Κυριακή, 16 Φεβρουαρίου 2014

AΡΚΕΤΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΦΟΙΤΟΙ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ!!!!!!! ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΜΕ ΕΜΕΙΣ. ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑΣ....ΤΟ ΛΕΝΕ. ΟΤΑΝ ΤΟ ΠΤΥΧΙΟ ΛΥΚΕΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΣΤΟ;;;

ΦΟΒΕΡΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ!
Αυτός εδώ o Πολιτικάντης, συναντήθηκε πρόσφατα με stagers…. του Καραμανλή!!! Τι ήταν οι stagers; Τα βύσματα του δημοσίου….. σε ένα πρόγραμμα stage της Ευρωπαϊκής Ένωσης 8 η 18 μηνών, ήθελες υπουργό! Ήθελες ισχυρές πλάτες για το μεροκάματο. Από εκεί και πέρα αν είχες προϋπηρεσία 3 η 4 ετών γινόσουν μόνιμος....στο δημόσιο μιας και η προκήρυξη ήταν φωτογραφική. Αν ήσουν Δήμαρχος, και ήθελες να χώσεις την γκόμενά σου στο δημόσιο, την έβαζες σε stage για 4 χρόνια.

Στο κόλπο και το άθλιο ΑΣΕΠ που μετρούσε και μετρά τις εμπειρίες.. Όλους τους stagers του Σημίτη, τους διόρισε ο Καραμανλής!! Κάπως έτσι έγινε η φάση τα τελευταία χρόνια...σε όλους τους τομείς του δημοσίου. Μια από τα ίδια είχαμε σε Ο.Α.Ε.Δ και Κ.Ε.Π. Όλους τους συμβασιούχους του Σημίτη, τους μονιμοποίησε ο Καραμανλής με φωτογραφική προκήρυξη του ΑΣΕΠ, λίγο πριν τις εκλογές του 2007.

Ούτε ένας δεν υπάρχει σε Κ.Ε.Π και Ο.Α.Ε.Δ που να χώθηκε με την αξία του.

Για γραπτός διαγωνισμός ούτε λόγος φυσικά. Δεν χρειαζόταν γραπτός διαγωνισμός σε αυτές τις υπηρεσίες. Αυτές οι κομματικές υπηρεσίες θα αναλάμβαναν τα κορόιδα στην εποχή του ΔΝΤ.
Τα κορόιδα με τις mini jobs έχοντας δίπλα τους "μυστήριους" αλλοδαπούς. Οι άτυχοι που δεν πρόλαβαν το τρένο της απασχόλησης και ρίχτηκαν στον μεσαίωνα. Οι "μάγκες" και έμπειροι λούμπεν του Ο.Α.Ε.Δ που βλέπουν καλύτερα από τους άβγαλτους.....ταλαιπωρημένους αστούς.

Οι "μαγκίτες" που μιλάνε με "άνεση" την γλώσσα των κρατικοδίαιτων μπατίρηδων επιχειρηματιών.....τα ανάξια και εκδικητικά κομματόσκυλα που παριστάνουν τους "τεθλιμμένους συγγενείς" όταν αντικρύζουν μπροστά τους πραγματικούς ανέργους με μια παρακμιακή κάρτα ανεργίας στα χέρια. Νομάρχες, Περιφερειάρχες, Συνδικαλιστές, Μητροπολίτες, Περιθωριακοί αλητάμπουρες της τοπικής αυτοδιοίκησης και Υπουργοί δούλευαν χωρίς τσίπα τον ανθό της Ελληνικής κοινωνίας.

Μιλάμε για αίσχη απίστευτα. Μιλάμε για σκληρό και αδίστακτο παρακράτος. Τηλέφωνα σταθερά, κινητά και βιογραφικά έφευγαν με ταχύτατους ρυθμούς.....στα διάφορα πολιτικά γραφεία με την "ελπίδα" να γίνει ένα θαύμα. Ένα "καταραμένο" θαύμα...για λίγους και εκλεκτούς. Μέχρι και τα Fax είχαν πρόβλημα....από το πολύ δούλεμα. Αν ήσουν όμορφη πήγαινες μπροστά....με λίγο "αξιοκρατικό" σπρώξιμο...Δικαιολογημένη είναι η σιωπή ορισμένων....μιας και τώρα υπάρχουν τα άθλια 5 μηνα απασχόλησης και έρχονται εκλογές....εκλογές με ένα λαό σε κατάθλιψη...Αυτά τα "ωραία" είναι η δουλειά τους. Σήμερα αν μιλήσεις, είσαι φασίστας. Είσαι ένα κτήνος που δεν θέλει την ανάπτυξη. Είσαι ένας μνημονιακός ανθέλληνας που ψάχνει αφορμές....

Υ.Γ. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός που η Κυβέρνηση Σαμαρά, ζητά να "ξεπαγώσουν" οι προκηρύξεις του ΑΣΕΠ ( με τους επιτυχόντες) επί Κυβερνήσεως Καραμανλή! Ας ψάξει ο αναγνώστης να δει πόσες από αυτές τις προκηρύξεις είναι με γραπτό διαγωνισμό....Να μας πει το επιτελείο Σαμαρά, τι απέγινε αλήθεια ο γραπτός διαγωνισμός τουΑΣΕΠ που είχε θέμα την μοριοδότηση υποψηφίων;;; Εφαρμόζεται σήμερα;;;


ΚΑΜΙΑ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ....


400 δημοτικοί αστυνομικοί προσλήφθηκαν με πλαστά δικαιολογητικά......και βλέπουμε....Περίπου τους 400, αγγίζει ο αριθμός των δημοτικών αστυνομικών που προσλήφθηκαν με πλαστά δικαιολογητικά, σύμφωνα με απάντηση του αναπληρωτή υπουργού Εσωτερικών Λ. Γρηγοράκου σε ερώτηση του Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ν. Βούτση.


Ο Λ. Γρηγοράκος αναφέρθηκε στο θέμα των πλαστών δικαιολογητικών και ο Προεδρεύων Γ. Δραγασάκης ρώτησε: «ο αριθμός αυτός είναι μεγάλος;»


Γρηγοράκος: Ναι, είναι μεγάλος...


Είναι πολύ μεγάλη η σήψη στην πολιτική ζωή του τόπου ......αλήθεια στους ειδικούς φρουρούς όλα είναι εντάξει;;; Απλά ρωτάμε....το Γυμνάσιο επέστρεψε ξανά. Θυμίζει λίγο δεκαετία του '80 όταν απόφοιτοι Δημοτικού, εντελώς τυχαία, διοριζόντουσαν στις διάφορες εφορίες.....ΕΝΟΧΗ ΣΙΩΠΗ

CHAOS-CRISIS
ΣΥΖΕΥΞΗ/ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ:Α.Τ.