Τρίτη, 28 Ιανουαρίου 2014

Για όσο διάστημα οι ψευδοναζί της Χρυσής Αυγής παραμένουν στη Βουλή, θα "βασιλεύουν" οι πραγματικοί Ναζί της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ ..του Σύριζα....του ΚΚΕ..


 Έκκληση προς όλους τους Έλληνες, ανεξαρτήτως θρησκεύματος και πεποιθήσεων, να συμβάλουν στην ανάπτυξη της Ελλάδας ως παιδιά του ίδιου Θεού απηύθυνε ο υπουργός Δημόσιας Τάξης Νίκος Δένδιας, στην εκδήλωση μνήμης για τα θύματα του Ολοκαυτώματος που πραγματοποιήθηκε από την Περιφέρεια Αττικής και την Ισραηλιτική κοινότητα Αθηνών σε κεντρικό θέατρο της Αθήνας, με το σύνθημα «θα νικήσουμε τον ρατσισμό μαζί».

Eδώ, ο Δένδιας νομιμοποιεί τους λάθρο μουσουλμάνους….. ιθαγένειες και ένα σωρό… με φοβερούς αντιρατσιστικούς νόμους. Πόσοι είναι οι έλληνες ανεξαρτήτως θρησκεύματος;;;; Τους βολεύει αφάνταστα η "ημιπαράνομη" Χρυσή Αυγή για την ανοιχτή κοινωνία…. των πολυεθνικών  μέχρι να αναλάβει ο Αλέξης…. ο δικός τους άθεος Αλέξης που εντελώς "τυχαία" δεν βλέπει πλέον τοκογλυφικό χρέος....αλλά φασισμό! 

Οι ισλαμιστές μουσουλμάνοι είναι το θέμα που δεν μπορούν να ενσωματωθούν μέσα σε μια κοινωνία. Γιατί;; Γιατί με τους αποσάρμοστους μουσουλμάνους ελέγχεις τις κοινωνίες. Έχει αρκετούς η Ελλάδα...Οι ξένοι δεν εγκαταλείπουν τη θρησκεία τους και έτσι δημιουργούν ένα απίστευτο cocktail στα σπλάχνα μιας κοινωνίας. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η Σουηδία....Υπάρχει κέρδος...για τον κάθε Soros.....για την κάθε κυβέρνηση...που θα απειλούν με τιμωρία τους λαούς....νομικά ανδρείκελα έτοιμα να κατασπαράξουν τους πάντες. Για όσο διάστημα  υπάρχει η "αδικημένη" χρυσή αυγή θα υπάρχει πρόβλημα.....εντελώς τυχαία ούτε ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής δεν βλέπει μεγάλη δυναμική του κόμματός του....μέσα από τις φυλακές έστειλε το δικό του επαναστατικό μήνυμα. Όχι , στην ΝΔ μας είπε... αλλά τι αλήθεια;;;.......έμεινε με το αλλά...ο αρχηγός. Μήπως Σύριζα "αρχηγέ" μιας και το Πασοκ διαλύθηκε;;; Για ΔΗΜΑΡ δύσκολο.

Αν, η Χρυσή Αυγή δεν έμπαινε στην Βουλή σήμερα θα είχε πάνω από 70%
Ο Πρόεδρος της Ισραηλιτικής Κοινότητας Αθηνών Μίνως Μωυσής έκανε αναφορά στους υποψήφιους της Χρυσής Αυγής για τους δήμους της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης, λέγοντας ότι είναι αρνητές του Ολοκαυτώματος, ενώ χαιρετισμό απεύθυνε και ο πρέσβης του Ισραήλ στην Ελλάδα Αριε Μέκελ. Την εκδήλωση έκλεισε η Μαρία Φαραντούρη με την μπαλάντα του Μαουτχάουζεν, του Μίκη Θεοδωράκη σε στίχους του Ιάκωβου Καμπανέλη, τους οποίους έγραψε ως κρατούμενος στο στρατόπεδο συγκέντρωσης.

Νωρίτερα, έγινε κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο Ολοκαυτώματος στο Θησείο, από εκπροσώπους των ισραηλιτικών κοινοτήτων, τον δήμαρχο Αθηναίων Καμίνη, τον Περιφερειάρχη Αττικής Σγουρό, τον Ισραηλινό πρέσβη και πρέσβεις άλλων χωρών, εκπροσώπους των ενόπλων δυνάμεων, της Βουλής, των πολιτικών κομμάτων. Στην αποψινή εκδήλωση παρέστησαν μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Φώτης Κουβέλης, η υφυπουργός Υγείας Ζέτα Μακρή, ο πρώην υπουργός Π. Παυλόπουλος, ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ κ. Κωσταράκος,εκπρόσωποι της Εκκλησίας, εκπρόσωποι των κομμάτων.

Η Αυτοκρατορία των Αναπήρων....ανοίξτε τα μάτια σας. Είναι κύκλωμα...
..Οι "αδερφοί" μουσουλμάνοι ...της Συρίας......

Οι "ευαίσθητοι" μουσουλμάνοι με χρήματα της Δύσης ξεκίνησαν τα προβλήματα στην Γιουγκοσλαβία…

Οι "ευαίσθητοι" μουσουλμάνοι  της Αιγύπτου.....

Οι "κακοί" χριστιανοί....του  νότου, που δεν πληρώνουν  φόρους...και δεν αγαπάνε τους Gay...

Οι Έλληνες είναι φασίστες…… .και δεν αγαπάνε αλλόθρησκους…

Το ΔΝΤ  της Ευρώπης…......η κακιά Ελλάδα των γύφτων...

Ο "φιλάνθρωπος" Μαντέλα…

Ο "οραματιστής" Μπαρόζο...

Ο Αlexis...του τίποτα.....

Τα ανθρώπινα δικαιώματα……. με πλούσιους τοκογλύφους χορηγούς… με μπλαζέ Rock stars


Το Rock γεννήθηκε σε μια καταπιεσμένη και σιωπηλή μεταπολεμική κοινωνία ως κραυγή διαμαρτυρίας όπου δυστυχώς με τα χρόνια καπελώθηκε…

Το Rock χτυπά την προπαγάνδα και σε περίοδο ύφεσης δύσκολα ελέγχεται. Το σύστημα αυτήν την έκρηξη φοβάται κι αυτήν προσπαθεί να ελέγξει με πολλούς τρόπους…Τρέμει το σύστημα τη δύναμη του Rock και μια ενδεχόμενη ανάφλεξή του είναι ο χειρότερός του εφιάλτης. Τρέμει το σύστημα των τοκογλύφων τον μεγάλο επαναστάτη και δημιουργό…. που θα δώσει κίνητρο με τα τραγούδια  του στον νέο κόσμο…. Τρέμει στην ιδέα πως κάποιοι ψαγμένοι  θα  ζητήσουν εξηγήσεις ….και τα ρέστα….από κάποια ψεύτικα είδωλα...

chaos-crisis