Τετάρτη, 29 Ιανουαρίου 2014

Ποιός είναι ο ''ηγέτης'' της κίνησης των ''58'' ; Ποιός είναι ο Ιουδαίος ΙΟΥΔΑΣ Ρόζενστάιν (Χρήστος Ροζάκης): Ο ΕΚΛΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΣΗΜΙΤΗ που ΚΡΕΜΑΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ….


Διαβάστε ΕΔΩ σχετικά με την καταγωγή του Ροζάκη - Ροζενστάϊν....
Διαβάστε ΕΔΩ: ''ΕΛΛΗΝΑΣ'' ΥΠΟΥΡΓΟΣ ''ΕΦΙΑΛΤΗΣ'' ΔΙΚΑΙΩΣΕ ΣΚΟΠΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Και πήγαν κάποια ανεγκέφαλα φρόκαλα να ακούσουν τους ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ!
Τους Μασσόνους που αποτελούσαν το δεξί χέρι του ΑΡΧΙΕΡΕΑ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ του ΧΑΖΑΡΟΥ Κώστα Σημίτη, και παρουσιάζονται με την προβιά του.... "σωτήρα".

Ένα συνοθήλευμα από ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ.
Έχουμε χρέος ως ΕΛΛΗΝΕΣ, να τους τσακίσουμε, με κάθε τρόπο.


Ο Δικαστής Ροζάκης (Ροζενστάϊν).Με την υπογραφή του Χρήστου Ροζάκη αλλά και του Κύπριου Λουκή Λουκαΐδη το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαωμάτων κατακεραυνώνει την χώρα μας για θέματα που σχετίζονται με την “μακεδονική” και “τουρκική” μειονότητα.

Με βασικούς ομιλητές τους Χρήστο Ροζάκη, Γρηγόρη Ψαριανό και Ανδρέα Παπαδόπουλο πραγματοποιήθηκε η δεύτερη εκδήλωση της Κίνησης των "58" στην Κηφισιά. Ο Χ. Ροζάκης προσπάθησε να περιγράψει το πολιτικό πλαίσιο της Κίνησης.

Συγκεκριμένα ανέφερε πως οι "58" είναι μια πρωτοβουλία που δεν έχει πρόθεση να είναι άλλος ένας εκλογικός οργανισμός, σύνολο ατόμων με ιδιαίτερες ευαισθησίες, να συσπειρώνουν όλες τις δυνάμεις του τόπου που είναι διασπαρμένες.

Επίσης ο Χ. Ροζάκης εξέφρασε την άποψη πως για να φτιάξεις μια νέα Ελλάδα πρέπει να συνεργαστείς με δυνάμεις που απαραίτητα πρέπει να έρθουν σε επικοινωνία, δεδομένου ότι η Ελλάδα παραμένει μια χώρα της Ευρώπης, από τους φιλελεύθερους του Κέντρου με αριστερούς της Σοσιαλδημοκρατίας.

Αναλύοντας τις επερχόμενες εκλογές εκτίμησε ότι δεν είναι οι οποιοσδήποτε εκλογές, θα κριθούν πολλά, όπως η συνέχιση ή η διακοπή της πορείας μέχρι τώρα.

Ο Χ. Ροζάκης επιπλέον υπογράμμισε πως η Ελλάδα έφταιξε, τιμωρείται γί αυτό που έκανε επί σειρά ετών.(!!) Τέλος αναφερόμενος στην Κίνηση είπε ότι ο κεντρικός στόχος είναι «να σταθούμε στα πόδια μας», αφού η Κεντροαριστερά δεν έρχεται να κάνει κριτική του παρελθόντος και των υπολοίπων κομμάτων, χωρίς αυτό να σημαίνει «πως δεν ξέρουμε γιατί φτάσαμε ως εδώ».

Ο βουλευτής της ΔΗΜΑΡ, Γρηγόρης Ψαριανός εξέφρασε την ελπίδα να αλλάξει στάση η πλειοψηφία της ηγεσίας της ΔΗΜΑΡ ως προς τους "58", τους οποίους, όπως σημείωσε, δεν του βλέπει ως κόμμα, αλλά ως πρωτοβουλία διαλόγου. Πρόσθεσε, δε, πως ως βουλευτής της ΔΗΜΑΡ δεν θα μπορούσε να συμμετέχει στην εκδήλωση ενός άλλου κόμματος.

Είπε επίσης πως η πορεία της χώρας δεν μπορεί να αλλάξει από από την Κεντροαριστερά μαζί με την παρέα του Αντώνη Σαμαρά και του Δικτύου 21. Εξαπέλυσε επίθεση, επίσης, και στον ΣΥΡΙΖΑ μιλώντας για «σχιζοφρένεια γκρουπούσκουλων» στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης
Μιλώντας για τον ΣΥΡΙΖΑ είπε πως πρόκειται για μια δύναμη επικίνδυνη για τον τόπο και ότι αυτά που τάζει θα τα βρει έξω από την Κουμουνδούρου. Δήλωσε πως η πλειοψηφία της ΔΗΜΑΡ επιλέγει να μην συζητά με τους "58" επειδή δεν έχει εναλλακτικό σχέδιο. Είπε,δε, πως δεν είναι αντίπαλος της ΔΗΜΑΡ οι "58", μην πάμε αντιπαραθετικά. «Είμαστε στην αρχή μίας προσπάθειας που για να έχει αποτελέσματα μας χρειάζεται όλους», κατέληξε.

Στην εκδήλωση μίλησε και ο ανεξάρτητος βουλευτής κ. Πέτρος Τατσόπουλος, ο οποίος είπε ότι τα δύο μαμούθ ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ έχουν δείξει ότι δεν θα έχουν δισταγμό να ποδοπατήσουν οποιοδήποτε μπροστά στην εξουσία.

Υπενθυμίζεται πως ο Χρήστος Ροζάκης είχε διατελέσει υφυπουργός Εξωτερικών το 1996 επί κυβέρνησης Κώστα Σημίτη έχει ταχθεί κατά της ανακήρυξης της ΑΟΖ από την Ελλάδα, έχει αναφέρει πως «Κακώς η Ελληνική Εξωτερική Πολιτική αναπτύχθηκε στη λογική της αντιμετώπισης απειλών από τους γείτονες. Η σωστή στάση θα ήταν: η εκλογίκευση της απειλής»ενώ από τη θέση του μέλους του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (ΕΔΑΔ), κατακεραύνωνε την Ελλάδα – με την υπογραφή του- για την άρνησή της να αναγνωρίσει “μακεδονικούς” και “τουρκικούς” συλλόγους στην Ελλάδα.
ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΕΔΩ
ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ/ΦΩΤΟ/ΠΡΟΣΘΗΚΗ LINKS:Α.Τ.