Δευτέρα, 20 Ιανουαρίου 2014

8 λόγοι που η Συρία δέχεται επίθεση από τις δυνάμεις της Νέας Τάξης


Μια αξιόλογη περίληψη σε πολιτικό επίπεδο για το πώς και γιατί ο κόσμος έχει πάει τόσο στραβά σήμερα παρουσιάζεται στο YouTube από το “Syrian Girl Partisan” («Σύρια Παρτιζάνα»). Είναι μια νέα Σύρια πατριώτισσα που δίνει οκτώ λόγους για τους οποίους η Νέα Παγκόσμια Τάξη μισεί τη Συρία και κάνει ό, τι μπορεί για να ανατρέψει την παρούσα κυβέρνηση της Συρίας και να την αντικαταστήσει με νεοταξικές μαριονέτες


Εδώ είναι οι λόγοι του κοριτσιού της Συρίας (δείτε το βίντεο στο τέλος) :
1 – Η Κεντρική Τράπεζα της Συρίας είναι κρατική και ελεγχόμενη από το κράτος, έτσι ώστε να εξυπηρετεί την εθνική οικονομία και το λαό της Συρίας, αντί για τον εμπλουτισμό των διεθνών banksters των δυτικών εθνών και του Ισραήλ, οι οποίοι επιβάλουν σχεδόν σε όλα τα έθνη του κόσμου τεχνητές κρίσεις χρέους από τα τοκογλυφικά δάνεια, με τα οποία οι χώρες αυτές γίνονται εν δυνάμει σκλάβες.


2 - Η Συρία δεν έχει κανένα χρέος στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο. Το ΔΝΤ ενεργεί ως αστυνομία είσπραξης του χρέους των διεθνών banksters. Κάθε σοφό έθνος μένει έξω από τα δεσμά του ΔΝΤ, κάτι το οποίο η Συρία έχει καταφέρει να κάνει, αλλά οι banksters δεν είναι καθόλου ευχαριστημένοι με μια τέτοια σοφία.


3 - Η Συρία έχει απαγορεύσει τους γενετικά τροποποιημένους σπόρους, ή «Franken - food», επειδή ο Μπασάρ Άσαντ θέλει να προστατεύσει την υγεία του λαού του. «Franken – food» (από το Φρανκεστάιν) σημαίνει έλεγχος των τροφίμων που με την σειρά του σημαίνει έλεγχος του πληθυσμού. Προφανώς η NWO ευνοεί το "Franken - food" (οι ΗΠΑ το επέβαλαν στο κατεκτημένο Ιράκ).


4 – Ο πληθυσμός της Συρίας είναι καλά ενημερωμένος σχετικά με τη NWO, της οποίας η κυριαρχία των πολιτικών μαριονέτων του κόσμου μέσω των think -tanks και των μυστικών εταιριών συζητείται ανοιχτά στα μέσα μαζικής ενημέρωσης και τα πανεπιστήμια της Συρίας. Το ξεμπρόστιασμα αυτό είναι ανάθεμα για τη NWO, η οποία πρέπει να καλύπτει τις δραστηριότητές της στο σκοτάδι.


5 - Η Συρία έχει τεράστια αποθέματα πετρελαίου και φυσικού αερίου και εργάζεται για την εκμετάλλευσή τους, ανεξάρτητα από τις γιγαντιαίες δυτικές πετρελαϊκές εταιρείες, όπως η Shell και η Texaco. Η NWO αγαπά το πετρέλαιο, αλλά όχι την ανεξαρτησία του πετρελαίου.


6 – Η Συρία ρητά και κατηγορηματικά αντιτίθεται στον Σιωνισμό και το Ισραήλ. Τα τελευταία χρόνια, ακόμη και τα δυτικά μέσα ενημέρωσης αντέδρασαν στην εικονική μετατροπή της Παλαιστίνης από το Ισραήλ, σε ένα τεράστιο γκουλάγκ. Η Συρία καταγγέλλει το βάναυσο απαρτχάιντ του Ισραήλ. Προφανώς τα εβραϊκά λόμπι σε όλο το κόσμο θα ενωθούν για να χρησιμοποιήσουν όλη την επιρροή τους για να θέσουν τέρμα σε αυτή την σθεναρή αντίθεση στους ομοθρήσκούς τους στο Ισραήλ.


7 - Η Συρία είναι ένα από τα τελευταία κοσμικά μουσουλμανικά κράτη στη Μέση Ανατολή και αρνείται να αναγνωρίσει οποιαδήποτε ανωτερότητα εκείνων των ανθρώπων που εξακολουθούν να ισχυρίζονται ότι είναι ο εκλεκτός λαός του Θεού (ακόμα και 2.000 χρόνια μετά ο ενσαρκωθείς Θεός, ο Ιησούς Χριστός, έπαψε να επιλέγει τους δικούς του ανθρώπους από τη φυλή τους και άρχισε να τους επιλέγει από την πίστη τους - Ρωμαίους γ΄, δ΄ κλπ). Τα ίδια αυτά λόμπι θα τιμωρήσουν κάθε άρνηση της θρησκευτικής τους όσο και της φυλετικής τους ανωτερότητας.


8 – Η Συρία με υπερηφάνεια υποστηρίζει και προστατεύει την πολιτική και πολιτιστική εθνική της ταυτότητα, ενώ η NWO επιδιώκει να λιώσει όλα τα έθνη (εκτός από ένα) και να τα κάνει ένα πολτό, μια ενιαία μάζα προβάτων για τον επερχόμενο Αντίχριστο.


Δείτε το βίντεο:


ΠΗΓΕΣ :


     & ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ


Kανένας δικός μας Παπάς θα πει τίποτα;;;; μπαααααααααααααα είναι προοδευτικοί οι άνθρωποι....καταπολεμούν τον "φασισμό"....μαζί με τον Μπούκουρα.....Η "κατάντια" είναι ότι στη Συρία ελληνορθόδοξους σφάζουν...μιλάμε για τραγωδία....Πρέπει να περάσουν οι μεταρρυθμίσεις του ΔΝΤ....οι μεταρρυθμίσεις των Προτεσταντών.....αλλά και των σιωνιστών...για το τοκογλυφικό χρέος ευθύνονται 10.000.000 έλληνες...και όχι τα κομματόσκυλα...που ροκάνισαν τα πάντα. Ο Παπανδρέου μας έβαλε σε ένα σκοτεινό τούνελ....σε ένα σκοτεινό σιωνιστικό τούνελ....


chaos-crisis