Πέμπτη, 16 Ιανουαρίου 2014

Κάπως έτσι μας έφεραν το Γιωργάκη μαζί με το ΔΝΤ. Κάπως έτσι ήρθε το τέλος..

Κάπως έτσι ....

To επικό πρωτοσέλιδο του " Πρώτου Θέματος" του βουλιμικού  Πασοκου Θέμου ….που τώρα αγαπά Τσίπρα… μιας και ο Σαμαράς γλίτωσε τον Γιωργάκη.....ενώ πριν όπως ξέρουμε  στήριζε Χρυσή Αυγή…για να ξεβρωμίσει δήθεν ο τόπος. Την Χρυσή Αυγή που επιμένει  .....τώρα με τις προφυλακίσεις....να  της δίνει "τρομερά" ποσοστά....Χρειάζεται το "φάντασμα" της Χρυσής Αυγής...μέχρι να ξεπουληθούν τα πάντα. Πρέπει να υπάρχει τρόμος.....αλλά και διχόνοια....μέχρι να έρθει ο δημοκράτης Αλέξης....η κάποιος σαν και αυτόν....για ένα νέο ξεκίνημα...σε μια χώρα χωρίς εθνική ταυτότητα... με φοβερούς είλωτες...

Φωτογραφία: Κάπως έτσι μας έφεραν το Γιωργάκη!
Κάπως έτσι χειραγώγησαν και προσπαθούν ακόμη να χειραγωγήσουν την κοινή γνώμη!
Επικό πρωτοσέλιδο του " Πρώτου Θέματος"
"Το ΠΑΣΟΚ σβήνει τα χρέη προς τις τράπεζες" και δίπλα η απαραίτητη βρωμιά, λάσπη εναντίον του Κ. Καραμανλή!
Να μην ξεχνάμε! Όλοι τους είναι ακόμη εδώ, παρόντες, πανέτοιμοι να συνεχίσουν το απεχθές έργο τους!
Αν καταλάβεις τι παίζει δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα…. με την συνείδησή σου....

Nα πούμε πως δεν είναι μόνο ο Θέμος. Αυτοί που μας έχωσαν στο ΔΝΤ τρίβουν τα χέρια τους...μαζί με αυτούς και κάποιοι μπατίρηδες έλληνες....κομματόσκυλα που περιμένουν πάση θυσία να πέσουν οι τιμές στα ακίνητα ( πλειστηριασμοί από τα χαράτσια) για να σαρώσουν τα πάντα...Κάνουν όνειρα για τα παιδιά τους...τα παιδιά τους που τα έχουν για σπουδές στο εξωτερικό. Μιλάμε για φοβερά πράγματα...μια μειοψηφία κομματόσκυλων περιμένει....να ξεσκίσει σάρκες...Ας δούμε τι έγραφε ο ΥΔΡΟΧΟΟΣ!

Απλά πράγματα λέμε. Το σύνολο των λειτουργιών αυτού του συστήματος έχει σχέση με τη διαχείριση "σκιών" και φαντασμάτων σε ένα περιβάλλον "κατασκότεινο" ...Σε ένα περιβάλλον, το οποίο είναι υποχρεωμένοι οι τοκογλύφοι να το διατηρούν "κατασκότεινο", γιατί απλούστατα δεν μπορεί να λειτουργήσει η "παράσταση" τρόμου. Η παράσταση αυτή λειτουργεί όπως οι παραστάσεις του θεάτρου σκιών. Δεν μπορεί να στήσεις μια τέτοια παράσταση σκιών σε φωτεινό περιβάλλον. Δεν μπορείς να τη φέρεις σε πέρας χωρίς σκοτάδι και με απόλυτο έλεγχο των λαμπτήρων, που θα απαιτηθεί για τη δημιουργία των "σκιών". Αυτός ο έλεγχος είναι σήμερα η δύναμή τους. Η μόνη δύναμή τους απέναντι σε ένα πραγματικό τέρας, όπως είναι ο άνθρωπος.


Οι χρυσαυγίτες τώρα θα είναι αυτοί, οι οποίοι θα σώσουν τους σημερινούς δωσίλογους. Αυτοί θα γίνουν οι "χρήσιμοι" χαφιέδες, που θα κονομήσουν. Οι χρυσαυγίτες θα είναι αυτοί, οι οποίοι θα χαφιεδίζουν στην Ασφάλεια του Κολεγιόπαιδα Δένδια τους πραγματικούς πατριώτες, προκειμένου να απολαμβάνουν τα όσα απολαμβάνουν ...Θα χαφιεδίζουν στον δικηγόρο του Ρότσιλντ στην Κέρκυρα ποιοι είναι αντισιωνιστές και αμφισβητούν τον νέο αντιτρομοκρατικό νόμο ...Θα χαφιεδίζουν στον "μάντη" Δένδια, που "κατάλαβε" αμέσως ότι η δολοφονία των χρυσαυγιτών στο Νέο Ηράκλειο ήταν πράξη αντεκδίκησης των "Αριστερών" για τη δολοφονία του Φύσσα.

Αυτό είναι το σενάριο της επόμενης ημέρας. Αυτός θα είναι ο νέος ρόλος της Χρυσής Αυγής ..

Θα αναγκάσει τους χρυσαυγίτες να προκαλούν μονίμως και προβοκατόρικα τις διατάξεις του νέου "αντιτρομοκρατικού νόμου", προκειμένου το νεοταξικό σύστημα να τον επιβάλει στην κοινωνία. Θα τον προκαλούν αναιτίως και βλακωδώς, ώστε να του δώσουν τη στατιστική που θα του επιτρέπει να παραμένει πάντα "ενεργοποιημένος". Θα τον προκαλούν, προκειμένου να "πείσουν" τον κόσμο ότι δικαίως υπάρχει ένας τέτοιος νόμος, εφόσον υπάρχουν αμετανόητα κουτορνίθια, τα οποία δεν σέβονται καμία λογική.
Όλα αυτά έγιναν χάρη στον Μιχαλολιάκο και τον Κασιδιάρη ...

Έγιναν με τη βοήθεια της "παράνομης" Χρυσής Αυγής και των "κούφιων" απειλών της εναντίον τής Δημοκρατίας και της Δικαιοσύνης. Με τη βοήθεια της Χρυσής Αυγής θα θέσουν την Ελλάδα υπό την ομηρία τους και τον ωμό εκβιασμό τους. Χάρη σε αυτήν θα εκβιάζουν την Ελλάδα, μέχρι να τη λεηλατήσουν πλήρως. Θα το κάνουν εύκολα, εφόσον χάρη στα "μαχαίρια" και τους χαιρετισμούς του Μιχαλολιάκου μπορούν να την εμφανίσουν σαν "κρυπτοφασιστική".

 Οι φωτογραφίες δηλαδή του Κασιδιάρη, που διοχετεύτηκαν στα ΜΜΕ, έχουν κάποιο συγκεκριμένο νόημα. Εικόνες με όπλα και πιστόλια τρομάζουν τον λαό και δίνουν δύναμη στο "δημοκρατικό τόξο". Θα ισχυροποιηθεί αυτό το "τόξο" των δωσίλογων "Γιωργάκηδων" με τα όπλα, όπως κάποτε ο γέρος Παπανδρέου "ισχυροποιήθηκε" σαν δημοκράτης με τους "ασύρματους" του ΚΚΕ.


ΠΗΓΗ
ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ:Α.Τ.