Δευτέρα, 3 Φεβρουαρίου 2014

Το έργο αρχίζει ,καθίστε αναπαυτικά στον καναπέ ......


Το έργο αρχίζει ,καθίστε αναπαυτικά στον καναπέ θα πέσει το γέλιο της αρκούδας.

Αυτή την φορά το έργο δεν εχει μόνο δράκο, θα έχει σαν γκεστ Σταρς τον ίδιο τον ΚΙΝΓΚ ΚΟΝΓΚ και τον ΓΚΟΖΙΛΑ

Από τη στιγμή που ολοκληρώθηκε η αμερικανική λεηλασία, οι εβραϊκές "ακρίδες" άρχισαν να μετακινούνται. Από τη στιγμή που πλέον δεν απέμεινε τίποτε παραπάνω ν' αρπάξουν από τις ΗΠΑ, τις εγκαταλείπουν.

Οι αυτοκρατορίες, όταν πεινάνε, εξαιτίας κερδοσκόπων, τους
κρεμάνε στα τσιγκέλια και μαζεύουν τους σκύλους για γιορτή.

Δεν ψάχνουν να βρουν τι είναι δίκαιο και τι άδικο. Ψάχνουν τη λύση, που θα τους εξασφαλίσει την επιβίωση. Την όποια λύση, όσο δίκαιη ή άδικη μπορεί να είναι για κάποιους άλλους.

Οι αυτοκρατορίες για τη δόξα τους και το άδικο έχουν εξοντώσει εκατομμύρια αθώων ανθρώπων.
Δεν μπορούν για την επιβίωσή τους —και έχοντας το δίκιο με το μέρος τους— να λιώσουν τους λίγους απατεώνες που τις λεηλάτησαν;

Αυτήν τη στιγμή όλοι οι λαοί είναι "βυθισμένοι" στα χρέη και δυστυχώς για τους Εβραίους μόνον σ' αυτούς χρωστάνε.

Ούτε καν ο ένας στον άλλο δεν χρωστά, ώστε να βρουν οι Εβραίοι και κάποιον άλλο λαό να συστρατευτεί μαζί τους

Τώρα λοιπόν, που οικειοθελώς το "έκοψαν" ανατολικά από τις ΗΠΑ προς την Ευρώπη, ας την "προσπεράσουν" και ας συνεχίσουν την πορεία τους να φτάσουν στο Ισραήλ, γιατί, αν κυνηγηθούν, θα πάνε ακόμα πιο ανατολικά και εκεί υπάρχει μόνον έρημος.

Θα αναγκαστούν να περάσουν από επικίνδυνες μεσογειακές περιοχές και εκεί τα "σκυλιά" δεν είναι δεμένα πλέον...Είναι ακριβώς όπως τα θυμούνται και ακόμα πιο εξαγριωμένα.

Αυτό πρέπει να κάνουν, γιατί αυτό τους συμφέρει.


Η Μεσόγειος τρομάζει τους Εβραίους. Τους γνωρίζει η Μεσόγειος και αυτό τους τρομάζει.


Δεν μπορούν να επιστρέψουν σ' αυτήν, παριστάνοντας τους οικονομικούς "φωστήρες" —όπως έκαναν στις ΗΠΑ— ή τους άσπιλους "μάρτυρες" —όπως έκαναν στη Βόρεια Ευρώπη— ή τους αγνούς "επαναστάτες" —όπως έκαναν στη Ρωσία—.


Εκεί ξεγέλασαν τους λαούς, γιατί απλά εκείνοι δεν τους γνώριζαν.

Η Μεσόγειος όμως είναι μια διαφορετική περίπτωση.


Στη Μεσόγειο βρίσκεται η Αίγυπτος του Φαραώ, ο οποίος, μετά από έναν πολύ γρήγορο και εποικοδομητικό "περίπατο" στην έρημο, τους "χάρισε" τον Μωϋσή.

Στη Μεσόγειο βρίσκεται η Ελλάδα του Αντιόχου, ο οποίος, μετά από μια εξόχως δημιουργική περίοδο ανταλλαγής πολιτισμικών προϊόντων, τους "χάρισε" άπειρες Χανουκά.

Στη Μεσόγειο βρίσκεται η Ρώμη του Τραϊανού, ο οποίος —πολλούς αιώνες πριν από το Χόλυγουντ— "χάρισε" σε άπειρους Εβραίους τον πρώτο μεγάλο πρωταγωνιστικό τους ρόλο —δυστυχώς γι' αυτούς όχι αυτόν των λιονταριών— στο μεγάλο "θέατρο" του Κολοσσαίου.Στη Μεσόγειο βρίσκεται η Ισπανία της Ισαβέλλας, η οποία τους "χάρισε" την πρώτη μεγάλη οργανωμένη και δωρεάν "κρουαζιέρα" στην ιστορία τους.

Στη Μεσόγειο τέλος βρίσκονται οι Φιλισταίοι ή Παλαιστίνιοι, οι οποίοι, κάθε φορά που τους βλέπουν, θέλουν να τους "χαρίσουν" θαυμάσια αυτοσχέδια πυροτεχνήματα.

Όλοι όσοι προσπάθησαν πραγματικά να τους εξαλείψουν ως λαό και όχι απλά να συμμετέχουν στα προβοκατόρικα και κερδοφόρα "παιχνίδια" τους, βρίσκονται γύρω από τη Μεσόγειο.

Αυτό είναι το πρόβλημά τους και η ασφαλής μετακίνησή τους στην Ευρώπη είναι το ζητούμενο όλων αυτών των φαινομενικά άσχετων κερδοσκοπικών παιχνιδιών εις βάρος του ευρώ. Εκμεταλλεύονται για τελευταία φορά το δολάριο, ώστε να μονιμοποιηθούν στην Ευρώπη. Τι σημαίνει πρακτικά αυτό;

Οι Εβραίοι, για να είναι ασφαλείς στην Ευρώπη, θα πρέπει ν' αλλάξουν τα χαρακτηριστικά των κρατών της.


Φοβούνται την εθνική ομοιογένεια των κρατών της και κυρίως αυτών της Μεσογείου.

Άρα επιδιώκουν την "αμερικανοποίησή" της.

Επιδιώκουν την απεθνικοποίησή της.


Βασικός τους στόχος είναι τα PIGS της Μεσογείου, όπως "χιουμοριστικά" λένε όταν αναφέρονται στην Ελλάδα, την Ιταλία, την Ισπανία και την Πορτογαλία.Τα "γουρούνια" της Μεσογείου.
Είναι θέμα χρόνου να ξεσπάσει πάνω τους ακόμα μια τρομερή εβραϊκή κατάρα. Εκείνη που εύχεται σε κάποιον να χάσει όλα του τα δόντια αλλά να του μείνει ένα, που να του προκαλεί τρομερό πονόδοντο...


dogs in space
Διαμόρφωση:Α.Τ.