Πέμπτη, 16 Ιανουαρίου 2014

Nigel Farage κατα Σαμαρά, υπέρ Ελλάδας.Βίντεο-"ξυράφι" N.Farage σε Α.Σαμαρά: «Να ονομάσετε το κόμμα σας No Democracy»!

Με πολιτικό "ξυράφι", αποτελείωσε σήμερα τον Σαμαρά πριν λίγη ώρα στην συνεδρίαση του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου που διεξάγεται ως εναρκτήρια για την ελληνική προεδρία στην Ευρωπαϊκή Ένωση, ο Βρετανός ευρωβουλευτής και ηγέτης του UKIP, Nigel Farage, ιδιαίτερα δημοφιλής στην Ελλάδα για τις παρεμβάσεις του κατά της τρόικα, από την αρχή της (αιματηρής) οικονομικής περιπέτειας.

Ο Nigel Farage λοιπόν, απευθύνθηκε ως εξής στον πράκτορα Σαμαρά, με αφορμή τη
δήλωσή του δεύτερου ότι αντιπροσωπεύει "την κυρίαρχη βούληση του ελληνικού λαού", αμφισβήτησε ευθέως την πολιτική του πρόθεση και του πρότεινε να αλλάξει το όνομα του κόμματος από "Νew Democracy" σε "No Democracy"!

"Δεν κυβερνάτε εσείς την Ελλάδα. Η τρόικα κυβερνά! Το κόμμα σας ονομάζεται "Νέα Δημοκρατία", αλλά νομίζω ότι θα 'πρεπε να το ονομάσετε "No Democracy" (Μη Δημοκρατία), διότι η Ελλάδα βρίσκεται πλέον υπό ξένη κατοχή!"

Απολαύστε ολόκληρη την σημερινή του παρέμβαση το Ευρωκοινοβούλιο στο παρακάτω βίντεο, με τα χαρακτηριστικά κατσουφιασμένα και ενοχλημένα πρόσωπα των υπόλοιπων Ευρωπαίων πολιτικών και του ίδιου του γερμανοπράκτορα  Σαμαρά.
Ποιος όμως κάθεται δίπλα στον Αντώνη μας που δεν τον δείχνει το βίντεο αυτό; Ποιος άλλος από τον «ινστρούκτορα» του.

Δείτε τον στο βίντεο της «μάγκικης» απάντησης του Αντώνη μας στον Φαράτζ (Απάντηση του Πρωθυπουργού κ. Αντώνη Σαμαρά στον Βρετανό...) :