Τρίτη, 21 Ιανουαρίου 2014

Η παρωδία συνεχίζεται…Δικαιολογίες για μέτρα να υπάρχουν και η πραγματική «τρομοκρατία» θα επιβάλλεται αργά αλλά σταθερά πάνω από τα κεφάλια όλων μας.

Όλα τα κανάλια δείχνουν και ξαναδείχνουν έναν ταλαιπωρημένο τύπο που σαν υπνωτισμένος διαβάζει ένα «μανιφέστο»-παρωδία, το οποίο μόνο φόβο δεν προκαλεί.
Απλά να υπάρχουν δικαιολογίες για να αυξηθούν τα μέτρα αστυνόμευσης και η κρατική παρεμβατικότητα στην κοινωνική ζωή στα πλαίσια της παγκοσμιοποίησης.
Πραγματικά όποιος δεν κατανοεί πλέον το θέατρο του παραλόγου, προκειμένου να «τρομοκρατηθούν» οι Έλληνες πολίτες, έχει πραγματικά θέμα για να το πούμε λαϊκά.
Δικαιολογίες για μέτρα να υπάρχουν και η πραγματική «τρομοκρατία» θα επιβάλλεται αργά αλλά σταθερά πάνω από τα κεφάλια όλων μας. Ας έχουμε τουλάχιστον μάτια και αυτιά ανοιχτά…
ΠΥΓΜΗ.gr


Πίσω απ'την κουρτίνα :


Νέο μήνυμα των τρομοκρατών: Τα μέτρα η καταστολή και τα μνημόνια θα συνεχιστούν...Schutzstaffel Kommandantur.
Ξεκίνησε, λοιπόν, η δεύτερη πράξη του θεατρικού έργου “17 Νοέμβρη- Η επιστροφή”.Πως γίνεται κάθε φόρα που το διεφθαρμένο καθεστώς έχει πρόβλημα, να εμφανίζεται η τρομοκρατία;;; Φασιστική χώρα η ελλάδα και σύντομα χώρα που υποθάλπει τρομοκράτες;; Πως γίνεται αυτό;; Πως γίνεται με πρόσχημα τον φασισμό και την τρομοκρατία οι κλέφτες να μας παρουσιάζονται δημοκράτες;; Ποιοι θέλουν μια κοινωνία τυφλή;; Πως γίνεται ένας 56 χρονος της γενιάς του Πολτεχνείου (τρομοκράτης) να μιλά για την σημερινή γενιά;;; Η γελοία γενιά του Πολυτεχνείου δεν διέλυσε την Ελλάδα;;; Αυτή η γενιά δεν μας έχωσε στο ΔΝΤ;;

Ποιοι ζητάνε αποσταθεροποίηση για να σβήσουν την μνήμη του λαού από τις κλοπές;;


chaos-crisis