Σάββατο, 18 Ιανουαρίου 2014

Και ξαφνικά ο Τσίπρας μοστράρει για γαμπρός... ένας γαμπρός που θυμίζει έντονα έναν άλλον γαμπρό back to 1981...

Ο John Kenneth Galbraith το 1967 κίνησε γη και ουρανό στις ΗΠΑ για να μην καθαρίσουν τον Ανδρέα οι Απριλιανοί (αποδείξεις ΕΔΩ και ΕΔΩ).

''Again the United States loomed large. Pressure from influential Americans, including the economist John Kenneth Galbraith, led the military junta to release Andreas Papandreou and other political prisoners in 1967''.

Eπί Προεδρίας  Lyndon Johnson ο μούφα αντιΑμερικανός Ανδρέας λαμβάνει Αμερικανικό Διαβατήριο (ο μοναδικός από τους κρατούμενους) για να φύγει από Ελλάδα με προορισμό τις ασφαλές γι αυτόν ΗΠΑ. Σήμερα ο γιος του John, ο James Kenneth Galbraith, διδάσκει στο Lyndon B. Johnson School of Public Affairs (αποδείξεις ΕΔΩ). Ο james Kenneth Galbraith στις 23 ιουνίου του 2013 μαζί με τον γνωστό οικονομολόγο από τα συστημικά ΜΜΕ Γ. Βαρουφάκη έγραψαν ένα άρθρο στους New York Times με τίτλο "only SYRIZA can save Greece". Υπενθυμίζουμε ότι ο Βαρουφάκης ήταν σύμβουλος του έτερου σωτήρα σοσιαλιστή GAP.
Πριν περίπου 2 μήνες ο Τσίπρας πήγε στο Τέξας και συγκεκριμένα στο Lyndon B. Johnson School of Public Affairs όπου διδάσκει ο James Kenneth GalbraithO James Kenneth Gailbraith μόλις πριν λίγες ημέρες έδωσε μια συνέντευξη στην εφημερίδα του ΣΥΡΙΖΑ "ΑΥΓΗ" λέγοντας λίγο πολύ ότι το ΣΥΡΙΖΑ θα σώσει την Ελλάδα.


Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ James Kenneth Gailbraith  ΕΔΩ

Δείτε τι έλεγε το άλλο σοσιαλόπαιδο ο GAP το 2009 και κάντε τις συγκρίσεις με το έτερο, οπότε να περιμένετε τα ανάλογα.


Το θέμα είναι ότι αυτοί που πίστεψαν τα λόγια του GAP το 2009 και μετά τον έβριζαν λόγω των γνωστών αποτελεσμάτων, είναι οι ίδιοι που ήδη πιστεύουν τον Τσίπρα ο οποίος χρησιμοποιεί ΑΚΡΙΒΩΣ τα ίδια λόγια και τεχνάσματα. Αυτοί που ψήφισαν GAP ακόμα τον βρίζουν, όπως θα βρίζουν και τον Τσίπρα, αλλά πάντα μετά το σφάλμα.

Ο Ιπποκράτης είχε πει "καλύτερα το προλαμβάνειν παρά το θεραπεύειν" γιατί το θεραπεύειν δεν είναι σίγουρο ότι θα έχει επιτυχία, και αυτήν την φορά μπορεί να είναι και η τελευταία μας γιατί το παρακάναμε σαν λαός.
"κάποιοι εκ φύσεως έχουν διάνοια οπότε μπορούν να προβλέψουν, ενώ άλλοι ΔΕΝ διαθέτουν διάνοια και ΔΕΝ μπορούν να προβλέψουν. Αυτοί που προβλέπουν πρέπει να άρχουν για το καλό του συνόλου"
Αριστοτέλης - Πολιτικά

Δεδομένο είναι ότι αυτοί που προβλέπουν είναι οι λίγοι και αυτοί που δεν μπορούν να προβλέψουν οι πολλοί. Σήμερα αυτοί οι πολλοί που δεν διαθέτουν διάνοια και δεν μπορούν να προβλέψουν δίνουν την ψήφο τους σε ακατάλληλους Κυβερνήτες με τα γνωστά αποτελέσματα.

Μας δώσανε Κοινοβουλευτισμό ενώ εκείνοι κράτησαν την Αριστοκρατία...

ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ : Α.Τ.