Τρίτη, 25 Φεβρουαρίου 2014

ΠΡΟΤΕΣΤΑΝΤΕΣ.....Ο Διάβολος ζωντάνεψε για τα καλά στις καρδιές των ανθρώπων. Όλες οι χυδαιότητες, οι πόλεμοι, οι δυστυχίες προέρχονται από τους αγγλοσάξονες. Από τους καταραμένους Προτεστάντες! Μιλάμε για την κοινωνική παρακμή του Δυτικού κόσμου.


Σφάζουν αλύπητα τους Σύριους πάνω από 3 χρόνια, παριστάνοντας τους Δημοκράτες. Κατακρεουργούν έθνη με πρόσχημα την λιτότητα που οι ίδιοι δημιούργησαν μαζί με τους δωσίλογους φίλους τους. Ρίχνουν αυτοσχέδια ναρκωτικά, βενζίνες ή αλκοόλ στην εφηβεία, με πρόσχημα την προοδευτικότητα. Από πίσω υπάρχουν οι Τράπεζες των εβραίων τοκογλύφων για το πλούσιο κέρδος.


Αρρωσταίνουν οικογένειες με ανήλικες μητέρες με σκοπό τα κοινωνικά επιδόματα των Μ.Κ.Ο. Αρρωσταίνουν οικογένειες για χάρη της ομοφυλοφιλίας-πορνείας με σκοπό τους ψήφους.


Διαγράφουν ιστορία εθνών με το έτσι θέλω, χώνοντας εκατομμύρια μουσουλμάνους στις κοινωνίες. Εξαφανίζουν ανθρώπους με το έτσι θέλω προκειμένου να επιβάλουν την ολοκληρωτική Νέα Τάξη Πραγμάτων ...την Νέα Τάξη φαύλων...…. Μιλάμε για πραγματικό Μεσαίωνα.


Το Video που ακολουθεί είναι μάρτυρας της παρακμής. Στο στόχαστρο;; Οι χειμερινοί ολυμπιακοί αγώνες της Ορθόδοξης Ρωσίας….chaos-crisis