3 Ιαν 2014

ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ! 4 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΕΓΓΥΗΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ALPHA BANK,4,3 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ EUROBANK ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΓΥΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ!




Ο Άγιος Βασίλης ξαναχτύπησε και μοιράζει πολλά δισεκατομμύρια ευρώ στις τράπεζες, ενώ ο λαός πειναει, οι μισθοί και οι συντάξεις έχουν αποδεκατιστεί, οι παράνομοι παράλογοι φόροι έχουν φτάσει στα ύψη, τα σχολεία και τα νοσοκομεία κλείνουν, οι απολύσεις συνεχίζονται, τα δάνεια του κόσμου, που είναι απλήρωτα,έχουν πάρει φωτιά ,αλλά …

Ο Υφυπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας δίνει νέα ανακεφαλαιοποίηση στην ALPHA BANK με την εγγύηση του Ελληνικού Δημοσίου για κάλυψη ομολογιακού δανείου αξίας 3.609.600.000 ευρώ.


Στο κόκκινο πλαίσιο του Φ.Ε.Κ.:

  • ''Το κόστος που θα βαρύνει το Δημόσιο, σε περίπτωση κατάπτωσης της εγγύησης του Δημοσίου, ενδέχεται να ανέλθει στο ποσό των 3.609.600.000 ευρώ πλέον των προβλεπομένων από τους όρους του οικείου ομολογιακού δανείου τόκων και πάσης φύσεως επιβαρύνσεων, το ακριβές ύψος της οποίας δεν μπορεί να υπολογιστεί''.

Δηλαδή αν δεν επιστρέψει η τράπεζα τα λεφτά πίσω στο Ελληνικό Δημόσιο, θα το πληρώσουμε εμείς οι φορολογούμενοι


Το υπουργείο οικονομικών μοιράζει ΚΑΙ στην EUROBANK εγγυήσεις του Ελληνικού Δημοσίου αξίας 4.280.000.000 €!

 


Εάν όμως αυτά τα χρήματα (8 δις) έπεφταν στην πραγματική οικονομία, θα δημιουργούσαν τουλάχιστον 200,000 θεσεις εργασίας! Ναι, καλά διαβάζετε, ΔΙΑΚΟΣΙΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ!

Αντ’ αυτού, η πολύτιμη ρευστότητα θα χρησιμοποιηθεί για να κλείσουν οι τρύπες από τα θαλασσοδάνεια διεφθαρμένων διοικήσεων, από τις υπεξαιρέσεις στο ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΟ ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟ (αλήθεια κύριοι εισαγγελείς, ακόμα να ανοίξουν οι λογαριασμοί των εταιρειών Γριβέα – Παπανδρέου στην Ελβετία;) αλλά και να συνεχίζουν τον δανεισμό των νταβατζήδων της ενημέρωσης.

Γι’ αυτόν τον απλούστατο λόγο, αυτή την πρωτοφανή ενεργεια δεν θα την δείτε σε κανένα καθεστωτικό ΜΜ”Ε”. Αντί να ανοίξουν θέσεις εργασίας για τους ανέργους, θα συνεχίσουν να χρηματοδοτούν τους διεφθαρμένους καναλάρχες. Για να προωθούν διεφθαρμένους πολιτικούς, που θα συνεχίσουν να νομοθετούν υπέρ των τραπεζιτών.
Αν δεν τα πληρώσει η τράπεζα ΚΑΙ τα χρήματα αυτά θα τα πληρώσουμε εμείς οι …… πάμπλουτοι Έλληνες φορολογούμενοι.



Πληροφορίες από τον Απόστολο Δουδακμάνη, πολιτευτή Έβρου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων.

ΠΗΓΗ