Πέμπτη, 30 Ιανουαρίου 2014

Εντελώς "τυχαία"….. οι ''θεωρίες συνωμοσίας'' δικαιώνονται…

Εντελώς τυχαία…..

Για μία ακόμα φορά το σουηδικό κράτος έδειξε το «ανθρωπιστικό» του πρόσωπο υποδεχόμενο ,αρχικώς, μερικές δεκάδες προσφύγων από την Ερυθραία, τους οποίους φρόντισε με πολύ συνοπτικές διαδικασίες να ξεφορτωθεί το Ισραήλ, αφού όπως αναφέρουν εβραίοι αξιωματούχοι “το κράτος του Ισραήλ δεν μπορεί να απορροφήσει τους δεκάδες χιλιάδες Αφρικανών μεταναστών/προσφύγων καθώς θα επηρεαστεί η εβραϊκή φύση του κράτους…”.Για την σουηδική και κατ’επέκταση ευρωπαϊκή φύση ούτε λόγος.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του ισραηλινού τύπου ο εβραίος υπουργός εσωτερικών Gideon Sa’ar ήρθε σε συμφωνία με την σουηδική κυβέρνηση και τα Ηνωμένα Έθνη για την διαδικασία αυτή κατά την οποία κάθε πρόσφυγας έφυγε με την θέληση του, δίνοντας την υπόσχεση να μην επιστρέψει ποτέ, λαμβάνοντας επίσης το ποσό των 3.500,00 δολλαρίων.
Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις που είχε κάνει το 2012 ο ισραηλινός πρωθυπουργός,Βενιαμίν Νετανιάχου, όπου μεταξύ άλλων ανέφερε ότι …αν δεν εμποδίσουμε την είσοδο των Αφρικανών τότε το πρόβλημα που είναι της τάξεως των 60.000 θα μπορούσε να αυξηθεί ραγδαίως στις 600.000 και αυτό αποτελεί απειλή για την ύπαρξή μας ώς εβραϊκό και δημοκρατικό κράτος…”. Στο ίδιο πνεύμα είχαν κινηθεί και οι δηλώσεις του τότε υπουργού εσωτερικών του Ισραήλ Eli Yishai ο οποίος ανέφερε ότι …(οι απελάσεις)δεν έχουν να κάνουν με τους ίδιους τους πρόσφυγες αλλά με το γεγονός της φυσικής διατηρήσεως του Σιωνιστικού Εβραϊκού κράτους…”.

Βεβαίως, αν οποιοσδήποτε συνειδητοποιημένος ,έκανε τέτοιου είδους δηλώσεις για αυτό το εφιαλτικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει ολόκληρη η Ευρώπη εδώ και δεκαετίες, οι ίδιοι οι Εβραίοι πρώτοι από όλους θα φώναζαν για ρατσισμό,ξενοφοβία και τα λοιπά συναφη αριστερά εφευρήματα-λέξεις. Οι Εβραίοι όμως μπορούν ανενόχλητοι να ασκούν τέτοιου είδους πολιτικές φυλετικής διατηρήσεως, κάτι το οποίο αποτελεί τρανή απόδειξη του ολοκληρωτικού ελέγχου που ασκούν τόσο σε άλλες κυβερνήσεις όσο και στα μέσα μαζικής εξαπατατήσεως.
Φαίνεται ,λοιπόν, ότι τα σχέδια των εβραίων εξουσιαστών για την δημιουργία μιας πολυπολιτισμικής Ευρώπης αρχίζουν και παίρνουν σάρκα και οστά, έτσι όπως ακριβώς τα είχε προσχεδιάσει η εβραία Barbara Lerner Spectre:
Η εν λόγω «κυρία» η οποία είναι διευθύντρια και ιδρυτής του Ευρωπαϊκού Ινστιτούτου εβραϊκών σπουδών στην Σουηδία, αναφέρει,στο παρακάτω οπτικό απόσπασμα, με εντελώς προκλητικό τρόπο ότι “…(στην Σουηδία) υπάρχει μία αναζωπύρωση του αντισημιτισμού και αυτό συμβαίνει γιατί προς το παρόν η Ευρώπη δεν έμαθε να είναι πολυπολιτισμική, και προς αυτήν την κατεύθυνση της μεταλλάξεως (οι Εβραίοι) πρέπει να διαδραματίσουν σημαντικό ρόλο” και συνεχίζει λέγοντας “… η Ευρώπη θα πάψει να είναι μία μονολιθική κοινωνία (προφανώς εννοεί ότι η Ευρώπη είναι μια πολύ «Λευκή» κοινωνία) που ήταν κάποτε. Οι Εβραίοι θα είναι στο επίκεντρο αυτού. Είναι μια τεράστια μεταλλαξη για την Ευρώπη.Θα εισέλθουν (οι Ευρωπαίοι) σε μια πολυπολιτισμική διαδικασία και οι Εβραίοι το αισθάνονται πολύ έντονα αυτό λόγω του ηγετικού μας ρόλου. Όμως χωρίς αυτόν τον ηγετικό ρόλο και χωρίς αυτήν την μετάλλαξη, η Ευρώπη δεν θα επιβιώσει.
Εντω μεταξύ, την ίδια στιγμή που το Ισραήλ διασφαλίζει με κάθε τρόπο ότι δεν θα γίνει ένα πολυπολιτισμικό κράτος, την ίδια ώρα οι ίδιοι οι εβραίοι ,στην Ευρώπη κυρίως, προάγουν τον πολυφυλετισμό,τον πολυπολιτισμό και την φυλετική επιμειξία. 
armahellas

Τι γράφαμε για τους Wallenberg??

Εντελώς τυχαία…..

Έκκληση προς όλους τους Έλληνες, ανεξαρτήτως θρησκεύματος και πεποιθήσεων, να συμβάλουν στην ανάπτυξη της Ελλάδας ως παιδιά του ίδιου Θεού απηύθυνε ο υπουργός Δημόσιας Τάξης Νίκος Δένδιας, στην εκδήλωση μνήμης για τα θύματα του Ολοκαυτώματος που πραγματοποιήθηκε από την Περιφέρεια Αττικής και την Ισραηλιτική κοινότητα Αθηνών σε κεντρικό θέατρο της Αθήνας, με το σύνθημα «θα νικήσουμε τον ρατσισμό μαζί».

Eδώ, ο Δένδιας νομιμοποιεί τους λάθρο μουσουλμάνους….. ιθαγένειες και ένα σωρό… με φοβερούς αντιρατσιστικούς νόμους. Πόσοι είναι οι έλληνες ανεξαρτήτως θρησκεύματος;;;; Τους βολεύει αφάνταστα η "ημιπαράνομη" Χρυσή Αυγή για την ανοιχτή κοινωνία…. των πολυεθνικών  μέχρι να αναλάβει ο Αλέξης…. ο δικός τους άθεος Αλέξης που εντελώς "τυχαία" δεν βλέπει πλέον τοκογλυφικό χρέος....αλλά φασισμό! 

 
Οι ισλαμιστές μουσουλμάνοι είναι το θέμα που δεν μπορούν να ενσωματωθούν μέσα σε μια κοινωνία. Γιατί;; Γιατί με τους αποσάρμοστους μουσουλμάνους ελέγχεις τις κοινωνίες. Έχει αρκετούς η Ελλάδα...Οι ξένοι δεν εγκαταλείπουν τη θρησκεία τους και έτσι δημιουργούν ένα απίστευτο cocktail στα σπλάχνα μιας κοινωνίας. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η Σουηδία....Υπάρχει κέρδος...για τον κάθε Soros.....για την κάθε κυβέρνηση...που θα απειλούν με τιμωρία τους λαούς....νομικά ανδρείκελα έτοιμα να κατασπαράξουν τους πάντες. 

Εντελώς "τυχαία"….. οι ''θεωρίες συνωμοσίας'' δικαιώνονται…

Η συνήγορος του Πακιστανού ισλαμιστή στην υπόθεση της Μυρτώς αποκάλυψε την μεγάλη αλήθεια.

Το γεγονός λέει η συνήγορος ότι προέρχεται απο μουσουλμανική χώρα και η γυναίκα για τη θρησκεία του ειναι υποδεέστερη του ανδρός και το γεγονός οτι είχε δύσκολες συνθήκες διαβίωσης, συγκρότησαν το χαρακτήρα του κατηγορουμένου…

Έπειτα από αυτό, δεν πρέπει απλώς να ανατραπεί η απόφαση για την κατασκευή τζαμιού στον Βοτανικό, αλλά θα πρέπει άμεσα να αναθεωρηθούν τα κριτήρια για το “ασυλο” και τις άδειες παραμονής όλων των μεταναστών στην Ελλάδα.

 Ο πακιστανος λήστεψε, βίασε, βασάνισε και “δολοφόνησε” μία “άπιστη”. Όπως γίνεται αιώνες τώρα στον Ελλαδικό χώρο. Όπως γίνεται σήμερα στην Συρία, με φετφάδες μάλιστα από τουρκογενείς μουλάδες. Όπως γινόταν μέχρι χθες στην Αίγυπτο. 

olympia.gr

Το olympia που είναι φιλικό......στους αθέατους...


chaos-crisis
διαμόρφωση:Α.Τ.