Δευτέρα, 3 Φεβρουαρίου 2014

Η ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΤΕΛΕΙΑ! ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΗΣ ΛΕΙΠΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΑΡΓΙΩΝ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ!!! ΠΡΟΧΩΡΑ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ....ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Ο ALEXIS...


Είναι σίγουροι τόσο ο αγάς Αρβανίτ-Οπούλ όσο και οι λοιποί υπηρέτες των σιωνιστών, ότι μόλις καταργηθούν οι προς τιμή των αγίων αργίες, η παιδεία θα γίνει τέλεια, τα σχολεία μας θα πάρουν την πρώτη θέση ανάμεσα σε όλα τα σχολεία του «πολιτισμένου» κόσμου, που ούτε από Αγίους ξέρουν ούτε  Ιερό και Όσιο έχουν.

Ιδού και το σχετικό δημοσίευμα

Προχωρά ο σχεδιασμός του υπουργείου Παιδείας για την κατάργηση αργιών του σχολικού έτους Προχωρά ο σχεδιασμός του υπουργείου Παιδείας για την κατάργηση αργιών του σχολικού έτους, στο πλαίσιο της επιμήκυνσης του χρόνου εντός σχολείου για τους μαθητές. 

Σύμφωνα με τον βενιζελικό ΒΗΜΑτοδότη, ο υπουργός Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος δημοσιοποίησε σε συναδέλφους του βουλευτές τις σχολικές αργίες που θα καταργηθούν από την επόμενη χρονιά. 

Η πρόθεση Αρβανιτόπουλου, σύμφωνα με το δημοσίευμα, είναι η κατάργηση δύο αργιών, αυτή της 7ης Ιανουαρίου, της επομένη των Φώτων και εορτής του Αγίου Ιωάννη, η οποία έχει προστεθεί τα τελευταία χρόνια ως ημέρα με κλειστά τα σχολεία και επίσης, εκείνη των Τριών Ιεραρχών, των Αγίων των Γραμμάτων, στις 30 Ιανουαρίου, αργία που θεσπίστηκε μαζί με την δημιουργία του νεώτερου Ελληνικού κράτους!!!

Ο Αρβανίτ Οπούλ αγάς δηλαδή, καρατομεί ξανά τον Άγιο Ιωάννη τον Πρόδρομο και μαζί του και τους Τρείς Ιεράρχες, ως υπευθύνους για την ατελέσφορη παιδεία των Ελλήνων!
ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΑΝ ΟΙ "ΜΕΓΑΛΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ";;;; 

ΟΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΕΣ;; ΚΥΝΗΓΑΝΕ ΠΑΓΑΝΙΣΜΟΥΣ;;;;

ΧΕΡΙ ΧΕΡΙ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΣΥΡΙΖΑ.

ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΘΕΑΤΡΟ....ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΓΝΟΙΑ....


CHAOS-CRISIS