Πέμπτη, 20 Φεβρουαρίου 2014

ΜΕΤΑΝΟΕΙΤΕ.....ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΑΤΡΟ....

 

ΕΤΣΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΘΝΙΚΕΣ ΣΦΑΓΕΣ ΚΑΙ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΕΙΣ...
 

Μια νέα μεταπολίτευση πάνω στα ερείπια! Αυτό είναι το σενάριο. Ένα προτεκτοράτο του νότου με νέα δάνεια. Μια χώρα χωρίς εθνική ταυτότητα. Έχωσαν επίτηδες την Χρυσή Αυγή στη βουλή, για να κάψουν ΟΛΑ τα επιχειρήματα του λαού. Δηλητηρίασαν τους Έλληνες με το φάντασμα του φασισμού για να φαίνονται δημοκράτες. Δείχνουν τους σικέ “φασίστες” και κρύβουν τους κλέφτες.

Τους απατεώνες που μας λεηλάτησαν και έχουν ασυλία. Αν, αντιδράσει ο λαός για την υποβάθμιση της ζωής του είναι φασίστας! Είναι ρατσιστής και έχει ναζιστικές καταβολές! Η “παράνομη” Χρυσή Αυγή θα χτυπήσει μέχρι και 80% μέσα από τα blogs που διαθέτουν. Θα το πάνε μέχρι τέλους…. μιας και τους βολεύει. Μιας και ξεπουλάνε τα πάντα.

Είναι αδίστακτοι. Το ίδιο αδίστακτοι είναι και οι άθλιοι που σκοτώνουν απλούς πολίτες στην Ουκρανία. Οι σκηνές αίματος της Ουκρανίας που δείχνουν τα κανάλια της διαπλοκής δεν είναι τυχαίες…. είναι σκηνές προς παραδειγματισμό! H Γερμανία της Μέρκελ....πάτησε πόδι και στην Ουκρανία με πλάτες της Αμερικής!

Με τόση προπαγάνδα κάποιοι βλέπουν με συμπάθεια τον Παπανδρέου....


Οι ψηφοφόροι της Χρυσής Αυγής είναι αγνοί πατριώτες. Πρέπει όμως να ξυπνήσουν.....οι άνθρωποι της εξουσίας είναι άπληστοι. Είναι ντροπή την ώρα που γκρεμίζεται η πατρίδα μας, κάποιοι να δίνουν παραστάσεις…. ...Ακόμα και η ηλιθιότητα έχει κάποια όρια.

Τι προτείνει το blog;;

Nα φύγουν!

Κανένας Έλληνας στα κόμματα.

Να αφήσουν το παρακράτος μόνο του.

Αν, μείνει μόνο του θα πάθει ασφυξία....θα καταρρεύσει μαζί με τις περιβόητες Μ.Κ.Ο του σιωνιστή Soros.chaos-crisis
Διαμόρφωση: Α.Τ.