Δευτέρα, 3 Φεβρουαρίου 2014

ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΤΑΙ Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ...

Ενώ ο αποπροσανατολισμός της κοινής γνώμης έχει φτάσει στο ζενίθ με την «Ξηρακιάδα» την «Τσιπροθρησκεία» και την «Χρυσαυγιάδα»ως πρώτες ειδήσεις, οι οποίες αντικατέστησαν την «υποβρυχιάδα» και την «Φιλιππιάδα», το σύστημα δουλεύει κανονικά το πρόγραμμά του.


Από την μία ο ΣΑΜΑΡΑΣ με την θέση του Ευρωπροέδρου να ολοκληρώνει την Συνθήκη της Λισσαβώνας προωθώντας την Τραπεζική Ένωση της Ευρώπης, και από την άλλη ο ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ με τον «κλωνοποιημένο» Θεοχάρη, να «φροντίζουν» για την καταγράμμα εφαρμογή των μνημονιακών συμβάσεων και να οριστικοποιούν την φορολογική αφαίμαξη των τελευταίων υπαρχόντων από τον Ελληνικό λαό.

Συνεπίκουροι βέβαια σε αυτή την ιστορία οι κ. Βρούτσης με τον κ.Γεωργιάδη, οι οποίοι φροντίζουν, ο μεν πρώτος για την μετατροπή των συντάξεων και των μισθών σε βοηθήματα, ενώ ο δεύτερος την μείωση του μέσου όρου ζωής του Ελληνικού λαού με την στην ουσία διάλυση της υγείας.

Για να μην ξεχνιόμαστε αλλά και να γνωρίζουμε το αληθινό τους πρόγραμμα παραθέτουμε κάποια στοιχεία ώστε να γίνει κατανοητό το πού πραγματικά μας πάνε.
Σε οποιοσδήποτε μορφής καθεστώτος, απολυταρχικού, δημοκρατικού, ολιγαρχικού κλπ, δεν μπορεί να λειτουργήσει τίποτα χωρίς την ύπαρξη του κράτους…

Σήμερα στην Ελλάδα επιχειρείται για πρώτη φορά στην ιστορία της ανθρωπότητας η εφαρμογή ενός λειτουργικού συστήματος στο οποίο η έννοια «κράτος» δεν έχει υπόσταση.
Δηλαδή κάθε μορφή δημόσιας υπηρεσίας, σε κρατικό, περιφερικό, νομαρχιακό, δημοτικό επίπεδο πρέπει να καταργηθεί και να απολυθούν όλοι οι δημόσιοι υπάλληλοι.


Τα πάντα θα λειτουργούν μέσα από μια τράπεζα ηλεκτρονικής διακυβέρνησης η οποία θα φροντίζει για την «ένταξη» στο σύστημα ενός πολίτη υπο πλήρη έλεγχο.

Αυτό για το οποίο ο Γ.Α.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ έχει φροντίσει να στηθεί πολύ γρήγορα και οι μετέπειτα ( ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ-ΣΑΜΑΡΑΣ-ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ), εφαρμόζουν κατα γράμμα, και μάλιστα η εφαρμογή του γίνεται, από ειδικά εκπαιδευμένους γνώστες του προγράμματος, που προβλέπει:

  • Έκδοση ηλεκτρονικής κάρτας διακυβέρνησης του πολίτη.
  • Σταδιακή κατάργηση κάθε λειτουργίας του κράτους δηλαδή κάθε δημόσιας υπηρεσίας.
  • Ένταξη όλων των χρηματιστηριακών συναλλαγών στις Τράπεζες.
  • Έλεγχος των περιουσιακών στοιχείων με τελικό στόχο την τραπεζοποίηση των περιουσιών.
  • Απόλυτος εργασιακός έλεγχος με τελικό σκοπό την κατάργηση κάθε αμοιβής γιατί τα πάντα θα κατευθύνονται μέσα από κέντρα διανομής.
  • Επιβολή μεταλλαγμένων τροφίμων και γενοσήμων φαρμάκων.

Μπορεί κάποια από τα παραπάνω να μην είναι κατανοητά για αυτό θα αναφέρουμε ένα παράδειγμα από το κάθε ένα.

Θα υποχρεωθούν όλοι οι πολίτες να προμηθευτούν ηλεκτρονική κάρτα διακυβέρνησης, γιατί χωρίς αυτή δεν θα μπορούν να λειτουργήσουν σαν Πολίτες. Δηλαδή δεν θα μπορούν να κάνουν αγορές, να έχουν δικαίωμα εργασίας, να αποκτούν σπίτι, να ψηφίζουν, να δημιουργούν επιχείρηση κλπ.

Με την σταδιακή κατάργηση του κράτους , κάθε έγγραφο, πιστοποιητικό, άδεια γάμου, ακόμα και νομικές υπηρεσίες, άδειες οικοδομής, κλπ, θα γίνονται μέσα από ειδικές ηλεκτρονικές υπηρεσίες τύπου taxis net, οπότε δεν θα είναι απαραίτητες οι δημόσιες υπηρεσίες οπότε και οι υπάλληλοι δεν χρειάζονται.

Όλες οι μισθοδοσίες, επιχορηγήσεις, ασφαλιστικές εισφορές, επιδοτήσεις, πληρωμές, κλπ, θα γίνονται μέσω τραπεζών. Ακόμα και τα δικαιολογητικά και οι έλεγχοι θα πραγματοποιούνται από τις τράπεζες. Θα χρεώνονται παροχές και θα γίνεται αυθαίρετη παρακράτηση από λογαριασμούς.

Το κτηματολόγιο που δεν κατάφερε ποτέ η Ελλάδα να πραγματοποίηση, έχει ήδη γίνει με προσέγγιση χιλιοστού, μέσω δορυφόρου, και μπορεί ανά πάσα στιγμή να εκτυπωθεί με πολύ μεγαλύτερη ακρίβεια από μηχανικό κάθε επιφάνεια Γής. Όλη η ακίνητη περιουσία των ιδιωτών θα φορολογηθεί έτσι ώστε κάποια στιγμή θα ανήκει στις τράπεζες.

Θα καθοριζεται αμοιβή κλιμακωτή για την εργασία και την σύνταξη στο τέλος κάθε χρόνου για τον επόμενο ανάλογα με τα έσοδα της χώρας, Οι εργαζόμενοι δεν θα την εισπράττουν γιατί θα κατατίθεται σε λογαριασμό και δεν θα έχουν το δικαίωμα ανάληψης γιατί θα πληρώνονται οι υποχρεώσεις τους . Δεν θα μπορούν να έχουν χρήματα στα χέρια τους. Ότι περισσεύει από αμοιβές στο τέλος κάθε χρόνου θα παρακρατείται από το κράτος για χάρη του συνόλου και της ασφάλειας της χώρας.

Με τις επιδοτήσεις, ανεμογεννητριών, και φωτοβολταικών θα καταντήσει η χώρα ένας απέραντος σκουπιδότοπος που σκοπό έχει την αξιοποίηση και μόνο των υλικών της γερμανικής βιομηχανίας και όχι του ορυκτού πλούτου της χώρας.

Επιδοτούνται τα γενετικώς μεταλλαγμένα αγροτικά προϊόντα και καταστρέφονται τα αιωνόβια δένδρα της χώρας μας, όπως η ελιά, καρυδιά, κερασιά, κλπ.

Όλα τα παραπάνω θα συμβούν σύντομα στη χώρα μας ,και μάλιστα σε γνώση των πολιτικών μας οι οποίοι φαίνονται ανήμποροι να αντιδράσουν και επιλέγουν να είναι με τον ισχυρό από φόβο…!!!

Ο...κ. ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ σαν άριστος γνώστης του προγράμματος της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ έθεσε τα θεμέλια με το 2ο μνημονιο, και στην περίπτωση που ολοκληρωθεί η ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΗΣ ΛΙΣΣΑΒΩΝΑΣ οπότε θα "συνταγματοποιηθούν" όλα τα παραπάνω, τότε η Ελλάδα θα αποτελεί την πρώτη χώρα στον κόσμο που θα κυβερνάται από την ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ.

Όλα τα παραπάνω θα επιβληθούν δια ροπάλου από δυνάμεις καταστολής…
Το γεωπολιτικό (πάσλ) έχει απλωθεί για τα καλά στην γειτονία μας.


1ος. Παίκτης με επιθετικό ρόλο η Τουρκία,που θέλει να εκμεταλλευτεί την ισχύ της (φθηνή Ανθρώπινη ζωή) .


2ος. Παίκτης το Ισραήλ με ξεκάθαρο ρόλο εκμετάλλευσης στον πλούτο των άλλων, με υποστήριξη πανταχόθεν.


3ος. Παίκτης η Αίγυπτος ,η οποία είναι τόσο μεγάλη (85.000.000)που το Ισραήλ αναγκάζεται να φιλά το χέρι που δεν μπορεί να δαγκώσει.


4ος.Παίκτης σε παθητικό ρόλο η Συρία που ματώνει συνολικά ώς χώρα αφού έχει υποστεί από τον εμφύλιο τα πάνδεινα ,και καταμετρά 150.000 θύματα...


5ος.Παίκτης η Αλβανία που την έλκει το όνειρο της μεγάλης Αλβανίας,τον ορυκτό πλούτο της τον έχουν καπαρώσει η Η.Π.Α. για 100 χρόνια
Ουσιαστικά έχει τεθεί σε παθητικό ρόλο.


6ος. Παίκτης η Ελλάδα η οποία μπορεί να είναι προεδρεύων της Ε.Ε. αλλά το γεωπολιτικό της βάρος έχει καταβαραθρωθεί συστηματικά και αμετάκλητα στην παρούσα στιγμή.


Ο ορυκτός πλούτος της είναι τόσο μεγάλος σε όγκο τόσο που ώς και η μακρινή Κίνα διεκδικεί κομμάτι από την σάρκα της!!!Αυτό ακριβώς είναι το πλεονέκτημα της Ελλάδος μας,θέλουν τόσο πολλοί να μας ξεσκίσουν που δεν μπορούν τοπική και παγκόσμιοι παίκτες να συνεννοηθούν μεταξύ τους για την μοιρασιά !!!.

Προς το παρόν έχουμε ξεπουλήσει ( ΣΙΩΠΗ)


Το σύνολο των υδάτινων πόρων ,επιφανειακών και υπόγειων,τα δίκτυα και την επεξεργασία στους Γάλλους ιδιώτες (Επενδυτές) .


Τον Ήλιο στους Γερμανούς ιδιώτες (Επενδυτές) .


Την Τουριστική μας βιομηχανία σε ιδιώτες Τούρκους Ντονμέ....


Τα Φάρμακα και της νοσοκομειακές υπηρεσίες σε ιδιώτες (Επενδυτές) απο το Ισραήλ.


Τα Πετρέλαια σε ιδιώτες (Επενδυτές) Αμερικάνους.


Το Φυσικό Αέριο σε Ρώσους ιδιώτες (Επενδυτές) που έχουν αναλάβει να διαχειρίζονται αποκλειστικά και το Φυσικό Αέριο του Ισραήλ!!! (επτασφράγιστο μυστικό)!!!!


Το σύνολο των Κατασχεθέντων Ακινήτων του Ελληνικού Λαού σε Εγγλέζους ιδιώτες (Επεγδυτές)....ΣΙΩΠΗ


Και έχουμε τους κλασικούς παίκτες σε παγκόσμιο επίπεδο.


Και στην εναπομένουσα Ελληνική επικράτεια μένει το Δημόσιο Χρέος της τάξης του 1.000.000.000 ευρώ...

Και ενώ αυτή είναι η πραγματικότητα εμείς ασχολούμαστε με τον Χριστόδουλου Ξηρό...