Κυριακή, 19 Ιανουαρίου 2014

ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ALEXIS..

Iταλοί διανοούμενοι υπέρ της υποψηφιότητας Τσίπρα
Σε σημερινό σχόλιό της, η ιταλική εφημερίδα «Λα Ρεπούμπλικα» προβάλλει την έκκληση Ιταλών διανοουμένων και καλλιτεχνών υπέρ της υποψηφιότητας του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα, για την προεδρία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Η έκκληση, μεταξύ των άλλων, υπογράφεται από τον συγγραφέα και σκηνοθέτη Αντρέα Καμιλέρι, τη δημοσιογράφο Μπάρμπαρα Σπινέλι, τον φιλόσοφο Πάολο Φλόρες Ντ' Αρκάις, τον ιστορικό και κοινωνιολόγο Μάρκο Ρεβέλι και τον κοινωνιολόγο και συγγραφέα Λουτσιάνο Γκαλίνο.

«Οι ευρείες κυβερνητικές συμμαχίες, στην Ιταλία και στην Ευρώπη, φτιάχτηκαν για να διατηρηθεί η υπάρχουσα κατάσταση. Λέμε όχι στη μεγάλη κοινοβουλευτική συμμαχία που ετοιμάζουν οι Ευρωπαίοι Σοσιαλιστές και Χριστιανοδημοκράτες. Θα παρουσιαστούμε στις ευρωεκλογές με μια εναλλακτική προγραμματική πρόταση, για πραγματική ρήξη».

Στην έκκληση των Ιταλών διανοουμένων, οι οποίοι τάσσονται υπέρ της δημιουργίας ενός διακρατικού ψηφοδελτίου που να στηρίζει την υποψηφιότητα του Αλέξη Τσίπρα και να απαρτίζεται από μέλη της κοινωνίας των πολιτών υπογραμμίζεται, επίσης, ότι «αν η Ευρώπη θέλει να επιζήσει, πρέπει να αλλάξει ριζικά. Πρέπει να αποκτήσει τα αναγκαία οικονομικά μέσα, με ένα σχέδιο Μάρσαλ της Ευρωπαϊκής Ένωσης, το οποίο να δημιουργήσει θέσεις εργασίας και να καλύψει τις μεγάλες διαφορές και ανισότητες που έχουν δημιουργηθεί».
[zougla.gr]


H πουλημένη αριστερά του περιθωρίου….δίνει τα ρέστα της για ένα νέο σχέδιο Μάρσαλ=δανεισμός…. για μια νέα κατοχή της καθυστέρας…. μπανανίες του κώλου.

Ζούμε επικίνδυνες καταστάσεις μιας και οι Αμερικανοί βάλθηκαν να μας τρελάνουν...


O μεγάλος στόχος του Alexis είναι να χρησιμοποιήσει την ξένη βοήθεια ( Μάρσαλ) ως μέσο για τη διαιώνιση των προνομίων μίας μικρής κλίκας εμπόρων και τραπεζιτών, οι οποίοι αποτελούν την αόρατη εξουσία στην Ελλάδα. Μια αόρατη εξουσία στην οποία και αυτός είναι μέλος….εδώ και πολλά χρόνια.

Προέχει φυσικά το ξεπούλημα-καμμένη γη- μέχρι το τριτοκοσμικό Μάρσαλ.....το ξεπούλημα που αφέθηκε στα χέρια του  πατριώτη Σαμαρά.....μιας και δεν πρόλαβε ο Παπανδρέου....Ο Τσίπρας στα χνάρια του "μεγάλου" Παπανδρέου.....τα άτομα είναι αδίστακτα. Διέλυσαν τις χώρες του νότου με σκοπό το πλιάτσικο....μετά ακολουθούν ΞΑΝΑ τα τοκογλυφικά  δάνεια....της χρεοκοπημένης Αμερικής που μας έφερε το ΔΝΤ, γα ένα νέο ξεκίνημα....μιλάμε για φαύλο κύκλο....

Πολύ σωστά θα αναρωτηθεί ο αναγνώστης. Μα καλά η Γερμανία δεν πάτησε στην Ελλάδα;; Όχι, φίλε μου. Η Γερμανία δεν είναι ελεύθερο κράτος. Είναι αποικία της Αμερικής. Η Γερμανία ανοίγει τον δρόμο για την κοινωνική καθυστέρα....η Γερμανία για το δολάριο δουλεύει....είναι ο μπράβος της Αμερικής. Καταστρέφει και μετά αναλαμβάνει η Αμερική....του κάθε Ομπάμα....η φωνή της Γερμανίας, είναι η φωνή της Αμερικής στην Ευρώπη. Τα κόμματα του μνημονίου θα φάνε όλη την πίκρα....μέχρι να προσκυνήσει ο λαός έναν αγράμματο σταλινικό......η ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ ελέγχει το τραπεζικό σύστημα.....