεγάλη επιχείρηση».

Σημειώνεται ότι το Russia Today (RT) είναι κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο στη Ρωσία. 550 εκατομμύρια άνθρωποι σε πάνω από 100 χώρες παρακολουθούν το πρόγραμμά του. Το 2011 ήταν το δεύτερο πιο δημοφιλές ξένο ειδησεογραφικό κανάλι στις ΗΠΑ μετά το BBC.

Δείτε το βίντεο:



Σε ένορκη μαρτυρία ένας από τους συνωμότες ομολόγησε : «Θα πρέπει να επιτεθείς σε αμάχους, άντρες, γυναίκες, παιδιά μακριά από κάθε πολιτικό παιχνίδι, έτσι ώστε οι αρχές να φέρουν μια κατάσταση έκτακτης ανάγκης”.

Αυτό σημαίνει ουσιαστικά ότι η τρομοκρατία μπορεί να κατευθυνθεί προκειμένου να οδηγηθούν οι άνθρωποι σαν τα πρόβατα. Και αν σας πούνε ότι είστε πρόβατα,που σημαίνει ότι οδηγείστε από την ψευδή σημαία (faulse flag) της τρομοκρατίας,αυτό είναι πραγματικά κάτι που δεν θέλετε να ακούσετε .

Συνεχώς βρίσκουμε τον όρο «στρατηγική της έντασης» από τον Λευκό Οίκο. Τι σημαίνει αυτό :

Στρατηγική της έντασης σημαίνει ότι στην πραγματικότητα ανατινάζεις και λες ότι ο εχθρός σου το έκανε. Αυτό που έχουμε είναι η απόδειξη ότι αυτή η στρατηγική της έντασης συνεχίζεται και δεν έχει τελειώσει...

ΜΟΓΓΟΛΙΚΟΣ ΔΕΣΠΟΤΙΣΜΟΣ! ή Γιατί Ο ΤΡΟΜΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΟΣ...19 Ιουλίου,2011. Ένα προφητικό κείμενο, γραμμένο δύο χρόνια πριν...

''Προτιμότερος ο διάβολος που ξέρεις απ’ το διάβολο που δεν ξέρεις''
από τον Peri Majestic


Ήδη, οι βάσεις για τον θρησκευτικό και εθνικό αποχρωματισμό της χώρας έχουν τεθεί σε εφαρμογή και φυσικά συνοδεύονται από την εκποίηση του εθνικού μας πλούτου μέσω του ανεκδιήγητου ΔΝΤ… με την βοήθεια των κομμάτων.

Ο όρος ΜΟΓΓΟΛΙΚΟΣ ΔΕΣΠΟΤΙΣΜΟΣ για αρκετούς είναι ένας παράξενος όρος που δεν χρησιμοποιήθηκε ποτέ στην Ελληνική κοινωνία. Πρωτοεμφανίστηκε από τον αιμοσταγή ΤΣΕΝΓΚΙΣ ΧΑΝ. Βασικό εργαλείο του ΜΟΓΓΟΛΙΚΟΥ ΔΕΣΠΟΤΙΣΜΟΥ ήταν το πλιάτσικο σε μια κατεκτημένη χώρα και η αλλοίωση του κοινωνικού ιστού από πολλές φυλές με σκοπό την καθολική υποταγή.Ο ΜΟΓΓΟΛΙΚΟΣ ΔΕΣΠΟΤΙΣΜΟΣ λοιπόν θα αρχίσει να απασχολεί ολοένα και περισσότερο την δυστυχή Ελληνική κοινωνία. Τα αποτελέσματα δεν θα αργήσουν να φανούν. ...

Μπορεί ο Έλληνας πολίτης να ζει τον τρόμο των παράνομων αλλοδαπών που σκοτώνουν, βιάζουν και κλέβουν με ασυλία του κράτους τα τελευταία 20 χρόνια, όμως αυτό δεν είναι αρκετό για τους δοσίλογους της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΑΡΑΓΜΑΤΩΝ.

Ο ΤΡΟΜΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΟΣ.

Το καθεστώς για να εγκαθιδρύσει την νέα τυραννία θα ξεπουλήσει ΤΑ ΠΑΝΤΑ.

Οι νονοί της μεταπολίτευσης παραδίδουν την χώρα στους ξένους. Το «ταμείο αποκρατικοποιήσεων» δείχνει τον δρόμο. Η λεηλασία της χώρας είναι αυτοσκοπός για τους gangsters, με σκοπό να επιβιώσουν για αρκετό καιρό ακόμα.

Ο Ελληνικός λαός ακόμα και τώρα δεν θέλει ή δεν μπορεί να

9 Σεπ 2013

Μια φορά και έναν καιρό ήταν το ΤΑΙΠΕΔ


«Ας τα πάρει κάποιος ξένος να τα αξιοποιήσει. Είναι καλύτερα έτσι που κάθονται αναξιοποίητα ή που είναι ζημιογόνα;»

Δυστυχώς κυριαρχεί μεταξύ μας αυτό το σκεπτικό. Το Σύστημα έχει καταφέρει να μας πείσει πως είμαστε εντελώς ανίκανοι να εκμεταλλευτούμε την περιουσία που μας ανήκει και για αυτό θα πρέπει να επικαλεστούμε κάποιον μεσσία που θα το κάνει για εμάς και θα μας μοιράσει έτσι δουλειές και φυσικά λεφτά από τα κέρδη. Ένα από τα τεχνάσματα που χρησιμοποίησε ήταν να απαξιώσει συστηματικά επι δεκαετίες τους δημόσιους οργανισμούς καταντώντας τους ζημιογόνους και μή-εξυπηρετικούς για τον πολίτη.


Η ΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ ΤΑΙΠΕΔ


Προκειμένου λοιπόν να οργανωθεί κάπως το ξεπούλημα ιδρύθηκε το 2011 με τον υπ’ αριθμόν 3986/2011 νόμο ΦΕΚ 152/Α/1.7.2011 ένας οργανισμός ξεπουλήματος που βαπτίστηκε με το παραπλανητικό όνομα Ταμείο Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου (ΤΑΙΠΕΔ).

Η διαδικασία είναι η εξής: Μετοχοποιείται το χί-φιλέτο (δημόσια εταιρία, ακίνητο ή δικαίωμα) που προορίζεται για ξεπούλημα και οι μετοχές αυτές μεταβιβάζονται στην κατοχή του ΤΑΙΠΕΔ. Έτσι ο «επενδυτής» αγοράζει ουσιαστικά το πακέτο των μετοχών. Αυτό άλλωστε είναι κάτι που βολεύει ακόμα περισσότερο τον «επενδυτή» διότι ο πρώτος του στόχος είναι να μην λερώσει καν τα χέρια του με την εκμετάλλευση της ίδιας της υποδομής που αγόρασε αλλά να κερδοσκοπήσει μέσω χρηματιστηριακών τρικ και όταν δει ότι αυτό πια δεν αποδίδει θα τα δώσει όλα μια κλωτσιά και θα φύγει.

Ο δρόμος του περιουσιακού στοιχείου που μεταβιβάζεται στο ΤΑΙΠΕΔ είναι ο δρόμος προς τον Άδη, δρόμος δηλαδή χωρίς επιστροφή (Άρθρο 2, §7). «Το πράγμα ή το δικαίωμα που μεταβιβάστηκε ή παραχωρήθηκε στο Ταμείο δεν μπορεί να αναμεταβιβαστεί στον προηγούμενο κύριο ή δικαιούχο, καθ’ οιονδήποτε τρόπο

Αν δεν κάνω λάθος ο «προηγούμενος κύριος» είμαστε …ΕΜΕΙΣ ! Εγώ, εσύ, οι γονείς μας, οι παππούδες μας, ο καθένας τέλος πάντων που συνέδραμε για να φτιαχτεί η υποδομή που πουλιέται χωρίς να μας ρωτήσει κανένας.

Αυτή τη στιγμή στη σελίδα του ΤΑΙΠΕΔ υπάρχει πρόσκληση υποβολής εκδήλωσης ενδιαφέροντος για μια πληθώρα από μικρά λιμάνια, για περιφερειακά αεροδρόμια, για την ΕΥΑΘ, για πώληση εκτάσεων γης σε διάφορα μέρη της Ελλάδας, για την ΤΡΑΙΝΟΣΕ και το ξεπούλημα τελειωμό δεν έχει. Μη σπεύσετε! Βασική προϋπόθεση είναι να είστε ξένοι «επενδυτές». Άλλωστε η μαγική λέξη που εκφέρεται πια από τους μάγους, αυτούς τους σαμάνους της ελληνικής οικονομίας είναι η «εξωστρέφεια».


ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ

8 Σεπ 2013

Ανδρών επιβλαβών πάσα γή γαμώταφος.


Οι Παράξενες Ημέρες της οικονομικής κρίσης και της ψυχολογικής παράκρουσης. Η "νέα" έννοια του έθνους και άλλες μπαρούφες (Μέρος ΣΤ')


22 ΜΑΡΤΙΟΥ 9013-Η ΜΑΥΡΗ ΦΑΤΡΙΑ ΞΑΝΑΧΤΥΠΑ...

Είδαμε ότι ορδές ιστορικών, φιλοσόφων, ανθρωπολόγων και άλλων ερευνητών του κώλου έχουν αποδυθεί εδώ και αιώνες σε μια τιτάνια προσπάθεια να αποδείξουν ότι καμιά συγγένεια δεν υπάρχει ανάμεσα στους αείμνηστους αρχαίους κατοίκους αυτού εδώ του χώρου και στους σημερινούς κοπρίτες. Κάποιοι ισχυρίζονται ότι η έννοια του έθνους δεν υπήρχε στην αρχαία εποχή. Ότι τότε οι Έλληνες αποτελούσαν φυλή και ότι σήμερα δεν υπάρχουν ούτε ως τέτοια.

Δικαίωμά τους να ισχυρίζονται ό,τι θέλουν και να το τοποθετούν χρονικά όπου θέλουν. Προς πληροφόρησή τους, η έννοια του έθνους περιλαμβάνει την φυλή, την γλώσσα, τα γονίδια, τον χώρο, τον ιχώρο και κάτι άλλο που δεν είναι ακόμα η ώρα να το μάθουν. Γιατί όμως τόσος κόπος, τόσα έξοδα και τόση επιμονή; Τι ακριβώς φοβούνται και δεν μας αφήνουν στην ησυχία μας; Αφού μας κατηγορούν ότι είμαστε “άχρηστοι” και “περιττά βάρη” στο παγκόσμιο σύστημά τους, γιατί δεν μας κόβουν εντελώς τα δάνεια να μας αφήσουν στην τύχη μας; Μήπως μας λυπούνται οι λόρδοι τραπεζίτες και οι ύπατοι ταξιάρχες; Ή μήπως αυτό ακριβώς προσπαθούν να αποφύγουν; Την έξοδό μας στον αληθινό κόσμο;


Κι αν υποθέσουμε ότι όλοι οι θεωρητικοί της γενετικής εκμηδένισης των Αρχαίων Ελλήνων έχουν δίκιο, τίποτε πιο απλό από την πειραματική απόδειξη. Η λύση της διαφωνίας είναι απλή: Ας μας αφήσουν ήσυχους 20 χρόνια να αποδείξουμε αν είμαστε αυτό που λέμε εμείς ή αυτό που υποστηρίζει η υποχθόνια ράτσα και οι βαλέδες της. Ακριβώς εδώ η θεωρητική μαγιονέζα αρχίζει και κόβει: Κανείς εξουσιαστής δεν αναλαμβάνει την ευθύνη της “εκτροπής προς το απρόβλεπτο” στην περίπτωση που το αποτέλεσμα δεν έρθει να συμφωνήσει με την κρατούσα θεωρία. Κανείς δεν είναι πρόθυμος να πάρει το ρίσκο. Τρείς φορές έπεσαν έξω μόνο στον τελευταίο αιώνα και με το ζόρι έσωσαν τα πούλια τους στις δύο. Η εκδοχή του χειμαζόμενου προτεκτοράτου είναι γι αυτούς η ασφαλέστερη διευθέτηση.

Έχοντας παρατηρήσει τις παρέες διαφόρων εθνικοτήτων για πολλά χρόνια, αυτό που έχω διαπιστώσει είναι πως οι παρέες των Ελλήνων και αυτές στις οποίες υπάρχει έστω και ένας Έλληνας είναι οι μόνες που εκτρέπονται από το ξεροσφύρι πιοτό προς την πολιτική ή την φιλοσοφική συζήτηση. Οι υπόλοιπες παρά τις φιλότιμες απόπειρες, σκοντάφτουν στα μπουκάλια πηγαίνοντας για κατούρημα. Το γιατί ας μου το εξηγήσουν οι εδώ γαμώπατοι καθηγηταράδες με τις γεμάτες τσεπάρες που διδάσκουν (ξεστραβώνουν) τους μονόφθαλμους φοιτητές τους πλασάροντας την κατωτερότητα ως “ανθρωπισμό”.

Τρία στοιχεία οδηγούν στον απολυτο ΕΦΙΑΛΤΗ που ζούμε και θα ζήσουμε.... ΤΑ ΣΥΝΔΕΟΥΜΕ ΚΑΙ.... Ιδού ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ !


Μεμονωμένα, έχουν την αδιαμφησβήτητη αξία τους... Συνδέοντάς τα όμως, αποκαλύπτουμε τον ΑΠΟΛΥΤΟ ΕΦΙΑΛΤΗ που είναι μπροστά μας...το πρώτο μέρος του οποίου ζούμε σήμερα.

Γιατί αυτά που έρχονται.... ξεπερνούν τον εφιάλτη... και τον κάνουν να μοιάζει με ... καλοκαιρινή βόλτα...


ΠΡΩΤΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ

ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑΣ

Ο δρόμος προς τη δικτατορία

Τι είναι ο Ε.Μ.Σ. και που αποσκοπεί.


ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ

Ευρωπαϊκή Ένωση και Ευρωπαϊκός Μηχανισμός Σταθερότητας

Ο δρόμος προς τη δικτατορία. (Βίντεο μεταγλωττισμένο στα Ελληνικά)

Έτσι ακριβώς σκέπτονται.

Αποφασίζουμε κάτι, το εφαρμόζουμε, και περιμένουμε λίγο.
Αν δεν υπάρξει εξέγερση επειδή οι περισσότεροι δεν κατάλαβαν τι έγινε τότε
προχωράμε βήμα βήμα μέχρι να μην υπάρχει δρόμος επιστροφής.




Το σχέδιο είναι οργανωμένο καλά εδώ και χρόνια.Από την αρχή ήξεραν ότι το ευρώ δεν θα λειτουργήσει. (ΠΗΓΗ : triklopodia.gr)

ΤΡΙΤΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ

ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΗΣ ΛΙΣΣΑΒΩΝΑΣ

Προάγγελος της αφαίρεσης Εθνικής Κυριαρχίας/ Μνημονίων ΚΑΙ της Παγκόσμιας Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης

 Μια εξαιρετική ανάλυση - αποκάλυψη (ΑΡΘΡΟ,Οκτώβρης του 2012)

Ολόκληρο το νήμα της ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΚΗΣ «Ευρ.Ένωσης» ξεκινάει ήδη εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Από τότε που σε όλες τις χώρες της ευρωπαϊκής ηπείρου,ασχέτως του ποιο κόμμα ήταν στην εξουσία, το ένα συνέχιζε τη δουλειά του προηγούμενου. Η μία κυβέρνηση συνέχιζε το «έργο» της προηγούμενης, με μικρές παραλλαγές φυσικά, και δικαιολογούνταν με το « ξέρετε αυτό παραλάβαμε από την προηγούμενη κυβέρνηση........αλλά εμείς συνεχίζουμε...» . (Παρ’ όλο που σαν αντιπολίτευση , έλεγε ότι όταν ΘΑ έρθει στην εξουσία ,ΘΑ το «αλλάξει»...)

Έπαιζαν θέατρο στις πλάτες του κοσμάκη, ενώ παρασκηνιακά ήταν πλήρως ευθυγραμμισμένες οι παρατάξεις μεταξύ τους.Εδώ και πολλά χρόνια, υπογράφονταν συνθήκες και συνθήκες.

Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ όμως όλων, ήταν η Συνθήκη της Λισσαβώνας που υπογράφηκε το 2007-8!!!!

Την υπέγραψαν οι κατά τα άλλα «αντιπολιτευόμενοι» Παπανδρέου και Καραμανλής, (ο βουβός, επειδή γνώριζε από πριν όσα συνέβησαν...)

Οι προδότες δεν μπορούν πλέον να κρυφτούν


Wonder how many dead men he has in his secret garden ....? Sheldon Adelson the gangster in Las Vegas. Now in china-Macau area.



Η αφέλεια και η άγνοια χάζεψαν τον κόσμο.

Έχουμε να κάνουμε με έναν παγκόσμιο εβραϊκό πολιτικό υπόκοσμο.


Σ αυτή τη χώρα, όπου βασιλεύουν ο φόβος, η αβεβαιότητα και η πείνα, οι πραγματικοί ένοχοι έχουν ασυλία. Οι ηθικές αρχές και τα πολιτικά ιδανικά δεν παίζουν κανένα ρόλο.

Όλα αυτά μπορεί κάποιος να ισχυριστεί ότι είναι εικασίες, οι οποίες προκύπτουν από κάποιο εθνικιστικό παραλήρημα του γράφοντος. Δεν είναι έτσι όμως. Όταν ξεπουλάνε την πατρίδα σου στον αδίστακτο παγκόσμιο σιωνισμό αυτό που σου μένει είναι να κάνεις έρευνα και να θαυμάσεις τα πρόσωπα......

Ένα αδίστακτο πρόσωπο είναι και ο 'κύριος' στην φωτογραφία. Είναι ο πολύς Sheldon Adelshon που ελέγχει αρκετά καζίνο του Las Vegas.

Αφορμή της έρευνας στάθηκε ότι ο κύριος αυτός είναι ένας από τους βασικούς χρηματοδότες της σφαγής στην Συρία.

O πρώην δημοκρατικός Sheldon ( χρηματοδότης του Ρούμνει) είναι η ψυχή της περιβόητης AIPAC, ελέγχει την πορνεία του Texas καθώς και ξενοδοχεία. Που βρήκε τόσα πολλά λεφτά όμως το ποντίκι του Las Vegas ώστε να χρηματοδοτεί πολέμους;;; Ο Σιωνιστής Sheldon, εδώ και χρόνια κάνει επενδύσεις στην περιοχή Macau. Το νησί Macau για 400 χρόνια ήταν αποικία της Πορτογαλίας, σήμερα θαυμάζεται για τα πλούσια καζίνο που διαθέτει, για τους πλούσιους gangsters καθώς και για τις περιβόητες πόρνες.

6 Σεπ 2013

Όταν το «εγώ την δουλειά μου κάνω» γίνεται «φονικό για τον Πολίτη»

Η κοινωνία/πολιτεία υποτίθεται πως οργανώνεται με τρόπο που να παρέχει συνθήκες ανθρώπινες στη ζωή των Πολιτών της. Στα πλαίσια αυτά, αναλαμβάνεται από τον καθένα ή ανατίθεται στον καθένα κάποιο έργο που υποτίθεται πως πρωτίστως θα συμβάλλει σ’ αυτό. Είτε μιλάμε για Δημόσιο είτε για ιδιωτικό τομέα.

Φαντάσου να προσπαθούσες πχ να πουλήσεις κάτι που θα έκανε πιο δύσκολη και αφόρητη τη ζωή του Πολίτη. Δεν έχει νόημα. Κανείς δεν θα το αγόραζε. Απλά.

Αντίστοιχα και με το Δημόσιο/Πολιτεία. Έχει νόημα η προσφορά του εργαζομένου μόνον όταν προσφέρει κάτι καλό στο κοινωνικό σύνολο. Και όχι όταν προσφέρει κάτι κακό. Σαφώς και ο βασικός σκοπός όλων είναι η «προστιθέμενη αξία». Εύσχημος τρόπος να αποκαλέσεις το «κέρδος». Όταν όμως αυτό μετατρέπεται σε «αισχροκέρδεια», κέρδη των λίγων εις βάρος του κοινωνικού συνόλου και φιλοτομαρισμός των «εκλεκτών», εκεί αρχίζουν να βαλτώνουν τα πάντα. Γιατί αυτό θα έρθει μόνον με διαφθορά και αφόρητη συμπεριφορά εναντίον των Πολιτών. Κι εκεί, όταν αρχίζουν οι διαμαρτυρίες των καταδυναστευόμενων Πολιτών η «δικαιολογία» είναι πάντα έτοιμη :

«Εγώ την δουλειά μου κάνω κύριε»...

Σ’ ένα ηθικό περιβάλλον, σαφώς και δεν θα υπήρχε κανένα ψεγάδι σε μια τέτοια απάντηση. Εάν αυτός που την χρησιμοποιεί ως «απάντηση» είχε πίσω του μια ενάρετη κατάσταση, ένα περιβάλλον ασπίλου δικαιοσύνης, τότε ναι, αυτή η απάντηση θα είχε ακαταμάχητο ηθικό υπόβαθρο.

Όταν όμως την χρησιμοποιεί ένας δημόσιος υπάλληλος που πίσω του υπάρχει ένα δυσώδες έρεβος διαφθοράς και αυθαιρεσίας κατ’ αυτού του ίδιου του Πολίτη, τότε τι ηθικό βάρος θα μπορούσε να έχει μια τέτοια απάντηση;

2 Σεπ 2013

Να αποδείξουμε ότι είμαστε ΕΛΛΗΝΕΣ! ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΗΝΥΣΗ των κ.κ. ΖΩΗΣ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ - ΝΙΚΟΥ ΛΟΓΟΘΕΤΗ


Το πρώην Μέλος της ΕΛΣΤΑΤ κ. ΖΩΗ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ και ο πρώην Αντιπρόεδρος κ. ΝΙΚΟΣ ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ, κατέθεσαν πριν λίγες μέρες, μήνυση για το σκάνδαλο της ΕΛΣΤΑΤ σε βάρος του προέδρου Ανδρέα Γεωργίου και των λοιπών αναφερομένωνστην υπόθεση, οι οποίοι με το πόρισμα των Οικονομικών Εισαγγελέων κ.κ. ΠΕΠΟΝΗ - ΜΟΥΖΑΚΙΤΗ, είναι ΕΝΟΧΟΙ και τους έχουν απαγγελθεί κατηγορίες για σωρεία κακουργηματων.


ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΑΘΗΚΟΝ ΜΑΣ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ Η ΖΩΗ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ ΚΑΙ Ο ΝΙΚΟΣ ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ.

Παρακαλούνται οι συνάδελφοι bloggers, να αναρτήσουν το παρόν στα blog τους για να ενημερωθούν όσο το δυνατόν περισσότεροι Έλληνες.

Παρακαλούνται οι αναγνώστες, να το στείλουν σε όσα περισσότερα blogs μπορούν και να να ενημερώσουν φίλους και γνωστούς.

Ακολουθεί το σχέδιο της Αίτησης. Τυπώστε το, συμπληρώστε το και στείλτε το.