Τετάρτη, 5 Φεβρουαρίου 2014

ΝΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑ !!...


Το συγκλονιστικό ποσό των 586,94 ευρώ θα δοθεί σαν επιδότηση στους σεισμοπαθείς της Κεφαλλονιάς, απ' το παγκόσμιο γυφταριό της κατεχόμενης Αθήνας.

ΑΝΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ βεβαίως, όχι ανά άτομο, διότι αλλοιώς δεν θα έφτανε ούτε το τελευταίο δάνειο των 95 εκατομμυρίων που πήρε το μεγκάλο κανάλι !

Όμως γιατί τόσο ''κατσαρό'' ποσό; Γιατί όχι 550 ή 600 ευρώ που είναι πιό ''στρογγυλό''; Εδώ υπάρχει η υποψία ότι στην αρχή ήταν 600 ευρώ και υπήρξε κάποια ΠΑΡΑΚΡΑΤΗΣΗ (!!) 13,06 ευρώ σαν κάποιο είδος φόρου, ή κράτησης,ή ΦΠΑ!!

Καταλάβαμε όλοι;

Πρέπει να έγινε κάποιου είδους παρακράτηση σε κρατικό επίδομα έκτακτης ανάγκης! Σαν να ήταν δηλαδή εισόδημα! Σαν να τα ''κονόμησαν'' οι σεισμοπαθείς και πρέπει να φορολογηθούν!

Τέτοια διεστραμμένη σκέψη μόνο το κεφάλι του υπουργού οικονομικών, ή του γενικού γραμματέα εσόδων μπορεί να γεννήσει! Μιλάμε για κεφάλια-βράχους, αγνώστου περιεχομένου, που όμως υπάρχει η υποψία πως αν ένα από αυτά σπάσει τυχαία, θα πλημμυρίσει με μπόχα η μισή Ελλάδα. (γι αυτό μην τα σπάσετε, αφήστε τα να σαπίσουν στην φυλακή αργότερα!)

Αφήστε που υπάρχει η ακόμα πιό βάσιμη υποψία, πως κάποια στιγμή (μετά βεβαίως από τις εκλογές), σε πολλούς από τους σεισμοπαθείς και με διάφορες προφάσεις, θα τους ζητηθεί να επιστρέψουν το ποσό (των 600 ευρώ ολόκληρο) με τις κατάλληλες βέβαια προσαυξήσεις! Ή, ακόμα καλύτερα, θα το χρεώσουν στην εφορία ως ληξιπρόθεσμο χρέος, και αφού θα έχουν ήδη περάσει δύο μήνες ή παραπάνω, θα βάλουν και το πρόστιμο του 20% , του 30%, ή ό,τι άλλο τους καπνίσει εκείνη την ώρα!

Και έτσι θα αυξηθεί και το πρωτογενές πλεόνασμα του ''πρωθυπουργού''. Πρωτογενές πλεόνασμα κοροϊδίας βεβαίως και ξετσιπωσιάς! Διότι κοροϊδία και success story πάνε μαζί κι αλληλοσυμπληρώνονται! Όπως μαζί και χέρι-χέρι πάνε η Αυτού Χυδαιότης και ο τσικ-λεβέντης προς τον γκρεμό! Αμήν!..

Λόγιος Ερμής

Σημ. Τα χτήνη της παγκόσμιας διακυβέρνησης της Αθήνας παρέδωσαν σκηνές χωρίς πάτωμα ! Ανάγκασαν ταλαιπωρημένους ανθρώπους να κοιμηθούν πάνω στο υγρό γρασίδι !


***********************************************

Συλλέγουν στην Αθήνα τρόφιμα για το Ληξούρι

Στην εκκλησία Αγία Σοφία στο Νέο Ψυχικό υπάρχουν κυρίες που δέχονται τρόφιμα από τις 16:30 και μετά για το Ληξούρι. Όποιος θέλει παρακαλείτε να αφήσει ξηρά τρόφιμα στην εν λόγω εκκλησία.

Παρακαλούμε κοινοποιείστε το.

Το ΛΗΞΟΥΡΙ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ !!


***********************************************

229.000.000 εκατ Ευρώ τα ανεξοφλητα χρέη του Μεγάρου ΔΟΛ.


Από τον Πόρτα – Πόρτα

Σήμερα που μιλάμε ο κόκκινος Πάνος του δήθεν Πολιτισμού, θα ζητήσει διακομματική συμφωνία να περάσουν τα χρέη Μεγαρου ΔΟΛ στο δημόσιο…διότι όπως είπε το Μέγαρο ανήκει στον Λαο.

Πανο να αυμφωνησω. Ανήκει και στον λαο της σεισμοπληκτης Κεφαλλονιάς.

600 σπίτια ακατάλληλα. 600 οικογενείς στον δρόμο.
Να δώσετε απο 30,000 ευρώ σε κάθε οικογενεια να φτάνει το σπίτι της.
Τα λεφτά; 30 απ τα 230 του Μεγάρου!!

Να δώσετε και 1-2 εκατ για διεθνη καμπάνια στρατηγικής τουριστικης επικοινωνίας έτσι ώστε να έρθουν άφοβα οι τουρίστες στην Κεφαλλονιά.

Να τσεκαρετε και όλα τα δημοσια κτηρια και τι οδικό δίκτυο και να εοανορθωσετε όλες τις ζημιές. Λεφτά ; αντε αλλά 10 εκατ απ τα 230 του Μεγάρου του Λαού.

Εναλλακτικά. Τα 17,7 απ τις μιζες να πάνε όλα στις 600 οικογένειες να επισκευάσουν τα σπίτια τους. ( 30.000 η μια ) Ο Ελληνικός Λαος θα στηρίξει αυτή την απόφαση.

Αν έχετε σκοπό να δώσετε ΔΑΝΕΙΑ με δήθεν ευνοϊκούς όρους σε κατεστραμμένες οικογένειες και καταληστευμενες με φόρους και ΕΝΦΙΕ και χαράτσια…..ενα θα σας πω….Γ@ΜΙΕΣΤΕ διότι λεφτά υπαρχουν.

Αναμενω ΠΠ


ΠΗΓΕΣ : 1 , 2 , 3
ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ/ΣΥΖΕΥΞΗ/ΠΡΟΣΘΗΚΕΣ:Α.Τ.